Ik heb in 2012 en later veel minder gevallen gedocumenteerd omdat je eigenlijk steeds op hetzelfde verhaal uitkomt. Hieronder een korte samenvatting. Ik heb de situatie voor 2012 en later verder beschreven omdat er duidelijk veranderingen plaatsvinden in de situaties die ik tegenkwam en wat eigenlijk een afspiegeling is van het totaal wat er afspeelt in Nederland. 

 

Apeldoorn - januari 2012 - huis en personen
Dit huis heb ik eerder bezocht maar na een tijd rust is het langzaam maar zeker weer begonnen. Aanwezigheid van entiteiten en het wordt langzaam maar zeker erger. Nachtmerries, kleinkind dat onrustig slaapt en huilt, slecht slapen, zwaar gevoel, etc. Waarneming op afstand laat aanwezigheid van veel entiteiten zien waaronder van demonische aard. Dit komt omdat ze in een deel van Apeldoorn wonen waar veel aanwezig is en de vrouw des huizes staat nogal open en mag ook aan haar zelf werken, dus aarden en zich leren af te sluiten. Ik heb het huis op de avond voordat ik kwam op afstand meegenomen in een zuivering wat de bewoners ook merkte omdat men rustig sliep. Ik heb die avond het huis nog gezuiverd van belastende energieeen in een visualisatiezuivering en het huis afgesloten en daarna nog het huis doorlopen om de laatste entiteiten mee te nemen. Het huis is nu weer schoon en zuiver. Daarna zijn de bewoners gezuiverd en goed geaard en afgesloten. Men voelde de energieeen bij de visualisatie en de engelen energie tijdens de behandeling.

Almere - januari 2012 - persoon
Deze jongedame heeft last van nachtmerries en is ooit al eerder geholpen omdat ze last had van belastende energie en wat entiteiten en ze voelt dat ze toch mijn hulp weer nodig heeft. Ik heb haar gezuiverd in een visualisatie en daarna door mijn gidsen en engelen maar het was gelukkig niet meer zo heftig als toen. Daarnaast krijgt ze van mij instructies om ook goed met haarzelf aan de gang te gaan zoals aardings en afsluitoefeningen. Ze maar meer zelfvertrouwen krijgen en hoeft niet zo angstig te zijn.

Almere - januari 2012 - huis en personen
In dit huis komen telkens entiteiten binnen en er is al door iemand gezuiverd en ook op afstand nog nazorg verleend, maar toch vragen ze mij om ook eens te komen. Ik voel daar in huis weinig en omdat er ook in de omgeving het een ander gebeurt heb ik ook een omgevingszuivering gedaan. Buiten voelde je wel lichte druk van belastende energie. Daarnaast blijkt de man ook nogal open te staan waardoor hij het een en ander aantrekt en heb ik hem aardings en afsluitoefeningen gegeven om daarmee ook aan de slag te gaan. Ze hebben een gidsen/engelen healing gekregen.

Dordrecht - januari 2012 - huis en personen
In dit huis waar ik ook al eerder geweest ben loopt het langzaam uit de hand. De omgeving waar ze wonen heeft veel entiteiten en deze worden ook aangetrokken door de negatieve energie waar het gezin last van heeft. De negatieve energie komt vanuit eerdere relaties die niet harmonieus zijn afgelopen en waarbij de nodige negativiteit wordt uitgewisseld. Gevoeligheid van de gezinsleden maakt men kwetsbaar en hierdoor lijkt het alsof ze in een vicieuze cirkel zijn beland. Men ervaart onrust in huis, hoofdpijnen, druk op de borst, gespannenheid en men verandert in negatieve zin. Ik heb het huis eerst van de negatieve energie ontdaan door middel van een visualisatie meditatie en daarna het huis doorlopen om de resterende entiteiten die niet mee willen te zuiveren. Op zolder blijkt een pittige aanwezig te zijn die voor mijn gevoel demonisch is en die niet makkelijk mee wil. Je krijgt er hoofdpijn van als je daar in de buurt bent. Na een tijdje geduld hebben de gidsen en engelen deze entiteit tenslotte ook meegenomen uit huis. Het voelt weer rustig aan. Daarna zijn de bewoners gezuiverd en geheald waardoor ze weer rustig zijn en krijgen oefeningen mee om ook zelf goed te aarden, af te sluiten en hunzelf te zuiveren. Ze zijn gevoelig maar moeten ook zelf aan de slag om alles goed te onderhouden.

Wijchen - januari 2012 - huis
Het kleine kind van deze bezorgde ouders slaapt slecht en heeft last van de aanwezigheid van een entiteit. Het kind wordt erg kwaad midden in de nacht en de ouders vragen mij om hulp. Het is een echt nieuwetijdskindje dat veel ervaart en daar ook bang voor is. Het huis is gezuiverd.

Apeldoorn - januari 2012 - huis en persoon
Deze jongedame zit al een jaar thuis omdat ze geblokkeerd is. Ze heeft geen energie meer en valt zelfs flauw. Het lijkt erop dat ze weg kwijt is en is onder hoede van mijn Apeldoornse collega. Hij vraagt mij ook eens te komen kijken wat ik voor haar kan doen. Er blijkt dat er de nodige negatieve energie naar haar toe gekomen is. Ze heeft een verhouding destijds gehad waarbij een boze getroffende de nodige negatieve energie op haar afgevuurd heeft. Ik heb deze jongedame moeten zuiveren van deze energie en ook van een entiteit die ze hoorde. Na de zuivering is er weer een weg terug maar ze nog met zaken uit het verleden die losgelaten mogen worden en zit in de knoop met haar eigen spirituele ontwikkeling. Ik ben hier een keer geweest om haar moeder te zuiveren en met haar verhelderende gesprekken te voeren.

Amsterdam - januari 2012 - huis en personen
In deze appartement is negatieve energie naar de bewoners gekomen en heeft ook de nodige entiteiten aangetrokken. De negatieve energie komt van de iemand waarmee ze in conflict zijn i.v.m. verbouwingen. Het loopt bij de rechter dus dit veroorzaakt de nodige negatieve energie. Er is een pittige entiteit die in hun slaapkamer aanwezig is en ook negatieve invloed heeft op het slapen van hun kind. Ik krijg daar letterlijk stekende hoofdpijn van maar de entiteit is nu meegenomen met de zuivering. Het huis heb ik verder afgesloten met geprogrammeerde bergkristallen. Tijdens de zuivering voelde de vrouw des huizes de energieeen door het huis gaan.

Warmenhuizen - januari 2012 - huis en personen
Deze mevrouw is de zus van een klant uit Heerhugowaard waar ik eerder ben geweest. Via haar broer komt ze in aanraking met mijn werk en of ik wat voor kan betekenen. Mevrouw heeft een psychisch verleden waar ze uit probeert te komen en is ook heel open en gevoelig en dat geldt ook voor haar dochter. In het huis zijn de nodige entiteiten voelbaar en het is niet vreemd dat ze last hebben. Het huis is eerst van de nodige negatieve energieeen ontdaan en daarna heb ik het huis gezuiverd van de entiteiten. Beide vrouwen zijn door mij gezuiverd en geheald. Na enkele dagen voelen ze heel goed de rust in hun zelf en ook in het huis.

Zaltbommel - januari 2012 - huis en personen
In dit huis is de nodige negatieve energie aanwezig en hierdoor ook de entiteiten. Er is sprake van afgunst van derden. Het gezin kent de nodige gevoelige leden en tijdens de zuivering merken dat er het een en ander verandert in huis. Ik heb iedereen gezuiverd en geheald van de negatieve energie.

Ammerzoden - januari 2012 - huis
De vader van dit gezin vraagt mijn hulp. Hun zoontje heeft al vanaf het begin dat ze daar wonen last van angst tijdens het slapen en slaapt steeds vaker bij zijn ouders. Beide ouders vermoeden de aanwezigheid van iets in huis. Niet lang daarna gaan de lichten in het huis knipperen en hebben ze veel pech met hun auto. Op een avond horen ze in de babyfoon plotseling een onduidelijke mannenstem spreken maar ze vinden boven niemand. Reden om hulp te vragen. In het huis tref ik meerdere entiteiten aan en het is daar behoorlijk druk. De vader voelt de kou en dacht dat het gewoon kou is maar komt daarop terug als hij merkt dat tijdens de zuivering de kou wegtrekt. Na de zuivering melden dat ouders dat het weer rustig is in huis.

Uden - januari 2012 - huis en persoon
Deze klant is een broer van een klant uit Apeldoorn. Hij vraagt mijn hulp omdat hij gehoord heeft wat ik voor zijn zuster heb kunnen betekenen. Zijn dochter ziet en hoort dingen in huis en er zijn problemen in huis. Als ik daar ben en het huis op paranormale manier bekijk zie ik dat de bron de buren zijn. Daar zit heel veel negatieve energie wat ook de muur heen komt. Wel niet hevige mate maar het is wel voldoende om hun dochter last te bezorgen. De buren krijgen de nodige negatieve energie naar zich toegestuurd en daar hebben ook buren last van. Ik heb de huis van mijn klant gezuiverd en goed afgesloten en hun dochter behandeld en geheald. Het is nu afwachten of de negatieve energie buiten blijft.

Amsterdam - januari 2012 - huis
De gevoelige vriendin voelt zich in het huis van haar vriend niet echt op haar gemak. Op deze ruime etagewoning is zeker wat aanwezig en de energie is ook niet bepaald zuiver. Ik heb deze appartement gezuiverd en ook zij voelt de energieeen door de ruimte gaan. Na de zuivering voelt het weer fijn en mijn klant merkt op dat alles er ook helderder uitziet.

Arnhem-Zuid - januari 2012 - huizen en persoon
Ik bezoek een aantal huizen van mijn klant, een verhuurder van meerdere huizen. Ik heb haar al vaker geholpen en nu wil ze dat ik tweetal woningen wil zuiveren. In de eerste heeft ze kort gewoond want daar ging van alles mis. Hier blijkt duidelijk negatieve energie aanwezig die alle ellende veroorzaakt. Ik heb het gezuiverd. In de tweede woning woont ze zelf en dat heb ik ook gedaan en ook haar een healing/zuivering gegeven.

Volendam - januari 2012 - huizen en persoon
Deze klant heeft sinds ze in dit huis ging wonen alleen maar negativiteit. Haar gezondheid is achteruit gegaan en ook in huis voelt het niet echt goed. Er komt veel negatieve energie naar dit huis toe en dat is de oorzaak van alle ellende. Ik heb het huis gezuiverd en daarna de bewoonster.

Volendam - januari 2012 - huis
Hierna heb ik nog een ander klant bezocht die ik al eerder heb geholpen. Daar was niets aan de hand en heb daar een tijdje met haar gesproken over de ontwikkelingen in Volendam. Vooral het bericht dat in de media kwam dat Volendam een spookstad sloeg nergens op. Het is bangmakerij en elke stad heeft zo zijn entiteiten. Ik kom al een aantal keren in Volendam maar er zijn ergere steden.

Oterleek - januari 2012 - huis
Deze klant heeft veel ervaring met het paranormale want haar moeder was vroeger heel actief in deze wereld. Ze vraagt mijn hulp omdat ze voelt daar haar huis gezuiverd moet worden. Ze vonden het opvallend dat hun honden erg rustig waren toen ik daar kwam, want normaal zijn ze juist heel opgewonden bij bezoek. Er is wat negativiteit in de buurt dus ik nam ook de buurt mee in mijn meditatie zuivering. Ik ben daarna met de bewoonster door het huis gelopen en trof in het kantoor van haar man de nodige negatieve stoorzenders waardoor de sfeer behoorlijk verziekt werd. Dit kantoor is grondig gezuiverd en het voelt daarna weer heel ruim en rustig. Bij haar zoontje is duidelijk aardstraling voelbaar en dat is door mij geneutraliseerd. De rest van de woning is ook gezuiverd.
Enkele dagen later meldde de bewoonster mij dat de zuivering ook lichamelijk positief effect heeft gehad.

Avenhorn - januari 2012 - huis
Dit is leegstaande huis van de klant hierboven. Het staat te koop en ik heb het gezuiverd en in het licht gezet zodat eventuele kopers dit huis als heel positief gaan aanvoelen.

Haarlem - januari 2012 - huis
Bij dit gezin ook het bekende probleem dat hun kind slaapproblemen hebben door de aanwezigheid van entiteiten. Ik heb deze woning gezuiverd en het kind is minder angstig geworden meldt de moeder mij.

Arnhem-Velperpoort - januari 2012 - huis en persoon
De oudste dochter heeft last van een auralifter. Dit is een entiteit die bij mensen aankleeft en zo degene negatief beinvloed. Dit kan uitten in negatief gedrag, concentratieproblemen, slecht slapen en vermoeidheid. De dochter voelt angst bij haar zelf als ze alleen thuis is en ze staat open en voelt en ziet meer. Na een korte healing/zuivering is het over en ze voelt zich weer rustig en goed geaard. Ik heb nog het huis gezuiverd en vooral de schuur in de tuin voelde belast.

Amersfoort - januari 2012 - huis en personen
In dit huis ziet het jongste kind donkere entiteiten als ze gaat slapen. De moeder heeft ook last van haar gevoeligheid en het huis voelt voor haar niet goed. Tijdens de zuivering van het huis blijkt dat veel negatieve energie verstopt zit bij de trap en onder trap. Je voelt de koude uitstralen omdat het los komt door de zuivering. Het zal spoedig weer goed aanvoelen omdat deze energie opgelost wordt. Deze energie werkt als een magneet en is verantwoordelijk voor het aantrekken van al het negatieve. Het huis voelt dan weer goed maar echter blijkt dat het weer terugkomt. Er blijken behoorlijke familie perikelen ten grondslag te liggen waardoor heel veel negativiteit het huis binnenkomt. Er is dus nog genoeg op te lossen maar dan in relatie verbanden. Harmonie is toch vereiste om energetisch in harmonie te komen.

Hengelo - januari 2012 - huis
Deze alleenstaande moeder wil ook een huiszuivering. De buren hebben dat destijds ook gedaan. Hier merk je al snel in de huiskamer een lichte windje wat waait dus er is duidelijk wat aanwezig. Tijdens de huiszuivering komt ook hier veel koude negatieve energie los bij de trap in de gang. Deze energie werkt als een magneet en trekt negativiteit aan. Het lost gelukkig op waardoor het huis weer goed gaat aanvoelen.

Voorburg - januari 2012 - huis en persoon
Bij deze klant voelen zijn bezoekers dat er iets niet klopt in het huis. De bezoekers worden beinvloed en raken of in paniek, krijgen ruzie of er ontstaat twijfels. In dit huis zijn wel entiteiten aanwezig maar ook veel negatieve energie. Deze komt bij de zuivering tevoorschijn en zit verstopt achter de kast en andere donkere plekken in huis. Er is dus sprake van zwarte magie of negatieve energie van andere relaties die dus ook zo binnenkomen. Dit trekt weer entiteiten aan. Het huis en de bewoner zijn door mij gezuiverd.

Siddeburen - januari 2012 - huis
Ik ben al eerder in deze woonboerderij geweest. Toen wegens entiteiten en vooral negatieve energie uit het verleden. Deze gevoelige bewoner voelt de aanwezigheid van een entiteit is nogal bang om de kelder in te gaan. Het valt mee tijdens de zuivering en het is ook vooral goed voor de bewoner om ook zelf te werken aan zijn gevoeligheid.

Deventer - januari 2012 - huis en persoon
Deze vriend van mijn tante loopt al een jaren met allerlei diverse lichamelijke klachten. Hij heeft de gehele medische molen doorlopen maar men kan het niet verklaren. Het blijkt om verdrongen traumatisch ervaringen te zijn die hij zelf niet meer weet. Hij is verder doorgestuurd naar een collega-therapeute om dit boven water te halen. Ik heb hem een gidsen/engelen healing gegeven waar hij al zichtbaar van opknapte. In huis zijn echter een aantal koude entiteiten voelbaar en ik heb het huis maar ook meteen gezuiverd.

Steenwijk - januari 2012 - huis en persoon
Deze gevoelige klant heeft last van negatieve energieeen om hem heen. Hij voelt dat hij in een negatief spiraal zit en een ander therapeute constateert dat er negatieve energie bij hem aanwezig is. Gezien zijn eerdere contacten die met disharmonie verbroken werden is het niet verwonderlijk. In zijn huis tref ik tijdens de zuivering veel koude entiteiten aan die tijdens de zuivering naar buiten komen. Er gebeurt heel veel daar. Na de zuivering voelt de woning behoorlijk rustig en sereen aan. De healing/zuivering wordt ook als bijzonder ervaren. Deze klant is gevoelig en krijgt mijn instructies mee om zich goed te af te sluiten en te aarden. Een bijzonder bezoek en het feit dat ik daar in aanraking kom met Ormus.

Huissen - januari 2012 - huis en persoon
Ik ben al eerder bij deze klant geweest en die vroeg me nogmaals te komen. Zij voelt dat er wat aan haar kleeft en gezien haar verleden toen ik daar eerder was, zou het best mogelijk zijn. Ik heb haar gezuiverd en ook haar huis doorlopen om te kijken of er wat is. Het is gezuiverd.

Arnhem - januari 2012 - huis en persoon
Dit is een vriend van bovenstaand klant en die heb ik uit voorzorg bezocht omdat zijn vriendin daar ook het een en ander vermoedde. Ik heb zijn huis gezuiverd en hij zelf ook.

Haarlem - januari 2012 - huis en persoon
Het kleine dochtertje van dit gezin hoort stemmen in haar hoofd. Het zijn dwingende en negatieve stemmen en zijn bezig haar zelfbeeld schade aan het toebrengen. Het speelt al langer maar het is pas bekend bij de moeder. In huis zijn de nodige entiteiten aanwezig en dat voelen ze ook als ik ze wijs op de lichte wind die aanwezig is. Het huis is gezuiverd en ook het dochtertje is behandeld. Na mijn bezoek hoort ze later weer stemmen maar ze kan hen met haar eigen gidsen wegsturen.

Deventer - januari 2012 - huis
Dit bedrijf wordt van verschillende kanten stevig bestookt met negatieve energie door concurrentie die niet echt zuiver werken. Men is al een meer dan een jaar bezig om het tegen te gaan en veel mensen uit de paranormale wereld zijn daar geweest om te helpen, maar tot nu toe weinig resultaat. Ik heb dit pand met een visualisatie gezuiverd en daarna binnen actief geweest. Het pand is door mij omgezet in een andere energie te bescherming en dat werkt heel goed. Het houd dit gebouw in harmonie. Ik ben daar nog een aantal keren geweest omdat in de achterste ruimte nog koude energieeen aanwezig zijn. Het betreft stevige aardstraling die daar naar boven komt en dat voel je als stevige steken in de been en deze heb ik geneutraliseerd. Verder wordt er in de hoek van die ruimte koude energie gevoeld en die verdwijnt na een visualisatie maar komt elke keer terug. Het is nog niet bekend wat dit precies is, maar we zoeken verder. Bij deze klanten die trouwens ook gevoelig zijn, hebben we veel geexperimenteerd met
energie en in korte tijd hebben we samen veel geleerd en nieuwe dingen ontdekt. Terecht een hele mooie ervaring om daar aan het werk te gaan.

Zeewolde - februari 2012 - huis en persoon
Deze plaats heb ik eerder bezocht. Ook deze huis heeft te maken met negatieve energie. Zeewolde heeft een verleden met zwarte magie en is daar veel te vinden door heksen die daar vroeger actief waren. Deze persoon heeft er ook last van maar uit ander bron. Ik heb het huis gezuiverd en er kwam veel koude energie los. De bewoonster is ook gezuiverd en voelt duidelijk dat ze veel lichter is geworden, er is een last van haar af. Het huis is afgesloten om de energie buiten te houden.

Doetinchem - februari 2012 - huis en persoon
Het dochtertje van dit gezin slaapt slecht en als ze wakker wordt is bang. Deze mensen hebben van mij gehoord omdat daar in de buurt actief was geweest. Hier in huis zijn volgens mijn collega veel entiteiten actief en dat blijkt wel als ik daar ben. De apparatuur gaat vanzelf aan en als men het probeert uit te doen dan zijn de entiteiten echt bezig met plagen. Ik zie het gebeuren en het is toch heel duidelijk dat er wat aan de hand is. Ik heb het huis gezuiverd en er is veel aanwezig. De moeder blijkt een auralifter te dragen en die is ook gezuiverd.

Deventer - februari 2012 - huis
Bedrijf die ik in januari heb bezocht - 2de bezoek - koude kamer achterin gezuiverd. De kast in het kantoor heb ik omgezet in een amethist, dat voelt zeer krachtig.

Odoorn - februari 2012 - huis
Het zoontje in dit gezin slaapt slecht en heeft ook leukemie. Niet verwonderlijk als ik daar ben want op zijn plek is duidelijk aardstraling voelbaar en ook de moeder voelt dat die plek toch onrustig aanvoelt. Ik heb de grond gezuiverd en de straling geneutraliseerd en het voelt stukken beter. Het is nu hopen dat het ook een positieve invloed heeft op het herstel van hun kind.

Nieuw-Weerdinghe - februari 2012 - huis en personen
In deze woonboerderij ervaart de moeder de nodige problemen. Het huis voelt druk aan, per ruimte verschillend en ook uit de grond komt wat. Tijdens mijn bezoek hoor ik dat er ook onderling met de buurtbewoners het nodige speelt, dus ook komt er van die kant negatieve energie binnen. Ik heb het huis grondig gezuiverd en ook de grond. Ik heb hun andere dieren bezocht, de paarden etc, en daar ook de energie verandert. Het huis voelt na de zuivering stukken lichter en rustiger. Ik heb de moeder en kinderen ook een healing/zuivering gegeven waardoor ze stukken rustiger voelen.

Hierden - februari 2012 - huis en persoon
Deze mevrouw is een nicht van een klant waar ik eerder ben geweest. Zij heeft over mij gehoord en vraagt mijn hulp. Ze is ook gevoelig en heeft ervaring in het energiewerk. Ik heb haar huis gezuiverd waar niet zoveel is en haar een gidsen/engelen healing gegeven en daar hadden ze best veel werk mee. Ze ervaarde het als heel fijn en zal zelf daar nog mee aan het werk moeten gaan.

Deventer - februari 2012 - huis
Bedrijf die ik in januari heb bezocht - 3de bezoek - stevige aardstraling in achterkamer geneutraliseerd

Apeldoorn - februari 2012 - persoon
Bij deze klant ben ik pas eerder geweest en vraagt om een consult. Zij is zoekende en zit behoorlijk vast met haarzelf. Ze kan het verleden moeilijk los laten en heeft last van haar spirituele ontwikkeling. Ik heb haar geleerd om eerst haar hart te leren openen en te voelen, en dit kost al de nodige moeite. Ze moet het eerst in haar zelf terugvinden en proberen te begrijpen dat ze zelf moet willen, want anders heeft elke andere therapie of energiebehandeling geen enkele zin als ze echt niet zelf wil.

Borne - februari 2012 - huis
Dit huis brengt dit gezin alleen maar problemen mee. Het huis is eerder verhuurd geweest aan derden maar dat liep al niet goed en ook sinds zij weer daar zelf gingen wonen gaat het toch niet zoals het moet. In huis wordt mijn aandacht meteen naar een oude kast getrokken wat daar zit. Het blijkt al een hele tijd in bezit te zijn en ergens gekocht te zijn. Mijn gevoel zegt dat er iets mis mee is. In die ruimte is het ook niet zoals het moet. Ik kan er geen vinger op zetten. Tijdens de zuivering heb ik nog enkele lichte entiteiten waargenomen en ook de grond goed gezuiverd, maar dat viel allemaal wel mee. Ik kan niet zeggen of dit nou echt het grote probleem was.

Bentelo - februari 2012 - huis
Dit gebouw heeft een verleden met allerlei bestemmingen waarvoor het gediend heeft. Een collega-medium ziet ook een oorlogsverleden met onderduikers. In dit gebouw dat nu dienst doet voor ouderenzorg zit heel veel. De koude winden voel je duidelijk. Ik zuiver het hele gebouw en er zijn veel entiteiten die ik daar aantref. Na de zuivering verander ik bepaalde voorwerpen in positieve energie bronnen die een positief invloed uitstralen op de bezoekers en de ruimte. Er staat een grote amethist waarvan je weinig energie af voelt komen. Ik pas deze even aan en deze begint dan echt energie uit te stralen, dit voel je echt.

Utrecht - februari 2012 - huis
In dit voormalig studentenpand voelen bepaalde kamers niet goed en daar zijn entiteiten aanwezig en zitten negatieve energieeen vast. Ik heb het grondig gezuiverd en de bewoners voelen dat het hun huis weer licht en sereen aanvoelt. Ik heb daar nog enkele voorwerpen omgezet in positieve energie pods die de ruimte positief zuiveren. Dat voelt heel bijzonder.

Deventer - februari 2012 - huis
Bedrijf die ik in januari heb bezocht - 4de bezoek - koude kamer achterin gezuiverd met een nieuwe visualisatie

Haarlem - februari 2012 - huis
Ik ben al eerder in dit huis geweest en hun gevoelige hond raakt elke keer van slag als er negatieve energie aanwezig is. Het gebeurt niet voor niets want de energie blijkt afkomstig zijn van hun zwager. Die is op een of ander manier besmet met negatieve energie. Ik heb hun nu geleerd hoe ze het zelf moeten zuiveren en we hebben op afstand het huis van hun zwager gezuiverd en zagen veel negativiteit oplossen voordat ik daar naar ga. Ik heb in hun huis wat energiepods aangemaakt om ook hun hond rustig te houden.

Haarlem - februari 2012 - huis en persoon
Voordat we op bezoek zijn, heb ik samen met zijn zwager het huis op afstand gezuiverd en we zijn benieuwd hoe dit uitgepakt heeft. De sfeer in huis is behoorlijk goed en er is niets meer te ervaren van de gespannen gevoel wat daar normaal heerste. Ook de bewoner voelt zich ok en ziet er ontspannen uit. De zuivering heeft positief uitgepakt zonder dat hij het in de gaten had. Ik heb hem nog een gidsen/engelen healing gegeven. In huis heb ik nog energiepods aangemaakt om het huis zuiver te houden.

Goes - februari 2012 - huis en persoon
Dit huis wordt getroffen door negatieve energie en ook de bewoonster voelt zich niet op haar gemak. Ze is gevoelig en voelde al meteen op dag 1 dat ze daar ging wonen dat de zolder niet goed aanvoelt en die heeft ze dichtgetimmerd. Maar dat houd hun niet tegen dus daar zitten entiteiten. Ik heb het huis gezuiverd en ook de afgesloten gedeelte en daar voel je de koude energieeen. Dus het is niet vreemd dat ze last had. Het huis voelt weer goed aan.

Etten Leur - februari 2012 - huis en persoon
In dit huis is niet veel aanwezig maar het was wel goed om te zuiveren. De bewoonster heeft meer onder ledenen en zij is gezuiverd en geheald en voelt zich weer goed ontspannen. Men vermoedde de aanwezigheid van een vervloeking die ze bij zich droegen.

Breda - februari 2012 - huis en persoon
Bij haar zuster ook het huis gezuiverd wat verder goed aanvoelde en ook haar zelf gezuiverd. Dat kostte wat meer tijd en zij weet van haar eigen blokkades.

Goirle - februari 2012 - persoon
Deze bewoner heeft last van auralifters die hem al enkele jaren tot last zijn. Hij is gezuiverd en voelt zich beter. Hij moet zich goed aarden en leren afsluiten. Hij heeft het opgelopen, volgens zijn vermoeden, toen hij helemaal alleen in een grote studentenhuis woonde waar het nodige aanwezig was.

Nuenen - februari 2012 - huis
Deze bewoner wordt al jaren getroffen door entiteiten die echt dwarsliggen en een negatieve invloed op zijn bedrijf uitoefenen. Er is alleen maar pech en tegenslagen. In eerste instantie verdenk je hier de invloed van zwarte magie maar het blijkt over het gehele industrieterrein aanwezig te zijn. Bewoners zijn of ongelukkig of zitten niet goed in hun vel en bedrijven lopen daar niet. Er is daar iets in het verleden gebeurt en heeft met de grond te maken. Daar aangekomen wordt ik al buiten meteen geconfronteerd met de entiteit. Ik voel de rillingen over mijn rug en ik moet meteen beginnen met zuiveren. Tijdens de grondige zuiveringen worden de entiteiten meegenomen en ik heb daar nog een extra schepje bovenop gedaan om ook de omgeving mee te nemen. Het huis voelt weer rustig aan. In de nacht daarna raakt de inwoner in paniek omdat hij last heeft van witte verschijningen maar beseft pas later dat het engelen en gidsen waren die daar nog de boel zuiverden en bewaakten. Hij is gevoelig en moet met zijn spirituele aanleg nog aan werk.

Veghel - februari 2012 - huis en persoon
De moeder van dit gezin is gevoelig en heeft al een tijd last van een pittige entiteit. Op foto's ziet deze er niet echt fijn uit. Er komt iemand om te zuiveren en naar mijn idee lijkt dat geen goed plan want deze zal hem niet wegkrijgen (zuiveren met witte salie) en dat blijkt wel, het wordt alleen maar erger. Nu wordt de bewoonster ook lichamelijk betast, voelt hitte op haar lichaam, wordt tegengehouden, etc. Haar gevoelige kinderen zijn ook bang. In huis zuiver ik eerst de negatieve energieeen en de entiteiten. Het is niet zo heftig als ik dacht. Het grootste probleem zit bij de moeder want daar zit toch nog de veel negatieve energie die tijdens de gidsen/engelen healing gezuiverd wordt. Dit is nog een pittige klus die even duurt. Zij is zelf heel paranormaal gevoelig en loopt daar al heel lang mee. Ook voor haar belangrijk om zich goed af te sluiten en te aarden. Het huis is door mij afgesloten en ik heb diverse energiepods aangemaakt om de boel zuiver en rustig te houden.


Veel huiszuiveringen die ik mee heb gemaakt betreffen vaak soortgelijke gevallen. Kleine kinderen die gevoelig zijn en reageren op de aanwezigheid van entiteiten in huis en hierdoor slecht slapen en angstig zijn. Gevoelige mensen die open staan en het negatieve aantrekken, etc.
Dit allemaal beschrijven kost tijd maar is niet nieuw meer als je dit constant blijft herhalen. Vandaar dat nu alleen de uitzonderlijke gevallen ga beschrijven die echt uniek zijn in zijn soort maar wel aangeeft wat er allemaal speelt en wat mogelijk is.


Nijverdal - Hier werd ik door een gevoelige klant gevraagd om hulp. Het huis hebben ze pas gekocht maar ze ervaren daar paranormale verschijnselen in negatieve zin. Het probleem is echt veel erger dan ik zelf vermoedde. Na het maken van de afspraak werd ik binnen een dag geconfronteerd met 3 zwarte katten op mijn weg. Tijdens een rit naar een klant in Deventer zat die avond een kat op de weg en die reageerde niet echt om weg te gaan. Het leek of het beest verdoofd was of zo. Op de weg terug hetzelfde verhaal op een plek waar je het niet verwacht, precies midden op de weg. De volgende dag precies hetzelfde op het fietspad. Drie katten dat beloofd niet veel soeps.
In Nijverdal werd ik geconfronteerd met de klant en die attendeerde mij op de weg waar we op reden. Het staat bekend als een dodenweg. Hier gebeuren onverklaarbare ongelukken en men heeft al de bomen gekapt langs de weg om te voorkomen dat men er tegen aan rijd. Maar het is niet de oorzaak. Ten oosten van Nijverdal loopt de provinciale weg door een gebied wat vroeger bos was geweest. Het was het terrein van heksen die elkaar bestreden met zwarte magie en deze negatieve energie is daar nog volop aanwezig. Dit gebied heeft in de loop der tijd heel veel negatieve entiteiten en demonische wezens aangetrokken waarvan zelfs enkele de heksen zijn van weleer die daar nog steeds invloed uitoefent op dat deel van het land. De invloed is voelbaar wat er hangt in dat deel van Nijverdal een vreemde deken van energie. Het voelt alsof er iets is dat dat deel onder controle heeft. Bedrijven die ten oosten van Nijverdal zitten zullen ten gevolge van deze energie minder goed draaien. Mensen die in deze streek aanwezig zijn kunnen soms
beinvloed worden of zelfs tijdelijk overgenomen worden door deze entiteiten. Het is niet zo vreemd dat er daar onverklaarbare ongelukken gebeuren aangezien de provinciale weg door een zeer negatief beladen plek loopt en de negatieve invloed zeker een rol speelt bij de ongelukken die daar gebeuren. Ik heb deze klant niet helemaal kunnen helpen. Zelfs hulp van gidsen en engelen worden daar geblokkeerd, zo krachtig is de energie. Hun huis is nu wel goed afgesloten maar het is niet de plek om daar te wonen. Het is een bijzonder geval wat ik heb mogen meemaken.

Nuenen - Bij deze klant is het al een tijdje mis. Hij ervaart negatieve aanwezigheid in huis van iets wat hun al een tijd lang terroriseert. De oorsprong gaat nog langer terug. Hun bedrijf heeft jaren geleden een klap gekregen waarbij een aantal leden van de familie omkwamen bij een auto-ongeluk onder Maastricht op weg naar huis. Die weg in België staat bekend als een dodenweg. Echter na het ongeluk blijkt dat er iets is meegekomen naar hun huis toe, want sindsdien gaat het mis. Ik kreeg hier te maken met iets nieuws. Mijn eigen mogelijkheden wat ik gebruik om te zuiveren bleek niet afdoende en zelfs met hulp van de hoogste krachten die ik mocht gebruiken lukte het maar niet. Het was vreemd want wat is hier toch aan de hand ? De spirituele ontwikkeling zit niet stil en een collega-medium die ook flink aan het groeien is verklaarde mij wat daar speelde. Deze klant wordt getroffen door een galactische demon. Dit zijn demonen die niet van aardse oorsprong zijn maar negatieve entiteiten die zijn samengegaan met duistere krachten uit andere dimensies en samen een verbond hebben gesloten. Ook de duistere kant zoekt versterkingen en dit zijn van die zeldzame gevallen wat wel meer gaat voorkomen. Deze entiteiten zijn zo snel dat gidsen en engelen daar geen vat op krijgen. Dat blijkt ook wel als ik daar ben. De klant ziet hem letterlijk razendsnel door het huis gaan en zelfs mijn gevoel kan dit niet eens volgen. Op de helderziende manier zie ik letterlijk een soort zwarte ping pong bal die razendsnel door huis heen kaatst, zo snel is deze entiteit. Binnenkort gaan we hun helpen om een andere manier zoals wij dat hebben doorgekregen vanuit de kosmos.

Enschede - Deze klant vraagt om hulp. Zij en haar vriend zijn aan het afkicken van drugs en blijken last te hebben van negatieve beinvloeding. Door haar eigen spirituele gevoeligheid en verleden is het alleen maar erger geworden naast het drugsgebruik. Hierdoor ziet ze veel, voelt ze veel en staat ze open. Ze voelen vaak trillingen door zich heen gaan en hebben geen vat er allemaal speelt en vragen om hulp. Het huis laat ik voor de zekerheid door een collega-medium op afstand bekijken omdat het toevallig in haar stad plaatsvind. Wat daar aanwezig is nogal heftig dat ze ook haar zoon als versterking meestuurt om te helpen. In het huis treffen we een aantal demonische entiteiten aan die we een voor een uit huis laten zuiveren. Onder hun bed en in hun kamer zijn twee poorten / pentagrammen aanwezig en op het dak een antenne waardoor negatieve versterkingen worden opgeroepen. Al deze toegangswegen zijn gesloten of onklaar gemaakt zodat er niets meer aangetrokken wordt. Beiden zijn door mij gezuiverd en voelen zich weer rustig en de onverklaarbare trillingen zijn verdwenen. Ze droegen dierlijke demonische entiteiten bij zich. Na hun afkickperiode kom ik nog terug om te kijken om of alles nog zuiver is. Dit is een bijzonder geval omdat het laat zien wat drugs / wiet kunnen doen als jezelf ook nog gevoelig bent. Aanwezigheid van negatieve entiteiten kunnen ervoor zorgen dat je blijft gebruiken en het trekt zowieso negativiteit aan. Wat ik hier in huis aantrof wat best heftig en een wonder dat ze er van afkwamen.


En verder de plaatsen bezocht :

februari - Apeldoorn, Overasselt, Amersfoort, Rotterdam, Tilburg, Amstelveen, Apeldoorn, Steenwijk, Deventer, Zutphen, Boxtel, Zoetermeer, Delft, Groot-Schermer, Enkhuizen, Apeldoorn, Laren (Gld.), Dieren, Zwolle

maart - Maassluis, Nieuw-Vennep, Deventer, Nuenen, Tilburg, Bergen op Zoom, Enschede, Enschede, Leiden, Den Haag, Almere Haven, Amsterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Nijverdal, Woerden, Amsterdam, Alkmaar, Schiedam, Zoetermeer, Rotterdam, Goes, Putten, Anna-Paulowna

april - Raalte, Arnhem, Amsterdam, Arnhem, Hummelo, Steenwijk, Oterleek, Leiden, Rossum, Beek, Biervliet, Best, Vaassen, Papendrecht, Rotterdam, IJsselstein, Almere, Vlissingen

mei - Den Haag, Harmelen, Arnhem, Raalte, Leiden, Voorschoten, Rijswijk, Heerewaarden, Beneden-Leeuwen,  Meppel, Haarlem, Arnhem, Doesburg, Utrecht, Vierhouten, Bovenkarspel, Naaldwijk, Amsterdam, Steenwijkerwold, Deventer, Helmond, Hengelo, Boxmeer,  Arnhem

juni - Bussum - Hoorn - Rotterdam - Deventer - Den Bosch - Cuijk - Mildam - Amsterdam - Amsterdam - Sittard - Nuenen - Amsterdam - Amsterdam - Amsterdam - Zoetermeer - Lelystad - Deventer - Deventer - Hardinxveld Giessendam - Steenbergen - Groningen - Soest - Hurdegaryp - Groot-Schemer - Tiel - Tiel - Amstelveen - Nijmegen - Tilburg

juli - Valkenburg - Arnhem - Schalkhaar - Helmond - Almelo - Borne - Capelle aan de IJssel - Volendam - De Rijp - Lelystad

augustus - Doetinchem - Den Ham - Amsterdam - Venlo - Son en Bruegel - Almere - Apeldoorn - Amsterdam - Rheden - Emmen - Udenhout - Gouda - Enschede - Enschede - Apeldoorn - Staphorst - Vijfhuizen - Moergestel - Heteren - Boxtel - Assen - Almere - Rosmalen - Deventer - Olst - Schoonoord - Nederhorst den Berg - IJsselmonde

september - Geldrop - Zeewolde - Hoogeveen - Deventer - Maartensdijk - Moergestel - Leiden - Stein - Teinray - Kerkrade - Zorgvlied - Vaassen - Arnhem - Haaksbergen - Wijk en Aalburg - Drunen - Wilp - Nuenen - Dordrecht - Woerden - Hoogezand - Amsterdam - Almere - Almere - Roosendaal - Roosendaal - Putte

oktober - 's-Graveland - Weesp - Deventer - Heetveld - Waddinxveen - Kerkrade - Schijndel - Arnhem - Schalkhaar - Nieuwleusen - Arnhem - Nijmegen - Rijssen - Deventer - Rosmalen - Twello - Zeist - Zeist - Nijmegen - Veenendaal - Hoogezand - Hoogezand - Hoogezand - Amsterdam - Nijmegen - Den Haag - Twello - Deventer - Volendam - Amsterdam - Purmerend - Arnhem - Arnhem - Arnhem - Arnhem

november - Zeeland - Wirdum - Eindhoven - Maasmechelen (Belgie) - Zutendaal (Belgie) - Lanaken (Belgie) - Schimmert - Hommerts - Borculo - Leiden - Arnhem - Maarsssen - Apeldoorn - Epe - Arnhem - Arnhem - Den Haag - Volendam - Almere - Nederhorst den Berg - Nijverdal - Nijverdal - Enkhuizen - IJhorst - Maassluis - Maassluis - Erp - Hengelo - Harfsen - Helmond - Helmond - Helmond - Gennep - Apeldoorn - Rijssen - Almere - Leiden

december - Zutphen - Prinsenbeek - Borculo - Voorschoten - Rheden - Arnhem - Noorbeek - Belgie - Deventer - Tiel - Voorschoten - Heveadorp - Waddinxveen - Waddinxveen - Hengelo - Dirksland - Dirksland - Winsum - Klarenbeek - Tiel - Tiel - Tiel - Steenwijk - Bunde - Bunde


In 2013 tot heden zijn de volgende plaatsen bezocht : Apeldoorn - Schalkhaar - Gorssel - Almere - Prinsenbeek - Bavel - Wijchen - Eindhoven - Arnhem - Zwolle - Delft - Arnhem - Rotterdam - Arnhem - Arnhem - Den Bosch - Arnhem-Zuid - Vollenhove - Leusden - Heeze - Heeze - Veenendaal - Steenwijk - Saasveld - Den Haag - Beneden-Leeuwen - Saasveld - Apeldoorn - Leiden - Beilen - Arnhem - Hilversum - Voorschoten - Nijmegen - Zaandam - Apeldoorn - Rijswijk - Apeldoorn - Zwolle - Amstelveen - Amstelveen - Amsterdam - Oirschot - Zwijndrecht - Maarssen - Arnhem - Deventer - Ammerzoden - Amsterdam - Amsterdam - Westbeemster - Volendam - Oudendijk - Neede - Diepenveen - Amsterdam - Tilburg - Veghel - Veghel - Zutphen - Arnhem - Veenendaal - Weert - Amstelveen - Borculo - Zwolle - Valburg - Almere-Centrum - Deventer - Enschede - Arnhem-Zuid - Heeze - Tienray - Voorschoten - Nijmegen Lent - Apeldoorn - Heerenveen - Heerenveen - Amsterdam - Groot-Schemer - Abbekerk - Eefde - Utrecht - Rotterdam - Oisterwijk - Arnhem - Leiderdorp - Hilversum - Ammerzoden - Eindhoven - Den Haag - Rotterdam - Rotterdam - Zwolle - Oldemarkt - Arnhem - Loo - Nijmegen - Velp - Nijmegen - Enschede - Cuijk - Huissen - Deventer - Eerbeek - Huizen - Huissen - Dordrecht - Arnhem - Tilburg - Spijkenisse - Bussum - Delft - Apeldoorn - Lippenhuizen - Veghel - Ellecom - Molenhoek - Veghel - Apeldoorn - Amsterdam - Arnhem - Schijndel - Assen