Cosmic Healing

Cosmic healing is een methode die ik samen met mijn gidsen heb ontwikkeld in een periode waarin ik de mens probeer te doorgronden. De gedachte ging er meer vanuit dat de mens niet alleen bestaat zoals we het allemaal steeds denken,lichaam, geest, ziel en het energetisch lichaam met alle chakra's. Maar ik zag zelf meer een systeem die op Gods niveau werkzaam was of in een ander soort dimensie waar aan we gekoppeld zijn. Door in die dimensie te gaan healen en orde te scheppen zou dat een onmiddelijke invloed hebben op de mens hier op aarde. In de praktijk testte ik het op mijn cliënten die ik na een zuivering deze healing gaf. Iedereen voelde meteen het resultaat. Een behandeling wordt in enkele minuten gegeven en voelde meteen rust, balans en ontspanning. Bij deze methode maak ik gebruik van mijn helderziendheid waarbij ik een soort visuele waarneming alles weer compleet en in harmonie breng van het kosmisch wezen van de mens dat ik het Goddelijk Ik heb genoemd, zijn zielevorm. In een ander waarneming zag ik hoe alle zielen tezamen in een soort groot raamwerk samen waren in datgene wat we de hemel noemen.

Een mens is bijzonder wezen. Onze ziel is goddelijke energie en komt uit de bron van alle liefde en leven die we God noemen. Een Gods vonk zoals velen het zien. Voordat de ziel hier op aarde als mens leeft, hebben we al vaak meerdere levens achter de rug en niet alleen op de planeet aarde maar velen ook al op andere planeten en beschavingen. Uit ervaringen blijkt dat elke ziel wel schade oploopt in deze levens of niet helemaal compleet is, of niet in harmonie is en vaak heeft het toch invloed op ons huidig leven.

Wat ik bij deze healing doe is je weer compleet maken, in balans brengen en je contact met je ziel weer herstellen. Mensen voelen zich weer compleet, geaard, ervaren diepe rust in hunzelf en het voelt prettig. Echter ik moet wel zeggen dat veel mensen moeite hebben om dit moment vast te houden. We leven in een druk bestaan en gebruiken vooral ons hoofd daarbij en dat betekent dat we vaak uit balans zijn. Met deze healing voel je dus het grote verschil. Het is een stukje bewustwording dat je even het moment ervaart dat het ook anders kan. Ik geef je alleen een basis en mogelijk opent het je ogen.

Bij een healing zorg ik eerst voor dat je weer compleet wordt. Onze Goddelijke Ik heeft helaas in de loop der tijd in al die levens schade opgelopen en is niet meer compleet. Het lijkt erop dat de duistere kant bij veel zielen iets gedaan heeft waardoor we niet meer compleet zijn. Dat wordt door God weer hersteld. Het zijn onze zielslichamen, onze facetten, rasterbindingen, etc. Ik maak contact met je ziel in je fysiek lichaam en laad deze weer op zodat zijn energie weer door heen voelt stromen. Je contact met je ziel wordt daardoor hersteld en je voelt de liefde door je heen gaan. Verdere healingen zijn trauma's oplossen, nulpunt herstellen en overige mogelijkheden, allemaal bedoeld om je weer in harmonie te krijgen.  Verder zorg ik voor een volledige zuivering indien nodig, maar dit hoort niet standaard bij deze vorm van healen. 

Deze vorm van healen heb ik 2013 al regelmatig gegeven aan klanten na een huiszuivering en iedereen voelde de rust in zichzelf weer terug.

Meer infomatie over deze vorm van healen vind je op mijn website : www.cosmic-healer.nl