Via de mail binnengekomen :

 

 Hallo Alex,

 

 Ik ben je heel dankbaar dat je bent geweest, het kantoor van M. is gewoon ruimer geworden, ik vroeg aan hem merk je niets? O heb je schoongemaakt, nee voelt het niet anders aan , wat ik heel grappig vond dat hij vanmiddag er zelf over begon, je hebt gelijk. Ook in de kamer van M. voelt het veel beter.

 Vandaag ben ik bij mijn manuele therapeut  geweest, zelfs die merkte aan mijn lichaam verandering, ik vertelde aan hem over jou, hij vond dat ik er heel goed aan had gedaan, jou te vragen. Ik ben ook heel blij, zo krijg je ook bevestiging wat je voelt.

 Ik Hoop volgende week zaterdag als ze ons huis komen bekijken, dat ze bieden op ons huis.

 Nogmaals bedankt ik ben je zeer dankbaar voor al je moeite.

 

 Groetjes P.

 

 =============================================

 

 Beste Alex,

 

 Heel erg bedankt voor deze bestanden, hier kunnen we zeker heel wat mee. Het is heel duidelijk voor ons dat jij iemand bent die leeft en handelt vanuit zijn hart, mensen zoals jij komen wij niet vaak tegen! Zeg maar gerust bijna nooit. We gaan hier direct mee aan de slag, met een week of 2 zullen we alles wel onder de knie hebben en kunnen we er veel goeds mee gaan doen, dat weet ik zeker!

 

 Groetjes en nogmaals bedankt!

 

 E. en R.

 

 =============================================

 

 Goedemorgen Alex,

 

 Dat is wel heel bijzonder! Ook bijzonder dat het jou wel lukt! Dan heb je natuurlijk veel eer van je werk. Kun je hartstikke trots op zijn. Ik zal het proberen of het mij lukt.  Ik had gisteren m'n kinderen weer voor het eerst nadat je geweest was. Normaal lusteloos, futloos en vol (negatieve) emoties. Maar gisteren geen onvertogen woord, veel plezier en geen beladen sfeer meer! Helemaal goed! Ik ben nu druk bezig om met het aarden en zuiveren van mezelf en het huis aan te leren en het voelt goed! Op het moment dat ik mijn gidsen aanroep merk ik direct respons en zijn ze om me heen. Het visualiseren gaat steeds beter en sterker. Ik had al een aantal prana antennes gemaakt, maar zal nu me nog meer concentreren op het hele huis. Bij het aarden voel ik gewoon dat m'n tenen in m'n schoenen kromtrekken richting de vloer. Heel sterk!

 Bedankt voor dit bericht. Ik vind het leuk dat je me zo op de hoogte houdt!

 Als er bij mij weer wat ontwikkelt hoor je dat van me.

 

 Fijne (witte) dag gewenst en tot gauw!

 

 Met hartelijke groet,

 

 E. P.

 

 =============================================

 

 Hoi Alex,

 

 Dank voor je emailtje. Ik probeer je advies  in mijn gewoonte in te plannen en het me eigen te maken. Een orgone hanger heb ik besteld 'eigentijds' goud is toch wel een goede keus voor mij! Ben zeer benieuwd of het werkt.

 Hier in huis is het lekker rustig, na je komst, en voelt prettig aan. L. mijn dochter slaapt weer zonder te zeuren. Mijn klachten zijn nog niet helemaal verdwenen, maar ik denk dat ik daar zelf moet leren mee om te gaan.

 Nogmaals dank Alex en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen.

 

 Groetjes,

 

 M.

 

 =============================================

 

 Hoi Alex,

 

 Het is nu bijna een week geleden dat je geweest bent. Kan zeggen dat  Y. sinds die tijd heerlijk doorslaapt. Nog niet op haar eigen

 kamertje. We willen eerst het doorslapen goed in haar systeem brengen.

 Zelf voel ik mij ook een stuk rustiger en minder gehaast. Zo af en toe komt ze nu wel haar bedje uit, maar dat is meer ondeugd wat hoort bij de leeftijd volgens ons.

 

 Hopelijk ging de terugreis eveneens soepel als de heenweg.

 

 Wel nog een vraagje, je zou als je thuis was nog iets uitmeten voor Y.  (bepaalde edelsteen geloof ik) Had je hier toevallig nog aan gedacht en wat was de uitkomst hiervan ?

 

 Nogmaals hartelijk dank

 groet

 J.

 

 =============================================

 

 Allereerst wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor jou komst afgelopen vrijdag de 13de.de rust is echt teruggekeerd hier in huis,vooral d. voelt dat heel duidelijk.afgelopen weekend voelde we beide een enorme rust in ons zelf en kon d. weer met een leeg hoofd haar achterstallige huiswerk wegwerken en ze slaapt al de hele week rustig en vooral vast,ook ervaarde mijn man (e.) dit vooral,hij zei letterlijk "de sfeer in huis is duidelijk veranderd"ook ik voel geen weerstand meer op weg naar huis en vooral in huis,( niet meer misselijk en emotie`s zijn ook duidelijk verminderd en voel me een stuk beter in mijn hoofd.ben vanaf het afgelopen weekend heel langzaam aan het afbouwen met mijn ondersteunende medicatie ook dit gaat goed.dit alles is een welkomende verademing voor ons allen .ik heb alleen nog een vraag,heb ook ik een gids en zo ja weet je wie het is ? en waarom het juist op mijn slaapkamer zo onrustig was. ik hoor het graag van je als je er tijd voor hebt .

 

 nogmaals dank en vriendelijke groeten

 

 L.

 

 =============================================

 

 Hoi Alex, M. vraagt nu zelf aan haar gidsen om de stemmen mee te nemen zodat ze rustig kan slapen.

 Ze zei sinds de laatste keer nu nog 1x stemmen gehoord te hebben maar ze wist het niet meer zeker, ze is er in ieder geval niet meer van wakker geworden.

 Wat ik me nog wel afvraag is hoe de entiteiten tegen haar kunnen zeggen dat ze bang waren om mee genomen te worden en zich verstopt te hebben terwijl alles hier uit huis weg was. Heb jij een idee?

 Het is hier in ieder geval een stuk rustiger nu Megan niet meer elke keer overstuur wakker wordt.

 

 Groetjes en bedankt S.

 

 =============================================

 

 Hallo Alex,

 

  

 

 

 Ik wil je even iets vertellen, sinds je geweest bent stroomt de energie als maar uit me handen, heel erg krachtig. Ik heb het geprobeerd samen met mijn gidsen en de engelen om een healing te geven en de kinderen voelen het heel erg goed en me man ook. Kan dit komen doordat ik nu gezuiverd ben dat er nu een doorbraak komt?

 Het voelt zo anders aan, zo fijn!!

 Alleen ben ik wel snotverkouden nu, maar dat zal er al wel gezeten hebben, wat er nu uit wilt. Mijn oudste dochter heeft nog wel nare aanvallen, maar voelt zich al iets beter en gaat het morgen weer proberen op school, goed he? We zijn je ontzettend dankbaar, de energie voel zo fijn in huis !!

 

 Nogmaals bedankt!!

 

 Warme groet F.

 

 =============================================

 

 Hoi Alex,

 

 Ik zou je een bericht sturen over hoe de stand van zaken is een week na je bezoek. Als eerste wil ik je namens onze familie enorm bedanken voor je bezoek aan ons in je vrije tijd en dat het zeker een hele indruk op ons heeft achtergelaten. Voor mij persoonlijk merk ik dat er meer rust in me en om me heen is.

 

 Groetjes

 

 D.

 

 =============================================

 

 Hoi Alex,

 

 Na jouw komst vorige week zaterdag hebben we gemerkt dat onze klachten wel zijn afgenomen. Ze zijn nog niet helemaal verdwenen maar verbetering hebben we zeker gemerkt dus daar zijn we heel blij mee.

 Kan het zijn dat het nog wat langer de tijd nodig heeft voor dat onze klachten in zijn geheel verdwijnen?

 

 Ik hoor het graag van je en een goed weekend toegewenst.

 

 Groetjes F. en L.

 

 =============================================

 

 My Text Area 1: Beste Alex,

 

 

 Allereert nomaals dank dat je afgelopen zondag bij ons in Den Dolder was. Er gebeurde veel toen je bij ons bezig was. Dat voelden we allemaal.  Met mijn vrouw gaat het goed. Zij voelt zich vrolijk en goed en dat is de laatste tijd niet veel voorgekomen. Met mijn jongste dochter gaat het ook goed. Mijn oudste is de afgelopen week iets meer moe geweest dan normaal. Bij mijzelf waren de effecten het meest intens. Ik was maandag intens moe. Echt onwaarschijlijk moe. Ook veel verdriet en boosheid, zonder dat daar beelden aan gekoppeld waren. Deze moeheid hield aan tot donderdag en ebt nu weg.

 De energie in huis is zeer rustig. bijna geen "turbulentie". Turbulentie noem ik die wervelingen van energiebolletjes die ik af en toe in huis waarneem. Ook de tuin is goed. We zitten nu af en toe buiten s´avonds. Dat doen we doorgaans niet. Anja heeft zelfs lampionnen opgehangen buiten. Heb je verklaringen of tips voor ons met betrekking tot de situatie? Dan horen we het graag. Over enige tijd zal ik nog een keer vertellen over hoe het gaat.

 

 Met vriendelijke groeten

 

 H.

 

 =============================================

 lieve, lieve alex,

 

 ongeveer twee weken geleden ben je bij ons thuis geweest om ons huis te zuiveren.

 We willen je daarvoor nogmaals hartelijk bedanken !

 Ons zoontje is niet bang meer om alleen te zijn en ik droom ook niet meer zo raar.

 Het huis voelt goed en licht aan.

 We vinden jou een hele lieve , pure , zuivere man en we zijn blij dat we je hebben ontmoet.

 We wensen je het allerbeste toe in de toekomst.

 

 Liefs uit zoetermeer

 

 P. en S.

 

 =============================================

 

 Hallo beste Alex,

 

 Even een update over Robin. Het gaat goed met hem in vergelijking tot een paar weken terug. Dankjewel voor het contact leggen met J., dit heeft voor Robin het meeste verschil gemaakt. Ik neem aan dat zij jou hierover gesproken heeft zo niet wil ik je nog wel bijspijkeren hoor J. Robin is positief veranderd en doet jouw oefeningen! Hij is vrolijker, vriendelijker en is sinds vorige week pas weer in zijn huis maar komt niet bang over bij mij. Neemt steeds meer dingen waar, gestaltes bij mensen waar hij doorheen kan kijken. Uittredingen ? tja de tijd zal het leren. Wel blijft hij nog steeds op zijn hoede. Ik heb vandaag ook J. nog even gemaild met verloop van zijn ontwikkeling. Ben blij en dankbaar voor jullie hulp J

 

 Het gaat je goed Alex en misschien zien we elkaar nog eens. Ik ben volop op jouw site aan het lezen wat jouw ervaringen geweest zijn.

 Mooi werk van je!!

 

 Met vriendelijke groet,

 

 Z.

 

 =============================================

 

  

 

 Beste Alex,

 

  

 

 Het is nu alweer ruim drie maanden geleden dat je bij ons bent geweest.  We willen je graag laten weten dat we nog steeds erg blij zijn met wat je voor ons hebt gedaan, het hele huis voelt nog steeds licht aan en we zijn er zelf ook met lichtheid in, ik slaap weer heel lekker (R.) en de kamers blijven allemaal schoon en zijn prettig om in te zijn.

 We vonden het een intense ervaring en heel mooi om met je mee te kunnen kijken tijdens de reiniging, dat heeft ons veel inzicht gegeven en geleerd. Ook weten we nu hoe we ons huis van binnen en van buiten schoon kunnen houden!

 

  

 

 Nogmaals dank je wel en heel veel succes en plezier met het mooie werk dat je doet,

 

  

 

 Hartelijke groet,

 

  

 

 R. en I.

 

  

 

  

 

 =============================================

 Hallo Alex,

 

 Ja er is wel wat veranderd. Zelf ben ik een stuk rustiger van binnen. Ik merkte dat als ik thuis kwam vooral in de gang toch onbewust een soort angst had, die is nu weg. Al was het wel zo de eerste keer dat ik thuis kwam er op voorbereid was, maar ik voelde rust. Ook merkte ik dit in mijn slaapkamer. En als ik tv zit te kijken was het in het begin nog wel even van wat zie ik nee toch niet. Ik heb het niet meer koud. Ik voel warmte van binnen, vooral meer rust. Niet meer zo gehaast. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen maar ik ben vriendelijker?? Tja wel een verandering.Ja je mag mijn ervaring zeker gebruiken voor anderen. Als dit een herkenning is voor anderen heb ik mijn steentje ook weer bijgedragen. Dankjewel,

 

 groet,

 P.

 =============================================

 Geachte heer Bruinsma, beste Alex,

 

 Hierbij nogmaals mijn dank voor je werk van afgelopen zaterdag.

 Het heeft bij B. en mij een positieve indruk achtergelaten. Hoewel wij beiden minder gevoelig zijn voor de sferen waar het hier om gaat, is onze dochter V. beslist geruster.

 Ook dank voor je cd, die in het lege huis erg mooi klonk; eigenlijk wel passende muziek voor een pastorie...

 Misschien hebben wij later nog eens contact. Ik ben benieuwd of het door jou geraadpleegde medium nog zwarigheden ziet.

 

 Met vriendelijke groeten en dank voor je inzet,

 

 O. L.

 =============================================

 Hoi Alex!

 

 Ik heb al aan je gedacht hoor, weet dat ik je nog even zou mailen over hoe het nu gaat. Maar ik vond 1 week erna een beetje te vroeg om er iets van te kunnen zeggen.

 Ik heb gelijk na je bezoek twee hangers besteld. Een Ozaliet hanger voor J. en een Be-O-liet hanger voor mezelf. We dragen ze met een goed gevoel! Het voelt echt als “onze hangers”.

 Ik heb normaal gesproken niet zoveel met sieraden, maar ik voel ik een binding mee. Toen ik ‘m om deed begon ik heel diep te ademen. Die nacht kon ik ‘m nog niet in de buurt verdragen, de energie was te sterk. Maar nu ben ik er aan gewend en heb ik ‘m altijd bij me. Het grootste verschil is, dat ik meer energie heb gekregen!

 J. voelde geen lichamelijk verschil, maar vertrouwt er op dat de hanger haar aura zal versterken.

 

 Wat J. kamer betreft, vind ik zelf dat de sfeer enorm verbeterd is. J. heeft er pas twee keer geslapen sindsdien en voelde zich nog steeds een beetje angstig, maar dat kan haar eigen angst natuurlijk zijn omdat ze het de keren daarvoor zo eng vond. Er zijn in ieder geval geen rare dingen meer gebeurd. Ze heeft geen stemmen gehoord of iets gezien.

 Haar allergie is nog lang niet weg. Ze is ook nog niet bij de therapeute geweest. Ze is nu druk bezig met examens, wat ook stress oplevert.

 Maar goed, ik vond het erg fijn dat je geweest was om ons te helpen!

 

 Nogmaals bedankt, ook voor de tip van de hangers!

 

 Met vriendelijke groeten,

 

 A-J

 =============================================

 Dankjewel !!! voor je komst en je bent echt een heel mooi persoon wauw... het huis voelt beter aan en de spanning is weg.

 

 Ik ben heel dankbaar voor deze dag,

 en ik hoop dat er veel goeds op je pad komt.

 

 Vriendelijke groetjes van L.

 =============================================

 Dag Alex,

 

 Ik wil je bij deze allereerst nog heel erg bedanken dat je zo snel kon komen! Wonderlijk was dat. Wonderlijk ben jij! Een mooi mens. Zo belangeloos, zo dienstbaar aan de medemens. Ik ken er weinigen. Het was bijzonder je te hebben mogen ontmoeten.

 Het voelt lichter in huis. M. (mijn vrouw) haar energie is nog niet helemaal terug, maar ze ervaart minder zware druk. De last lijkt van haar schouders. De accu moet opnieuw opladen. Dat heeft tijd nodig.

 Hoewel je zei dat de kinderen wellicht heel rustig zouden zijn, de dagen erna, leek er meer sprake te zijn van een vorm van ontlading (drukte). Edoch, ik bemerk duidelijk meer positivisme.

 Even terugkomend op zondagavond. Je gaf aan (net als dus mijn moeder dat aangaf) dat je boven "zwaarte", "emotie" en "verdriet" voelde. En dat in het bijzonder op de zolderkamer van mijn oudste dochter (M.). Wij hebben hier later op die avond over nagepraat en kwamen allebei op het volgende;

 Wij kregen bij de geboorte (bij de bevalling) van M. het vermoeden dat zij een overlevende was van een "baarmoedertweeling". De placenta leek hiervoor een aanwijzing te geven, alhoewel het tweelingschap waarschijnlijk vroeg in de zwangerschap was afgebroken. De bevalling heeft overigens ook in ons huis plaatsgevonden. Als baby en vroege peuter moest zij altijd hevig huilen (en vertoonde weerstand) als zij naar boven moest om naar bed(je) te gaan. Zij huilde zich letterlijk in slaap in de vroege periode (in haar eerste 2 levensjaren). Wij weten het niet zeker, maar dachten dus dat jouw ervaring/gevoel op die zolderkamer (haar slaapkamer dus) op deze wijze het beste te plaatsen is. Kun jij dit bevestigen?

 Ha, en je hebt mij getriggerd om een nieuw onderwerp uit te diepen! Engelen. Ik zal eens in de Bieb kijken of daar wat over te vinden is. Of weet jij daar een goed boek (waarin voor een leek goed wordt uitgelegd wat/hoe/waar) over welke ik dan kan bestellen/kopen?

 Ik hoop dat het niet als ze laat voor je is geworden zondag in Heiloo? En dat je nog thuis heb kunnen komen met de trein?

 

 Groetjes,

 

 J.

 =============================================

 Beste Alex,

 

 Een berichtje uit den-haag.

 

 U was bij mij geweest ,en zou laten weten hoe het verder is gegaan met mij.

 

 Nadat u was geweest merk ik wel dat ik van binnen uit iets rustiger reageer op bepaalde situaties.

 Verder voel ik me op zich goed. Alleen ik droom heel veel , dat was me wel opgevallen.

 En had problemen met mijn relatie.

 

 Hoe gaat het met T. ik hoop goed en nogmaals Alex bedankt voor u bezoek.

 

 vriendelijke groet,

 

 T.

 =============================================

 Hoi Alex,

 

 Allereerst nog bedankt voor het reinigen van mijn flat ruim een week geleden. Ik merk sowieso veel meer rust, niet alleen in huis maar ook in mijn hoofd en heb meer vertrouwen in de toekomst. Ben nog wel veel moe maar laat het er maar zijn. Doordat je met engelen gewerkt hebt, merk ik op dat ik ineens een hele sterke behoefte voel om contact met de engelen te hebben. Ik probeer nu ook met ze te communiceren en het voelt heel goed en fijn te weten dat ze er zijn. Hiervoor wil ik je ook bedanken dat je mijn kennis hebt laten maken met de engelen!! Het geeft me ook het gevoel dat ik er niet alleen voor sta in het leven.

 Nogmaal bedankt voor alles.

 

 Groetjes K.

 =============================================

 Hoi Alex,

 

 Heel erg bedankt voor de teksten en gaan ze zeker gebruiken, als dat nodig mocht zijn.

 De avond dat jij bij mijn dochter bent geweest heb ik, toen ik thuis kwam goed geslapen en voelde mij rustig.

 Het is nog niet zo dat ik me elke avond rustig voel, maar dat zal ook wel met mijn levendige fantasie te maken hebben(grapje).

 Maar het is heel wonderlijk om te zien dat mijn kleinzoon , na een week vergat om bang te zijn en alleen naar het toilet gaat en in het donker naar de slaapkamer loopt.

 In R. zijn kamer is het ook nog steeds rustig, hij voelt niets meer.

 Ik bedank je nogmaals voor je bijzondere en mooie werk en blijf je site volgen, je weet nooit of ik je nog eens nodig mocht hebben(hoop het niet).

 

 Groetjes uit het koude Rotterdam,

 

 A.

 =============================================

 Hallo Alex,

 

 Ik wil je laten weten hoe het t/m nu gaat met ons.

 

 Nadat je bent geweest bij ons, zijn we die maandag erop een weekje weggeweest.

 Het 'voelde' wel al rustiger in huis, toch nog niet helemaal. S. was wel een stukje relaxter. Een van de problemen was dat ze angstig op de zolderverdieping was en daardoor niet in haar eigen bed sliep. Tot we weggingen hebben we dat maar even zo gelaten.

 

 Nadat we terug waren ging ze vanuit zichzelf naar haar eigen kamer en ook slapen. daar hoefden we niks voor te doen. Het hele huis voelt sinds die tijd veel serener aan.

 S. doet verschrikkelijk haar best ook weer naar school te gaan. Ze staat veel relaxter in bepaalde situaties, waarbij ze voorheen volledig uit haar 'plaat' ging en er dan geen doorkomen meer aan is. Die 'bepaalde blik' heeft ze sindsdien ook niet meer in haar ogen gehad. Haar energiepijl is ook weer behoorlijk gestegen, waardoor ze ook weer meer aankan. Ze zegt zelf dat ze niks meer op haar kamer voelt en ook niks meer ziet. Ze is veel meer geaard.

 

 Je begrijpt dat we enorm blij zijn met je hulp tot zover.

 Nogmaals vele dank!

 

 Mocht je ooit in de buurt zijn, wees welkom!

 En we komen elkaar vast nog wel tegen.

 

 Lieve groet van J.

 =============================================

 

 Hoe is het met je? Het is bijna 2 weken geleden dat je bij ons thuis in Zevenaar bent geweest.

 

 Ik wil je nog heel erg bedanken voor je hulp en je tijd. Ik heb bewust even 2 weken gewacht met je te mailen hoe het gaat omdat ik niet te vroeg wilde juichen.

 

 Maar ik kan nu echt zeggen dat mijn buikklachten al een paar dagen verdwenen zijn. In het begin dacht ik dat het niets had geholpen maar jij zei al dat de energie nog een week door zou werken. De afgelopen week gaat het heel erg goed. Ik slaap een

 stuk beter en heb niet meer constant dat nerveuze opgejaagde gevoel. Ik kan eten wat ik wil en krijg nergens buikpijn van. Ik heb weer een tevreden vol voldaan gevoel na het eten en niet meer dat lege.

 

 Voor mij is het een wonder wat er gebeurd is. Ik merkte zelf niet veel tijdens de healing maar blijkbaar is er toch veel gebeurd. Terwijl ik al 6 jaar allerlei dokters heb bezocht die telkens weer niets konden vinden.

 

 Ook voelen E. en ik ons veel prettiger in het huis. Omdat we het vertrouwen hebben dat wat er zat weg is en er ook geen nare dingen meer binnen kunnen komen. Dat geeft een fijn behaaglijk gevoel.

 

 Nogmaals heel erg bedankt voor al de mooie dingen die je hebt gedaan. Je bent een bijzonder mens.

 

 Groetjes B.

====================================================================================================================

Gast

 2012-02-24

Andwoorden op vragen

 Hallo Ik ben Leonie ik ben 16 jaar en zie en voel vaak dingen. Ik dacht dat ik gek was maar ik wist zeker dat ik het toch wel echt zag of voelde. Op deze site heb ik veel andwoorden gekregen op dingen waar ik mee zat of het echt waar was en vooral dat ik niet gek ben. Ik heb heel veel aan de informatie op deze site en heb er zelfs mijn spreekbeurt over durfen te houden waar ik een 9,2 op had! Dus ik wou zeggen dat ik blij ben dat deze site er is. gr Leonie 

 

 

Lies V.

 2012-02-18

aardstralen

 Al enige tijd ben ik er van overtuigd, dat er een aardstraal door ons rij huizen loopt. Veel ziekte of ongemakken bij de buren, maar ook bij mij. Al in december heb ik Alex weer om advies gevraagd, helaas door de drukke werkzaamheden ging het telefonisch contact niet door. Desalniettemin had dit mailcontact een zeer positieve uitstraling en het heeft me vertrouwen gegeven. Inmiddels heb ik vandaag telefonisch met Alex gesproken over de aardstralen. Meteen was het al voelbaar. Ik ben meteen heel rustig. Ik was de laatste weken nogal overvoerd met goedbedoelde energierijke, positieve beterschapswensen. Ik geniet hier wel van, maar ik voelde me overvoerd. Nu kan ik deze energie anders voelen. Het komende half uur, zal de energetische verandering helemaal voelbaar. Ik ben je heel dankbaar. Ik wens je heel veel geluk en liefde toe. 

 

 

Gast

 2012-02-12

Als voetstappen van Engelen.

 Hallo Alex, Terwijl ik de tekst van onderstaand "gedicht" zocht op internet, vond ik jouw site. En na die gelezen te hebben vond ik dat dit gedicht op je van toepassing is, met al het werk wat je doet voor anderen. Engelen; Noch weelde,noch de rijkdom van roem wens ik u toe. Maar wel, dat waar u ook gaat, een vermoeid hart door uw glimlach wordt verblijd. Of dat een leven vol schaduw, even door zonneschijn wordt overgoten. Zo zal uw pad een spoor van licht zijn. Als voetstappen van engelen door de nacht. (Woorden op een kerkmuur in Upwaltham Engeland/Auteur onbekend)

 

 

Gast

 2012-02-03

Huiszuivering

 Hallo Alex, ik heb even getwijfeld voordat ik hier een bericht achter zou laten. Ik heb namelijk al jaren heel veel pech in mijn leven. Mijn fax die iedere avond omstreeks middernacht aanspringt. Ik ben werkeloos en ik kom maar niet uit de uitkering. Mijn vader en moeder die allebei aan kanker in hetzelfde ziekenhuis zijn overleden. Met een tussentijd van 22 jaar. Ik heb bijna geen vrienden meer. Vroeger wel, maar nu niet! Nachtmerries over enge ziektes komen uit. Onenigheid in de familie. Gemaakte afspraken wor-den ineens gecanceld. Waardoor ik iedere keer het gevoel heb dat ik tegen een muur oploop. Ik hoop dat jij me hiermee kunt helpen. Groetjes, Jacqueline.

 

 

Gast

 2012-02-01

Bedankt!

 Ik heb met belangstelling de artikelen op je site gelezen. De neutraliteit en de wijze waarop je de onderwerpen hebt beschreven spreken mij bijzonder aan. Sinds een jaar of drie houd ik me bezig met werken met energie. Ik ben reiki master en energetisch therapeut en al jarenlang lerend. Dank voor je inspiratie!

 

 

Gast

 2012-01-11

zuiveren

 beste Alex Na veel zoekwerk ben ik op u website terecht gekomen wat heel duidelijk is.Ik ben al bij twee medium's geweest en een waarzegster(wat voor de lol was).De waarzegster zei me dat er overledene rond mij dwalen maar in positive zin,de medium's zeiden dat er een man bij mij is (zou mijn gids zijn)en beide gaven ze dezelfste beschrijving.Wist en weet nog steeds niet wat ik hiervan moet denken!Het zou ook positief zijn.Goed heb ik me nooit gevoeld,pech achtervolgt me NON stop.In mijn vorig huurhuis voelde ik me wel beter dan in het huurhuis waar ik sinds in februari vorig jaar in woon.Voelt hier niet aan als mijn thuis en heb het gevoel dat hier iets is.Voel me steeds bekeken en ook al ben ik alleen toch voel het zo niet aan.Zo heb ik enkele weken een geur in mijn inkom geroken vroeg aan verscheinende mensen of zij het ook roken maar dat was niet het geval.laatst toen ik alleen was s'avonds en tv aan het kijken was hoorde ik plots een soort gehijg tegen mijn oor ging hier eerst niet op in de volgende avond als iedereen gaan slapen was hoorde ik het weer zo een paar avonden na elkaar tot mijn zoon op een avond samen met mij ook nog tv aan het kijken was en hij het ook hoorde hij vroeg me meteen of ik het op mijn adem had heb hem dan verteld dat ik dat al meerdere malen gehoord had en ik opgelucht was dat hij het nu ook gehoord had.Als ik de hond uitlaat in de tuin dat heel groot is voel ik altijd dat ik er niet alleen ben.Laatst had ik het er met een vriendin over en zij zei me dat als ze binnenkomt in de hal ze steeds koude rillingen heeft.Ik ben geen bangerd maar voel me de laatste tijd toch niet meer op mijn gemak en dan die tegenslagen financiel en ook gezondheid volgen heel snel op elkaar op.Ik hoop dat u me klaarheid kan brengen of wat uitleg geven wat er gaande is,ik woon in oost-vlaanderen wat dus voor u niet bij de deur is en daar ik het financiel moeilijk heb kan ik ook niet vragen om langs te komen.hopend op een spoedig antwoord.....Groetjes ILse

 

 

Gast ; Carine

 2012-01-07

hulp om mij te zuiveren 

 Bedankt Alex voor antwoord hier te geven op mijn vraag, en ik zie wel als ik eens een mailke terug van U ontvang zie hier wel dat je heel veel werk hebt he, dus ga ik nu eerst die cursus volgen wand ik word naar omlaag gehaald door me belager ( ik ken zijn naam) en als jij dan eens later tijd voor mij hebt kun je dan nog komen....Nu eerst nog wat sparen wand ik woon niet in jou buurd hé, tis wel meer dan 3h rijden tot bij mij. Jammer dat er niet meer zulke mensen als U bestaan de meeste is juist geld die teld, en bij jou is mensen helpen uit liefde voor een terug gave van de gave dat je kreeg van hier boven. Met vriendelijke Groetjes Carine 

 

 

Gast

 2012-01-03

negatieve invloed

 Hallo, Ik ben een Brabanste man en ik woon in een gezellig Brabants dorpje. Nu gaat t mij dat ik naast mij een buurvrouw hebt wonen die nogal negatieve invloed naar ons toestuurd. Ze heeft enkele mensen laten weten dat ze haar eigen een heks noemt en met zwarte magie werkt. Eeerst dacht ik van; het zal wel maar nu beginnen we toch vermoedens te krijgen dat t waar zou kunnen zijn. Vele gasten die hier logeren voelen een bepaalde anst en boosheid...terwijl ons huis zo wit van magie is en vol met kleuren bekleed is. Ze legt ook rare beeldjes (kikkers) op mijn schutting en ze begluurd mij vaak. Ze heeft op 1 januari mij een envelop gegeven (door de brievenbus) met foto,s van vroegere feesten (toen het nog goed ging) met de tekst dat ze deze niet meer nodig had. Ze gaat met haar man over een maandje of 3 verhuizen. Toch voel ik haar kracht enorm groeien. Zelf ben ik ook spiritueel en kan ik goed mensen ontcijferen en lezen. Bij haar lees ik veel haat en boosheid. Ik heb laatst mijn huis gezuiverd maar ik denk dat het voor de komende 3 maanden niet voldoende zal zijn. Mijn vraag is wat moet ik nu doen..... groeten John

 

 

Gast

 2011-12-31

hulp om mij te zuiveren

 Dag Alex ten eerste wil ik u proficiat wensen met uw website, al vind ik het jammer dat er nergens prijzen bij staan, en ook niet waar u woond ik woon wel in west-vlaanderen in Belgie, en hoop dat u of iemand die is zoals u me echt ga kunnen helpen me te zuiveren van iemand die kwaad naar me toestuurd;In begin was het me voeten opzwellen en daardoor zit ik ook met kalk tekort in me voet, dan is hij begonnen met lies pijndoen en linkerkaak als ik eet kraak die kaakbeen nu...de persoon die me hier komen zuiveren zei me dat ik me foto in gewijd water moet leggen en er ook gewijd zout moet opstrooien om me te beschermen, maar dat helpt maar half na 30 min is al dat zout van die foto weg hoe dat kan is mij wel een raadsel. Dus hoop ik dat u me echt kan helpen om van dat alles verlost te geraken ...ben door dat allemaal al 2 keer opgenomen geweest in de spyhiatrie zag het echt niet meer zitten neem ook al zyprexa al helpt dat allemaal mijn niet echt, ik weet wat ik voel en ik weet dat door iemand anders komt, en dat geen inbeelding is. Al vast bedankt als je antwoord op me mailke en op wat ik hier heb proberen uit te leggen ps; ik ben een alleen staande vrouw en heb nog maar één vriendin die gelooft wat ik vertel mijn leven is wel moeilijk zo - - - - - - - - - - - - - - - Alex : Goed lezen bij Paranormaal Hulp en dan bij Geesten en Entiteiten, daar staat op de tweede regel dat mijn hulp gratis is, ik vraag alleen reiskosten. Ik reis vanaf Deventer.

 

 

Gast

 2011-12-26

Huiszuivering aardstralen

 Hallo , alles loopt hier fout scheiding voor de deur door onnodige ruzie vermoeidheid door slecht slapen. Me vrouw zei sinds we hier wonen zijn er spanningen dit is een nieuwbouwhuis. Aub help ons

 

gemma

 2011-12-24

bedankt

 hoihoi alex jij bent bij mij geweest voor een paar maanden geleden in vroomshoop (sorry dat ik nu pas reageer trouwens) maar alles gaat nu beter:D harstikke bedankt 

 

 

Gast

 2011-12-22

Dringend verzoek

 Hallo alex, via geweldig geholpende mensen ben ik bij u terrecht gekomen. Onze dochter van 8 jaar heeft een "lichte" vorm van autisme. Dat is allemaal al moeilijk genoeg, maar nu slaapt ze ook al 2 maanden slecht. En met slecht bedoel ik ons om 4,5,6 uur S'nachts wakker maken, en zo ernstig erg bang uit haar ogen kijkend. Dit is een hele enge ervaring voor ons als ouders. Ze wil gelijk haar kamer uit, ze doet hem ook vaak aan de buitenkant op slot. (zo van; wat daar is blijft nu daar) We kunnen dan ook helemaal niet tot haar doordringen. Ze blijft dan schreeuwen (echt helemaal over de toeren)!tot overgeven toe!! We zijn ten einde raad alex. Na 2 maanden iedere "nacht" strijd, zijn wij als ouders ook total loss. We hopen heeeeeeel graag dat u een plekje in u agenda vrij zou kunnen Maken. Zsm aub. Vanaf morgen heeft ze vakantie en het zou toch een hel zijn als dat zo blijft doorgaan. Mvg m&m 0624873363

 

 

Alex

 2011-12-21

Afwezig

 Hoi Mart, Niet alleen druk maar deze week geveld door de griep en vorige week een familieprobleem moeten oplossen. Tijdens de kerst ben ik ook niet van de partij dus het wordt allemaal in het nieuwe jaar opgepakt. Je moet me wel even mailen, want ik kon geen Mart vinden in mijn mail-verkeer. Misschien dat je onder een ander naam of onder je achternaam in de mail staat. Prettige kerst

  

 

Mart

 2011-12-16

Druk?

 Beste Alex, Ik heb je een aantal weken geleden gemaild. Ik begrijp uit andere reacties dat ik bepaald niet de enige ben. Zou je een indicatie kunnen geven van je reactietijd, zodat ik ook eventueel op zoek kan naar een tijdelijke tussenoplossing om die tijd te overbruggen? Mvg 

 

 

Yvonne

 2011-11-26

Geen contact

 Beste Alex, Ik zit met een dringend probleem in huis. Kussens die bewegen, lichten gaan aan en uit enz. enz. Dit is al een hele tijd aan de gang maar wordt steeds erger. Ik heb al vaker gemaild maar krijg geen reactie. Ik hoop dat het zo wel lukt. Het gaat nu steeds dringender worden en ik weet niet wie mij kan helpen.

 

 

Andrea 

 2011-10-31

contact?

 Beste Alex, Mijn oog viel vandaag op het gastenboek en begrijp nu dat u het ontzettend druk heeft. Een aantal weken terug heb ik u een ontzettend lange mail gestuurd over mijn ziek zijn en dat ik in dit huis (huis van mijn ouders) veel zieker ben dan als ik ergens anders ben. Nou heb ik twee weken terug iemand laten kom om te wichelen op wateraders e.d. Het bleek dat ik met mijn gehele lichaam op een kruising lag en heb nu dus een piramide in mijn slaapkamer en woonkamer staan. Het huis voelde rustiger, maar heb het idee dat het weer minder rustig begint te worden. Het zou ook aan mezelf kunnen liggen, omdat ik erg parasitair belast ben in mijn hersenen die me letterlijk gek en angstig maken ( vooral 's avonds en 's nachts). Maar ik weet even niet meer waar ik t zoeken moet. Volgens mij had u mij wel gebeld, had een oproep gemist vanuit uw regio, alleen toen ik dat nummer terug belde kreeg ik iets heel anders aan de lijn (uw werk?). Ik zou graag met u in contact komen! Alvast heel erg veel dank. Liefs 

 

 

Gast Saskia

 2011-10-11

bedankt!

 Hallo ALex, Vorige maand ben je bij ons in Nijmegen geweest om ons huis te reinigen en heb je mij een healing gegeven. Voor ons was het een indrukwekkend ervaring. Tijdens de zuivering van het huis werden de kinderen vreselijk energiek en toen je klaar was stortten zij helemaal in en hebben we ze direct in bed kunnen leggen. Het huis leek op dat moment letterlijk en figuurlijk lichter te zijn! De dag na de healing kreeg ik hoge koorts en veel last van mijn rug en nek. De koorts heeft een paar dagen aangehouden en ik voelde me emotioneel. Nu, na een paar weken kan ik niet goed aangeven wat de veranderingen zijn. Voor mijn partner voelt het lichter aan in huis en de kinderen zijn duidelijk energieker. Ik vind het fantastisch dat je naar ons toegekomen bent en wil je daarvoor bedanken! Je doet goed werk, maar (als ik zo vrij mag zijn)vergeet jezelf niet. Groet Saskia

 

 

Linda

 2011-10-08

huis gereinigd, bedankt

 Lieve Alex, Je bent nu twee weken geleden bij me geweest. Het huis voelt fijn. De eerste week sliepen we wel heel licht en ik was een paar dagen emotioneel. Nu is dat allemaal weer normaal. Wat vooral enorm opvalt is dat mijn dochter veel rustiger is geworden. Echt een verschil van dag en nacht. Ik ben thuis niet meer lastig gevallen door entiteiten. Heel plezierig. Ik heb veel nuttige tips van je gekregen, dank daarvoor. Liefs, Linda 

 

 

Gast

 2011-10-07

huisreiniging

 Halllo alex, het is nu iets meer dan 2 a 3 mnd geleden dat u langs geweest bent.Het gaat de goede kant op ,ik heb rust en slaap heerlijk. bedankt helen

 

 

Alex

 2011-09-28

Reacties mailtjes

 Hoi Marjolein, iedereen krijgt vroeg of laat antwoord op de mail. Ik ben iedere dag op pad dus kom ook laat thuis. Mensen kan je vaak telefonisch zo laat niet meer bereiken dus ik moet het tussen de bedrijven door doen. Dat gaat redelijk goed en degenen die ik mag helpen zijn tevreden. Een deel moet helaas wachten maar iedereen komt aan de beurt. Ik beantwoord de mail zoveel mogelijk maar het aantal mailtjes wat binnenkomt wordt steeds meer en dan kom je gewoon in tijdnood. Dat is de reden dat sommigen moeten wachten. Het is helaas niet anders. Ik heb een werkweek van 100 uur en dat overdrijf ik niet. Ik plan de komende tijd wat dagen om alleen de mail en afspraken te doen zonder huisbezoeken om de achterstand in te halen en stuur ook al klanten door naar collega's. Het is allemaal vrijwilligers werk en er zijn heel veel hulpvragen maar ik heb maar twee handen. Meer kan ik niet doen. Ik heb alle vertrouwen dat iedereen goed geholpen wordt en veel klanten hebben hier wel geduld voor want ze worden goed geholpen. Ik lever liever goed kwalitatief werk af dan iedereen een klein beetje helpen. Voor dit werk kan je niet altijd zeggen hoeveel tijd het kost want dat verschilt per keer en soms moet ik zelfs andere afspraken verzetten omdat de ander klant meer tijd kost. We kunnen alleen ons best doen en meer niet. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

 

Marjolein

 2011-09-28

drukte

 Beste Alex, Linda Het kan heel goed dat het ontzettend druk is, maar het zou wel netjes zijn als er dan op z'n minst een reactie komt op verzoeken met de melding dat het een aantal weken/maanden kan duren. Gewoon niets laten horen/niet reageren komt niet zo fijn over en wekt weinig vertrouwen. Dat Alex weinig tot geen kosten in rekening brengt heeft daar niets mee te maken, toch?

 

 

Diana en Robert

 2011-09-26

huis gezuiverd en healing

 Beste Alex, Je bent op 14-9 bij ons thuis geweest om ons huis te zuiveren van entiteiten.Ook heb je ons een healing gegeven.Dit hebben wij allemaal als heel bijzonder ervaren.Er gebeurde echt iets terwijl je bezig was en sindsdien zijn er geen rare geluiden meer,Robert slaapt beter,ik word niet meer wakker gemaakt door iets s'nachts,geen "enge" sfeer meer in huis,er gebeuren meer positieve dingen en ga zo maar door.We willen je nogmaals bedanken dat je in je eigen tijd je zo inzet voor mensen met problemen.Voor ons heeft het zeker geholpen. Bedankt Alex en groetjes van Diana,Robert,Marissa,Nick en Ingrid

 

 

Linda

 2011-09-26

drukte bij Alex

 Beste Andere Gasten van de website, Als je even kijkt onder de lijst van gezuiverde huizen, dan kun je met eigen ogen zien hoe druk Alex het heeft. Hij doet dit in zijn vrije tijd en vraagt alleen een kostenvergoeding. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om lang op hulp te moeten wachten, maar kijk Alex er alsjeblieft niet op aan. Hij doet wat hij kan, ook nog geheel belangeloos. Hartelijke groet, Linda

 

 

Marjan

 2011-09-20

geen contact

 Jammer dat ik na het eerste enthousiaste mailtje van jouw kant vervolgens na 3 verzoeken maar geen antwoord of enig respons van je krijg. Zoals je in het vorige bericht schrijft aan 'gast' heb je het erg druk, maar het simpel beantwoorden van een e-mail lukt toch wel? Stuur desnoods iets terug van "sorry, even geen tijd" maar vraag niet om een telefoonnummer om vervolgens nooit meer iets van je te laten horen. Ben teleurgesteld. 

 

 

Alex

 2011-09-19

Beste Gast

 Beste gast, zou je me nogmaals willen mailen want ik krijg zoveel vragen om hulp dat het soms eentje er tussendoor kan schieten. Met anoniem mailtjes of anoniem berichten in de gastenboek kan ik helaas niets mee beginnen. Dus graag mijn verzoek, mail me nogmaals. Excuses voor het lange wachten, maar het is heel druk en ik heb een volle agenda.

 

 

Gast

 2011-09-12

Teleurstelling

 Alex, Ik ben teleurgesteld, Want ik en me vriendin hebben veel last gehad van een ongewenste aanwezigheid thuis. En na eindelijk vertrouwen te hebben door de alleen maar positieve reacties te lezen op uw site heb ik hulp gevraagd en dat was goed en heb me adres en tel nummer gegeven. En vervolgens niks meer gehoord van uw kant, ondanks nog een keer aangegeven te hebben dat we hulp nodig hebben. Als u een reden heb om niet te willen komen dat kan maar laat dat dan weten. Nu moete we maar verder zoeken naar iemand die wilt helpen. Dus ondanks de overzichtelijke site en vele positieve reacties hebben wij er niks aan gehad. Helaas

 

 

Anita

 2011-07-20

Huisreiniging

 Beste Alex Je hebt de mooiste overzichtelijke site die ik ken.Je kunt alle informatie vinden op paranormaal gebied. Je bent 18 mei bij ons thuis geweest om ons huis te reinigen.In ons huis is het nu vrediger dan ooit tevoren. We zijn je voor altijd dankbaar en zullen deze bijzondere ontmoeting met jou niet vergeten. Met ons dochter gaat het nu heel goed. We hebben het mogen ervaren dat je negativiteit uit ons huis hebt weggehaald je hebt positiviteit in ons leven gebracht. Je bent een zuivere man die we wensen jou veel geluk.bij alles wat je doet....groet van Anita

 

 

Gast

 2011-06-20

Bedankt voor een bijzonder iemand

 Hallo Alex, op je vrije Hemelvaartsdag ben je helemaal naar ons toegekomen om ons te helpen. Dat vind ik echt heel bijzonder en warm. En inderdaad, sinds die dag kunnen we weer slapen. Laura heeft geen last meer van "bezoek" 's nachts en lijkt iets steviger in haar schoenen te staan. We hebben voor de zekerheid ons bed gedraaid om geen negativiteit van de overspannen buren op te pikken. Laura moet nog wel wennen aan het feit dat ze niets meer ziet, ze ziet haar hele leventje al van alles en het is een vreemde gewaarwording als dat wegvalt. Maar wat een opluchting!!!! Alex, bedankt voor je komst en al je goede daden. We zijn je echt dankbaar! Linda

 

 

Gast

 2011-06-12

huisreiniging eerst wichelroede

 ik ben in voorgaand stukje vergeten te zeggen dat de wichelroede loper eerst op afstand bekijkt of er sprake van aardstraling is in de woning. Je stuurt een plattegrond van de begaande grond per email of per post. Dit is gratis. Verder "Ontmoet je Gids" wordt "Ontmoet je vijand" als er aardstraling in huis is, want deze belemmert 2 belangrijke zaken: - het aarden, dat lukt niet meer - de negativiteit afvoeren lukt ook niet Maar als je geen aardstraling meer hebt is het toch zaak om voorzichtig te zijn zoals Alex altijd zegt, je moet niet moe en gestressed zijn want dan krijgt de wereld van entiteiten vat op je, deze omringd ons en je aura is je bescherming. En je moet ZELF in al die paranormale zaken meedenken, wat deskundigen zeggen op dat gebied overweeg je "daar heb ik wat aan, dat vind ik onzin".En iets waar Alex mij op heeft gewezen is dat de "paranormale" zaken van de cursussen los gekoppeld zijn van met je "spirituele" weg - je dagelijks leven is je spirituele weg! 

 

 

Gast

 2011-06-12

huis reiniging

 Na een paar jaar zoeken en proberen om oplossingen te vinden om entiteiten uit huis te krijgen heb ik nu een aanrader die de boel verandert en die als eerste zou moeten bekeken worden voor dat u een huis energetisch wil laten reinigen:is er aardstraling in huis! bij ons knapte ook lampen, werden we belaagd door entitenten, leeggezogen van onze energie en tot slot liep alles mis in dit huis, werk verliezen, ziek worden, niet lekker in je vel zitten en bovendien permanent lastig gevallen. Alles leek erop te wijzen dat we hier vandaan weg moesten gaan. Kreeg iets door van In dit huis wordt men ziek en gaat men dood. Een wichelroede loper heeft allerlei zaken gemeten, waar wij nooit rekening mee houden nl.de huis apparatuur en zijn ongezonde werking op ons (grote boosdoeners zijn modems van internet aansluiting);ook de straling van electriciteit centrales en zendmasten in de woonwijk dat regelrecht de huizen binnenkomt (de gemeentes ontkennen het probleem) maar gelukkig kan men de muren en ramen hiervoor isoleren(we horen nl dag en nacht onbewust die trillingen); maar vooral de straling van lopend water onder het huis door, bij ons op 9m diep stroomt er 150m3 per uur. Dit schijnt enorm veel te zijn. Als er een schaal is van 1 op 10 van hoe gevaarlijk het hier wonen is, zaten wij op 9. De wichelroede loper plaats een apparaatje op het laagste punt van het huis, hier de kelder. Deze wordt verbonden aan de aarde van de meterkast via een kopere draad en klaar is kees. Het apparaatje is 55E dus daar hoef je het niet voor te laten. Verder worden tijd en kilometers op dezelfde manier in rekening gebracht als wanneer de loodgieter komt (zijn site is www.gezondwonenenslapen, Ton Baars).De aardtralen worden gelijk omgeleid vanaf de minuut dat het apparaatje geplaatst is, entiteiten kunnen uit protest nog even flink gaan huishouden maar de rust keert weer terug in uw leven. Voordien hadden we van alles geprobeerd en durfde nergens meer aan te kloppen want we werden gezien als vreemd ,te weinig met de materie bekend,je doet het zelf, te open, bezeten, vreemd, pechvogels (ik moet er aan toevoegen we zijn nu echt blut want de paranormale wereld heeft een prijskaartje, en voor de echte oplossing moesten we wat geld lenen).Gevaarlijk zijn al die cursussen om je Gids te ontmoeten als je huis straling heeft want het werkt averechts, je ontmoet je Vijand en als thuis de poppen aan het dansen zijn , ga dan maar eens hulp zoeken...Niemand in de paranormale wereld weet hoe het echt aan te pakken, soms lukt het maar in ons geval niet.

 

 

Gast

 2011-06-06

Zwarte gedaante

 Ik heb vanaf mijn 7e jaar gewacht met de vraag of meerdere mensen de man met de hoed kennen. Nu jaren later kijk ik op internet en vind deze site erg verassend! ik liep als kind van 7 in drente in een bos nabij de papeloze kerk een hunebed. in een vakantiepark daar in de buurt liep ik over een bospad van de receprie naar ons familiehuisje waar ik de gedaante achter een boom zag staan.De voorbeelden hier duiden op een soort gelijk "wezen" enkel de mijne bleek een hoge zwarte hoed model kachelpijp en ook mantel in zwart te hebben. daarbij was een soort sik en monocle te ontdekken. ik liep eraan voorbij en voor ik er erg in had was deze verdwenen. 

 

 

Laura

 2011-05-22

huisreiniging

 Beste Alex, Het is op zaterdag 7 mei geweest dat je bij mij en Albert op bezoek kwam. Die datum zullen wij niet snel vergeten. Sindsdien is er heel veel veranderd. Wij gaan jou advies opvolgen om onze zolder wit te schilderen. Daar beginnen we deze week mee. Alex ik kan niet anders zeggen dat jou komst een waardevol geschenk is en wij zijn jou beide heel dankbaar hiervoor. Groetjes Albert en Laura 

 

 

Gast

 2011-05-21

voor je gastenboek

 Hallo Alex Nogmaals bedankt voor het reinigen van mijn huis, je voelt als een zeer zuiver persoon aan. Mijn lichten gaan nog wel aan en uit, alhoewel ik had gehoopt dat dat over zou zijn na jou reiniging. Maar misschien heeft dat toch met mijn eigen energie, mediumschap en reiki masterschap te maken. Wij zielen met een hogere trilling zullen er toch mee moeten leren leven dat de spirit world soms ook kontakt met ons zoekt op sommige momenten en in bepaalde vormen die voor ons niet altijd begrijpelijk zijn. Hoe dan ook het goede zal het altijd van het kwade winnen en als wij als persoon zuiver en liefdevol zijn kan ons niets gebeuren. Dus zal ook ik ermee moeten leren leven dat een gave ook zijn nadelen heeft en zal ik dat ook accepteren. Lieve Alex veel liefde en licht toegewenst en vooral door blijven gaan met het reinigen van huizen, zo verlichten we met zijn allen de wereld en zijn negativiteit. Veel liefs van Evelyn.

 

 

Gast

 2011-05-14

healing

 Dag Alex, kan je contact met me opnemen beteffende healing? Om één of andere reden lukt het me niet je te mailen. Groetjes, Mieke

 

 

helma

 2011-05-04

Hoop

 Hallo Alex, Op zoek naar wat antwoorden kwam ik vanochtend toevallig? op jouw site terecht. Mooi! Zo goed als jij de materie kunt verwoorden! Het heeft me ook weer nieuwe hoop gegeven m.n. dat ik ervaar dat er meer mensen zijn die hun verworvenheden niet alleen aanwenden voor geldelijk gewin maar hun medemensen werkelijk willen helpen. Hoop je nog beter te leren kennen. Groet Helma

 

 

Denny

 2011-04-28

Bedankt Alex

 Beste Alex, we zijn je enorm dankbaar voor je komst en de handelingen die je bij ons thuis hebt verricht. Het huis voelt stukken lichter en prettiger aan en de sfeer is enorm verbeterd. Na een lange tijd van tegenslagen en beproevingen zijn we je enorm dankbaar voor je bevindingen en vallen veel puzzelstukjes op hun plek waardoor we weer met een heldere en positieve blik vooruit kunnen!

 

 

Gast

 2011-04-28

Bedankt

 Hallo Alex, Ongeveer twee weken geleden heb je ons huis gezuiverd. We hebben echt het idee dat je onze dochter erg hebt geholpen. Ze slaapt een stuk rustiger, ook al slaapt ze nog steeds tussen ons in. Maar, dat is volgens ons ook de gewenning die zijn intreden heeft gedaan. Het wordt nu tijd om weer te leren dat slapen in je eigen kamer ook fijn is. Wij ervaren ons huis als een stuk lichter en minder drukkend. Dat is wel opmerkelijk, want voor je komst voelde ons huis helemaal niet onprettig aan, naar ons idee. We ruiken ook geen rioollucht meer in huis. Heel erg fijn dat je een bezoek aan ons hebt gebracht. We wensen je heel veel goeds toe voor in de toekomst! Groeten van Peter, Sylvana en Anne-Floor 

 

 

fam.DeJong

 2011-04-12

Een jaar geleden...

 Hallo Alex... Een klein jaar geleden heb jij ons huis gereinigd... onze zoon R (inmiddels 4)sliep slecht...last van geesten/ negatieve sferen.Sinds jij langsgekomen bent is het helemaal top! Nog steeds is hij een heerlijke slaper,nogmaals bedankt!

 

 

wendy

 2011-03-16

opgelucht

 Hoi Alex, het is pas 5 dagen geleden dat je bent geweest maar ik wil je toch laten weten hoe fijn en uitgerust wij wakker worden de afgelopen dagen. Het is voor het eerst dat ook mijn man slaapt en pas van de wekker wakker word. Voorheen zet ik vaak de radio aan zoals ik je zei, nu geniet ik van de stilte en de rust. Ik hoop dat het zo blijft hier, mijn zoontje heeft niks gemeld wat ik dan als gunstig ervaar. Ik dank je nogmaals voor de moeite die je genomen hebt om naar ons te komen in je vrije tijd, groeten uit berghem 

 

 

Jan-Hein

 2011-03-13

Overzichtelijk

 Hallo Alex, Ik heb zojuist uitgebreid jouw website bekeken voor de 1e keer. Ik wil je bij deze mijn complimenten geven over deze site. Erg overzichtelijk en ook een duidelijk taalgebruik.En leerzaam!

 

Gast

 2011-03-08

Huis zuivering

 Beste Alex (en lezers), na jouw komst heb ik even gewacht met een reactie te plaatsen. We zijn nu ruim 2 weken verder en in ons huis is het harmonieuzer; heel harmonieus zelfs. Kinderen slapen weer goed en geen koude stromingen meer in huis, geen voetstappen meer op de trap en geen knipperende lampen meer. We voelen ons er goed bij. Het voelt NU als ons huis/thuis. Bedankt voor je komst naar Groningen !

 

 

Gast

 2011-02-28

huiszuivering en healing

 Beste Alex, Wij willen je nogmaals danken voor wat je afgelopen dinsdag hebt gedaan bij ons thuis. Ik vond het zeer indrukwekkend. Sindsdien heeft mijn dochter geen 'zwarte vlekken' meer gezien. Ook slaapt ze niet helemaal onder de dekens, maar ligt ze vredig te slapen met haar hoofdje op het kussen. Ik zeg bewust vredig omdat als je naar haar gezicht keek als ze sliep het altijd net leek of ze eng droomde. Nu ligt ze met bijna een glimlach om haar mond te slapen. De dag nadat je weg was is Lisa ziek geworden en had ik heel veel spierpijn. Weet niet of dat iets met de zuivering te maken heeft. Sindsdien hoor ik s nachts ook geen geluiden meer in huis, wel voel ik nog verschil in kou en warmte.....en heb soms nog een onbehaaglijk gevoel maar dat heeft wss te maken met mijn eigen angstgevoel voor het onbekende. hartelijke groet en heel veel dank, arthur, antoniella en lisa

 

 

Gast

 2011-02-27

website

 Hoi Alex, Ik vind het een hele mooie informatieve website. Heel mooi dat je zo zuiver omgaat met alles waar je voor staat. Ik denk er het zelfde over dat healing gaat voor liefde naar je medemens en niet dat geld op de eerste plaats staat, ik snap dat je met het organiseren van beurzen bent gestopt, er is helaas een hoop afgunst wat niet erg spiritueel is vind ik. groetjes karin

 

 

Antonia en Midas

 2011-02-22

Zuivering en healing

 Dankjewel Alex! Ik ga deze teksten zeker toepassen. Ik wil je ook nogmaals bedanken voor afgelopen zondag. De rest van de zondag heb ik een vederlicht en vredig gevoel gehad. Zelfs in het huis van oma. Gisteren had ik de hele dag het gevoel of ik heel erg moe was, maar tijdens de lessen die ik 's avonds heb gegeven had ik wel heel veel energie. En vandaag gaat het goed. Een wereld van verschil. Ik heb de afgelopen twee nachten heel goed geslapen en er hoeft 's nachts geen licht meer aan op de gang. Mijn hond Midas heeft al 3 dagen niet meer naar dingen gestaard, gegromd of geblaft die er niet zijn. Wel voel ik nog steeds een ietwat drukkend gevoel op de plaats op de bank in de woonkamer waar jij ook gezeten hebt en het is daar ook bij vlagen nog steeds koud, maar dat is echt stukken minder dan eerst. De fietsenkelder beneden voelt nu vederlicht aan, terwijl dit voorheen echt bedompend en bedrukkend aanvoelde. Ik laat je over een paar weken nog wat weten hoe het gaat. Nogmaals heel hartelijk dank! Ik vond het heel bijzonder zowel de zuivering als ook de healing. Groetjes!

 

 

Gast

 2011-02-19

Rotterdam, IJsselmonde

 Hallo Alex, Je bent nu precies een week geleden bij mij geweest en het verschil is duidelijk merkbaar. Vooral bij mijn zoontje die de laatste tijd erg bang was zie ik duidelijk verschil hij loopt weer alleen door het huis zonder dat hij steeds roept dat hij bang is en dat hij wilt dat ik mee loop. Ook is er geen koude wind meer in huis te voelen. Kan je mij nog de tekst mailen die ik nodig heb mocht ik zelf mijn huis willen reinigen? Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp en dat je de tijd hebt genomen om naar mijn huis toe te komen. Groet, Margareth-Jane

 

 

sylvia en marco uit Duitsland

 2011-02-12

zuiveren woning

 Hallo Alex, Zoals beloofd zou ik je nog een e-mail sturen nadat je ons huis had gereinigd. Nadat je weg bent gegaan ging het al een stuk beter. Alleen de dag erna zat ik op de bank en zag weer iets in de gang. Ik stond op en liep naar de gang en iets grijs vloog langs me op. En ik verbeeld het me niet want de kat stond onderaan de trap met een dikke staart, oren naar achteren naar boven de staren en de hond vluchte de woonkamer in. Ik dacht eerst -wat NU weer-! Maar zoals jij had aangegeven heb ik de engelen aangeroepen en echt het heeft geholpen. En nu een week of twee verder is het heel rustig in dit huis. De kamers zijn ,voor mijn gevoel, lichter, de beesten zijn rustig, ik slaap goed, geen rioollucht, geen angstgevoel bij mij, gewoon heerlijk. En het mooiste vond ik nog dat mijn buurvrouw, bij ik vorige week koffie aan het drinken was, tegen mij zei "kijk eens hoe mooi je huis is in de zon" en de zon scheen niet eens!! Iedereen die nu ons huis verlaat roep ik weer de engelen op om ons huis te zuiveren, zoals jij hebt aangeven. Ik wil je ontzettend bedanken dat je bij ons thuis bent geweest. groet, sylvia en marco 

 

 

Pien uit Amsterdam

 2011-02-12

Zoon 3 van angsten af.

 Beste Alex, In januari ben je bij ons langs geweest om ons huis te zuiveren, omdat ons zoontje van 3 jaar sinds zijn geboorte elke nacht extreem angstig was, uren lang huilde en 'dingen' zag. Ik wist van te voren niet echt wat ik moest verwachten, omdat ik de 'dingen/ mensen' die ons zoontje ziet, niet zie. (en ik zie/zag mijzelf als 'nuchter') Half januari ben je gekomen en heb je een plagende entiteit teruggestuurd. Nadat je geweest was, voelde ik zelf de nacht erop meteen verschil omdat ik veel dieper geslapen had dan normaal. En ons zoontje werd minder wakker. De keren dat hij wakker werd voelden wij dat hij echt minder angstig was en vooral 'bang voor het bang zijn' was. Nu zijn we een maand verder en hij slaapt door!!! Het is echt geweldig, want in ruim drie jaar tijd hadden wij nog nooit een nacht normaal geslapen. Dank! Dank! Dank Alex!!

 

 

Antonia en Midas

 2011-02-01

Dankjewel!

 Dankjewel voor je snelle reactie Alex! Ik zie uit naar je komst. Groetjes!

 

 

Antonia en Midas

 2011-02-01

Veroorzaak ik het zelf?

 Hallo Alex, Ik heb zojuist een bericht voor je achtergelaten via deze website (via de button " contact"). Hopelijk vind je de tijd om erop te reageren en me advies te geven over het wel of niet laten reinigen van mijn appartement. Ik weet namelijk niet zeker of ik de dingen die ik ervaar zelf oproep omdat ik een overgevoelig persoon ben en momenteel herstellende van een burnout, of dat mijn hond Midas en ik dit toch ervaren omdat er daadwerkelijk entiteiten in huis zijn die contact met mij zoeken. Ik zou het op prijs stellen als je mijn bericht zou lezen en contact met me opneemt. Alvast heel hartelijk dank voor je reactie! 

 

 

Gast

 2011-01-15

Bedankt!

 Hai Alex,je bent bij ons een paar mnd geleden geweest.En vind t wel zo netjes om een bericht achter te laten.Ik moet eerlijk zeggen dat mijn lamp niet meer knippert.Heel af en toe,maar heel rustig 1 x uit en aan.Niet meer zo heftig en de hele avond.En voor de rest voel ik me weer rustig in huis.Ben niet bang meer en zie savonds ook niets meer in mn ooghoeken.Mn dochter is ook niet meer bang,omdat er een lichtje om t huis zit.(Ook niet voor inbrekers zegt ze haha)Ik geloofde niet erin,maar door jou ben ik toch gaan beseffen dat er meer is..Dat komt doordat ik t zelf mee maakte nu..Dus ontzettend bedankt en ik noem vaak je naam aan klanten in mijn winkel..Die ook rare dingen waar nemen in hun huis..Vriendelijke groet Tamara uit hilversum

 

Gast

 2011-01-10

geesten

 Beheer Alex Ik heb een vraag, ik heb al jaren last van dat ik niet in de donker durf te slapen, dat komt onderandere dat als het helemaal donker is dat ik dingen hoor en dingen ook zomaar aan gaan, en als ik me omdraai en uit heb gedaan dan weer aan gaan, moet voor nood de steker eruit trekken, ik heb altijd als ik naar boven ga een raar gevoel bang gevoel, en ik weet niet hoe mee om moet gaan ik geloof er in dat me opa bij me is maar hoorde ik ook nog dat er iemand anders bij me is die totaal niet ken en dat maakt me bang, ik heb 1 keer toen ik jaar of 9 was geesten opgeroepen met een groepje en sins die tijd durf ik niet in donker te slapen, kan u me misschien wat tips geven ik ben echt heel erg bang en ik heb zo sterk gevoel in sommige plekken als alleen ben, RAAR??? Groetjes Michelle kuiper (P.S. kan ik hier zo snel mogelijk info over krijgen :-S)

 

 

Gast

 2011-01-02

De beste wensen

 Hallo Alex, Allereerst de beste wensen voor 2011. Wil nog even zeggen dat ik het zo bijzonder vind dat je op kerstavond 2 woningen gezuiverd heb. Mijn zoon kan weer goed slapen en word ook niet meer wakker om 4. 00 uur Ook heeft hij niet meer het gevoel dat hij bekeken word. Hij durft dus weer alleen in de woning te zijn en zonder logees te slapen. Hij heeft wel zijn ex vriendin erover verteld en zij stond er wel voor open een zuivering voor haarzelf. Helaas is dat verandert na een gesprek met haar moeder.Nog heel erg bedankt en ik hoop dat dat voor jou en voor iedereen 2011 een goed jaar word. Zal de site van je blijven volgen en hoop ooit een workshop bij je te kunnen volgen. Groeten van ons allen in Duiven, liefs Jane

 

 

Gast

 2010-12-31

bedankt

 Hallo Alex, Ik wil je nogmaals bedanken voor het zuiveren van ons huis en van onszelf. Voor het eerst in maanden durf ik weer te gaan slapen en kan ik ook goed slapen. Heel erg bedankt! Groetjes Nathaly uit Amstelveen

 

 

Gast

 2010-12-25

16 december

 Beste Alex, nogmaals dank voor je komst. Ik heb het als zeer positief ervaren, alles voelt lichter. Hoop dat alles goed is en wens je het beste voor het komend jaar ( en daarna natuurlijk :), veel groeten Yasmina 

 

 

Gast

 2010-12-22

Bedankt!

 Hallo Alex, Wil je bij deze nogmaals heel hartelijk bedanken voor je komst en hulp! Groetjes

 

 

Gast

 2010-12-15

Goed en duidelijk

 Hallo Alex, Ik heb je al in mijn bericht te kennen gegeven dat toeval dus niet bestaat. En ja dat is echt zo. Was al heel lang op zoek naar verhelderende antwoorden. Die heb ik hier op de site gevonden.Veel dingen zijn zo herkenbaar alsof ik het zelf heb geschreven. Ik hoop dat door alles te lezen van je site mijn angst en blokkade verdwijnt. Ook hoop ik dat ik me kan leren afsluiten en zo de pijnen en energieën van een ander niet meer gauw oppik. Wil mijn complimenten maken voor je duidelijke en leesbare site.Jammer dat je dit niet in een boek heb uitgebracht. Groeten, jane 

 

 

Kanoa

 2010-12-11

echt medium...?

 Hallo Alex.... volgens zeggen schijn ik aanleg en of gaves te hebben. Ik zie op je lijst allerlei 'voorbeelden' waar ik wel eens mee te maken heb gehad. Ik zoek eigenlijk bevestiging vwb mijn aanleg...omdat ik me onzeker voel...en denk dat een ieder dit toch zelf ook kan. Kun je me advies geven? Alvast bedankt, Kanoa

 

 

Dreamke

 2010-11-25

mooi

 een heel mooie site is dit... alles zo goe uitgelegt groetjes Dreamke...

 

 

Gast

 2010-11-15

bedankt

 Hallo Alex, nogmaals bedankt voor het huisbezoek,het zuiveren van mijn huis en van mij zelf... Heeft mij erg goed gedaan! kon alleen niet de slaap pakken tot ongeveer 3.30 mischien alle indrukken die ik heb opgedaan.... heel veel succes verder groetjes uit venlo

 

 

Rob

 2010-10-24

Boeiend!

 Hoi Alex, Sinds mijn kind-zijn ben ik al geinteresseerd in het paranormale gebeuren. En al heel wat jaren zoek in het internet af naar interessante sites. Bij jou vind ik heel veel boeiende en interessante onderwerpen. In een aantal gevallen herken ik ook in mijn leven dingen terug, die ik al vermoedde en nu beter kan plaatsen. Ga zo door!

 

Gast

 2010-10-17

Hartelijk Bedankt !!

 We willen je heel hartelijk bedanken voor je komst !!!!! Het was zeer doeltreffend en alles voelt licht aan !!!!! Je bent een topper !!!!! Groetjes uit Amsterdam 

 

 

Gast

 2010-10-15

Mooie teksten

 Erg mooie teksten staan hierop, ik was op zoek naar info over Quan Yin en kwam hierop terecht. Kom hier zeker vaker terug om af en toe te lezen, erg interessant!

 

 

Gast

 2010-10-11

Reiki Plus Master

 Hoi ik was op zoek naar iemand die ook Reiki Plus opleiding deed. En kwam bij deze site uit, maar dat klopt niet zie ik. warme groet Theo 

  

 

meisje van 12

 2010-10-09

dit maakt het zo duidelijk

 beste alex. ik ben een meisje van 12 met paranormale krachten. ik vermoedde al zoiets, dus ben ik op google dingen gaan opzoeken. nu ik deze website heb gezien, weet ik het dus zeker. het is zo duidelijk!!! ik zag altijd tijd al vreemde visioenen, en kleuren om mensen heen. nu weet ik dus wat het is. dank je wel dat je deze website hebt gemaakt.

 

 

Garmt

 2010-10-08

Bezoek Den Bosch

 Hallo Alex, Ik vond het een bijzonder en aangenaam bezoek. Bedankt voor de huisreiniging en de hierbij uitgebreide uitleg. Ons dochtertje slaapt al een stuk beter, wordt minder vaak wakker en slaapt in ieder geval een stuk vaster. Zéér prettig. Hartstikke bedankt Groeten uit Den Bosch Garmt

 

 

Gast Volendam

 2010-09-23

Bedankt voor de snelle actie

 Hallo Alex Ik wil je nog bedanken voor de snelle actie, het bleek achteraf toch aan mijn man te liggen. We hebben gepraat met hem en hij stond er positief tegenover, dit viel mij 100% mee. Het is raar maar het is al wat rustiger in huis.

 

 

Gast

 2010-09-17

paranormale test 

 Kheb een paranormale test gedaan, en ik ben volgens die test een medium!

  

 

Gast

 2010-09-08

Heel erg bedankt vanuit Waddinxveen!!!

 Hai Alex! Ik wilde je nog heel erg bedanken voor het feit dat je 2 maal de moeite hebt genomen om langs te komen en je ding te doen. Afgelopen week is er waarschijnlijk helaas toch weer wat activiteit in huis geweest (in de hal). Koude luchtverplaatsing en een hangende adelaar die heftig op een neer zwaaide. Ook de kleinste van de honden flipte in de hal (alsof hij geschopt was zo ging hij tekeer). Heb het idee dat er alleen iets door het huis heen ging en daarna gelijk weer verdween. Heb nu niets meer in huis voor zover ik weet. Wat betreft de healing: You're the best Alex!!! Ik heb nog steeds weinig tot geen last meer van mijn rug gehad. Voel me helemaal happy! Moeders heeft zo goed als geen verlamde linkerarm tot nu toe, alleen bij haar kwam na 3 dagen de hoofdpijn en rugklacht weer net zo hard terug, als ze in eerste instantie verdwenen. (dus ze is wel 3 dagen totaal pijnvrij geweest, wat wel heel appart is). Heel mooi zoals je je "werk/roeping" uitoefend. Wees trots op hetgene wat je doet en kunt. Je hebt hier 2 mensen heel erg gelukkig gemaakt! Goetjes, Anthony

 

 

Reiki Plus Master

 2010-09-03

Reiki Plus Master opleiding

 Hoi hebben jullie ook de Reiki Plus Master opleiding? Ik heb deze namelijk gedaan, deze is er al per 2005. warme groet Theo www.genezendehanden.nu

  

 

Dennise

 2010-08-29

Zuiveren huis en healing van ons 2

 Hoi Alex, Wat fijn dat je zo snel ons huis kon zuiveren. Ondanks dat het voor jou niet zo heel bijzonder aanvoelde voor ons toch zeker wel. Ik heb de avond door nog wel hoofdpijn gehad en Edwin bleef over zijn handen praten. Dat was zo bijzonder. Vanacht heb ik weer een keer redelijk goed geslapen. Bij beneden komen vandaag direct dfe katten naar binnen en de oudste kat van het stel is direct het hele huis aan het afzoeken. Edwin zegt hij zoekt de energieen die hier waren. Hij gedraagt zich anders dan normaal. We vinden het heel bijzonder dat er mensen zijn zoals jij die ons helpen en daarmee geen gekke bedragen vragen. Bedankt!

 

Margo

 2010-08-18

Hoi Alex,

 Het is nu 2,5 week geleden dat je ons huis hebt gereinigd. Ik zou je nog even mailen om te vertellen hoe het met ons gegaan is de afgelopen tijd. Toen ik je op Sloterdijk had afgezet en weer naar huis ging, was ik nog een beetje bang (vooral doordat het ladenkastje in onze slaapkamer begon te bonken toen je het huis aan het reinigen was, ik vond dit zo bizar en eng!) en ik heb slecht geslapen die nacht. Ik was bang en onrustig en ons dochtertje Sanne gilde het om het uur uit en zei; "nee niet doen, ga weg". Dus ik wist niet goed wat ik moest denken, het leek net alsof er nog wat was of dat mijn "systeem" nog moest omschakelen. De volgende dag werd ik ziek (misselijk, hoofdpijn en moe) en dat bleef ca 3 dagen aanhouden. Martijn voelde zich gelijk nadat jij geweest was goed en had meer energie en had geen depressies meer. Toen ik weer beter was (ik denk dat het een soort lichte buikgriep was) voelde ik me echter heel goed. Veel meer energie en blij en gelukkig en geen negativiteit meer als ik in huis ben! Het gaat eigenlijk met de dag beter en ook merk ik bij Martijn dat het in zijn werk beter gaat en dat hij weer makkelijker werk krijgt als hij een klant belt! Ook ben ik niet meer bang en voel ik dat het rustig is in huis. We slapen allemaal erg goed en worden uitgerust wakker. Wat ik wel merk, is dat ik nu nog gevoeliger ben voor emoties van andere mensen. Ik pik alles op en word er soms duizelig en hyper van en vind het lastig hiermee om te gaan. Helpt de ozaliet daarbij? Want afsluiten ervoor lukt me vaak niet zo goed. Ik moet de ozaliet nog kopen (hij is nogal duur, dus ik vraag hem voor mijn verjaardag). We willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan. Er zijn maar weinig mensen zoals jij! Groetjes Margo

 

 

Gast

 2010-08-15

huis zuivering

 Beste Alex, We willen je hartelijk bedanken voor je komst bij ons in apeldoorn in juli. Onze dochter zei na je komst dat ze zich nu wel beschermd voelde. Dat was voor ons sowieso al een hele winst. En ze heeft sindsdien geen last meer gehad van een entiteit bij haar bed! We hopen dat het zo blijft. We vinden het geweldig dat je zo de tijd voor ons hebt genomen. Heel erg bedankt! Groeten van Hanneke

 

 

Gast

 2010-07-06

Beste Alex

 Ik en mijn dochter Kimberley willen je nogmaals bedanken omdat je ons huis gezuiverd hebt en voor de goeie raad die je ons meegegeven hebt! Gaby en Kimberley uit Belgie

 

 

Iris

 2010-07-04

Iris

 Hallo Alex, mijn huis is nog steeds lekker rustig en fris. Het werkt heel goed. Ik heb twee keer zelf het huis schoongemaakt want helaas neem ik veel mee naar huis. Ik ben er heel blij mee. Wel begrijp ik dat ik nodig aan mezelf moet gaan werken. Dat is nog niet in orde en eh nou ja, ik heb nog wat te doen. Bewondering heb ik voor je toewijding en het opzoeken van dit soort energieën. 

 

 

Trudy

 2010-06-14

Beste Alex,

 ik zou je nog even een mailtje sturen over mijn bevindingen. Hetzelfde weekend, voelde ik me een stuk beter in mijn huis. Ik heb zelfs in de tuin gezeten en gegeten terwijl de buren thuis waren. Niet helemaal ontspannen, maar toch.Dit durfde ik nooit. Ik voel mij in huis ook wat meer op mijn gemak.Het is niet een complete verandering geworden voor mij , maar ik ben al blij met dit resultaat. Dit weekend ben ik wat meer gespannen maar dat heeft niet echt met het huis te maken als wel met de buren. Hopen dus maar dat dit huis snel verkoopt door jouw zuivering. Wel een grote verandering is, dat ik me beter kan ontspannen zonder twee of drie wijntjes. Ik heb dat niet meer nodig. Dat al de hele week terwijl ik toch ook feestjes heb gehad. Ben ik heel blij mee omdat ik eigenlijk maar heel weinig mag drinken i.v.m mijn hoge bloeddruk. Dat is echt een grote stap voorwaarts. Vriendelijke groeten van Trudy

 

 

Yvon

 2010-06-08

Huis zuiveren

 Bij jouw bezoek bij ons thuis was ik afwachtend wat er ging gebeuren en benieuwd wat je kon doen. Ik ben nog steeds verbaasd met het verschil wat ik nu ervaar en voor je komst, je herkent het niet meer terug. Voor je komst was het negatief en bedrukt en na je komst voelt alles veel lichter en ontspannender aan. Ik ben je dankbaar dat je ons wilde helpen. Mijn zuster zal nog contact met je opnemen voor hulp. Ik hoop dat je haar ook kan helpen. groetjes van Yvon en Philip.

 

 

Marloes

 2010-06-08

Rust is terug

 Hoi Alex, Na jouw bezoek bij ons thuis is het weer rustig in huis. Ik voelde me erg moe en ontspannen na je vertrek en je vertelde dat het kwam door de belasting van negativiteit die we al lange tijd hebben ervaren. Er gebeuren geen vreemde dingen meer in huis en onze kinderen voelen zich weer op hun gemak. Het is nog even vreemd dat we nog moeten wennen aan alles maar we zijn positief en hebben er vertrouwen in dat het weer de goede kant op gaat. Nogmaals bedankt voor je hulp en je adviezen ! 

 

 

Tim

 2010-06-08

Bedankt !

 Hoi Alex, Ontzettend bedankt! Ik moet zeggen dat het hier een stuk rustiger aanvoelt na je bezoek. Dat de entiteiten zich verstopt hadden is goed om te horen, want het bevestigd wel een vermoeden dat ik had. Toen je hier aanwezig was voelde het heel anders dan dat het normaal aanvoelt. Ik zal de ruimtes proberen te vullen met positieve energie door mijn gidsen aan te spreken. Het zal de eerste paar keer wat onwennig zijn, omdat het voor het eerst zal zijn, maar ik hoop dat het me lukt. We gaan meemaken hoe het straks gaat lopen, volgende week zal ik je een mailtje sturen met de ervaring (als je dat leuk vind) Nogmaals heel erg bedankt!

 

 

Florian

 2010-06-08

Entiteiten

 Meneer Bruinsma, De wijze waarop U de dingen toelicht, vindt men maar weinig.Ik lees dit altijd weer opnieuw met plezier en toewijding. Ja,wie ben ik,om zo'n oordeel te geven? Natuurlijk,omdat ik als kleine jongen zelf dingen in mijn ouderlijk huis heb meegemaakt. En deze dingen bleken zeer ver te strekken in mijn latere leven.Het moeten wel hogere entiteiten geweest zijn,waarmee ik in aanraking ben geweest,en...NOG ben. Indien U geïnteresseerd bent in mijn verhaal,dan hoor ik dat van U?

 

 

Alex

 2010-06-05

Negatieve energie

 Niek, helaas is de werkelijkheid niet altijd zoals jij het beleefd. In de praktijk kom ik nog genoeg gevallen tegen waar negatieve energie blijft hangen van anderen mensen. Zelfs op voorwerpen kom ik dit tegen en ik laat altijd andere mensen het ook voelen en zelfs de meest nuchtere mensen moet erkennen dat er inderdaad wat is.

 

Niek

 2010-06-05

Negatieve ruimte

 Wat een lariekoek over boos zijn en negatieve energie. Dat negatieve blijft zo lang hangen als ik me negatief voel. En anderen voelen het ook als een komen en ook weer gaan. Tenzij ik en anderen niet in het nu zijn en de negatieve energie uit het verleden niet loslaten.

 

 

Sandra

 2010-05-05

huisreiniging

 Hoi Alex, Allereerst hartelijk dank voor je komst naar Arnhem... Noem me zeer ongeduldig Alex, maar ik merk geen verschil... Ik heb de afgelopen dagen weinig tot niets positiefs ervaren. Zijn er nog meer dingen, die ik kan doen om ervoor te zorgen dat het wel de goede kant opgaat??? Veel liefs, Sandra (02-05-2010).

 

 

Anne-Jiese

 2010-04-25

Spirituele hulp gevraagd

 Ik heb al aan je gedacht hoor, weet dat ik je nog even zou mailen over hoe het nu gaat. Maar ik vond 1 week erna een beetje te vroeg om er iets van te kunnen zeggen. Ik heb gelijk na je bezoek twee hangers besteld. Een hanger voor Jennifer en een hanger voor mezelf. We dragen ze met een goed gevoel! Het voelt echt als “onze hangers”. Ik heb normaal gesproken niet zoveel met sieraden, maar ik voel ik een binding mee. Toen ik ‘m om deed begon ik heel diep te ademen. Die nacht kon ik ‘m nog niet in de buurt verdragen, de energie was te sterk. Maar nu ben ik er aan gewend en heb ik ‘m altijd bij me. Het grootste verschil is, dat ik meer energie heb gekregen! Jennifer voelde geen lichamelijk verschil, maar vertrouwt er op dat de hanger haar aura zal versterken. Wat Jennifers kamer betreft, vind ik zelf dat de sfeer enorm verbeterd is. Jennifer heeft er pas twee keer geslapen sindsdien en voelde zich nog steeds een beetje angstig, maar dat kan haar eigen angst natuurlijk zijn omdat ze het de keren daarvoor zo eng vond. Er zijn in ieder geval geen rare dingen meer gebeurd. Ze heeft geen stemmen gehoord of iets gezien. Haar allergie is nog lang niet weg. Ze is ook nog niet bij de therapeute geweest. Ze is nu druk bezig met examens, wat ook stress oplevert. Maar goed, ik vond het erg fijn dat je geweest was om ons te helpen! Nogmaals bedankt, ook voor de tip van de hangers!

 

 

Heidi

 2010-04-25

Reactie

 Jou opmerking over mijn ontevredenheid en gefrustreerdheid heeft veel in gang gezet. Ik word me zeer scherp bewust van mijn eigen aandeel en zoek naar wegen, wat ik ook van jou geleerd heb is hulp te vragen aan mijn gidsen en aan de engelen. Ik slaap ietsie beter gelukkig, het is werk in uitvoering! Nogmaals bedankt! en veel succes met je mooie werk, hoe ging jouw zuivering de volgende dag waarbij je nogal wat heftigheid vermoedde?

 

 

Ilona

 2010-04-25

Reactie

 Bedankt voor je mail. Naar mij idee is er wel wat veranderd, maar dochter gaat gewoon op haar kamer huiswerk maken. Volgens mij voelt zij daar ook geen wind meer. Zelf heb ik nog wel eens kippevel momenten, maar dat is misschien het idee. Ik merk wel hoe het verder gaat en anders zal ik je raad opvolgen.

 

 

Ditta

 2010-04-25

Reiniging huis

 Hierbij een mailtje over hoe het is gegaan nadat je mijn huis hebt gereinigd op zondag 10 april. De eerste dagen voelde ik de spanning en energie nog duidelijk hangen, zelfs meer dan daarvoor. Daarna voelde ik wel zeker een verandering, het lijkt lichter te worden minder zwaar. Of het helemaal weg is vind ik moeilijk te beantwoorden omdat zeker ook meespeelt het vertrouwen dat het weg is, zoals jij die zondag ook al aangaf, af en toe heb ik het gevoel dat er nog wat is maar dat kan heel goed daar mee te maken hebben. Met mij gaat het verder prima, voel me beter als daarvoor. Heb deze week ook een nieuwe baan gekregen, wat voor mijn gevoel heel soepel verliep. Afgelopen zaterdag heb ik een kijker voor het huis gehad, deze man is meer dan een uur in mijn huis geweest waarbij hij aangaf dat het huis voor hem goed aanvoelde, ook de eetkamer, uiteraard heb ik hem niets verteld van de vorige bewoner, ik vond het wel grappig dat hij dat uit zichzelf zei. Deze man twijfelt al jaren of hij een huis zal kopen of niet. Morgen komt hij samen met zijn vader voor een 2e bezichtiging. Ben heel benieuwd hoe zijn de vader reageert op het huis en of hier wat uitkomt. Nogmaals bedankt en groetjes Ditta

 

 

Kimberley

 2010-04-25

hallo Alex

 Hallo Alex, Ik hoop dat je gisterenavond veilig en wel thuis bent gekomen? Mijn moeder en ik willen je nogmaals bedanken omdat je de moeite hebt gedaan naar België te komen en ons te helpen. het heeft voor jou een hele dag in beslag genomen en wij vinden het super dat je die moeite dus gedaan hebt. De indruk die je bij ons nagelaten hebt is, dat je een heel rustig, zuiver, goed en bescheiden persoon bent en dat siert je enorm. Je hebt ons vanalles bijgebracht en wij kunnen nu ook een aantal dingen vanuit een ander perspectief zien waardoor enkele zaken ons heel wat duidelijker zijn geworden. Wij voelen ons allebei ook goed met onze hanger en wij hebben er vertrouwen in dat dit ons heel wat bescherming zal bieden. Vergeet je in ieder geval ook niet de teksten door te mailen die we kunnen gebruiken om zelf ons huis en onszelf te zuiveren? Ik heb nog een vraagje, mijn moeder en ik kunnen mekaar dus zuiveren, maar kan ik bijvoorbeeld ook mezelf zuiveren, dus mijn vraag is eigenlijk: kan een persoon ook zichzelf zuiveren? Wij hebben in ieder geval rustig geslapen vannacht en het huis voelt ook leger, zuiverder en rustiger aan, dus wij kunnen met zekerheid zeggen dat je erin geslaagd bent een belastende energie te hebben weg genomen. Het is een verademing. En het is pas nu dat deze energie weg is, dat wij het merken hoe zalig het is om die rust te ervaren. Groetjes Kimberley

 

 

Janny

 2010-04-25

Bedankt

 Hoi hoi Alex, weer online gelukkig............! We voelen ons allemaal energieker, er is een stuk rust voor in de plaats gekomen. Inmiddels heb ik in de kamer van mijn dochter en andere ruimtes, zelf om liefde en licht gevraagd aan mijn gids(en). Ze voelt zich er prima nu, ik hoor haar niet. Zelf ben ik erg moe, ook lichamelijk, met name als ik wakker word. Komt waarschijnlijk door alle stress en druk van de afgelopen maanden. Kan ik mezelf ook helen, rust geven? Mijn man ervaart heel veel positieve veranderingen, ik hoop dat dit door blijft zetten en hij een nieuwe baan vind. En uh....afgelopen donderdag kwam een moeder van school op bezoek met een collega, deze dame was zeer geïnteresseerd in onze woning. Zou het dan toch??? Fijn dat je bij ons geweest bent. Ik (wij) wensen jou veel liefde en licht. Hartelijke groet, Janny

 

 

Vivian

 2010-04-25

Rust in huis

 We hebben het gevoel dat er meer rust heerst in huis. De kinderen gaan weer lekker boven spelen. Zeggen er verder niets over. De rare reuk op de kamer van Mariska is weg. Ik slaap goed en heb totaal geen onrustig gevoel meer. Miriam slaapt ook goed. Hebben eigenlijk ook geen hoofdpijn meer, wat we eerder toch zeer veel hadden. Volgens ons is de sfeer beter in huis. Rustiger. Mvg Vivian

 

 

Deborah

 2010-04-20

Zuiveren huis

 Hallo Alex, We zijn heel blij dat je geweest bent, want het is nu zoveel rustiger thuis, iedereen van ons gezin voelt nu rust . We hadden je al eerder willen bedanken,maar ik wist niet hoe kon het niet op je site vinden. dus bij deze . Vele vriendelijke groetjes van ons allemaal

 

Evert

 2010-04-20

Bedankt

 Goedenavond Alex, Er hebben zich al wel een paar positieve verbeteringen voorgedaan. Het huis voelt beter aan, in de vorm dat we meer energie hebben om wat te doen in huis. De nekklachten van mijn vrouw zijn nog steeds weg en bijzonder is, dat de accu van haar mobiele telefoon dagen langer vol is. We hebben zelf meer innerlijke rust, en slapen hierdoor stukken beter. Onze zoon heeft het er wel even moeilijk mee gehad, maar naar een zeer slechte nacht met veel huilen, heeft hij zijn rust terug gevonden en het is nu makkelijker voor hem om dingen te accepteren zoals ze zijn. Het begin is positief en we hopen dat het zo door blijft gaan. We willen je dan ook graag bedanken voor je hulp, en houden je nog wel even op de hoogte van hoe het verder gaat.

 

 

Gast

 2010-03-27

pendelen en de uitkomst

 hoi ik den sandy en ik pendel nu denk 2 weken. en ik krijg elke keer het zelfde antwoord. mijn vraag was aan mijn pendel of ik zwanger ben. en ik krijg elke keer het antwoord ja, al 2 weken het zelfde antwoord. zou het dan toe zo zijn wat denken jullie. ik heb al wel een zwangerschapstest gedaan maar die waren heel erg vaag. ik ben heel benieuwt wat jullie danken. al vast bedankt. groetjes 

 

 

Daisy

 2010-02-28

Huis reiniging

 Beste Alex, We zijn na je bezoek een stuk rustiger. We slapen beide beter en worden 'snachts niet of nauwelijks meer wakker. Ook is de "zware lading" en "druk" die op zolder hing verdwenen. De koude vlagen die we eerst voelden hebben we niet meer gevoeld. Ik heb de dag erna ook mijn klaslokaal gezuiverd zoals je me hebt geleerd. Hiervan heb ik nog niet heel veel gemerkt, maar wellicht is er na de vakantie wel verandering te merken. We zijn blij met de hulp die we hebben gehad en kunnen nu beide rustig in ons huis tot rust komen. Groeten, Daisy en Arnold 

 

 

Ingrid

 2010-02-28

RE: Hoe gaat het nu ?

 Hoi Alex Sorry, van de late reactie, maar wij zijn er enkele dagen tussen uit geweest met de familie Wat betreft de veranderingen, ik heb het gevoel dat het aangenamer is in huis ( minder koud). Eerst zette ik de verwarming nogal eens hoger omdat ik het kil in huis vond. Dat lijkt nu anders te zijn. Verder begint Nomi weer wat beter te slapen, waar ze eerst weigerde om nog te gaan slapen, gaat ze nu wel weer slapen en komt ook minder vaak naar ons. Wel denk ik dat ze nog in een patroon zit wat doorbroken moet worden. Maar al met al lijkt het toch wel iets gedaan te hebben. Groetjes Ingrid

 

 

Oege

 2010-02-28

Bedankt

 Geachte heer Bruinsma, beste Alex, Hierbij nogmaals mijn dank voor je werk van afgelopen zaterdag. Het heeft bij Bernadette en mij een positieve indruk achtergelaten. Hoewel wij beiden minder gevoelig zijn voor de sferen waar het hier om gaat, is onze dochter Violette beslist geruster. Ook dank voor je cd, die in het lege huis erg mooi klonk; eigenlijk wel passende muziek voor een pastorie... Misschien hebben wij later nog eens contact. Ik ben benieuwd of het door jou geraadpleegde medium nog zwarigheden ziet. Met vriendelijke groeten en dank voor je inzet, Oege

 

 

Nathalie

 2010-01-27

Hij is echt weg !

 Beste Alex, Afgelopen zondag ben jij bij ons geweest. Bij binnenkomst in ons huis voelde jij meteen waar ik al maanden last van had. Ik had je vooraf enkel 3 woorden gemaild over het huis (donker, negatief, koud), maar wat ik je niet verteld had is dat ik tevens een zeer negatieve mannelijke kracht voelde, die onheil, spanning en angst bracht. Echter, tot mijn enorme verbazing voelde jij toen je op zolder aan het werk ging hem ook, want je zei na enkele seconden al "Oh, hij is boos, dit is zijn huis." Ik was met stomheid geslagen en vroeg hoe je dat kon weten. Uiteraard voelde jij dit ook. Nadat je mijn dochtertje en het huis gezuiverd hebt is er al een enorme verandering gaande. Nu, 3 dagen geleden, slapen onze baby en mijn middelste dochtertje van 2 jr. eindelijk door, de hele nacht, al 3 nachten!. Mijn dochtertje is sinds je komst niet meer bij ons in bed gekropen en mijn baby is niet meer onrustig wakker geworden 's nachts. Ik geniet van de rust die je gebracht hebt in het huis en voel dat hij weg is. En zelfs mijn sollicitatiegesprek die maandagochtend is goed verlopen, want ik heb de baan! Jij voorspelde al dat ik beloond zou worden met voorspoed. Enorm bedankt en veel geluk voor de toekomst gewenst! Groeten Nathalie 

 

 

José

 2010-01-06

Bedankje

 Beste Alex. Dank u wel voor uw advies en steun, ook voor het beantwoorden van mijn vragen dat u daar de tijd voor neemt. Mocht er iemand zijn die ook hulp nodig heeft zal ik u zeker niet vergeten uw naam te noemen. Jose

 

 

Ellen

 2010-01-03

Huisreiniging

 Hallo Alex, In november was je zo vriendelijk om ons en ons huis te komen reinigen en je heb ons laten zien hoe dat moet, voor de zekerheid. Gisteren kwam dat onverwachts van pas! Na het feest vieren van oud en nieuw, ging Thierry automatisch schrijven:een geest vroeg hem om hulp om naar het Licht te gaan. Hij heeft jouw methode toegepast en is toen naar bed gegaan. De volgende middag kon hij niet overeind komen: te moe. Zijn hart bonkte. Toen hij zijn ogen sloot zag hij donkere gedaantes die in de rij stonden te wachten naast hem. Hij begreep dat het was om energie te "tanken", bij hem weg te halen. Zijn onderarmen deden daarom zo´n pijn. Hij besloot gelijk de hulp te vragen van Engel Michael en net als je ons geleerd hem eerst jezelf en dan het huis te reinigen en weer warmte en behachelijkheid te geven. En dat is GELUKT! Bedankt Alex! PS:vóór de festiviteiten had hij voor het raam buiten een monnik zien staan.

Marleen

 2009-12-21

Bedankt

 Dag Alex, ik wil je heel hartelijk bedanken voor al jouw hulp, steun en tips die ik van je mocht ontvangen. Mede dankzij jou ben ik verder gegroeid op mijn spiritueel pad! Vele groetjes Marleen

Alex

 2009-12-10

Mijn reactie

 Graag gedaan Aafke. Het was een goede beslissing van je en gezien de ervaringen die we tijdens de zuivering meemaakten waren je vermoedens juist. Vooral de negatieve beinvloeding die ik overigens bij steeds meer huizen mee maak geeft wel aan dat het ook verstandig is om de bewoners te controleren en te behandelen. Fijn dat het nu weer beter gaat en geniet van de rust in jullie huis.