Apeldoorn - juli 2010 - huis

De zolder van een huis in De Maten wordt als belastend ervaren. Men voelt dat er iets is wat niet klopt. Waarneming op afstand laat 3 entiteiten zien die het daar prima naar hun zin hebben. Bij mijn bezoek aan het huis merk je op zolder dat je aandacht naar de rechterkant wordt getrokken. Het zuivering is gedaan en de zolder voelt weer rustig. Op zolder wordt door mij nog emoties ervaren en dat heeft betrekking op een overleden familielid waarvan wat ingelijste foto's en een geschreven brief aan de muur hangt. Het huis voelt na de zuivering weer goed aan. Dit huis was niet zozeer een heftig geval maar eerder belastend.

Enschede - juli 2010 - huis
Als men een nieuwe woning betrekt ervaart men vermoeidheidsklachten, er wordt aanwezigheid gevoeld op de zolder. Men ervaart de emoties van iemand anders. Door mediums worden entiteiten "gezien" en is een zuivering geadviseerd. De vrouw des huizes is gevoelig en staat daar open voor. Zij merkte het verschil toen ze op vakantie ging en geheel weer opgeladen was en werd weer snel moe toen ze thuis was. Haar conclusie was dat er iets is met hun huis. Ik heb het huis bezocht en gezuiverd. De entiteit maakte zich pas beneden in de huiskamer kenbaar en vermoedelijk hebben we hier te maken met de vrouwelijke bewoonster die voor hun in het huis woonde. Haar aanwezigheid was belastend voor de bewoners en ze is naar het licht gebracht door mijn gidsen. Na de zuivering en gesprek voelde de bewoonster zich al een stuk beter, de druk bij haar hoofd was weg. Na enkele dagen zal het alleen maar beter aanvoelen.

Amsterdam - juli 2010 - huis en bewoners
Een huis voelt niet fijn aan. De bewoners wonen daar nog niet lang en vragen mij om hulp. Het huis staat vlakbij het centrum van Amsterdam en de omgeving heeft een oud verleden. In het huis voel je in eerste instantie weinig. Het gezin is Marokkaans en staat open voor het spirituele. De vrouw van het gezin verteld me dat het in de huiskamer en in de slaapkamer voelbaar is. Omdat ik weinig te voelen is blijkt toch dat de entiteiten zich verstoppen en bewust zijn waarvoor ik kom. Het huis is een apartement en alles is gelijkvloers. Ik start de zuivering vanaf de huiskamer en meteen is er veel weerstand voelbaar. De entiteiten laten nu duidelijk merken dat ze er zijn en dat ze kunnen zich niet verstoppen voor mijn gidsen. De weerstand is slechts tijdelijk en spoedig voelt de huiskamer weer rustig. Ook in de slaapkamer van de ouders is er kort weerstand en is een entiteit aanwezig die de vrouw des huizes uit de slaap houd. Het huis voelt weer rustig aan en in de huiskamer is de energie nog bezig om te harmoniseren. Het blijkt dat het toch al een tijdje aanwezig is op deze plek.
Mevrouw mailde me al kort na de zuivering weer met de mededeling dat alles in huis weer in vrede en harmonie is. Ze voelt zich niet meer moe en is rustig in haar hoofd. Ze slaapt weer rustig en er is geen ruzie meer tussen haar en haar man geweest na de zuivering.

Zevenaar - juli 2010 - gebouw
Een groot gebouw in Zevenaar wordt door verschillende instanties gebruikt als kantoor, opleidingsruimte e.d. Werknemers van een instantie ervaren de negatieve beinvloeding door entiteiten en geven aan dat er iets met het gebouw is. Men zoekt een oplossing en laat mij komen. Omdat ik aangeef dat het gehele gebouw gezuiverd dient te worden wil men mij toch eerst laten komen om ter plekke te kijken en te ervaren. Ze hebben twee mensen hiervoor benaderd waaronder ik. Ik heb de klus gekregen om het te mogen zuiveren. Door twee mediums worden er vele entiteiten gezien, meer als honderd worden er geteld. Ze voelen niet bedreigend maar eerder belastend en je voelt ze door de gangen en trappen met je meelopen. Een grote klus dus om te klaren.
Bij mijn tweede bezoek aan dit grote historisch gebouw heb ik afgesproken met iemand die zijn praktijk en workshop ruimte in dit gebouw heeft. In mijn onderzoek naar de geschiedenis van het gebouw stuitte ik op een spirituele groep die ook dit gebouw werkzaam zijn. Ik heb contact gehad met degene en die bevestigde dat er zeker entiteiten in het gebouw en ook op terrein erom heen aanwezig zijn. Zij wilde graag de zuivering meemaken dus vandaar haar aanwezigheid.
Omdat het gehele gebouw en ook het terrein gezuiverd diende te worden koos ik nu voor een andere aanpak en dat is een visualisatie op afstand met behulp van gidsen en engelen. Op ongeveer 100 meter van het gebouw af had ik een goed overzicht van het grote gebouw en het terrein eromheen. Naast degene van de praktijkruimte had ik ook de concierge en een medewerkster bij me en met een korte uitleg hoe ik te werk ga zijn we met zijn viertjes begonnen met de visualisatie en de zuivering. Iedereen zag wat er gebeurde op zijn manier. Via een lichtstraal vanuit de hemelsferen werd elke entiteit door engelen en gidsen meegenomen. Tijdens de visualisatie zag iedereen pas dat het er heel veel waren. Men voelde de dankbaarheid, vreugde en blijschap van de entiteiten dat ze geholpen werden. Nadat tenslotte de laatste overgebleven entiteiten overgegaan zijn kwam er soort roze wolk over het gebouw en terrein hangen. Deze energie zuiverde het gebouw zelf en bracht een soort healing tot stand. Hierna heb ik alles afgeschermd met kosmische energie en zijn we teruggelopen naar het gebouw. De ene zag de zuivering letterlijk gebeuren, de ander zag diverse gezichten, de andere zag diverse kleuren .... Het was een prachtige ervaring om dit mee te maken. Voor het gebouw voel je ook de lichte energie en ook in het gebouw voel je de rust. Er zijn geen entiteiten meer die in de gangen ronddolen. Alles voelt weer licht en zuiver aan. We zijn nog door het gebouw gelopen, de kelders, de zolder en we kwamen alleen nog wat lichte emotionele energie tegen maar geen entiteiten meer. Bij de grote zuivering zijn vele geesten overgegaan en geholpen naar de hemelsferen waar ze hun verdere weg kunnen vervolgen. Het was heel dankbaar werk om dit te mogen doen en ik dank ook desbetreffende mensen dat ik dit met hun samen mocht doen.
Tijdens mijn bezoek ervaarden de medewerkers ook de nodige positieve veranderingen. Ik heb een aantal medewerkers gezuiverd en er bleken bepaalde klachten verdwenen te zijn of sterk verminderd. Ook het belastende effect van de energieeen waren voelbaar door schouder en rugklachten.
Na de zuivering heb ik nog het bos achter het terrein bezocht samen met degene van de spirituele groep en o.a. een krachtbron mogen ervaren die daar zit.

Alphen aan de Rijn - juli 2010 - huis en persoon
Een huis voelt heftig aan. Familie vraagt voor hun neef hulp aan. In huis hoort men voetstappen op de trap, ramen gaan vanzelf open, je wordt geduwd, etc. Er is onverklaarbare waterschade geweest. Er is veel pech en tegenslagen. Problemen met werk en in de relatie. Er worden daar meerdere entiteiten gezien waaronder een demonische aanwezigheid. Het huis is onbewoond en de eigenaar komt maar niet vooruit met het werk. Voorheen zijn er al Hindoestaanse en Surinaamse priesters bezig geweest om het huis te zuiveren maar zonder resultaat. Het huis voelt aardig koel aan ondanks de warmte buiten. Tijdens de zuivering merk je dat de energie er al heel lang hangt. Het kost tijd voordat er verandering optreedt. Na een tijdje merk je dat de kilte begint te verdwijnen en dat het huis warmer wordt. De zon schijnt naar binnen en deze zonnewarmte begint weer van het huis bezit te nemen.

Enschede (Usselo) - juli 2010 - huis en personen
Een aanvraag om hulp omdat men teveel tegenslagen en pech ervaart. Door zich te orienteren op hun probleem hebben ze een aantal mensen om advies en offertes gevraagd en tenslotte kwamen ze bij mij terecht. Een waarneming op afstand duidt erop dat ze tijdens hun werk waarbij ze actief zijn op verschillende locaties teveel entiteiten naar zich toe trekken omdat ze te open staan en ook de locaties waar ze zich begegeven zijn ze aanwezig. Dit wordt meegenomen naar huis en hun aanwezigheid leidt langzaam maar zeker naar een negatieve spiraal naar beneden toe. Ze herkennen dit probleem en zijn bekend met de materie en beseffen dat ze daar nog goed aan moeten werken (leren afsluiten en goed aarden). Ik ga daar binnenkort heen voor een goede zuivering en advies hoe hier mee verder te gaan. In huis en ook buiten waar we zitten voel je de aanwezigheid van meerdere entiteiten en soms voelt het bedrukt. Tijdens de zuivering als ik door het huis loop voel je in bepaalde ruimtes dat het bedrukt is. Het klaart langzaam maar zeker op. In de kamer van de ouders is nog een hoop aanwezig en dat kost iets meer tijd. Na de zuivering begint het in de woning weer goed aan te voelen. De bewoners zijn ook gezuiverd en vooral bij de kinderen bleek nog het een en ander te zitten. Iedereen voelde de aarding die door mijn gidsen werden hersteld. Hier zal men de komende dagen weer profijt van hebben.
Het huis hebben we nog samen in het licht gezet zodat men verzekerd is van positiviteit en energie.

Zwanenburg - juli 2010 - huis en personen
In huis gaan de nodige zaken mis. De vrouw des huizes ervaart problemen omdat ze "te open staat" en teveel energieeen van anderen oppakt. Het huis zou zijn vervloekt en staat bekend als een huis dat de bewoners ongeluk brengt. De problemen zijn echter al zo groot dat men roept om hulp, het liefst vandaag dan morgen. Als ik het huis bezoek valt het al op dat het erg onrustig is. Hun honden zijn erg druk. Het is er erg rommelig en de bewoners verklaren dat men gewoon uitgeput zijn om nog wat te doen. Voordat de zuivering begint voel je al de spanning in huis sterk oplopen. Het huis is gezuiverd. Vooral was er veel drukte op de benedenverdieping. Onder het huis zit een soort kruipruimte en daar blijkt een soort graftombe te zitten of een soort betonnen bak. De bewoners weten niet wat het is en waarvoor het is. Ook hier is een zuivering toegepast. Op zolder vinden ook activiteiten plaats waardoor entiteiten aangetrokken voelen en daar was ook genoeg aanwezigheid te vinden. Na de zuivering is weer heel rustig in huis. De bewoners hebben een healing en aarding gekregen via mijn gidsen en ook de vrouw voelt dat ze weer goed in haar vel zit. De honden zijn nu opvallend rustig. Paranormale waarnemingen gaven aan dat de activiteiten vooral rond de vrouw plaatsvonden. Ik heb de bewoners het nodige kunnen vertellen zodat ze ook inzichten krijgen in hun manier van leven en in hun problemen om hier weer uit te komen.

Poortugaal - juli 2010 - huis en persoon
Een vrouw die al een tijd hulp zoekt wegens psychiatrische klachten heeft al eerder bij mij om hulp gevraagd om te kijken of er sprake is van entiteiten. Dit werd echter niet bevestigd door waarneming op afstand. Haar man verzoekt mij nogmaals om te kijken. Er is ditmaal sprake van aanwezigheid van entiteiten in huis. Hun hond is zelfs angstig en zoekt beschutting boven terwijl het anders nooit doet. In huis tref ik een entiteit aan die bij zuivering meegenomen wordt. De vrouw des huizes wordt door een healing/zuivering samen met mijn gidsen en de engelen weer in evenwicht gebracht wat haar goed doet. Ze moet samen met haar man nog een boel werk verzetten om van haar klachten af te komen. Ze staat open en is niet goed geaard. Dit samen met medicijngebruik geven klachten. Ik heb wat duidelijkheid verschaft zodat ze daar ook mee verder kunnen.
Op haar verzoek ben ik een maand later nog een keer op bezoek geweest. Er hing in het huis een deken van negatieve energie en op bepaalde plekken werd koude energie gevoeld. Het huis is nogmaals gezuiverd maar de kans dat er weer negatieve energie in huis komt blijft aanwezig omdat de vrouw te open staat door medicijngebruik.

Amersfoort - juli 2010 - huis en persoon
Een kennis van iemand waarvan ik het huis in Amsterdam heb gezuiverd wordt op de hoogte gebracht van mijn werk en doet een beroep om hulp. Hij ervaart vermoeidheid en gebrek aan zin om wat te doen. Hij heeft het anders nooit. Paranormale waarneming op afstand laat de aanwezigheid van entiteiten zien die negatieve invloed uitoefenen. Bij onderzoek door het huis is in zijn slaapkamer duidelijk de aanwezigheid van de entiteit voelbaar. Na de zuivering is zijn aanwezigheid niet meer voelbaar maar blijkt nog veel negatieve koude energie aan de muur te "kleven". Na een aanvullende zuivering is deze energie ook verdwenen. De tijd zal leren hoe de bewoner zich gaat voelen in zijn gezuiverde huis. Ik heb hem nog adviseerd om na thuiskomst van zijn werk toch te gaan douchen om ook de energieeen die hij meeneemt van zijn werk van zich af te spoelen zodat hij zich ook weer heerlijk schoon voelt.

Apeldoorn - juli 2010 - huis en persoon
Een gevoelige man ervaart de aanwezigheid van negatieve energie waardoor hij zijn kamer ontvlucht en naar zijn ouders vlucht. De angst neemt bezit van hem. Ik heb al eerder dat huis gezuiverd en dat is een tijd goed gegaan. Zijn moeder vraagt om mijn hulp. Ik besluit eerst zijn ouders te bezoeken aangezien daar ook wat aan de hand is. Zijn zus is ook gevoelig en ervaart daar ook verschijnselen. Eén van mijn mediums ziet dat de band tussen moeder en zoon de oorzaak is dat er onbewust negatieve energie van moeder naar zoon gaat waardoor hij last krijgt. Zij bevestigd dat de band heel sterk is en dat haar zoon op haar steunt. In het huis voel ik duidelijk een aanwezigheid in de huiskamer en na een kort gesprek besluit ik om het huis te zuiveren. Tijdens mijn wandeling naar boven is duidelijk gespannenheid te voelen op de overloop. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan. Het huis staat al een tijdje te koop maar nog niemand is daar op afgekomen. Ik ben heel benieuwd hoe de zuivering dit positief zal beinvloeden. De ervaring leert dat een zuivering de verkoop positief zal beinvloeden. Het trekt mensen aan.
Ik heb zowel moeder als dochter met mijn gidsen een mooie healing gegeven waarbij het een en ander behandeld werd. De moeder heeft een burn-out verwerkt en ze merkte duidelijk hoe de energieeen en de gidsen met haar aan het werk gingen. De dochter wat niet zo goed geaard en had veel hoofdpijn. Ook andere lichamelijke ongemakken werden tijdens de healing aangepakt en behandeld. Het waren heel bijzondere healingen waarbij ik sinds kort een nieuwe methode en aanpak gebruik wat heel goed werkt. De tijd zal leren hoe alles zal gaan lopen, maar een begin is er gemaakt.

Bergschenhoek / Schiedam - juli 2010 - huis en persoon
Een man ervaart de aanwezigheid van een entiteit en negatieve beinvloeding. Hij en zijn vriendin zijn door mijn gidsen gezuiverd en geheald. Bij hem was sprake van negatieve energie wat ik ook al in de auto merkte. De gidsen waren met hem zeker een tijd bezig. Hij heeft een huis te koop staan in Bergschenhoek die gezuiverd dient te worden omdat het moeilijk verkoopt. Het huis is gezuiverd en mijn advies was ook om zijn huidige woonhuis in Schiedam te zuiveren. Daar bleek een entiteit in huis te zijn die ook door de zoon van zijn vriendin al was opgemerkt. Deze huis is nu ook meteen gezuiverd zodat ze geen last meer hebben van hun aanwezigheid.

Amersfoort - juli 2010 - huis en persoon
Op verzoek van een klant waar ik pas ben geweest moet ik ook de woning van zijn moeder zuiveren. Het is niet ondenkbaar dat hun contact onderling het een en ander meegekomen is. Tijdens mijn bezoek in haar flat ervaarde ik de energie van haar ex nog in de slaapkamer. Het was niet verontrustend of zo, maar het viel op. Echter in haar ander slaapkamer die ze meer gebruikt om spullen te bewaren is wel een entiteit aanwezig. De energie was al licht voelbaar in de keuken en pas bij de zuivering werd tegenstand geboden en liet de entiteit merken dat ze er was. Bij de zuivering werd de entiteit meegenomen uit de flat en verdween de spanning. Het was goed om te komen en ik ben benieuwd hoe zij de energie in haar flat zou gaan ervaren.

Dieren - juli 2010 - huis en personen
Een tweetal gezinnen in Dieren ervaren de verschijning van entiteiten in hun huis. Ze zijn buren van elkaar. Er wordt ook geduwd en apparatuur gaat kapot. Er zijn financiele tegenslagen en het huis wordt maar niet verkocht. Men ervaart beinvloeding. Paranormale waarneming op afstand laat zien dat er veel entiteiten aanwezig zijn. Op een of ander redenen worden ze daar naar toe getrokken. Het heeft te maken met het verleden van dat gebied. Er wordt een soort driehoeks binding gezien en heeft te maken met de plek waar het huis staat. Ik ben er nog niet uit wat het zou moeten zijn dus ter plekke zou wel het een en ander naar boven komen. De bewoners geven aan dat er veel begraafplaatsen in de buurt aanwezig zijn, maar ook angst wordt er gevoeld waardoor entiteiten aangetrokken voelen. Ter plekke blijkt dat het huis van de buurvrouw mogelijk pas later aan de beurt komt omdat ze er nog niet open voor staat.
De vrouw des huizes is ook spiritueel zich aan het ontwikkelen en is gevoelig voor energieeen en tijdens de zuivering kon ze veel indrukken ook ervaren. In het huis was vooral boven energie voelbaar. Tijdens de zuivering zijn de gidsen en engelen bezig geweest en de energie die op bepaalde plekken voelbaar was leek vanuit een ander plek te komen. Het straalde letterlijk uit en ik kon het nog niet plaatsen. Beneden bleek dat er een entiteit aanwezig was die de ruimte van de schoorsteen gebruikte als zijn verblijfplaats. De negatieve emotionele energie straalde uit door de muren heen en was hierdoor op meerdere plekken voelbaar. Bij de zuivering bood deze entiteit nog tegenstand en na verloop van tijd verdween de energie en werd het weer warmer.
Een voorwerp in de slaapkamer straalde nog koude energie uit en die is ooit gemaakt door iemand die in therapie was. Deze is ook gezuiverd.
Na de zuivering is iedereen gezuiverd en met een gidsen healing mooi afgesloten en geaard.
De entiteiten zijn mogelijk afkomstig vanuit psychiatrische inrichtingen waar de vrouw des huizes werkt als therapeute en die meegekomen zijn als ze terug naar huis ging.

Oudzaan - juli 2010 - huis en personen
Een gezin heeft 4 jaar geleden een huis gekocht en helemaal verbouwd. Men had toen al het gevoel dat er wat aanwezig was maar het gaat pas mis als hun kindje is geboren. Een negatieve entiteit laat de energie van verdriet en ellende op het gezin los en het gezin ontvlucht het huis. Een dominee heeft in hun huis gebeden en er was sprake dat het weer rustig was in huis. Echter er sluimert daar nog iets wat nog niet weg is. Men ervaart lichamelijke klachten, men is omstebeurten ziek, voelen zich moe en depressief en kunnen daar enkel vinger op leggen. Men heeft het gevoel dat men gek aan het worden is. Wat is daar aan de hand ?
Helderziende waarneming op afstand laat zien dat er sprake is van een combinatie van negatieve energieeen. Er hangt in het huis negatieve emoties, aanwezigheid van entiteiten, aardstraling, etc. Gezinsleden zijn gevoelig hiervoor maar hebben geen ervaring met deze materie waardoor men hierdoor veel last van hebben. Bij mijn bezoek aan dit huis merkte ik beneden wel de druk en een lichte hoofdpijn. Op zolder heb ik de zuivering opgestart en ben zo alle kamers doorlopen. De aanwezige entiteiten hadden zich verstopt en kwamen een voor een tevoorschijn. Ze zaten in de klerenkasten in een kleine kamer van het huis en eentje zat in de ladenkast in de slaapkamer van de bewoners. Daar hoorde je een aantal kloppen en je voelde de entiteit op de vlucht slaan. In de ander kamer bood deze nog tegenstand en tenslotte werd deze ook meegenomen. Vaak willen entiteiten niet mee omdat ze zelf ook angstig zijn en niet weten wat er gaat gebeuren en waar ze terecht komen. Maar uiteindelijk komen ze altijd goed terecht en is vaak komt een gevoel van dankbaarheid en blijschap ons tegemoet.
Na de zuivering zijn de bewoners nog met een gidsen healing gezuiverd en geheald en je merkte dat ze het ook nodig hadden. De gidsen hadden nog het nodige werk te doen. De bewoners merkten dat er veel rust en ontspannen aanwezig was en ook in hun hoofd wat het weer rustig. Ze beseffen nu pas hoeveel impact de aanwezigheid van entiteiten had op hun welzijn. Ze zullen de komende tijd weer beter in hun eigen energie voelen en hierdoor ook meer weerstand krijgen waardoor de lichamelijke klachten ook zullen afnemen.

Apeldoorn - juli 2010 - huis en personen
De jonge dochter in het gezin ervaart 's avonds/nachts bezoek van een entiteit die vanuit de kast schijnt te komen en die naar haar bed loopt en over haar heen buigt tot dichtbij haar gezicht en dan verdwijnt. Dit ritueel herhaalt dan een aantal keren. Het voelt niet prettig aan en het kind heeft zijn manier gevonden om hier om te gaan. Haar moeder zoekt hiervoor een oplossing. Haar kamer is al ooit met salie gezuiverd maar dat hielp niet. Er worden ook gekleurde ballen gezien die altijd dezelfde richting op gaan. De mediums hebben op afstand naar dit huis gekeken en de meningen waren verdeeld, dus reden om het zelf te ervaren. In haar kamer krijg ik hoofdpijn, er hangt een emotionele lading. Tijdens de zuivering van het huis is de desbetreffende kamer lichte weerstand te voelen die ook verdween en zowel haar kamer maar ook de kamer van de ouders voelen weer goed aan. Na de zuivering zijn ook de bewoners met een gidsenhealing behandeld.

Zwolle - juli 2010 - huizen en personen
Een gevoelige man ontvlucht het huis en gaat naar zijn ouders toe die dichtbij wonen. Hij vraagt om hulp. Zijn huis is drie jaar geleden ook gezuiverd en sindsdien was het rustig maar hij ervaart dat er iets terug is gekomen en hij wordt lastig gevallen in zijn slaap. Ook zijn vader vraagt of ik ook hun huis wil komen zuiveren en hulp te bieden i.v.m. gezondheidsklachten.
De man verteld dat bij de eerste geval destijds dat hij wakker schrok van geluid en een man aan zijn voeteind stond die hem stond uit te lachen. Deze verdween maar heeft hem wel schrik aangejaagd. Twee weken geleden wilde hij wierook branden om te zuiveren en merkte tegenstand en een grimmige sfeer en is toen naar zijn ouders gegaan. Zijn moeder ervaarde overdag ook iets wat niet fijn voelde.
Bij de zuivering voelde je op zolder de energieeen van entiteiten die wat op afstand waren, maar beneden op de overloop stond een krachtige entiteit die de problemen veroorzaakte. Er was lichte tegenstand en tenslotte verdween het. In een kamer was energie voelbaar dat afkomstig leek van voorwerpen in huis. In huis merkte je volop beweging van positieve entiteiten.
Het huis van zijn buren ernaast schijnt vol met entiteiten te zitten. De buurvrouw werkt in een psychiatrisch instelling en neemt ze mee naar huis. Paranormale waarneming op afstand laat zien dat dit huis een probleem is.
Het huis van de ouders die op steenworp afstand van hem woonden is ook gezuiverd. Op zolder was een warme deel met daarom heen koele energie. Op de overloop was ook constant beweging van energie. Het betreft energie van een sluwe entiteit die tussen hun huis en de buren heen en weer doolt. Het huis is gezuiverd en ook hier in huis is positieve aanwezigheid voelbaar. Bij een tweede bezoek is ook de entiteit weggehaald die de energie op de overloop veroorzaakte. Deze verstopte zich tijdens de eerste bezoek bij de buren.
Waarneming op afstand duidt erop dat het ook deels te maken heeft met de omgeving van Zwolle-Zuid. Het is iets uit het verleden dat de paranormale aanwezigheid verklaart.

Alphen aan de Rijn - augustus 2010 - huis en personen
Een bewoner voelt een gespannen energie in huis en ook bij hemzelf. Er is veel ellende gebeurd in dat huis en hij voelt de gespannenheid in huis en dat het niet verdwijnt. Hij vraagt mijn advies en het leek mij beter om zelf te komen want daar is toch iets meer aan de hand.
Een medium vertelt mij dat er onbewust negatieve energie is aangetrokken door zijn ex-vriendin. Een scheiding, verdriet, ruzies e.d. hebben de sfeer in huis aangetast. De sfeer voelt gespannen aan en ik voel dat ik hoofdpijn krijg. De bewoner slaapt slecht. Tijdens de zuivering in het huis begint het al snel lichter aan te voelen. Echter in de slaapkamer openbaart een krachtige entiteit die tijdens de zuivering wordt meegenomen. Na de zuivering voelt de sfeer al heel anders.
Een overbuurman wil ook graag dat zijn huis gezuiverd wordt. Daar tref ik in de kamer van zijn dochtertje wat koude energie die aan de muur aanwezig is. Het is emotionele energie van vorige bewoners. Dit huis is ook gezuiverd.

Den Haag - augustus 2010 - huis
Een vrouw ervaart de aanwezigheid van entiteiten en vraagt mijn hulp. Ik heb het huis doorlopen en aangevoeld en ook tijdens de gesprekken blijkt toch dat haar vriend last heeft van negatieve beinvloeding. In de slaapkamer voel je op de plek waar hij slaap duidelijk een negatieve lading. Het huis is gezuiverd en zijn vriendin zal met de nodige instructies nog verder aan de gang aan. Indien haar vriend wenst kan hij hulp krijgen maar hij gezien zijn houding staat hij er niet makkelijk tegenover. Zijn vriendin probeert hem te overtuigen om hulp te aanvaarden. Ook zijn verslaving voor bepaalde geneugten zit in de weg. Het is iets wat al heel vroeg in zijn leven heeft plaatsgevonden en nu nog steeds een probleem is.

Oudorp - augustus 2010 - huis en personen
Een gevoelige vrouw ervaart de aanwezigheid van negatieve energie in huis. Ze wonen dichtbij een flat waar ik eerder ben geweest om te zuiveren. Het heeft niets te maken met de woningen maar met de grond waar de huizen staan. In het verleden was Oudorp het kamp van de Spanjaarden tijdens het beleg van Alkmaar en het is niet ondenkbaar dat er soldaten begraven werden in de grond in Oudorp. Dit verklaart de aanwezigheid van de vele entiteiten en negatieve energie wat in dat gedeelte aanwezig is. De vrouw is bang in de slaapkamer en op zolder en durft niet alleen daar te zijn. Ze is gevoelig en niet goed geaard. Ze is niet zonder reden bang want tijdens de zuivering voel je duidelijk de spanning in de slaapkamer. Het huis is gezuiverd en de vrouw is door een healing weer goed geaard. Opvallend was dat de hond heel rustig was terwijl ie bij andere bezoekers juist heel druk is. De vrouw verklaart dat het allemaal begonnen is nadat ze haar broer had bezocht in een psychiatrisch instelling. Dat zijn plekken die bekend staan omdat daar veel entiteiten ronddolen. Mijn ervaring is dat veel mensen vanaf deze plekken zogenaamde auralifters mee naar huis nemen en dat begint pas de problemen in huis.

Dieren - augustus 2010 - huis en personen
Bewoners van een huis naast een begraafplaats hebben last van negatieve entiteiten. Het is inmiddels steeds erger geworden en men roept nu hulp in. De bewoonster durft niet meer in de spiegel te kijken, ze ziet een donkere nevel in plaats van een spiegelbeeld en er worden schimmen in huis waargenomen. Het is erger geworden sinds haar vriend daar kwam wonen. Beide staan open en zijn niet goed geaard en er is sprake van poltergeist activiteit. Ze versterken samen de verschijnselen en trekken de entiteiten aan. Na de afspraak kwam bij de vrouw het gevoel om de afspraak af te zeggen. Haar vriend grijpt echter in omdat het niet haar beslissing is maar het negatieve in huis probeert de zuivering tegen te gaan. Het huis en ook de huizen eromheen zijn gezuiverd en het huis is in een bol van energie gezet om het negatieve te weren. Beide bewoners zijn met een gidsenhealing geaard en in balans gebracht. Een dag erna weer contact gehad en ze hebben nu zonder problemen geslapen. Er is weer rust in huis.

Warnsveld - augustus 2010 - bezoek niet doorgegaan
Deze praktijk geval komt ook voor en ik heb het wel vermeld om duidelijk te maken dat beinvloeding van entiteiten ook kan leiden dat men geen hulp mag zoeken terwijl het nodig is. Een vrouw ervaart erg veel problemen, tegenslagen, relatie gaat stuk, arbeidsconflicten, vage lichaamsklachten, krijgt geen bezoek, etc. Het lijkt er wel op dat het met huis te maken heeft. Echter ze merkt ook op dat ze 's nachts wordt lastig gevallen op die manier dat ze half in trance allerlei opdrachten uitvoert en dan plotseling wakker schiet en niet meer weet wat er aan de hand is of niet meer weet wat ze moest doen. Het lijkt op slaapwandelen maar het is een vorm van beinvloeding. Ze heeft dus dringend hulp nodig. Echter ze wijst na de afspraak plotseling mijn hulp af omdat ze voelt dat het niet goed is.
Hier is dus sprake van negatieve beinvloeding waarbij de bewoner eerst om hulp vraagt en ook hulp nodig heeft, maar niet stevig genoeg op beide benen staat om de negatieve beinvloeding van de entiteiten tegen te gaan. De entiteiten geven haar het gevoel dat ze de afspraak moeten cancellen wat ze tenslotte ook doet. Ze heeft eigenlijk geen eigen wil meer. Deze persoon zal dus alleen maar dieper in de problemen komen.
Waarneming op afstand door mediums bevestigen dit hele verhaal. In de praktijk komt het geregeld voor dat mensen weerstand in huis ondervinden en ook dat de spanning in huis sterker wordt naarmate de dag komt dat het huis gezuiverd wordt. Entiteiten zijn gevoelwezens en weten donders goed wat er allemaal gaande is. Het is daarom zaak om je niet van de wijs te laten brengen en zorgen dat een zuivering door gaat. Je hebt er alleen maar baat bij.

Leusden - augustus 2010 - persoon
Een vrouw heeft al enkele jaren last van pijn in de buik. Ze vermoed dat ze teveel prikkels oppikt en dat hierdoor haar zonnevlecht teveel energie opneemt. Het blijkt dat ze al van alles geprobeerd heeft om zich af te sluiten maar het lukt niet. Er zijn zelfs mensen op bezoek geweest die het huis hebben gezuiverd of artikelen meegenomen hebben om zich af te sluiten. Bij de healing voelde ik niet zozeer dat ze openstond maar eerder weerstand. Tijdens het gesprek blijkt mijn conclusie dat ze last heeft van spanningen die op haar buikspieren slaat. Het is onverwerkte verdriet die ze in de loop der tijd heeft opgepot en nu is het al zover dat het eigenlijk het potje overstroomt. Naarmate de avond vordert kwamen de eerste huilbuien naar boven en nu begrijpt ze ook wat er aan de hand is. Ze gaat op zoek nu een goede regressietherapeut om haar hierin te begeleiden. Ik hoop voor haar dat er nu een einde komt naar het zoeken van een oplossing voor haar probleem. Het geeft wel aan dat andere mensen niet echt verder kijken naar de bron van de problemen maar eerder de klachten proberen te verminderen terwijl dat op langer termijn niet de juiste oplossing is.

Yde - augustus 2010 - huis en personen
In het Drentse Yde vlakbij De Punt woont een gezin in een huis gebouwd rond 1900. Ze wonen er al ruim 20 jaar en toen de kinderen jong waren zagen ze al entiteiten in hun kamer. Er is nog steeds angst om naar boven te gaan. In een kamer boven worden gezichten gezien, geluiden en aanwezigheid gevoeld. Men slaapt daar niet fijn, ook ervaart men nachtmerries.
Ze hebben een bedrijf opgestart maar er zijn alleen maar tegenslagen en financieel loopt het uit de hand. Wat is er toch aan de hand ?
Ze vermoeden dat entiteiten negatieve invloed hebben en vragen mijn hulp. Helderziende waarneming laat meerdere entiteiten in huis zien waarvan enkele zware. Het is geen wonder dat ze veel tegenslagen ervaren. Er wordt ook gezegd dat het eigenlijk al veel eerder gezuiverd moest worden. Tijdens mijn bezoek kies ik voor iets andere aanpak. Via visualisaties en met de hulp van gidsen en engelen is hun huis en gebouwen in de omgeving gezuiverd. Ik zag de nodige energieeen aan het werk gaan. Daarna is het huis energetisch verzegeld.
Ik heb ook huis doorlopen en verder gezuiverd maar er was weinig meer te voelen. De eerste zuivering had al zijn werk gedaan. Alle gezinsleden zijn voor de zekerheid gezuiverd en de moeder kreeg nog een langere healing ter ondersteuning.

Hoogvliet - augustus 2010 - huis en persoon
Ik was in Poortugaal op bezoek bij een klant en kreeg ook het verzoek om het huis te zuiveren van haar vriendin die vlak in de buurt woont. Het blijkt dat ze er pas woont en dus is het verstandig om te zuiveren. Het blijkt dat het huis ooit een artsenpraktijk geweest was en ook werd er muziekles gegeven, een huis dus die veel bezoek heeft gehad met de nodige energieeen die daar zijn achtergebleven. Tijdens de zuivering zijn de gidsen vooral actief op de begaande grond. Daar zitten de nodige energieeen en emoties. Het huis is nu weer zuiver en schoon en de bewoners kunnen een schone start maken.

Waddinxveen - augustus 2010 - huis en personen
Een stel in een bovenwoning ervaren paranormale verschijnselen. Vitrages die vanzelf dicht worden gedaan, flikkerende lampen, geknijp in de nek, beinvloeding tijdens het slapen, onrust in huis en men wordt niet echt uitgerust wakker. Men is nu zover dat men hulp zoekt. Tijdens mijn bezoek in het huis voelde ik al in het begin een rilling door me heen gaan maar het bleef verder rustig. Ik kreeg de verhalen te horen wat ze hebben meegemaakt in huis. Er is op zijn tijd de nodige activiteit en ook weer een hele tijd niet. De vriendin heeft in bepaalde mate de gave van helderziendheid en ziet veel. De bovenste verdieping wordt zoveel mogelijk vermeden dus ik besluit daar ook te beginnen met zuiveren. Tijdens de zuivering merkte ik dat er een bepaalde energie niet echt weg wil. Er was ook een positieve entiteit aanwezig die verder geen kwaad deed maar wel liet merken dat ze er was. Ik had de indruk dat ik te maken had met de oma van zijn vriendin, dit aan de hand waar deze entiteit zich constant ophield bij haar foto. Er was een energie te voelen bij de wand waar een opbergruimte was. Daar bleek nog de bench en matras te liggen van zijn overleden hond waarvan hij nog steeds veel moeite had om afscheid te nemen. Deze ruimte werd door mijn gidsen gezuiverd en er kwam veel emoties vrij en de bewoner moest huilen. Het bleek dat de geest van de overleden hond hier nog steeds was en deze werd nu door mijn gidsen meegenomen. De vriendin verklaarde later dat ze de geest van de hond heel vaak door het huis heeft zien lopen. De rest van het huis is nog grondig gezuiverd en het voelde niet meer belastend of zo. De bewoners hebben een healing/zuivering ontvangen om eventuele belastende energieeen te verwijderen en hun weer rust te geven.
Ik heb sterk het vermoeden dat hier sprake is van veel poltergeist activiteiten en dat de combinatie van entiteiten, angst, stress, paranormale gevoeligheid het totaal gebeuren versterkte. De sfeer was niet bedreigend of zo maar het is wel te begrijpen dat de verschijnselen veel impact kunnen hebben op de bewoners. Het is nu afwachten hoe het zich de komende tijd gaat manifesteren.
Na enkele dagen mailt de bewoner mij. Hij had al vanaf zijn 16e jaar last van rugklachten en na de gidsen healing waren zijn klachten verdwenen. Hij moest echter enkele dagen na de zuivering naar een revalidatiecentrum waar ze aan zijn rug hebben zitten trekken en toen was het weer compleet mis. Zijn verzoek om hem nogmaals te komen healen wordt binnenkort vervuld.

Vriezeveen - augustus 2010 - huis en personen
Een vrouw vraagt hulp omdat ze in het huis waar woont al een tijd last heeft van onrust. Ze slaapt slecht en er wordt een vreemde geur geroken. Ze is zelf helderziend aangelegd en gevoelig. Ze ziet wel eens entiteiten waaronder mogelijk de oud-bewoonster van hun huis. Ik heb het huis van beneden naar boven gezuiverd en het huis voelt weer rustig. De vreemde geur is er niet meer. Daarnaast zijn de bewoners geheald en goed geaard.

Voorschoten - augustus 2010 - huis en persoon
Een man ervaart negatieve beinvloeding en vermoed een entiteit die aan hem kleeft. Hij blijkt niet goed geaard te zijn en staat te open. Op afstand wordt ook gezien dat hij bewerkt is. Hij ziet regelmatig een duistere entiteit die hem komt opzoeken. Hij vraagt mijn hulp. Tijdens mijn bezoek merkte ik al in de huiskamer dat het er bijzonder zwaar aanvoelde. Je kreeg hoofdpijn als je daar te lang zit. Ik kreeg ook te maken met een gevoelige man die de energieeen heel goed aanvoelde en het was prettig om eens veel feedback te krijgen wat er allemaal gebeurde. In het huis van zijn moeder waar we als eerste bezig waren merkte je duidelijk dat de zuivering heel veel deed. Het huis werd letterlijk weer lichter en er werd een grote opruiming gehouden om alle belastende energieeen te zuiveren. Het verschil was bijzonder groot.
Een bijzonder korte zwaard uit Indonesie was daar destijds voor de voordeur gelegd door een vage kennis en deze heeft men binnengehaald. Deze is gezuiverd en op mijn verzoek uit de woning gehaald. Dit lijkt op een vorm van vervloeking. Op zich is in dit huis geen entiteiten aangetroffen. Het betrof voor de zware energie van emoties en spanningen. In het huis van de zoon zelf die wat verderop woonde was de sfeer beter, maar er werd wel een entiteit aangetroffen. Deze appartement is ook gezuiverd. De entiteit die hem regelmatig opzoekt blijkt op het tijdstip te komen voordat hij wakker wordt. Het is de tussenfase tussen slapen en ontwaken waarbij veel mensen aanvankelijk zijn voor paranormale invloeden. Ik heb daar nog een gidsen/engelen healing gegeven om hem beter te aarden en weer in balans te brengen. Het verschil was duidelijk voelbaar. Het is nu afwachten hoe het verder gaat. Het gevoel was in principe heel positief.

Panningen - augustus 2010 - huis en personen
Een gezin woont twee weken in hun nieuwe huis maar ervaren toch dat het niet zo harmonieus is als het behoort te zijn. Het huis is voorheen als artsenpraktijk gebruikt en hun kleine kind lijkt last te hebben van beinvloeding. Het kind probeert de moeder duidelijk te maken dat er iets is en wijst in een bepaalde richting waarbij ze ook het gezicht van het moeder die kant op duwt. Ze kan nog niet goed praten. De moeder ervaart ook stemmingswisselingen. Met het huis met zo'n geschiedenis is het niet uitgesloten dat er het een en ander is blijven hangen aan energieeen van alle artsenbezoekers die er ooit geweest zijn. Tijdens mijn bezoek daar bleek dat het grote huis best veel mensen over de vloer heeft gehad. Op de eerste verdieping voelde het zwaar. Als je de trap de overloop opgaat merk je al dat het net lijkt alsof je moeite hebt met ademen of dat je geen uithoudingsvermogen hebt.
In de ruime tuin is ook de paardenstal gezuiverd en daarna het huis vanaf de buitenkant. In het huis ben ik ook begonnen met zuiveren en je merkt al duidelijk dat het heel licht begint aan te voelen. Op de eerste verdieping voelt het ook compleet anders. Normaal hoef ik de badkamer niet veel te zuiveren omdat hier veel water stroomt en dat zuivert. Echter in deze badkamer bleef ik toch langer hangen en ik voelde hier emoties. Het bleek dat op de plek van de badkamer ooit een slaapkamer zat en die energie was nog voelbaar. Beneden waren nog entiteiten bezig zich te verstoppen in een kastruimte. Het was niet heftig of zo. Ook beneden voelt de energie weer anders. De verschillen tussen de ruimtes was voor de zuivering wel te voelen en nu veel minder. Het was nog verstandig om bepaalde ruimtes voorlopig nog van positieve energie te voorzien en dat kan de bewoonster ook zelf.
Ik heb een nichtje die daar verbleef ook een gidsen healing gegeven omdat ze te open stond en wat last hiervan had. Ook haar enkels werden door de gidsen behandeld.

Blerick - augustus 2010 - huis en persoon
Mij werd ook gevraagd om het huis van de moeder te zuiveren toen ik in Panningen op bezoek was. Daar is veel gebeurd en dat is haar huis ook voelbaar tijdens de zuivering. Op zolder was de sfeer ook beladen en daar waren wel entiteiten aanwezig. Het huis is gezuiverd en daar is ook veel emotionele energie opgeruimd. De moeder werd ook in een gidsen healing gezuiverd en geheald en werden bepaalde klachten verholpen.

Heeze - augustus 2010 - huis en persoon
Een vrouw ervaart de aanwezigheid van een entiteit. Paranormale waarneming op afstand bevestigd een entiteit. Het is tijdens de gidsen healing gezuiverd en de vrouw is weer in balans gebracht. Ik heb dat in haar eigen huis gedaan met ook de reden om ook het huis aan te voelen. Vaak zijn er ook entiteiten aanwezig en ook in dit huis was dit voelbaar. Haar huis is ook gezuiverd.

Amersfoort - augustus 2010 - huis en personen
Een kind ervaart de aanwezigheid van zoals hij het zegt, een spook die vanuit de muur komt. Het lijkt een boze jongen te zijn die vervelend doet. Het kind is angstig en slaapt slecht. Het huis voelde tijdens mijn aanwezigheid licht belast aan en in de slaapkamers voel je emotionele energie. Het huis is gezuiverd. De tijd zal leren hoe het nu verder gaat.

Amersfoort - augustus 2010 - huis en persoon
Een klant waarbij ik al eerder ben geweest en waarbij ik ook het huis van de moeder heb gezuiverd belt mij dat het nog niet goed is bij zijn moeder. Haar appartement is destijds door mij gezuiverd maar ze heeft last van hoofdpijn en bij het bezoek dat hij zijn moeder bracht voelt hij dat de woning opvallend warm was. Dit is ook een kenmerk dat er een entiteit aanwezig kan zijn. Een bevriend medium bevestigd dit, maar ook dat het te maken heeft met de omgeving waar ze woont. Het is niet zuiver en ze staat open waardoor ze elke keer wat meeneemt. Werk aan de winkel dus. Vlakbij de buurt ligt een kerkhof. Ik heb ditmaal de gehele flat met een visualisatie gezuiverd. Na deze zuivering heb ik de woning bezocht en deze voelde niet meer belast aan. De mevrouw had elke keer vreemde klachten en het is nu kijken hoe het verder met haar gaat.

Amersfoort - augustus 2010 - huis en personen
In een gezin ervaart de vrouw angst voor iets ongrijpbaars. Er is veel onrust in huis, hun kind gedraagt soms agressief en lijkt aanwezigheid te bespeuren. Er is activiteit in huis, o.a. trillende bedden. Ik ben daar heen gegaan om hulp te bieden. Tijdens het aanvoelen van de woning ervaar ik emotionele energie, er hangt spanning in huis waardoor je hoofdpijn krijgt. Ik heb het huis gezuiverd en de bewoners een healing gegeven samen met gidsen wat vooral bij de man bijzondere ervaringen gaf. De vrouw is schijnbaar minder gevoelig maar het duidt op haar probleem dat ze emotioneel gesloten is. De verschijnselen in huis zijn deels daardoor ook te verklaren wat meer duidt op poltergeist activiteit en de combinatie met de energie in huis versterkt de verschijnselen. De vrouw heb ik regressietherapie geadviseerd omdat ze teveel emoties vasthoud. Na de zuivering voelen ze toch een groot verschil met daarvoor. De gidsen healing maakte veel indruk en daags daarna meldt de vrouw hun positieve bevindingen.

Den Haag - augustus 2010 - huis
De dochter in het gezin ervaart de aanwezigheid van een entiteit in haar slaapkamer en durft hierdoor niet alleen te slapen. In het huis voel ik ook de energie van vorige bewoners en het huis heeft een zuivering nodig. De zolder opening zit in de slaapkamer van de dochter en mijn vermoeden is dat de entiteit daar overdag zit en 's avonds en 's nachts door het huis doolt. Het huis is gezuiverd en voelt weer ontspannen aan.

Zoetermeer - augustus 2010 - huis en persoon
Een alleenstaande moeder ervaart 's nachts het gevoel dat er iemand aan haar zit. Ze blijkt zelf automatisch schrift te hebben geprobeerd en sindsdien is het mis. Ik ben daar geweest om haar flat te zuiveren wat in sommige ruimtes wat zwaar aanvoelde. Ze is zelf ook gezuiverd. Ze heeft al eerder een auralifter gehad en ik heb haar gewaarschuwd om het channelen achterwege te laten. Ze is er duidelijk niet klaar voor.

Badhoevedorp - augustus 2010 - huis en personen
Een jong stel ervaart in hun huis de nodige problemen. Paranormale waarneming op afstand duidt op een aantal entiteiten die in het huis aanwezig zijn en de nodige problemen veroorzaken. Men ervaart ruzies om niets en negatieve beinvloeding, apparaten gaan vanzelf aan, er wordt een zingend kind gehoord, men ervaart vermoeidheid, de sfeer is gespannen, er is angst om in het donker te slapen en soms durft men niet naar beneden te lopen. Tijdens mijn bezoek is vooral de sfeer in de huiskamer van de bungalow gespannen terwijl het naar de slaapkamer boven en op de begaande grond minder is. Bij de zuivering laten de entiteiten zich nog weinig zien, maar terwijl de gidsen en engelen het huis doorspitten komt tenslotte een krachtige entiteit tevoorschijn wat koude rillingen geeft. Het is zijn laatste sluiptrekking want daarna wordt het met de zuivering meegenomen en begint de sfeer in huis te veranderen van gespannen naar vredig stil. Na het avondeten zijn ook de bewoners gezuiverd en door de gidsen in een healing weer zuiver en ontspannen. De komende dagen zal de sfeer steeds beter worden.

Apeldoorn - september 2010 - huis en persoon
Een huis wat bewoond wordt door kamerbewoners is al ooit eerder door mij gezuiverd. Het is een hele tijd goed gegaan, maar er zijn weer problemen. Er is hier sprake van personen die open staan en het paranormale naar zich toe trekken. Ik heb het gehele huis opnieuw gezuiverd. Er was niet veel te voelen maar bepaalde ruimtes die niet toegankelijk waren zijn vanaf buiten gezuiverd. Het is nu afwachten hoe de bewoner het gaat ervaren.

Schoonebeek - september 2010 - huis en persoon
Een moeder vraagt mijn hulp om hun huis te zuiveren en personen te zuiveren. Er zijn problemen en men vermoed entiteiten. Het huis is al zo'n 80 jaar oud en ook de kinderen merken dat er wat is. Tijdens het zuiveren van de woning kom ik tenslotte de entiteiten beneden tegen. Ze voelen koud aan maar niet bedreigend of zo en het is vooral emotioneel beladen. Voor de vrouw des huizes is het echter een emotioneel gebeuren want ze heeft hier lang op zitten wachten. Het bevestigd haar vermoeden. Ze heeft een gidsenhealing gekregen waarbij ook veel verdriet naar boven kwam.

Emmen - september 2010 - huis en persoon
De moeder van mijn klant in Schoonebeek heeft ook verzocht dat haar flat gezuiverd wordt. Het is niet voor niets want ook in deze flat zijn enkele entiteiten aanwezig. Het is niet sterk of heftig maar ze zijn er duidelijk. Deze flat is gezuiverd en ook de bewoonster ervaarde een intense gidsenhealing. Het vermoeden is dat haar overleden moeder nog ronddoolde in haar flat.

Venlo - september 2010 - huis en personen
Een alleenstaande moeder ervaart in haar flat de nodige entiteiten. Ze ervaart spanningen en een dreigend gevoel. Ze heeft al een aantal pogingen gedaan maar het gevoel dat het echt weg is heeft ze niet. Toen ik daar overdag was viel het qua spanning mee. Haar flat is gezuiverd en ook de gehele flat is van buitenaf in het geheel gezuiverd. Er was verschil te merken in de flat na de zuivering. Ze geeft ook een gidsenhealing mogen ontvangen om haar meer te aarden want ze is ook gevoelig.

Nijmegen - september 2010 - persoon
Een alleenstaande moeder vraagt mijn hulp in omdat ze heel gevoelig is en te veel prikkels ontvangt. Ze heeft er last van en ik adviseer een gidsenhealing om haar te aarden. Na deze healing blijkt inderdaad dat ze merkt hoe zwaar ze zich voelt. Het is een teken dat ze nu sterk geaard is waardoor ze minder last heeft van haar gevoeligheid. Het weekend voelde ze nog moe en had behoefte aan slaap. Na het weekend voelt ze zich weer krachtig.

Numansdorp - september 2010 - huis en personen
Een bewoner vraagt om mijn hulp nadat hij naast de reguliere hulp toch maar iets alternatiefs wilt proberen omdat hij niet verder komt. Hij heeft al een tijdje last van psychische klachten en ook in huis is het niet helemaal zuiver. Hij voelt dat hij bekeken wordt en slaapt slecht. Twee vrienden hebben een tijdje in het huis geslapen toen hij afwezig was en die ervaarden ook onverklaarbare aanwezigheid. Het huis is op afstand bekeken en het wordt bevestigd dat daar het een en ander ronddoolt. Ik heb het huis bezocht dat aan het water ligt. De noordkant is heel koel en met de koude energie van de entiteiten voelt dat aardig bedriegelijk. Vlak na binnenkomst voel je de koude energie om je heen. Tijdens het zuiveren merk ik dat het toch wel moeite kost om de koude te verdrijven. Ondanks de koude voel ik het zweet over mijn lichaam. Het kost veel energie om te zuiveren en ik heb hier duidelijk te maken met meerdere entiteiten. Het huis begint weer rustig aan te voelen. Ik heb na de zuivering ook de bewoners en een aanwezige kennis een gidsen healing mogen geven.

Rotterdam - september 2010 - huis en personen
De bewoners ervaren in hun huis de nodige aanwezigheid met hun negatieve beinvloeding en vragen mijn hulp. Ik heb een healer/paragnoste gevraagd om ook aanwezig te zijn want ze wilde het ook eens meemaken. In het huis wordt de aanwezigheid gevoeld van wind, het gevoel dat je bekeken wordt, koude energie gevoeld, onverklaarbare problemen met de electra en op een gegeven moment waren alle twee toiletten van de binnenkant op slot gezet. Al meteen na binnenkomst voel je de wind om je heen. Het is heel duidelijk dat er wat aanwezig is. Tijdens de zuivering voel je de spanning stijgen en voel je tegenstand. Het is maar voor even en al gauw verdwijnt de gespannenheid. In bepaalde ruimtes voel je tegenstand maar ook drukte. Vooral de slaapkamer is voelt druk. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan. De bewoners zijn ook door mijn gidsen geheald en gezuiverd en voelen weer lekker, geaard en ontspannen. Men was zeer gastvrij voor mij en mijn kennis.
Op verzoek van de bewoners ben ik nog een tweede keer geweest om het huis aan te voelen. In huis voel ik niet zozeer meer de aanwezigheid van entiteiten, maar er hangt een bepaalde energie. Precies kon ik ook niet omschrijven maar het voelt meer een vorm van straling. maar het voelt niet echt fijn. Het blijkt dat deze energie vanuit het huis van de buren te komen. Gezien hun leefwijze, het veelvuldig gebruik van wiet en alcoholistische drank moet daar in het huis iets aanwezig zijn wat zoveel energie uitstraalt. De bewoonster herinnert zich dat na het bezoek van de buurvrouw het allemaal begon. Wat daar in huis precies is weet ik zo niet, maar ik heb de zuivering opgestart voor dat huis. Ik laat nog op afstand kijken wat daar precies aanwezig is. Het voelt niet goed.

Ridderkerk - september 2010 - huis en persoon
Een rondje Rotterdam en omgeving eindigt in Ridderkerk. Men verzoekt mij om een huis reiniging. Het blijkt om nieuwbouw te gaan. Het huis is gebouwd op grond waar eerst een appartement stond en de bewoonster weet dat die energie ook blijft hangen. Vandaar haar verzoek. Het huis voelt rustig aan en tijdens de zuivering was slechts in de rommelkamer wat lichte energie aanwezig. De bewoonster heeft ook een gidsen healing mogen ervaren.

Volendam - september 2010 - huis/praktijk
Een consulente vraagt mij om haar huis te zuiveren. Er hangt negatieve energie en spanningen. Omdat ze een praktijk aan huis heeft ontvangt ze veel bezoek en dat is al een reden om eens te gaan zuiveren. Tijdens de zuivering ervaar ik weinig belastende energieeen of weerstand. In het gesprek daarna kom toch naar voren dat de echtgenoot last heeft van negatieve stemmingen en dat zijn onrust en emoties de bron is van alles. Op zich is het toch goed om te zuiveren om eventuele negatieve emotionele energieen te neutraliseren. Maar is nog genoeg werk voor het gezin om deze impasse te doorbreken.

Holten - september 2010 - huis
Een therapeute/teacher waar ik ooit een keer een workshop heb gevolgd ervaart negatieve entiteiten in haar huis. Ze heeft al wat geprobeerd maar krijgt het niet weg en ontdekt via internet dat ik ook huizen zuivert. Ze vraagt mijn hulp. In het huis voel ik de ruimtes aan en al in de kamer van de dochter voel ik aanwezigheid. Haar dochter is gevoelig dus het is niet vreemd dat daar wat is. Het was niet heftig of zo, maar moeder en dochter ervaren wel onrust tijdens het slapen. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan.

Zutphen - september 2010 - huis en personen
Een oude herenhuis gebouwd in de 19e eeuw wordt bewoond door een jong gezin. De moeder roept mijn hulp in voor een zuivering want men ervaart negatieve aanwezigheid. In zo'n oude huis is altijd wel wat te vinden en kan een zuivering geen kwaad. Op zolder en in de kamer van de jongste dochter krijg ik kippevel. Het voelt onbehagelijk en je voelt de koude energie van de aanwezige entiteiten die daar aanwezig zijn. Het huis is helemaal gezuiverd en de koude energie voelt steeds minder. De bewoners bevestigen mijn waarneming omdat zij ook op die plekken hetzelfde voelen. De vrouw verteld dat ook bezoekers niet lang blijven en men voelt zich daar niet op zijn gemak. Die dag van de zuivering blijkt haar jonge dochter vreemd gedrag te vertonen, anders dan normaal. Tijdens mijn bezoek daar zat naast haar en gedroeg het meisje vreemd. Ze wilde me zelf bespugen tot grote verbazing van haar moeder. Het meisje bleek last te hebben van negatieve beinvloeding van een entiteit en deze was niet blij met mijn komst. Zij is ook gezuiverd en weer zoals ze was.

Voorburg - september 2010 - huis
De koper van een gekochte huis vraagt om een huiszuivering. Het is niet voor niets want paranormale waarneming op afstand laat de aanwezigheid van entiteiten zien en er wordt de geur van rottende eieren waargenomen. Aardig negatieve aanwezigheid dus. Ook een bevriende healer voelt dat het heftig is. Via haar krijg ik inzichten hoe ik op afstand huizen kan zuiveren. Dit huis is op afstand als eerste gezuiverd en ik ben daar gekomen om het aan te voelen of het gewerkt heeft. Het huis voelt goed aan, geen entiteiten of belastende energie meer aanwezig. Het huis is voor de zekerheid met energie ter plekke gevuld en gezuiverd en de bewoners kunnen daar met gerust hart gaan klussen en wonen.

Tilburg - september 2010 - huis en personen
Een vrouw met dochter voelt dat er in haar huis wat aanwezig is. Het is vooral haar dochtertje die bang is en de aanwezigheid in haar slaapkamer voelt. Ze slaapt dan bij haar moeder. In huis voel je dat je koppijn krijgt en er hangt een gespannen sfeer. Het huis is gezuiverd. Na de zuivering belt de moeder omdat ze nog steeds bang is. In huis hoort ze vreemd getik en het blijkt dat de vrijgekomen energieeen nog een uitlaatklep zoeken om te ontladen.

Rotterdam - september 2010 - huis en persoon
Een moeder vraagt hulp omdat haar kind wordt geplaagd door een geest van een overleden jongetje. Het kind ziet er vermoeid uit en heeft daar veel last van. Ze blijven daar niet meer zo lang wonen omdat ze gaan verhuizen. Als ik door het huis loop voel ik een vorm van energie. Het voelt niet bedreigend of zo maar het is ook weer niet fijn om te ervaren. Een soort rilling die ik niet echt kan thuisbrengen. Het huis is gezuiverd en voelt weer ontspannen aan. Het is nu weer afwachten of de kinderen wat ervaren. Ze durfden niet naar de zolder toe omdat het daar zou spoken. Op zolder was zeker energie aanwezig die niet fijn aanvoeldde. Ik heb de dochter nog een gidsenhealing gegeven.

Rosmalen - september 2010 - huis en persoon
Een voormalig psychiatrische klant heeft het gehad met de reguliere geneeskunde en vroeg zich af of ze niet last heeft van auralifters. Het is voor haar een nieuw begrip en ze wil toch zekerheid en vraagt mijn hulp. Ze heeft het gevoel dat ze niet gek is en wil toch wat anders proberen. In haar flat voel je al vrij snel dat je stevige hoofdpijn begint te krijgen. Er hangt daar een sterke negatieve energie spanning. Ook haar vriendin heeft het daar ervaren. Ik ben vrij snel begonnen met het zuiveren van haar flat en je voelt de spanning en tegenwerking stijgen totdat het letterlijk oplost. In de huiskamer was de energie het sterkst en in haar slaapkamer was het minder aanwezig. Haar flat voelt weer ontspannen en rustig aan. Zij is ook door mijn gidsen gezuiverd en geheald waardoor ze weer goed geaard was. Het was duidelijk dat ze zweverig was en te open stond en ze is heel gevoelig. Omdat ze niet thuis is in deze materie en hierdoor hulp ging zoeken in psychiatrie kreeg ze al snel diverse etiketten met allerlei psychische aandoeningen opgeplakt terwijl er eerder sprake is van heldervoelendheid en te open staan. Na de zuivering kreeg ik te maken met iemand die alleen maar positief en blij was. Ze heeft nog een weg te gaan om te leren omgaan met haar gevoeligheid. Ze wordt door mij begeleid en gecoached.

Rosmalen - september 2010 - huis
Dit huis betreft de vriendin van bovenstaande klant. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ook vriendin wat in huis heeft. Het was een kleine moeite om die kant op te gaan en deze huis voelde ook niet echt lekker aan. Het is gezuiverd en het voelt weer rustig en ontspannen aan. Weer wat mensen blij gemaakt en ik was toevallig in de buurt :)


Den Bosch - september 2010 - huis en personen
In huis worden entiteiten door de kinderen waargenomen en het voelt niet goed. Het voelt zwaar, uitputtend en men voelt druk op de borst. Het zijn verschijnselen die duiden op de aanwezigheid van negatieve entiteiten. Een zoon is gevoelig en heeft daar meer last van. In de huiskamer hangt een spanning waardoor je hoofdpijn krijgt. Het huis is gezuiverd en het voelt weer fijn. Het middelste kind die heel gevoelig is is door mijn gidsen beter geaard en gezuiverd.

Almere Buiten - september 2010 - huis en personen
Een bewoonster ervaart de negatieve invloed van de aanwezigheid van entiteiten. Er wordt energie afgetapt waardoor men vermoeid raakt, lusteloos en er komen negatieve gedachtes op. Voorwerpen worden verplaatst of anders gezet. Ze roept mijn hulp in omdat reiniging met salie niet werkt. Ook haar nuchtere vriend ziet op een avond de donkere schimmen langs de muur vliegen. In de appartement voel je een bepaalde spanning hangen. De bewoonster zit ziek thuis omdat ze helemaal er door zit. Tijdens de zuivering voel je de spanning stijgen en voel je flinke tegenstand die na verloop van tijd verdwijnt. Het begint weer rustig te worden. Ik heb alle ruimtes doorlopen, aangevoeld en gezuiverd. Daarna is de bewoonster behandeld. Er blijkt blokkades aanwezig te zijn waardoor haar energie niet meer goed stroomt. De gidsen hebben haar gezuiverd, geheald en weer goed geaard. Ze voelt zich weer goed sinds tijden. Haar strakke blik maakt weer een ontspannen indruk en er weer een flinke last van haar schouders afgehaald. Ze is weer goed geaard en dat voelt ze goed. Ze stond toch een beetje open en was eigenlijk zweverig waardoor ook haar problemen op het werk begon.

Swifterbant - september 2010 - huis en persoon
Een voormalig klant vraagt om mijn hulp. Eerder was ik daar voor de man, en nu is het de vrouw die last heeft. Ik ga daar heen na mijn bezoek in Almere Buiten. Het echtpaar is ooit begonnen met een cursus automatisch schrift maar ervaart ook de negatieve kant van het paranormale. Vaak ook dolende entiteiten die zich als gids voordoen waardoor men eigenlijk op een bepaald moment niet meer weet wat nu zuiver is en wat niet. Ik heb beiden een gidsenhealing gegeven om gezuiverd te worden en weer goed in balans worden te gebracht waardoor men niet meer zo gevoelig wordt voor paranormale indrukken. Ze zijn nu weer goed geaard en kunnen zich weer richten op de aardse dingen. Het paranormale laten ze voorlopig links liggen.

Overveen - september 2010 - huis
Ik wordt weer gevraagd om naar dit grote huis te komen. Het was destijds door mij gezuiverd toen ze nog de verbouwing zaten voordat men er ging wonen. Het gezin woont er nu al een tijdje en het gaat prima. De gevoelige dochters ervaren echter nog op bepaalde plekken weer kille energie.
Het is niet helemaal verwonderlijk gezien het verleden van het huis maar ook van de aanwezigheid van de begraafplaats vlak naast de deur. Op zolder laat de dochter zien waar je aanwezigheid voelt. We lopen de diverse vertrekken en ruimtes door. In een ruimte staan nog oude meubilair en spullen van vorige bewoners. Deze ruimte voelt belastend aan en is gezuiverd. Mogelijk dat deze spullen van invloed zijn en ze zullen spoedig uit huis gehaald worden. Ook de moeder had hier bepaalde gevoelens over. Ik heb buiten het huis, de naaste gebouwen en het kerkhof gezuiverd. De gidsen en engelen hebben het nodige mogen opruimen. Het was niet echt heftig of zo. Tijdens de lunch kwam het gesprek ook op jezelf beschermen voor ongewenste energie en bleek ook de dochter toch wel open te staan. Zij en haar moeder hebben een gidsen healing mogen ervaren en vooral bij de dochter bleek dat ze niet goed geaard was en dat is nu hersteld.

Hoorn - september 2010 - huizen en personen
Een vrouw vraagt mijn hulp om haar huis te komen zuiveren. Haar jonge dochter is helderziend en ziet donkere figuren buiten lopen. Toen ze nog jonger was hoorde haar moeder haar zeggen dat ze tegen iets zei dat ze weg moesten gaan. In het huis zijn er vreemde dingen gaande wat betreft electriciteit en apparatuur. Men ervaart tegenslagen. De moeder van de vrouw hoorde in het huis een kind zingen die er niet was. Men is letterlijk op en oververmoeid. Hun dochter slaapt periodiek heel slecht en soms is het weer rustig en dan weer niet. Omdat men beschrijft dat het komt en gaat doen mij de vermoedens rijzen dat het niet te maken heeft met het huis zelf maar met de hele omgeving. Het is de grond waar het huis op gebouwd is. Het was vroeger moerasgebied. Wat precies de achtergrond is dat zullen de mediums mij nog moeten vertellen. Feit is wel dat ik besef dat deze zuivering niet tot dit huis beperkt moet blijven. Ik doe de zuivering buiten in de tuin en richt mij op de gehele omgeving. En warempel, de gidsen en vooral de engelen waren heel actief en gingen alle huizen door. Met gesloten ogen zag ik heel veel gebeuren met mijn derde oog. Er zijn heel veel entiteiten meegenomen en dat zal ook de omgeving gaan merken. Tijdens de zuivering merkten de bewoners van het huis dat plotseling de kinderen drukker werden en ook de man voelde tintelingen door hem heen gaan. Ik ben benieuwd hoe het in de loop der tijd verder gaat met deze omgeving. Ik heb voor de zekerheid het huis nog apart doorgelopen, maar voelde nergens meer spanningen of tegenwerking. De bewoners zijn ook allemaal door mijn gidsen geheald en voelen zich heel ontspannen en moe. Veel vermoeidheid van de afgelopen tijd komt nu los en dat kunnen ze laten gaan.

Hoorn - september 2010 - huis en personen
De buurvrouw verderop vraagt ook om mijn hulp. Haar huis staat bekend dat daar niet iedereen in kan wonen. Haar zoon is ziek en ze vraagt of ik wil komen kijken wat ik voor hun kan betekenen. Het huis zelf voelde goed aan is natuurlijk ook in de buurt zuivering meegenomen. Ik heb haar zoon geheald en de tijd zal leren wat het doet. Ze doet ook beroep op mij om haar andere zoon te helpen. Hij zit op route terug naar huis dus ik doe ook even Amsterdam aan.

Amsterdam - september 2010 - huis en persoon
De bewoner slaapt al tijden niet meer goed. In het ziekenhuis constateert men een mogelijk tekort aan melatonine. Zijn huis voelt goed en ik heb hem een gidsenhealing gegeven. Echter bij mijn advies om een ozaliet hanger te dragen, blijkt hij een tijgeroog edelsteen te dragen als bescherming. Deze draagt hij al een hele tijd, niet wetende dat deze edelsteen slechts beperkt gedragen mag worden aangezien het ook je energiesysteem afremt. Nu begrijp ik ook wel waarom hij zo slecht slaapt. Wonderlijk wel had zijn vriendin ooit een ozaliet hanger gekregen die zij niet meer draagt. Hij draagt hem nu en de tijgeroog is op mijn advies opgeborgen. Ik ben nu heel benieuwd of hij de komende dagen weer goed gaat slapen.

Amersfoort - september 2010 - huis en persoon
Een vriendin van een klant heeft hulp nodig. Ze is gevoelig en ervaart de negatieve invloed van entiteiten. Ook bij haar in de buurt is negativiteit en ze heeft er last van. Ze heeft slaap problemen en sinds ze daar woont gaat het steeds slechter. De aanwezigheid van burenactiviteit boven haar huis is de grootste boosdoener in het verhaal. In haar is zeker ook aanwezigheid van entiteit te voelen. Het huis is gezuiverd en ook zijn de aansluitende huizen voor de zekerheid gezuiverd. Deze mevrouw heeft zelf een lange spirituele achtergrond gehad en is actief geweest als healer. Als bijzonderheid mag ze ook een gidsenhealing ervaren. Het is was een gezellige avond waarbij we elkaar veel mochten vertellen over onze spirituele ervaringen.

Apeldoorn - september 2010 - collega
Een collega heeft last van haar schouders. Ze heeft een gidsenhealing mogen ontvangen waarbij de pijn in haar schouders zijn behandeld en verdween. Haar energie stroomt weer beter door haar heen en ze is beter geaard. Haar huis is op verzoek op afstand gezuiverd en het voelt weer goed aan.

Maartensdijk - september 2010 - huis en persoon
Een vrouw ervaart de negatieve invloed van een entiteit in huis. Er gebeuren in huis diverse vreemde dingen zoals lampen die knipperen, radio die van vanzelf van zender verwisselt, voorwerpen verdwijnen etc. Ze vermoed dat haar overleden man die tijdens zijn leven alcoholist is de oorzaak is. Ze is ten einde raad. Ze krijgt mijn naam door van een van de mediums die ik eerder raadpleegde. In haar huiskamer merk ik de aanwezigheid van een entiteit op. Het huis is gezuiverd en voelt weer beter aan. Echter gebeurt er nog wat de dag na mijn komst en heb ik nog op afstand een zuivering toegepast. Mevrouw heeft veel pijn in haar lijf en veel lichamelijk ongemak. Ik heb haar nog een krachtige healing gegeven en wil nog een aantal afstandshealingen geven. Echter na een dag bleek de entiteit nog aanwezig te zijn en deze liet zijn ongenoegen blijken door een apparaat te saboteren en een glazen lijst kapot te gooien. Geen makkelijke maar zeer sluwe entiteit dus. Ik ga daar weer heen om orde op zaken te stellen en via een andere maar grondige methode haar te helpen. De afgelopen dagen blijkt de entiteit nog steeds lastig te zijn.

Capelle aan de IJssel - september 2010 - huis en persoon
Een zoon vraagt hulp aan voor zijn moeder. In haar huis is veel aanwezigheid van entiteiten gezien door mijn mediums. Iedereen die daar komt voelt het. Hij en zijn vriendin slapen daar wel eens maar van slapen komt daar weinig van terecht. Na een aantal gebeurtenissen is de maat vol en zoekt haar zoon hulp. In het huis ervaart men gejaagdheid en veel pech/tegenslagen. Deuren die vanzelf openstaan, de schommel die buiten vanzelf heen en weer beweegt, de lamp die slingert, etc. Het huis is gezuiverd en ook de directe omgeving is in de zuivering meegenomen. Het speelt niet alleen in het huis af maar ook de buurt heeft een negatief karakter en er gebeurt daar gewoon teveel. Het huis voelt weer heel rustig en ontspannen aan. Ook de bewoners hebben een diepgaande healing mogen ontvangen waarbij ze sinds tijden weer rust en ontspanning ervaren en bepaalde lichamelijke klachten verminderd of verdwenen zijn. Alle gebeurtenissen zijn al bezig sinds hun komst 5 jaar geleden en eigenlijk had het toen al gezuiverd moeten worden waardoor men nu jarenlang er last van heeft gehad.

Zwolle - september 2010 - huis en personen
In een huis in Zwolle Zuid zijn veel problemen met de electra. Een lamp met vastgespijkerde leiding is letterlijk naar beneden getrokken en een glazen kap van een lamp in de badkamer is naar beneden gevallen terwijl die vastzat. Zijn gehandicapte dochter ervaart de aanwezigheid van een boze entiteit die haar verzoekt om hem niet aan te kijken. In huis ziet ze nog meer aanwezigheid en van angst slaapt ze bij haar ouders. Haar vader meldt dat ze allemaal heel moe zijn. Ik heb al gauw de indruk dat het niet alleen met het huis te maken heeft. De directe omgeving heeft last van belastende aanwezigheid als gevolg van iets uit het verleden. De eerste zuivering heb ik vanuit de tuin gedaan en de directe omgeving aangepakt. In een mum van tijd is de boel gezuiverd. De bewoners in huis merken dat er wat gebeurde wat men voelt zich licht in het hoofd worden. Het huis is daarna nog gezuiverd en afgeschermd maar ik merkte al dat het meeste al in de eerste zuivering is meegenomen. De bewoners hebben nog een gidsenhealing mogen ervaren om weer lekker ontspannen en uitgerust te voelen.

Antwerpen - september 2010 - huis
Een hulpaanvraag vanuit Belgie. Ik ga daar met een open mind naar toe. In het appartement hangt een zware drukkende energie. De ruimtes is gezuiverd en het voelt weer goed aan. Ik heb de bewoonster nog uitgelegd dat zij invloed hebben op de energie in huis. Zij zal het zelf op orde houden.

Den Bosch - september 2010 - huis en persoon
Onderweg naar huis nog even aangekeerd bij een klant en ook nog het huis van haar vader gezuiverd wat al op de planning stond. In het huis voelde je beneden door de warmte toch de koude energie van entiteiten erdoor komen en het voelt wat onbehagelijk. Zijn dochter heeft al verteld dat de zolder niet goed voelde en je voelt op zolder de druk op je borst en dat je zwaar moet ademen. Het huis is gezuiverd en het voelt weer goed aan. Het betreft emotionele energie en wat entiteiten.

Tilburg - september 2010 - huis
In een gezin is veel onrust en men voelt veel negatieve energie in huis. Mediums zien de aanwezigheid van entiteiten en een zuivering is noodzakelijk. De oudste zoon is heel gevoelig en ervaart de nodige onrust tijdens het slapen. Ik voel vanuit de grond aardstraling. Tijdens de zuivering van het huis ervaar ik nog weinig maar de entiteiten worden in het nauw gedreven en pas bij het laatste stuk van het huis, de keuken, voel ik hun aanwezigheid. Het huis is gezuiverd en ook de bewoners hebben een healing mogen ervaren omdat er toch stress en spanning is. Omdat de wijk zelf ook niet echt positief aanvoelt is ook een deel van de wijk meegenomen in een zuivering van de omliggende huizen. De tijd zal het leren hoe deze zuivering zal inwerken op de wijk waar best veel negatieve zaken plaatsvinden.

Schoonebeek - september 2010 - huis en personen/dieren
Een gezin woonachtig in een boerderij horen over mij door een klant waar ik kortgeleden geweest ben. Ze zoeken contact voor hulp. In hun boerderij voelen ze een boosaardige aanwezigheid, er worden geluiden gehoord en er gebeuren vreemde dingen. De boerderij is 135 jaar oud. Hun dochter heeft nachtmerries en bij het slapen heeft kan men slechts naar een kant keren, naar de andere kant toe keren lukt bij het slapen niet. Een jonge hondepup van enkele weken zit 's avonds constant te janken en loopt onrustig door het huis. Men ervaart financiele en zakelijke tegenslagen, wat men ook probeert het is gedoemd om het te mislukken en het komt maar niet van de grond, alles gaat mis alsof iets het tegenhoud. Bij het parkeren van de autobus 's avonds in de schuur ervaart de vrouw een duistere zicht alsof ze er niet mag. Vorige gezinnen die daar in het huis hebben gewoond zijn allemaal met een scheiding vertrokken. Mediums zien soldaten en dat het probleem te maken heeft met de oorlog.
Op het terrein voel je al de druk van energie en het geeft hoofdpijn. Deze energie is bijzonder krachtig en als we van hun huis verder het pad op lopen langs het weiland achter het huis voel je constant de drukkende negatieve energie. Het is hier sterk aanwezig en heeft niet alleen te maken met de boerderij maar ook met de omgeving. De eerste zuivering die ik doe met de gidsen en engelen betreft de omtrek en het terrein zelf. De druk neem duidelijk af en er vind al een eerste zuivering plaats. Terug naar de boerderij voel je bij de grote schuur een krachtige uitstraling van negatieve energie waar je hoofdpijn begint te krijgen. Deze schuur is apart door de gidsen en engelen gezuiverd en kosmische energieeen die ik toepaste om alle negatieve krachten los te laten. De krachtveld is verdwenen en de schuur voelt weer fris aan. In de schuur heeft de bewoner kogels gevonden uit de oorlog. Wat hier afgespeeld heeft is niet bekend maar het niet uitgesloten dat hier mensen zijn omgebracht. Achter in de tuin is nogmaals het terrein gezuiverd en toen was het woonhuis aan de beurt. Van buiten af is het huis in het licht gezet en door gidsen en engelen gezuiverd van de meeste negatieve energieeen. In huis zijn alle ruimtes voor de zekerheid gecontroleerd en voorzien van positieve energie. Boven bij de slaapkamers werd ik nog geconfronteerd met een krachtige entiteit die niet weg wilde en die ook de bewoners voelden. Deze is na een zuivering meegenomen en het voelt weer goed aan. Het is vermoedelijk een oud-bewoner van het huis die daar ooit gewoond heeft. De bewoners zijn met een zuivering en gidsenhealing verlost van hun onrust en spanningen en voelen zich sinds tijden weer geheel ontspannen en rustig. Hun auto's zijn in het licht gezet en gezuiverd. Het huis voelt weer goed aan en hun jonge pup is rustig en jankt niet meer. Ik heb ook hun oudere hond een mooie gidsenhealing gegeven waarbij het dier geheel ontspannen en rustig zich overgaf aan de healende energieeen. Deze zuivering was weer heel bijzonder en betrof niet alleen de boerderij maar ook de directe omgeving en grond eromheen. Er zijn veel energieeen geneutraliseerd en veel entiteiten mochten overgaan.

Nieuwegein - september 2010 - huis en personen
Een echtpaar voelt dat mensen hun buitensluiten om een of ander reden. Wat zorgt ervoor dat mensen hun niet willen zien of willen helpen ? In het huis wordt door mij aardstraling gevoeld en energie van entiteiten. Ik heb bij deze zuivering gekozen om de gehele buurt tegelijk mee te nemen en het huis nog apart genomen. De aardstraling is geneutraliseerd en het huis gezuiverd. Beiden hebben een gidsenhealing mogen ervaren waarbij beiden toch de energie nodig hadden. De vrouw heeft een bijzondere medische geschiedenis achter de rug en haar man was niet goed geaard en zweverig en werd nu weer beter in zijn lichaam geplaatst.

Den Bosch - september 2010 - huis
Een vader roept mijn hulp in omdat zijn kleine dochter een negatieve aanwezigheid in haar kamer ervaart. Het is daar koud en kil en ze slaapt zeer slecht. Ook de buren verderop vragen mijn hulp nadat ze hoorden dat er kom. In het huis zelf voelde ik na binnenkomst de energie van een entiteit. Tijdens de zuivering was op zolder duidelijk een zware emotionele energie te voelen die op borst drukt en waardoor je moeite hebt met ademem. Ook de bewoner werd er op geattendeerd en voelde hetzelfde aan. In de slaapkamer van zijn dochtertje was de temperatuur duidelijk kouder en tijdens de zuivering werd het weer normaal. Het hele huis is gezuiverd en beschermd en ik heb alsnog ook de buurt meegenomen in de zuivering omdat er toch ook veel negatieve zaken gebeuren.

Den Bosch - september 2010 - huis en personen
Bevriende buren van de bewoners hierboven waren op de hoogte van mijn bezoek en vroegen ook om mijn hulp. Men is vooral moe en ook de kinderen hebben last.In dit huis zijn geen entiteiten gevoeld maar is de aanwezige energie van vorige bewoners de oorzaak. Het huis is van voor de oorlog dus er hebben genoeg mensen daar gewoond. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan. Aan de achterzijde werd aardstraling gevoeld en dit is ook geneutraliseerd. De bewoners hebben een healing mogen ontvangen en ook de bewoner van het huis hierboven. Men voelde zich totaal ontspannen na de healing.