Hengelo - januari 2010 - huis en persoon
Een gezin reageert alert op het vreemde gedrag van hun jongste dochter wat lijkt op dwangmatige beinvloeding. Al meteen in het begin van het nieuwe jaar ga ik op pad richting Hengelo. Meteen bij het binnenkomen van het huis merk ik al de waarschuwingssignalen dat er iets in huis is wat niet in orde is. Men is er gelukkig op tijd bij en de entiteit heeft naar mijn gevoel nog niet echt zijn plekje in huis gevonden. Het huis is van boven naar beneden gereinigd en de beinvloeding zou nu over moeten zijn. Gezien de aanwezigheid wat ik bespeurde was deze entiteit vrij actief en negatief. Het jongste dochter staat open voor paranormale zaken en de ouders hebben adviezen gekregen hoe hier mee om te gaan zodat het niet nogmaals kan gebeuren. Haar ervaring was karmatisch en had te maken met een vorige leven en het moest een keer gebeuren. Bijzonder aan dit feit is dat het gezin Islamitisch is en toch open stonden om hulp buiten hun geloof te zoeken.

Santpoort-Zuid - januari 2010 - huis en persoon
Een hulp-aanvraag vanuit het westen van het land. Een mevrouw draagt al een aantal jaren entiteiten bij zich. Ze heeft al diverse therapeuten en sjamanen doorlopen, maar tot nu toe hielp niets. Probleem is dat mevrouw middelen slikt tegen psychoses waardoor haar aura (energie bescherming) zwak wordt en hierdoor entiteiten de kans krijgen om binnen te komen. Helderziende waarneming door mediums geven aan dat er in de overloop in de kast een entiteit aanwezig is (een vorige bewoner) die ook meegenomen mag worden. Bij bezoek valt de belasting van energie in huis mee. Het huis is gezuiverd en bij de vrouw is geen entiteiten geconstateerd. Ze heeft een beleving met een mogelijke oorzaak terug in haar jeugd of zelfs in een vorige leven. Op mijn advies gaat ze hulp zoeken in hypnotherapie of regressie om de bron van haar angsten te verklaren en los te laten. Een inzichtkaart gaf het volgende aan : "Alles wat op angstdenken gebaseerd is, mag ik nu los laten".   

Lettele - januari 2010 - huis
Het jongste kind in het gezin slaapt slecht. Zij verteld dat ze bezoek krijgt van een pinguin (?). Er worden paragnosten geraadpleegd en inmiddels heeft het gezin er 6 gehad en iedereen bevestigd het verhaal van de jongste dochter, maar het probleem wordt niet opgelost. De moeder is een collega van mijn zuster en via haar komt ze bij mij terecht. Door sneeuwval is het eerste bezoek uitgesteld maar ik ga binnenkort kijken wat ik kan doen. In kan in de tussentijd helderziende waarnemingen op afstand laten doen om te verklaren wat daar aan de hand is.
Ook helderziende waarneming op afstand levert niet echte antwoorden op. In het huis merkte ik nog niet veel bijzondere energieen. Als ik een tijdje in huis ben komt er iets naar me toe. Bij het aanvoelen van de kamers boven valt het mee, echter op zolder is een sterke emotie voelbaar. Het huis is van boven naar beneden gezuiverd en ik merkte dat ik door een soort muur van energie moest. Het werkt verstikkend en beklemmend maar het lost langzaam maar zeker op.
De jongste dochter heeft nog een korte healing en aarding van mij gekregen.

Deventer - januari 2010 - huis en personen
De vriendin van de dochter van een vriend van mij verteld over vreemde gebeurtenissen in haar huis die ze bewoond met haar zus. Ze verteld o.a. dat de fiets 's ochtends op een ander plek staat en ze krijgt een verstikkend gevoel als ze in haar kamer slaapt. Het is 's avonds als ik haar aan de lijn krijg en ik bood aan om meteen te komen aangezien het niet goed aanvoelt. In het huis voel ik in de huiskamer al energie en boven in de slaapkamers voelt het zwaar. In deze spoedklus wordt het huis gezuiverd en bij de zuster een entiteit weggehaald.
Bij het tweede huisbezoek wordt de rest energie die vrijgekomen is bij de eerste reiniging gezuiverd. Beide zusters mogen met hun gidsen werken en mogen de liefdevolle energie van hun gidsen ervaren. In een kamer vinden we een ingelijste foto die erg belastend aanvoelt. Ook beide zusters voelen dat deze foto heel zwaar aanvoelt. Het is van een vorige bewoner en de foto is inmiddels weggedaan. Het was een spirituele verhelderende avond geweest waarbij ze heel bewust zijn gemaakt van hun eigen spirituele aanleg en inzichten.

Groningen - januari 2010 - huis en persoon
Een spoedhulp aanvraag om een huis te reinigen. Een jong stel is 's nachts het huis uit gevlucht nadat de man 's nachts een donker gestalte gebogen bij zijn vrouw ziet staan. Vanaf het begin dat ze daar wonen is het al raak. In de eerste nacht wordt het geluid gehoord van verhuisdozen die verplaatst worden, terwijl er niemand is. De verschijnselen worden daarna alleen maar erger. Het geluid van voetstappen, gebons op de deur, de voordeur die zomaar openstaat, er raken dingen in huis kwijt, het stel wordt tegen elkaar opgestookt en iemand die tijdens hun vakantie op het huis pastte, vluchtte weg. Ook beide hondjes raken bezeten door entiteiten.
Voor het huis doe ik samen met de vrouw en haar moeder een visualisatie om het huis te zuiveren. Ook zij zien dingen gebeuren wat prachtig is om te zien. Het huis wordt gezuiverd door een leger engelen. In huis verzorgen de gidsen en engelen nog voor de resterende entiteiten. Er is licht verzet maar het voelt niet meer extreem. Vooral de slaapkamer en de keuken voelen zwaar aan maar het lost langzaam maar zeker op. Ook bij deze reiniging speelt angst een rol. Ook voor de bewoners is het zaak om hiermee om te gaan zodat het geen eigen leven meer kan leiden en hierdoor ook geen entiteiten meer aan kan trekken.

Lelystad - januari 2010 - huis en personen
Een hulpaanvraag van een moeder die voelt dat er iets niet in huis pluis is. Er hangt een negatieve sfeer in huis en ze werd in haar slaap in de zij gestompt. Haar dochter slaapt ook slechts in huis. Echter tijdens het gesprek via de telefoon bleek wat anders aan de hand te zijn. De slechte sfeer in huis werd veroorzaakt door haar man die een afhankelijke relatie had met zijn ouders en hun ook boven zijn eigen gezin plaatste. De man is zelfs voor zijn vrouw een gesloten boek en gedraagt zich niet als zichzelf. Dit veroorzaakt veel stress bij deze man waardoor dus de sfeer in huis verpest wordt. De paranormale verschijnselen worden ook door de man veroorzaakt en staat bekend als poltergeist. Hierbij vinden onderdrukte spanningen en emoties een uitlaatklep door diverse verschijnselen te veroorzaken. Ik heb haar gewaarschuwd dat haar man op deze manier vroeg of laat een burn-out krijgt als hij niet wil veranderen.
Deze situatie geeft aan dat ook mensen zelf een sfeer in huis kunnen beinvloeden en hun gezinsleden kunnen belasten.

Santpoort-Zuid - januari 2010 - huis
Het leven zit soms heel vreemd in elkaar. Ik had net een consult in Santpoort-Zuid gedaan en in mijn gedachten al gedacht, in dit dorp kom ik vast nooit meer. Totdat een genezend medium mijn hulp inroept uit dit dorp.
Er gebeuren wat vreemde verschijnselen in huis. In het huis voel ik niets verontrustends en voel ik voornamelijk de huiselijke energie die in de loop der tijd is opgebouwd.
Mijn conclusie is dat het hier verschijnselen betreft dat veroorzaakt wordt door het zogenaamde poltergeist effect: onderdrukte spanningen, emoties, stress, frustaties kunnen dan onbewust een eigen leven leiden en als vreemde verschijnselen een uitlaatklep vinden. Ik heb het medium geleerd hoe ze kan samenwerken met lichtwezens en zichzelf kan beschermen.

Riethoven - januari 2010 - huis en personen
Een gezin woont sinds kort in Riethoven en ervaart een negatieve aanwezigheid en beinvloeding welke impact heeft op het gezin en vooral op een van de kinderen. Er dreigt drie keer brandgevaar in zeer korte tijd en het is duidelijk dat er een entiteit aanwezig is die de bewoners wil verjagen. Tijdens mijn bezoek aan het huis was de entiteit meteen al aanwezig toen ik het huis binnenkwam. Ik voelde de warmte van de kachel maar daar tussen kwam het kille van de entiteit er doorheen. Het huis is meteen gezuiverd en ook op zolder liet de aardgebonden mannelijke geest duidelijk zijn boosheid merken. Het had weinig zin want de zuivering liet de entiteit vertrekken naar de sferen waar hij thuishoort. De spanning en beklemmende is uit het huis verdwenen en moeder en dochter zullen daar geen last meer van ondervinden. Ik kreeg als dank een stapel boeken mee wat ik interessant vond en die op het punt stonden om verkocht/weggegeven te worden.
Achteraf schreef de dankbare moeder dat haar kinderen nu de hele nacht doorslapen en dat er weer rust is in huis. De entiteit die dit veroorzaakt was een boze man en vermoedelijk heeft hij in dat huis ooit gewoond en zag hij de huidige bewoners als indringers in zijn huis.

Vlaardingen - februari 2010 - huis en personen
De bewoonster van een huis gebouwd in 1922 met een verleden vraagt mijn hulp en advies. Ze vermoed dat iets invloed heeft op haar functioneren en vraagt om een healing en advies over haar huis. Een medium adviseert een zuivering omdat het huis belastend aanvoelt. Ik kom daar en voelt de loomheid en stugge energie die in het huis aanwezig is. Er worden geen entiteiten gevonden maar het is meer de energie die in de loop der tijd door de verschillende bewoners in de loop der jaren is opgebouwd en dat daar vastzit. Een zuivering met mijn gidsen voelt in eerste instantie niet heftig aan maar er komt langzaam maar zeker wat los. De huiskamer begint lichter te voelen en ook koeler. De zuivering zal zeker nog een aantal dagen duren en zal ook positieve invloed hebben op de bewoners. Dit is een voorbeeld wat er gebeurd als huizen niet gezuiverd worden voordat men er in gaat wonen.
De bewoonster mailt me later dat er geen geluiden in huis meer worden waargenomen en dat het weer rustig is en dat haar hond die ik apart zuiverde geen last meer heeft van zijn ademhaling.

Houten - februari 2010 - huis en personen
Bewoners die al 10 jaar in een woning wonen ervaren veel pech en tegenslagen en krijgen het ook zakelijk niet voor elkaar. Een boekje met informatie over energetisch reinigen brengt ze tenslotte bij mij om hulp. Bij het eerste contact voelt het al niet echt prettig en is een zuivering van de woning aangeraden. In het huis voelt het niet zwaar en op zolder is een lichte aanwezigheid te voelen. Het zijn twee entiteiten die ooit in de buurt plotseling omgekomen zijn. Ze zorgen voor vermoeidheid en mogelijk ook tegenslag. Het gebeurde al voordat deze bewoners er kwamen wonen. Het huis is zonder problemen gezuiverd. Ook de buurvrouw had interesse in een zuivering en deze is meteen meegenomen. In haar huis was alleen woon-energie aanwezig die in de loop der jaren is opgebouwd, verder niets ernstigs. De bewoonster meldt dat het weer rustig is in huis.

Oosterwolde - februari 2010 - huis en personen
Bewoners van een huis in dit Friese dorp ervaren al 2,5 jaar pech en tegenslag. Ze zetten alles op een rijtje en concluderen dat het al gebeurde toen ze daar gingen wonen. Op de eerste dag was het al raak en sindsdien hebben ze geen geluk meer. Ze komen erachter dat hun huis is gebouwd op een voormalige begraafplaats uit de oudheid. Ze zoeken hulp en komen tenslotte bij mij terecht voor advies. Op afstand voelt het niet goed en mediums op afstand ervaren hetzelfde. De aanwezige krachten zijn niet allemaal negatief maar de energie is daar al eeuwen actief en dat betekent dat het daar goed vast zit. Dit betekent dat de zuivering niet alleen tot het huis beperkt wordt maar over de gehele wijk.
Als eerste hebben we een visualisatie zuivering gedaan over de wijk zelf. Tijdens de visualisatie kwamen een engelenleger als een flits tevoorschijn die de wijk aanpakte. In huis voelde het niet echt zwaar of negatief maar er was wel aanwezigheid. Het huis is gezuiverd.

Vlijmen - februari 2010 - huis
Ik kom nu best regelmatig in Noord-Brabant terecht om hulp te bieden. Ditmaal een vrijstaand huis in Vlijmen waarbij de moeder van het gezin al enige tijd het sterke vermoeden heeft dat er meer in huis is dan alleen het gezin. De jongste dochter wordt tijdens een slaap gillend wakker waarbij een donkere schim snel verdween. Het zet de moeder aan om hulp te zoeken.
In het huis voelde ik tijdens het gesprek de entiteit zich kenbaar maken. Een manspersoon die duidelijk aanwezig was. Op de tweede verdieping zat hij op de overloop en had op een ander manier binding met twee slaapkamers waar hij ook werd gezien. Het huis is gezuiverd. Er wordt mij verteld dat het huis naast hun veel pech en tegenslag brengt bij degene die daar gaat wonen. Mogelijk dat het hier mee te maken heeft.
Na de zuivering meldt de moeder dat de rust in huis weer teruggekeerd is en dat het niet meer zo koud is.

Arnhem - februari 2010 - huis
Een oud huis net buiten het centrum van Arnhem veroorzaakt last bij de dochter. Het speelt  eigenlijk al vanaf haar geboorte in het huis. Als kind sliept ze het liefst bij haar ouders. Ze ervaart het als negatief en eng en durft niet alleen te slapen.
Op afstand is de aanwezigheid te voelen en ik heb afspraak gemaakt om langs te komen om te helpen. Al voor de afspraak worden door de mediums bevestigd dat het puur aan het huis ligt en ook dat de dochter heel gevoelig is en dat haar gidsen haar willen helpen. Het huis is gezuiverd en het was niet echt heftig of zo. De dochter is bewust gemaakt van haar gevoeligheid en het bestaan van haar gidsen.
Na een aantal dagen meldt ze dat het weer rustig is in huis en dat ze zelf rustiger is geworden en dat angst verdwenen is.

Amsterdam - februari 2010 - huis en personen
Een bewoonster ervaart veel negativiteit in haar woonomgeving. Het huis is een verdieping in de bekende Amsterdamse hoge huizen rondom de grachten. Waarneming op afstand geeft aan dat er veel vanaf de grachten vandaan komt. Op hun etage voel ik de huiskamergedeelte een entiteit. Er is de buurt veel negativiteit en dat trekt ook het nodige naar hun toe. De etage is gezuiverd en ik heb zoveel mogelijk ook de andere verdiepingen erbij betrokken. Ik heb de bewoners laten zien hoe ze zelf de woning zuiver kunnen houden en de nodige inzichten gegeven in hun leven.
Na een aantal dagen meldt de bewoonster dat het weer rustig is in huis en dat alle vervelende verschijnselen verdwenen zijn. Er was na de zuivering wel wat last door de rest energieeen die vrijkwamen, maar dat is inmiddels ook weer verdwenen.

Olst - februari 2010 - huis
De bewoners van een rijtjeshuis zijn gevoelig en ervaren in hun huis windvlagen, knipperende lichten, schimmen, het gevoel dat ze bekeken worden, en voelen zich moe. Beide bewoners zijn gevoelig en erop gewezen dat ze daar aan mogen werken. In huis werd aanwezigheid gevoeld en het is gezuiverd. Het huis voelt weer rustig aan en warm aan. Men meldt later dat men weer rustig slaapt en dat het niet meer waait in huis. De druk en zware beladenheid op zolder is verdwenen.

Overveen - februari 2010 - huis
Een huis die op dit moment verbouwd tot voor bewoning geeft bij de kinderen een gevoel van weerzin. Het huis zit vlak bij een oude begraafplaats bij de kerk. Ik ben gevraagd om te komen helpen. Door twee mediums wordt deze plek als heftig gezien en er is genoeg werk te doen. Goed voorbereid laat ik niets aan het toeval over en heb ik het grote huis gezuiverd met gidsen en engelen en de nodige visualisaties en mantra's. Er was genoeg aanwezigheid in de gang boven en de kamer links van de trap. De trap bevatte de nodige energetische bindingen die ook door de nieuwe bewoners gevoeld werden. Na de zuivering voelt de woning een stuk lichter en minder belastend aan. Het harmoniseren van de woning zal nog de komende dagen voortduren. Het was een mooie ervaring om zo'n grote huis te zuiveren.
Ik heb een goede indruk achtergelaten bij de bewoners en ze ervaren duidelijk de positieve gevolgen van de zuivering.

Sintjohannesga - februari 2010 - huis
Een hulp aanvraag voor het zuiveren van een huis door een dochter die vaak alleen in huis zit omdat haar vader vaak bij zijn vriendin zit. De dochter is gevoelig en ook haar kat zit te blazen tegen iets onzichtbaars. Ze voelt als ze beneden slaapt korte windjes langs haar gezicht. Ze voelt zich niet op haar gemak. In het huis voel ik de koude energie en ik heb het huis gezuiverd vanaf de zolder naar beneden. Tijdens de zuivering voelt men de tintelingen van de energie.

Amersfoort - maart 2010 - huis en personen
Een huis in Amersfoort voelt koud aan, de bewoners missen de rust in huis. Men voelt zich onrustig. Zwangerschappen blijven uit. Het huis heeft ook de vorige bewoners weinig geluk gebracht. Men vraagt mij om langs te komen. In huis wordt door mij aanwezigheid gevoeld en koude energie. Het huis is van boven naar beneden toe gezuiverd en de bewoners voelen de tintelingen van de energie die door het huis gaat.
Na enkele dagen geeft de bewoonster door dat het huis weer rustig aanvoelt.

Duivendrecht - maart 2010 - huis
Het nieuwe huis van haar vriend voelt negatief aan bij zijn vriendin en zij komt daar liever niet want natuurlijk niet goed is voor de relatie. Zij vraagt mij om hulp om het huis te zuiveren. In het huis zijn energieen voelbaar van emoties en de indruk is dat het vooral bij de trap en overloop blijft hangen. Mogelijk is de doorstroming van energie niet goed op dat plek waardoor het moeilijk verdwijnt. Het huis is inmiddels gezuiverd.
De vriendin geeft later door dat de nodige belastingen in het huis verdwenen zijn.

Hoogvliet - maart 2010 - huis
Een bewoonster voelt dat er entiteiten in huis zijn en vraagt om hulp. De flat is gezuiverd. De entiteit was voelbaar als aanwezigheid en van tijd tot tijd gebeurden er onverklaarbare zaken zoals apparatuur die vanzelf bestuurd werden.

Diemen - maart 2010 - huis en persoon
Een bewoner heeft last van dwingende stemmen en negativiteit om zich heen. Hij vraagt om hulp. Om de persoon heen hangt een koude kilte en hij voelt de druk op zijn borstkast en heeft moeite met ademhaling. Door middel van een healingbehandeling met gidsen en engelen is de krachtige entiteit meegenomen en is de man bevrijd van de belastende energie die hem jaren in de greep heeft gehouden. Het was een vrouwelijke entiteit. Ook zijn huis is energetisch gezuiverd.

Heerlen - maart 2010 - persoon
Een man die al jaren hulp zoekt om te leren omgaan met zijn gevoeligheid en paranormale aanleg vraagt om hulp en begeleiding hier in. Hij loopt al jaren de deur plat bij diverse paragnosten maar schijnbaar niemand herkend zijn paranormale aanleg en het negeren van zijn gevoelens hierin geeft nog meer problemen. Ik zoek hem op om te kijken wat ik voor hem kan betekenen. Hij heeft de nodige adviezen en inzichten gekregen om hier verder mee om te gaan. Er is nu veel duidelijkheid gekomen en hij begrijpt nu ook hoe alles in elkaar steekt en hoe het verder gaat.

Alkmaar - maart 2010 - huis en personen
Een huis voelt onbehagelijk en koud aan. Andere mensen komen daar niet graag binnen omdat ze dat ook goed aanvoelen. Men heeft sterk het vermoeden van entiteiten. Paranormale waarneming op afstand laat een monniksfiguur zien die verborgen opstelt. Het huis voelt niet fijn aan en het gevoel van eenzaamheid komt door. Ondanks de duidelijke aanwezigheid van negatieve energie laten de bewoners op het laatste moment de zuivering niet doorgaan. Blijkbaar wil men toch niet geloven dat er meer aan de hand is dan men beseft.

Amsterdam - maart 2010 - huis en personen
Na het inrichten en opknappen van een nieuwe woning merkt de bewoonster dat het niet helemaal klopt in huis. Er hangt een vreemde sfeer en ze ruikt bepaalde geuren. Haar vriend bespot tot twee keer toe een vrouwengestalte in het huis. Op afstand wordt centraal in het huis een vrouwelijke entiteit waargenomen die met haar gevoelens invloed uitoefent op de omgeving. Tijdens mijn bezoek merkte ik de aanwezigheid van de entiteit op en ben toen begonnen met het zuiveren van de woning. De entiteit is meegenomen en de rust en vredigheid in huis is weer terug. De kille kou is ook verdwenen.
Na enkele dagen contact vertellen de bewoners dat het weer prima is in huis. De zuivering heeft gewerkt.

Maarheeze - maart 2010 - huis en personen
Bewoonster krijgt regelmatig door dat haar huis eens gezuiverd dient te worden. Op afstand wordt een aardsgebonden entiteit gevoeld. Op bepaalde plekken voelt het huis koud aan en men ziet lichtbollen. In huis is de entiteit duidelijk voelbaar. Het huis is gezuiverd en ook de bewoners zijn gezuiverd. Er is weer rust voelbaar. Verder geen reactie meer ontvangen van de bewoners hoe het nu gaat.

Hengelo - maart 2010 - huis en personen
Ik heb een vriendin in Hengelo die stemmingsgevoelig is en op mijn verzoek wil ik toch eens haar huis aanvoelen en eventueel zuiveren. Ik heb het gevoel dat ook het huis invloed heeft op haar stemmingen. Tijdens het zuiveren voel je toch de aanwezigheid en beweging van energie in huis. Ook bij haar vriendin was het een en ander aanwezig die door een persoonlijke zuivering meegenomen is.

Hoevelaken - maart 2010 - huis en personen
De bewoners ervaren allen dat er meer in huis aan de hand is. Het voelt niet goed. Paranormale waarneming op afstand bevestigd hun gevoelens en er worden meerdere entiteiten waargenomen. Bij aankomst bij het huis voel ik al de aanwezigheid. In het huis is ook het een en ander waar te nemen. Het huis is van boven tot beneden gezuiverd en opnieuw van energie voorzien. De bewoner zelf is ook heel gevoelig en ervaart ook de energieeen die ik voel. Er is weer rust in huis gebracht.
Verder geen reactie meer vernomen van de bewoners hoe het nu gaat.

Amsterdam - maart 2010 - huis en personen
Een gevoelige dochter van een gezin in Amsterdam ervaart vreemde dingen in huis : bezoek van donkere wolken, een lage donkere stem die haar naam roept (haar moeder hoort het ook), spiegels die van de muren vallen, tv die vanzelf aanspringt, het huis voelt soms koud aan en ze ziet geesten. Op verzoek van haar moeder kom ik helpen en zal ik hen bezoeken om te kijken wat er aan de hand is. Ik krijg de rillingen tijdens het gesprek met de moeder, het voelt niet goed. Het huis voelt belastend aan aangezien ik hoofdpijn ervaar. Het tuinhuisje waar de dochter slaapt voelt ook niet echt fijn aan. Alles is gezuiverd en het voelt weer lichter en rustig aan. Op gewezen dat bepaalde verschijnselen duidt op poltergeist activiteiten, onderdrukte emoties kunnen de oorzaak zijn.
Na enkele dagen later contact te hebben gezocht blijkt de slaapkamer fijn aan te voelen. Door mijn advies weet men nu ook hoe men zich beter kan afschermen en in hun eigen energie te blijven en voelt men er zich beter bij.

Hengelo - maart 2010 - huis en personen
Een gezin vraagt om hulp. Men ervaart koude rillingen, negativiteit, lichamelijke klachten en het sterke gevoel dat men bekeken wordt. Het huis is door mij gezuiverd en ook de bewoners zijn geholpen. Men had last van entiteiten die op diverse manieren energie aftapten, bij de bewoners, maar ook de accu van het mobieltje was aan de beurt. Tijdens mijn aanwezigheid in huis merkte ik dat de entiteiten mij probeerden vast te pakken. Na de zuiveringen merken de bewoners dat er positieve ontwikkelingen plaatsvinden. Men slaapt beter en voelen zich beter uitgerust, lichamelijke klachten verdwijnen en het voelt beter aan. Men ervaart nu hoe belastend het was geweest.

Echt - april 2010 - huis en personen
Een hulpaanvraag uit Echt in Zuid-Limburg. Een gezin ervaart dat hun huis niet als hun huis aanvoelt. Er is veel onrust en spanningen. Alles gaat moeizaam en men ervaart veel pech. Ze herkennen veel kenmerken die op mijn website staat en ook het gevoel op afstand voelt niet goed. Al vanaf het begin dat ze er wonen is het niet in orde en veel dingen vallen op hun plaats. Er zijn de afgelopen jaren al veel vreemde dingen gebeurd zoals dingen die kwijtraken, geluiden, koude, men voelt zich moe, lampen die knipperen, de tv die op hol slaat, men slaapt slecht, etc. Een vreemd voorval was dat de tas van mevrouw verdwenen was en terug werd gevonden buiten bij de voordeur, op de kop maar er was niets verdwenen.
Tijdens de zuivering van het huis is de beweging van energie voelbaar en het huis begint weer rustig te voelen. Ook tijdens de zuivering van de bewoners is het een en ander gezuiverd wat niet goed aanvoelde. Gezien hun kijk op het gebeuren blijkt dat er meer bewoners in de straat er last van hebben. De oorzaak ligt in het verleden in de middeleeuwen en er is veel gebeurd op deze plek. Er is veel gevochten en er zijn veel soldaten daar begraven. Daarnaast zijn veel bewoners toen wegens religieuze redenen terechtgesteld.
Na enkele dagen later blijkt dat er veel in huis is veranderd en de rust weergekeerd is.

Deventer - april 2010 - huis
Onderzoek in een huis of de klachten waar de bewoner last van heeft, te maken heeft met entiteiten of belastende energie. De bewoonster is erop gewezen dat ze invloed heeft op de sfeer in huis en bewust gemaakt om daar aan te mogen werken. In het huis was vooral de zolder belastend en hing daar de nodige emoties die tijdens de zuivering opgelost werden. Tijdens de zuivering merkte ik de verschillen met de andere kamers. Hierbij werd vooral met engelen gewerkt. Het huis voelt weer rustig en ontspannender aan en de invloed zal ook de komende dagen merkbaar zijn. De bewoonster is bewust gemaakt van haar probleem en dit zorgde ervoor dat ze nu anders er tegenaan kijkt en het probleem kan aanpakken.

Huizen - april 2010 - huis en personen
De bewoner van een woonboerderij weet dat er in huis entiteiten aanwezig zijn en zegt er weinig last van te hebben. Echter worden deze krachten onderschat en zijn huidige vriendin merkt dit al bij het eerste bezoek. Ze ervaart een krachtveld die haar tegenhoud. Tijdens de laatste dagen loopt het echter uit de hand en wordt zij al verscheidende malen omver geduwd en ervaart ook de bewoner zelf het gevoel van angst en onbehagen. Er is sprake van een entiteit die zich fysiek laat gelden. Waarneming op afstand laat een boer zien die zelfmoord heeft gepleegd en die jaloezie toont als de vriendin in de buurt zijn. Deze woonboerderij wordt op een andere wijze gezuiverd en de zuivering begint al buiten de deur. In het huis hangt de energie van eeuwenlange aanwezigheid en er zijn krachtvelden aanwezig. Met gidsen en engelen begint de opruiming en het zal even duren voordat de energieeen daar opgelost zijn. De entiteiten boden tegenstand en zijn tenslotte meegenomen en de bewoners hebben de instructie gekregen om voorlopig zelf de positieve energie aan te vullen omdat hier nog veel oud zeer hangt die langzaam maar zeker loskomt. De vriendin is ook een heel gevoelig persoon die veel aanvoelt.
Helaas heb ik na enkele dagen later contact geen enkele reactie gekregen hoe het nu verder gaat.

Bussum - april 2010 - huis
In het huis van het vriendin is ook een entiteit aanwezig die zich vooral in de keuken ophoudt. Bij het binnenkomen van het huis voel ik hem al en na korte zuivering is deze ook meegenomen. Zowel de vriendin en haar vriend voelen zich moe en ontspannen en beseffen nu hoe belastend de entiteiten zijn geweest in hun huizen.
In de straat zijn meer huizen belast en ook buiten zie je dat een rij bomen aardig verminkt groeit. Dit duidt op de aanwezigheid van negatieve energie, dat kan aardstraling zijn, wateraders of andere negatieve energieeen die invloed uitoefenen.
Het zal nog even duren voordat alles opgelost is maar ze zijn op de goede weg en bewust gemaakt van hun gevoeligheid en de wereld daarbuiten en hoe hier mee om te gaan. Helaas heb ik na enkele dagen later contact geen enkele reactie gekregen hoe het nu verder gaat.

Echt - april 2010 - huis en personen
Een goede kennis van mijn eerste klant in Echt die ik net geholpen heb krijgt mijn website door en vraagt ook om hulp. Ze wonen daar nog niet zo lang maar er gebeuren genoeg vreemde zaken. Er hangt in een kamer een rioollucht, er worden geluiden en voetstappen gehoord en men voelt zich daar niet fijn. Men slaapt met de lamp aan, lampen flikkeren, batterijen lopen snel leeg, etc. Veel paranormale verschijnselen dus.
Een deel van Echt draagt de lasten van het verleden mee toen veel onschuldige dorpsbewoners daar wegens religieuze redenen terechtgesteld werden. Het zijn Middeleeuwse praktijken die daar toen werden gepleegd en de belastende emotionele lading hangt daar nog waardoor de huidige bewoners er last van hebben.
Bij binnenkomst in het huis voel ik een koude energie op mijn rug. De bewoners hebben last van de energieeen in huis. Ik zuiver alle ruimtes in het huis en het wordt weer rustig en stil in huis. Opvallend vond men dat de honden zo rustig waren. De rioollucht in de slaapkamer boven is verdwenen en spoedig zal de harmonie in huis terugkeren.
Na contact enkele dagen later bleek dat men weer geniet van de rust in huis en zijn de belastende invloeden verdwenen.

Gilze - april 2010 - huis
Bewoners voelen aan dat het hun huis niet goed voelt. Men ervaart angsten en roep mijn hulp in. Vooral de oudste dochter is gevoelig en durft niet in haar eigen slaapkamer te slapen. In het huis voel je al meteen in de gang de bewegende energieeen die zich daar manisfesteren en ook de trapgedeelte en overloop is hun plekje waar ze graag vertoeven. Het huis wordt gezuiverd en alle gedeeltes worden nagelopen aangezien het huis vrij groot is. Het voelt weer rustig aan en ook de slaapkamer van de dochter voelt weer rustig en ontspannen aan.
De bewoonster verteld dat in de hele straat teveel negativiteit aanwezig is en dat is opvallend dat het allemaal manifesteert in deze straat. Mogelijk dat er gebeurtenissen in het verre verleden hier debet aan zijn maar ook de aanwezigheid van het water in de grond kan duiden op wateraders energie. Na enkele dagen bleek de dochter geen last meer te hebben en ging ze zonder problemen naar haar kamer.

Rijswijk - april 2010 - huis en personen
Een helderziende vrouw wil haar vriendin helpen omdat er entiteiten in huis en bij haar aanwezig zijn. In het huis is boven ooit een zelfmoord gepleegd en het moet gezuiverd worden. Vooral om het feit dat het huis te koop wordt gezet en men ervaart dat de verkoop wordt tegengewerkt door deze energie. Men roept mijn hulp in. In de huiskamer voel ik de lichte aanwezigheid van energie, niet echt bedreigend of zo. Later als we de bovenverdieping verkennen voel ik inderdaad dat de desbetreffende kamer zwaar aanvoelt, er is veel energie. De andere kamers voelen anders maar zeker niet zuiver. Mijn gevoelens blijken te kloppen zoals de bewoonster en vriendin het ook ervaren. Bij de zuivering komt veel verdriet vrij, de emoties zijn heel sterk. De kamers beginnen weer rust en ontspannen aan te voelen en de entiteit is over. Het was een leervol middag voor de bewoonster en haar vriendin. Na contact na enkele dagen bleek dat er nog de nodige spanningen vrijkwamen maar dat het langzaam maar zeker weer rustig werd. De bewoonster kan het huis ook zelf zuiveren en van energie voorzien.

Veenendaal - april 2010 - huis en personen
De dochter van een gezin voelt zich bekeken in haar kamer en de sfeer voelt niet fijn. De vraag of wierook helpt om te zuiveren, moet ik helaas antwoorden: niet tegen entiteiten, dat vraagt toch een andere aanpak. In het grote huis voel je in de slaapkamer inderdaad een aanwezigheid en het voelt onbehagelijk. Ook in de serre is beweging voelbaar en tijdens het gesprek voelde je de aanwezigheid langskomen. Na uitleg hoe ik werk heb ik alle ruimtes bezocht en gezuiverd. Tijdens de zuivering kwam in de slaapkamer veel verdriet vrij, de emoties waren te voelen. Er is weer rust in huis en ook de slaapkamer voelt niet meer bedreigend. Er is nog genoeg energie die daar nog los moet komen de komende dagen. De bewoners voelen zich heel ontspannen en moe, een teken dat de belastende energie verdwenen is. Men verteld mij dat het niet lukte om deze huis te verkopen en men ervaart veel pech en tegenslagen, een kenmerk van huizen die belast zijn met negatieve energie. Er is veel duidelijkheid en bewustwording gebracht door mij en men kan weer door met hun leven.
Na een tijdje weer contact gezocht met de bewoners en het gaat weer de positieve kant op. Er zijn veel positieve veranderingen gebeurd en het huis voelt weer goed aan. De bewoners zijn nu heel bewust wat er allemaal kan gebeuren met een huis die belast is.

Zoetermeer - april 2010 - huis en personen
Er gaat in een jong gezin in een nieuwbouw wijk veel zaken in hun leven niet goed. Problemen met geld, relatie problemen, geestverschijningen in huis. Men heeft te maken met negativiteit. Er is eerder een medium geweest die contact heeft gelegd. In het huis wordt een mannelijke entiteit waargenomen en is ook tijdens mijn bezoek duidelijk aanwezig. Het huis is gezuiverd en weer in harmonie gebracht. Het positieve effect zal de komende dagen zijn vruchten afwerpen. Er blijkt bij de buren die ze kennen ook het nodige af te spelen. Er schijnt in het verre verleden waar de huizen nu staan ooit een veldslag afgespeeld te hebben. Dit verklaart de nodige problemen. De bewoners zullen de komende tijd wel hier mee bezig blijven omdat het probleem dus niet alleen hun eigen huis betreft maar ook de omgeving.
Na een tijdje kreeg ik een mail dat er toch nog het een en ander weer actief was in huis. Er blijkt toch weer het en een ander in huis zijn binnengekomen en ik heb ze verzocht om daar aan te werken. Helaas blijkt dat hun relatie het niet meer aan kan en dat ze besluiten uit elkaar te gaan.

Haarlem - april 2010 - huis en persoon
Een jongedame zit een beetje op dood spoor en heeft veel negativiteit in haar leven ervaren en ervaart de nodige angsten. Deze angst heeft zijn oorsprong in haar vorige leven en ze wordt doorgestuurd naar een regressietherapeut om hier mee aan de gang te gaan. Doordat ze teveel de verkeerde mensen op haar pad heeft gekregen is ze ook een beetje uit balans geraakt. Haar huis heeft een emotionele lading en is gezuiverd.

Heerhugowaard - april 2010 - huis en personen
Een ander jong paar ervaart de nodige problemen. Van alles gaat niet goed in hun leven en men zit in een negatieve spiraal. Ook hier is in huis een entiteit aanwezig en deze zorgt ook voor de nodige ruzies in huis waardoor de spanning te snijden is. Bij aanvang van de zuivering voel je de spanning heel sterk opkomen. Na zuivering van het huis is het weer rustig in huis en zal de positieve energie ook voor hun de nodige positieve vruchten afwerpen.

Boxtel - april 2010 - huis en personen
De bewoners ruiken in de gang een merkwaardige brandlucht. Na onderzoek kunnen de brandweer en een installatiebedrijf geen oorzaak vinden. Een magnetiseur die ze bezoeken vermoed een entiteit en adviseert deze weg te sturen. De bewoners proberen het maar het pakt echter anders uit. Men vermoed dat men de entiteit boos gemaakt heeft en er gebeuren in huis vreemde dingen en men ervaart het kwaadaardige karakter van de entiteit. Men neemt contact met me op voor hulp. Gezien de ernst van de situatie ga ik daar op korte termijn naar toe om hulp te bieden. Door een bevriende medium wordt de situatie bekeken en ze constateert meerdere entiteiten waarbij één hele sterke, bijna demonisch zegt ze. Het betreft entiteiten die ooit op de grond daar geleefd hebben.
Op weg naar Boxtel blijkt dat ook de bewoners het idee hebben dat er meerdere zijn. In het huis start ik met het zuiveren. Er is aanwezigheid maar het valt mee. Na alles met energie gevuld te hebben constateren we dat er energie aanwezig is bij de electra-meter bij de voordeur. Na een zuivering van mijn gidsen lijkt het stukken minder te worden. Ik merk dat ook bij de bewoners het een en ander aan entiteiten hangt en beide bewoners worden gezuiverd, waarbij de entiteit bij de vrouw nog aardig tegensputtert. Bij het gesprek na de zuivering blijkt beide bewoners toch de nodige paranormale gaven onder de leden te hebben. De vrouw is helderziend en gevoelig, de man helderweten en ook best gevoelig. Tijdens de zuivering lijken hun paranormale gaven aardig geprikkeld te worden. Plotseling kijkt de vrouw op en ik vraag wat er aan de hand is en dan blijkt de sterke entiteit op te duiken. Ze omschrijft een man met een verbrande hoofd die een masker draagt van een weerwolf. Hij is geheel in het zwart en lijkt zich op te blazen om heel impossant over te komen. Mijn gidsen "vallen" de entiteit aan en het lijkt een lange strijd te worden. De hevige vibraties van de energie van de gidsen en de entiteit zijn zo sterk voelbaar en je merkt dat er stevig strijd wordt geleverd. De entiteit blijkt zich op de gang te manisfesteren en pakt zijn energie van de electra-meter. Tijdens de strijd ziet de vrouw dat de entiteit vager en kleiner begint te worden en dat hij tenslotte op de grond ligt te spartelen. Uiteindelijk zit hij op knieeen en huilt van verdriet. De emoties zijn zo sterk voelbaar en langzaam maar zeker neemt de energie af en kan de entiteit over gaan. Onder zijn boosheid blijkt dus heel veel verdriet te zitten en door deze los te laten kan hij overgaan. Het huis is nog een paar keer geinspecteerd en gezuiverd en het voelt weer rustig aan. Het is was een heftig en bijzondere avond die ik niet vaak mee maak.
Ondanks de nauwkeurige zuivering en meerdere inspecties in het huis bleek dat er nog een (zwakkere) entiteit aanwezig was die zijn aanwezigheid kenbaar maakte. De bewoners hebben nu geleerd hoe hiermee om te gaan zodat ze de zuivering kunnen doen. Dit is heel belangrijk omdat de bewoonster helderziend is en zeker nog vaker hiermee te maken kan krijgen. Gezien de ontwikkelingen die in sneltreinvaart plaatsvonden na mijn bezoek heb ik verzocht contact op te nemen met een bevriend medium voor begeleiding voor haar helderziendheid en de entiteiten die nog werden waargenomen.
Deze ervaren medium die ook huiszuiveringen doet ervaarde ook bij haar bezoek de nodige zware entiteiten en heeft er nog het nodige werk aan gehad.

Appelterre-Eichem (België) - april 2010 - huis en personen
Bewoners ervaren de aanwezigheid van entiteiten in hun nabijheid en ook helderziende waarneming bevestigd wat de bewoners zelf ervaren. In het huis hing een bepaalde energie die best belastend kon zijn en ik merkte een krachtveld in het huis die zich bewoog. Het huis is gezuiverd en voelt weer licht en ontspannen aan en de bewoners zijn gezuiverd. Ze weten nu ook hoe ze het zelf kunnen doen aangezien ze al vaker last hebben gehad door hun gevoeligheid en telkens hulp moesten vragen. Dit is een ook stukje bewustwording hoe ermee om te gaan.
Na mijn bezoek bleken bepaalde klachten nog terug te komen en duidt het op poltergeisten en kan de invloed van entiteiten uitgesloten worden aangezien ze nu ook zelf het huis zuiver kunnen houden. Ze zijn door mij doorverwezen voor hypno- of regressietherapie om onderdrukte emoties los te laten zodat ook deze klachten tot het verleden gaan horen. Tijdens de eerste sessie komen bepaalde zaken naar boven waar ze niet bewust van was en blijkt mijn vermoeden toch te kloppen.

Bussum - april 2010 - huis
Een gezin wilt een nieuw huis betrekken die ze pas gekocht hebben maar ze krijgen toch het gevoel dat er iets niet klopt. Tijdens het opknappen van het huis voordat ze gaan daar gaan wonen gaan er al bepaalde dingen mis. Ze weten dat de vorige bewoners met veel tegenslagen en failissement weg gingen. Is er wat in huis aanwezig ? Het lijkt er wel op en ga ik er naar toe. Tijdens het doorlopen van het lege huis merk ik de sterke aanwezigheid op in de grote slaapkamer, die was heel duidelijk aanwezig en dat op een zonnige dag. Tijdens de zuivering van het huis kom ik haar al op de trap tegen en in de grote slaapkamer verdween de spanning als bij toverslag. Ook de bewoners zijn gezuiverd. Het huis voelt weer ontspannen aan en de bewoners hebben de instructie gekregen om het huis voorlopig te voorzien van energie want ook deze emotionele lading zal in de komende dagen langzaam maar zeker verdwijnen en een beetje extra energie kan geen kwaad.

Amsterdam - april 2010 - huis en personen
Een gezin woont al 3 jaar in Amsterdam Zuid-Oost en ervaart vermoeidheid in hun huis. Ze zijn letterlijk uitgeput en ook in huis gaan er spullen kapot of raken kwijt. Het lukt ze niet om het hun eigen thuis te maken. Ze roepen mijn hulp in om te komen en te helpen. Ik heb het huis doorlopen om het aan te voelen en je merkt dat vooral in haar slaapkamer het een en ander "beweegt". Ze bevestigd het omdat in haar slaapkamer het een en ander gezien is en het nodige gebeurt is. Bij de eerste avonden daar leek het alsof ze gewurgd werd door 3 entiteiten. Het huis is door mij gezuiverd en het voelt weer rustig aan. Ook de bewoners zijn gezuiverd en hadden wat bij zich en ze voelen duidelijk het verschil.

Amsterdam - april 2010 - huis en persoon
Een bewoner ervaart de negatieve lading die in zijn huis aanwezig is en aangezien hij de hoofdstad gaat verlaten om elders te gaan wonen wil hij de woning "schoon" achterlaten voor de volgende bewoners. Hij vraagt om mijn hulp om hem te helpen en hem te leren om te gaan met zijn gevoeligheid. In het huis die ik bezocht zijn de entiteiten duidelijk voelbaar. Al bij de trap kom ik ze tegen en vooral de grote slaapkamer is hier ook de plek die ze opeisen. De bewoner verteld dat ze al enkele jaren het nodige hebben meegemaakt en grote kans dat de entiteiten de oorzaak zijn. Men was het al die jaren niet bewust van en het leidde tot drugsgebruik, depressiviteit, vermoeidheid, etc. Het huis is door mij gezuiverd en het voelt weer rustig aan. De volgende bewoners zullen dit huis als rustig en ontspannen ervaren.

Arnhem - mei 2010 - huis en personen
Een gezin ervaart vermoeidheid, huiselijk geweld, agressiviteit, onrust en gejaagdheid. Ze hebben over mij gehoord via via wat ik voor andere mensen heb gedaan en vragen mij om hulp. Op afstand wordt toch de invloed van de Tweede Wereldoorlog aangevoeld. Er is drukte in huis, een kind heeft last van nachtmerries.
Op de 1e verdieping van het huis voelt het belastend en ook bij een kind wordt koude energie waargenomen. Het huis is gezuiverd en ook de bewoners zijn gezuiverd van belastende energieeen. Het was op zich niet negatief of zo maar eerder belastend.

Deventer - mei 2010 - huis en personen
In een huis in Deventer zijn de nodige negatieve dingen gebeurd. Het enige kind in huis van 4 jaar oud ziet veel maar is nog te jong om het uit te leggen. Aangezien ze geregeld later in de avond wakker wordt op een dusdanige manier dat het niet echt fijn is om het te zien, roept haar moeder mijn hulp in. Via mijn kennissenkring weet ze over mijn lichtwerk. Op de slaapkamer voelt het enigzins beladen en negatief. Het is gezuiverd en nu afwachten of het inderdaad voorbij is.

Hengelo - mei 2010 - persoon
De vrouw des huizes is heel gevoelig en staat open voor entiteiten. Ze heeft vaak hulp om deze te verwijderen maar het blijft symptoonbestrijding i.p.v. de bron van de klachten te bestrijden. Ze heeft genoeg ervaring en kennis in huis en met mijn toegevoegde kennis wordt ze weer bewust dat ze zelf echt aan het werk moet gaan om zich af te sluiten en te aarden. Ze weet dat dit goed werkt en gaat hiermee aan het werk. Bij haar is een entiteit weggehaald.

Delfgauw - mei 2010 - huis en personen
In een 11 jaar oude huis blijven de bewoners niet lang wonen. Het stel dat er niet zo lang woont beeindigd de relatie en de vrouw die achterblijft vraagt om hulp aangezien ze gezien de gebeurtenissen toch de bemoeienissen vermoed van entiteiten. Op afstand wordt somberheid en jaloezie gevoeld, er is iets aan de hand in dat huis. Deze huis heb ik met een bevriende therapeut uit Den Haag bezocht. In huis was aanwezigheid op zolder voelbaar maar vooral de slaapkamer van het stel was zwaar belast met emoties mogelijk van vorige bewoners.Tijdens de zuivering werd de spanning op zolder voelbaar want de entiteit wilde niet weg. Na een moment verdween de spanning en ging de entiteit over. De slaapkamer die heel belastend aanvoelde is door zowel gidsen, engelen en andere lichtwezens en de diverse helende energieeen behandeld en na afloop was het helemaal weer zuiver. Na afloop zijn tijdens de gesprekken veel zaken duidelijk gemaakt door degene die met mee was. Er is een relatie probleem waar aan nog gewerkt mag worden maar ook de bewoonster heeft nog het een en ander te doen. De belastende energie in huis zal zeker ook invloed hebben gehad op haar gevoeligheid en op de zaken die misgegaan zijn. In ieder geval is er een positieve wending begonnen en is het zaak om daar aan verder te werken. In de afgelopen 11 jaar zijn al 9 gezinnen uit dat huis vertrokken. Het was een leerzame dag voor zowel de bewoners als voor ons.

Etten-Leur - mei 2010 - huis en personen
Bewoners zijn in huis bang als ze alleen zijn, er ontstaat ruzie in bepaalde ruimtes. In het huis wordt ook de invloed van negatieve beinvloeding door derden ervaren en ook bepaalde voorwerpen lijken bewerkt te zijn. Men roept mijn hulp in voor een zuivering. Er zijn anderen al bezig geweest maar zonder resultaat. Tijdens mijn bezoek zijn we door het huis gelopen, de energie in de kamers verschillen en vooral de slaapkamer van het jonge stel is emotioneel beladen. Zij ervaren hier ook dat ze makkelijk ruzie's maken. De zolder voelt ook beladen aan en er zijn schimmen waargenomen op de bank die daar ligt. In de huiskamer "zag" ik ook een mannenfiguur staan. Tijdens de zuivering wordt de zolder langzaam maar zeker lichter en verdwijnt de beladenheid. Ook de slaapkamer krijgt de nodige aandacht. Men verteld mij dat iedereen in huis last heeft van nachtmerries en badend in het zweet wakker wordt. In het huis hangt een schilderij die de moeder in een droevige tijd gemaakt heeft en ook dit schilderij straalt het uit. Veel mensen die in de buurt van de schilderij komen worden emotioneel geraakt. Ik laat de bewoners het schilderij voelen en men ervaart de energie die het uitstraalt. Het schilderij is gezuiverd en het voelt weer prettig aan. Ook diverse voorwerpen die men van overleden dierbaren draagt en heeft hebben een beladen energie en worden stuk voor stuk gezuiverd en voelen weer licht aan. Als mensen tijdens hun laatste levensjaren ziek overleden dan kunnen deze voorwerpen ook deze energie bij zich dragen en kunnen degenen die het dragen daar last van krijgen.

Geldrop - mei 2010 - huis en personen
Na een tijd van vermoeidheid, wisselende stemmingen, chaos en een onhoudbare situatie thuis vraagt een dochter van een gezin om hulp. Na toestemming van haar ouders van het gelovige gezin wordt mij gevraagd om te kijken of er sprake is van entiteiten in huis en/of bij de personen. Het vermoeden van de dochter is heel sterk dat men hiermee te maken heeft. Al bij de voordeur gaat er een rilling door me heen. Tijdens het gesprek in huis blijkt dat ook de dochter en vriend dit ervaren. Ik krijg het hele verhaal mee waar dit gezin mee te maken heeft gehad en dat is niet fijn. Men verklaart dat men wind door het huis voelt en men ziet orbs op de foto's. Voor mij is het al duidelijk dat er in huis het een ander niet thuishoort. Samen met de vader loop ik door het huis en je voelt dat de spanning in huis begint toe te nemen. Men voelt dit ook. Duidelijk is dat er entiteiten aanwezig zijn die zich schrap zetten voor de zuivering. Vooral op zolder is de spanning duidelijk voelbaar en langzaam zeker begint het te verdwijnen tijdens de zuivering. Het effect van de zuivering is ook beneden in de huiskamer voelbaar en de emoties komen los. Ook tijdens het zuiveren van alle bewoners komen de emoties naar boven. Er is veel spanning geweest en dit is een mooi moment om zaken los te laten en opnieuw te beginnen.
Het gezin ervaarde al jarenlang last van tegenslagen en pech en gebeurde teveel dingen wat niet goed ging. Tenslotte kwam men tot de conclusie dat dit niet zomaar kan gebeuren, het klopt niet en is zo is men aan het zoeken gegaan voor de verklaring en oplossing.

Apeldoorn - mei 2010 - huis
Een huis uit 1930 wordt bewoond door kamerhuurders. Ze ervaren last van entiteiten en vooral op de bovenverdieping is het aardig bedrukt maar ook beneden is er in minder mate activiteit. Ze vragen om hulp. Het huis wordt bewoond door 4 huurders en sinds de komst van een gevoelige bewoonster is men bewust van een entiteit die een angstig en dreigend gevoel uitstraalt. Dit manifesteert zich op de 1e verdieping en op begaande grond voelt men meer een soort wind waaien. Het is vooral in de avonduren en nachtelijke uren actief. Het voelt niet fijn en soms ontvlucht men het huis. Na werktijd kom ik daar aan om hulp te bieden. Tijdens de begin van de zuivering voel je de spanning ook weer toenemen en langzaam maar zeker verdwijnt het ook. Het betreft hier een mannelijke entiteit die de bewoners wil verjagen, vermoedelijk had hij zijn eigen plekje op de oude zolder.

Oldenzaal - mei 2010 - persoon
Een vrouw heeft al een lange tijd last van een entiteit die zich laat zien als een zwarte stier en haar al lang belaagd. Ze heeft al diverse mensen op haar pad gehad om haar te helpen maar tot nu toe geen resultaat behaald. Ze vraagt mij om hulp en te kijken of ik iets kan doen. Tijdens het huisbezoek sloot ik de aanwezigheid van entiteiten uit. Er is geen enkel entiteit aanwezig die haar belaagd. Het blijkt dat ze de gave heeft van helderhorendheid en moet leren zich goed af te stemmen op datgene waarmee ze contact heeft. Ze is in principe al goed afgesloten.

Tilburg - mei 2010 - huis en personen
Een echtpaar heeft drie jaar geleden al eens een huiszuivering gehad waarna de rust terugkeerde in huis. Enkele weken geleden barste de bom weer en is het weer helemaal mis. Het begon met lichtverschijnselen en daarna met windvlagen, dreigende stemmen en angstgevoelens. Het huis voelt niet echt belastend aan. Boven op zolder was wat spanning voelbaar maar die is gezuiverd. Het blijkt dat het echtpaar zelf nog de nodige problemen en emoties ondervindt maar hier niet gerichte hulp voor heeft. Ze hebben moeite om met hun emoties overweg te gaan en dit uit zich dan in paranormale verschijnselen. Ik heb ze verzocht om hier hulp of therapie voor te zoeken.

Baarle-Nassau - mei 2010 - huis en persoon
Een ondernemer die last heeft van wisselende stemmingen roept mijn hulp in. Hij is gescheiden en ook met zijn huidige vriendin loopt de relatie wisselend. Hij vermoed de aanwezigheid van entiteiten en dat hij ook beinvloed wordt. Bij bezoek blijkt zijn ex-vrouw hem geadviseerd te hebben om mijn hulp in te roepen. Vrouwelijke bezoekers ervaren toch wat onheilspellends in het huis. Samen hebben we het huis doorgelopen en al gauw blijkt in de kamer van een zoontje een behoorlijke spanningsveld te hangen. Het blijkt dat twee zoontjes daar beslist niet willen overnachten, dus dat zegt al genoeg. Het huis is gezuiverd.
Omdat zijn woning op bedrijfsgrond staat hij mij ook om de kantoren te zuiveren. Hij voelt zich op kantoor niet echt op zijn gemak. Op de kantoor van de administratie krijg ik al gauw last van druk op de hoofd, hier moet echt gezuiverd worden. Het hele kantoorpand wordt door mij gezuiverd en alle kantoren en kamers worden gezuiverd. Ik ben heel benieuwd hoe het personeel zal ervaren. Gezien de man met deze materie geen ervaring heeft en eigenlijk heel nuchter daar tegenover staat ben ik heel benieuwd hoe zijn ervaring over enige tijd is.

Bergen op Zoom - mei 2010 - huis en personen
Een bewoonster ervaart de groeiende kracht van een entiteit in huis, vooral op de gang en in de huiskamer. Zij woont al drie jaar in het huis en vermoedelijk was het toen ook al aanwezig maar had ze het nog niet door. Het wordt alleen maar sterker en sterker en hierdoor steeds belastender op haar welzijn. De verschijnselen van slecht slapen, druk op de borst, angst voelen, etc. duidt op de aanwezigheid van een entiteit. Het is daar mooi zonnig en overdag als ik daar kom. Op zich voelt het rustig in huis. Tijdens inspectie voel ik toch de nodige beweging in huis en ook bij het begin van de zuivering voel je toch een spanningsveld. Het huis is gezuiverd en ook de bewoners. De bewoonster is heel gevoelig. De zoon ervaart de aanwezigheid van de entiteit in de kamer en is bang in het donker. De vriend herkende de verschijnsel dat hij wel eens helemaal vast lag in bed en niet kon spreken en eruit komen. Het blijkt dat de entiteit dus ook in hun bed sliep. Er is nog sprake van verdriet voor een dierbare overledende en ze zijn doorverwezen hiervoor naar een bevriend medium.

Noordwijkerhout - mei 2010 - persoon
Een jongeman ervaart de negatieve invloed van entiteiten die hem op diverse manieren belagen. Hij staat er duidelijk te open voor en is gevoelig. Hij is paranormaal aangelegd en omdat hij hier niet mee overweg kan en verder geen begeleiding heeft, zoekt hij hulp.
Ik heb hem geleerd hoe te leren aarden en af te sluiten. Huis is gezuiverd, hijzelf ook. Energetisch hebben mijn gidsen hem ook afgesloten, de aura hersteld en extra geaard. Hij heeft veel ervaren en vooral in de nacht was het vaak raak. Hij beschrijft de vele soorten entiteiten die hij heeft mogen aanschouwen en heeft vaak steun gezocht in het geloof dat hem kracht gaf. Hij is niet bang hiervoor maar het is wel belastend. Vooral het aarden is bij hem een aandachtspunt waar hij voortdurend aan moet werken.

Apeldoorn - juni 2010 - huizen en personen
Een drietal huizen en een stal staan op de planning om gezuiverd te worden. Het zijn huizen van collega's en een zus daarvan. Ze zijn nieuwe bewoners van de huizen en er wordt al van te voren door de mediums gezegd dat zuiveren goed is omdat energie van de vorige bewoners wel als last kan worden ervaren. De stal bij de woonboerderij wordt echter "bewoond" door 4/5 entiteiten en is een zuivering nodig voordat het gebruikt gaat worden door hun paarden. Er is hier ooit iets verdrietigs gebeurd.
Het eerste huis valt reuze mee, tijdens de zuivering is wel beweging te voelen van de energetische activiteit. Het tweede huis waarbij de bewoners pas de sleutel hebben ontvangen wordt door mij doorlopen. In de slaapkamer wordt ik meteen overvallen door koppijn, dat zit niet goed. Het blijkt dat ook de zuster ervaarde. In de kamer bleek de nodige emoties te hangen en tijdens de zuivering komt veel verdriet vrij. Het huis is gezuiverd en de bewoners kunnen hier met een frisse start beginnen.
Het derde huis, de woonboerderij met stal, komt later want de zakelijke afhandeling liep wat achter waardoor de overdracht nog niet heeft plaatsgevonden.

Leiden - juni 2010 - huis en personen
Bewoners ervaren een ongelukkige tijd in het huis waar ze wonen. Ze wonen daar al 3 jaar maar het loopt niet zoals het moet. Veel tegenslagen, weinig bezoek, agressiviteit van de buren, depressiviteit, koude plekken in huis, rioollucht, vuilnisbakkenlucht, etc. Ze vragen mij om te komen helpen. Mediums kijken op afstand mee, de ene ziet een entiteit van een demente depressieve vrouw, de ander voelt dat de negativiteit elkaar meetrekt. Het huis is gezuiverd. Op de bovenloop boven en in de studeerkamer is de kilte van een entiteit waargenomen en is het gezuiverd. De sfeer voelt nu weer heel anders aan. Het is weer rustig in huis en dat zal de komende tijd alleen maar beter gaan worden.

Oudorp - juni 2010 - huis en personen
In een flat worden door bewoners het nodige negativiteit ervaren. Men voelt een vorm van beinvloeding. Huisdieren nemen een agressieve houding aan tegen iets onzichtbaars. Het voelt niet fijn om daar te zijn. Men voelt zich gestressed en afwezig. Het heeft er voor gezorgd dat men hulp zoekt. Waarneming op afstand duidt op de aanwezigheid van meerdere zware entiteiten. Bij mijn komst is het echter bedriegelijk stil in de woning, weinig activiteit. Ook de bewoners ervaren het. Het huis is toch gezuiverd. Bij het zuiveren van de bewoners blijkt toch dat ze het een en ander bij zich dragen. Ook dit kan leiden tot het gevoel dat het bij het huis hoort, maar dat hoef dus niet. Tijdens mijn verblijf daar merkte ik ook dat ik hoofdpijn kreeg. De bewoners blijken al een hele tijd last hiervan te hebben en mijn indruk is dat dit te maken heeft met electrosmog. Teveel straling van diverse apparatuur (wifi, dec-telefoon, en mogelijk ook bij de buren). Dit wordt nagekeken. In het huis groeien de planten slecht en gaan vaak dood.
Waarneming op afstand leert dat de flat gebouwd is op onzuivere grond. De entiteiten schijnen door de gehele flat actief te zijn maar vooral op de begaande grond. De tijd zal leren of deze flat zuiver gehouden kan worden. De bewoners weten inmiddels hoe ze ook zelf kunnen zuiveren indien nodig.
Later contact met deze bewoners leert dat het nu goed gaat. Ze gebruiken mijn methode om hun flat zuiver te houden en het werkt. Hun plantjes groeien nu ook zonder problemen. De problemen schijnen te komen uit een ver verleden. In het begin van de 80-jarige oorlog werd de stad Alkmaar destijds belegerd door de Spanjaarden. De Spanjaarden hadden hun kamp opgezet in Oudorp. Het beleg duurde bijna 2 maanden en de Spanjaarden verloren daar meer als 500 soldaten. Na het doorsteken van de dijken werd het beleg opgeheven. Het is niet ondenkbaar dat veel soldaten in Oudorp begraven liggen in de grond wat de aanwezigheid van deze energieeen kan verklaren.

Heerenveen - juni 2010 - huis en personen
Een gezin heeft enkele maanden geleden iemand laten komen om het huis te laten reinigen omdat hun kind geen rust in huis kon vinden, vooral slapen was een probleem. Deze persoon die ook ken van de beurzen die ik toen organiseerde, heeft het echter alleen maar erger gemaakt en het probleem is niet opgelost. Waarneming door een bevriend medium stelt er sprake is van oplichting en dat de persoon niet de juiste kennis van zaken had. De aanwezige entiteiten die daar zijn worden als heftig beschreven en ze zijn alleen maar kwader geworden door de poging tot reinigen. Ik ben geschrokken van de kosten die ze moesten betalen en zo is het maar weer dat iemand die duur is, niet perse goed hoeft te zijn. Bij mijn komst voelt het huis al heel beladen aan. De zuivering is vanaf de zolder begonnen en zo naar beneden toe. Al meteen tijdens de zuivering merkte de bewoonster het grote verschil. De beladenheid nam eerst toe en al tijdens de zuivering zakte het helemaal af. De slaapkamer van het kleine kind was ook beladen en er hing nog de nodige emoties. Deze ruimte werd door de vorige bewoners gebruikt als kapsalon. Het was komen en gaan van klanten en die hebben het nodige achtergelaten. Het is geen wonder dat het kindje daar niet prettig voelde. Alle ruimtes zijn gezuiverd en de beladenheid in huis is verdwenen. In de meterkast waren ook de nodige entiteiten aanwezig en ook de bewoonster merkte het toen ik deze deur opende. Hier haalden ze hun energie vandaan. Dit is allemaal gezuiverd. De bewoonster is door mij duidelijk gemaakt dat een zuivering van een huis eigenlijk meteen voelbaar is, als er sprake is van entiteiten.

Zutphen - juni 2010 - huis en personen
Een familie in Zutphen vraagt mijn hulp in omdat men al een tijd last heeft van negatieve energie en beinvloeding. Hun verhaal is dat men een hele tijd met de verkeerde persoon in aanraking zijn geweest en ook de nodige mensen om hulp hebben gevraagd. Ze hebben last van vermoeidheid en waren benieuwd of ik kon helpen. Ik heb het huis aangevoeld en vooral de zolder voelde beladen en zwaar. Tijdens de zuivering verdween deze beladenheid. Bij mevrouw was de nodige belastende energie aanwezig die na een zuivering weggehaald is. Het huis voelt weer rustig en relaxed aan. Ik heb ze duidelijk gemaakt dat het nu aan hun is om het positief te houden.

Hengelo - juni 2010 - huis en personen
Een jonge vrouw ervaart in haar flat de nodige problemen op paranormaal gebied. Ze voelt veel drukte in huis en ziet schimmen. Verder ervaart ze veel vermoeidheid. Ze stuurt me een foto met een verschijnsel erop (hieronder). Haar vriend voelt zich ook niet op zijn gemak. Toen ik daar pas was, voelde ik al de aanwezigheid van de entiteit. De vrouw ervaart een deel van de flat als onbehagelijk en gaat daar ook snel weg. De flat is gezuiverd en het is nu afwachten hoe ze het nu gaan ervaren.

Zeist - juni 2010 - huis en personen
Negatieve energie houdt een gezin de greep. Dit wordt op afstand waargenomen. Het brengt ongeluk. Een vroege dood van een zoon heeft tot gevolg dat men rouwt. Echter de negatieve energie zorgt ervoor dat dit niet lukt. Ter plekke blijkt dat ze woont op één van de beruchte Van Vollehoven flats, een plek waar veel mensen zelfmoord plegen. Dit is een plek waar veel negativiteit heerst en aangetrokken wordt. In haar huis blijkt echter het overleden zoontje nog rond te dolen en deze probeert nog contact te maken. Zijn tijd is echter hier op aarde voorbij en hij wordt op een respectvolle wijze door mijn gidsen naar het licht gebracht. Vooral bij zijn kist met spullen die in de huiskamer staan voel je zijn energie en verbondenheid hiermee. Ook de bewoners zijn gezuiverd en de vrouw voelt dat ook haar schouder en rugklachten wegtrekken. Ze is bewust van de negativiteit in de omgeving en wil daar spoedig weg.

Apeldoorn - juni 2010 - woonboerderij
In en rondom de stal bij een woonboerderij in Apeldoorn dolen 4 tot 5 entiteiten rond. Deze woonboerderij is pas aangekocht en de bewoners willen het zowieso eerst energetisch laten zuiveren voordat ze erin trekken. Bij helderziende waarneming op afstand worden de entiteiten gezien. Aangezien de stal voor paarden gebruikt gaat worden is het verstandig om te zuiveren aangezien de dieren onrustig en vervelend gedrag krijgen. Bij die stallen is ooit iets verdrietigs gebeurd. Aangekomen bij deze woonboerderij bezoek ik de schuur die de stal zou gaan worden. Dit voelt niet echt beladen of zo, er is wel lichte aanwezigheid en het is door mij gezuiverd. Echter er zijn nog meer kleinere schuurtjes achter de boerderij en één van deze schuurtjes voelt aardig warm en beladen. Ze zitten dus hier en deze schuur is door mij gezuiverd.
Op verzoek van de bewoonster wordt ook haar huidige woning bezocht en gezuiverd. Ze is ook gezuiverd en er wordt wat koude energie bij haar rug waargenomen.

Apeldoorn - juni 2010 - huis
Het huidige huis van de nieuwe bewoners van de woonboerderij is een huis die ongeveer 100 jaar oud is. Op haar verzoek wil ik het zuiveren aangezien deze huis in de verkoop gaat en men wil deze toch goed zuiveren zodat het ook voor de geinteresseerde kopers goed aanvoelt. Door het huis merk niet echt veel bijzonders maar boven in hun slaapkamer is duidelijk een entiteit waarneembaar. Het is niet negatief maar lijkt eerder iemand die nog naar het licht gebracht moet worden. Het huis is gezuiverd en voelt weer fijn aan.

Beek en Donk - juni 2010 - huis
Een bewoonster woont al een jaar samen met vriend. In het wat oudere huis voelt ze zich niet op zijn gemak. Bij binnenkomst ervaart ze een depressief gevoel. Er zijn spanningen en ruzies tussen haar en haar vriend om de kleinste dingen en ze slaapt slecht. Ze vraagt om hulp. Tijdens mijn bezoek zijn we door het huis gelopen. Er is een lichte beladenheid en in hun slaapkamer voel je aan de muurkant koude kilte. Het hele huis is gezuiverd en ook diverse voorwerpen die in hun huis aanwezig waren hadden een emotionele beladenheid. Het huis voelt weer rustig en ontspannen aan.

Weert - juni 2010 - huis en persoon
Een combinatie van energie van vorige bewoners, onrust en telekinese brengt paranormale verschijnselen voort. Men vraagt mij om hulp. Het betreft een woonboerderij in het buitengebied. In het huis ervaar je de aanwezigheid van vorige bewoners en hun energie. Het is echt doodstil in huis. Tijdens de zuivering van het huis worden de entiteiten meegenomen en het huis begint weer warm aan te voelen. De beladenheid is verdwenen en het huis voelt weer ontspannen aan. We zijn langs de diverse bijgebouwen (schuren en stallen) gegaan en ik heb daar ook het een en ander nog gezuiverd. Tot slot is ook het hele terrein in een visualisatie nog gezuiverd.

Urmond - juni 2010 - huis
Een bewoner uit Urmond in Zuid-Limburg vraagt om hulp. Waarneming op afstand duidt erop dat het te maken heeft met het huis. De bewoners vertellen dat hun huis 200 jaar oud is. Er is kilte op bepaalde plekken en men voelt zich bekeken. Zelfs de katten in huis hebben er last van. Er zijn schimmen gezien en tijdens een nacht schrok de bewoner wakker omdat hij door zijn dekbed werd omwikkeld. Ook de vorige bewoner had er last van en brandde wierook.
Op het moment toen we de straat inreden naar het huis toe, leek het alsof je door een muur van koude energie reed. Er hangt hier een bepaalde kille energie in deze straat. Het medium heeft op afstand een negatieve poort gezien die hier in de buurt aanwezig is. Het huis is een voormalig woonboerderij en is veel groter dan ik aanvankelijk dacht. Beneden in de huiskamer voel je al de beladenheid en ik ben al meteen begonnen met het het zuiveren van de woning. Alle ruimtes zijn doorlopen en bepaalde plekken waren beladen en anderen waren gewoon schoon. Na de zuivering voelt de woning weer ontspannen en rustig aan.

Den Haag - juni 2010 - huis en persoon
Een student vraagt om mijn hulp. Hij ervaart de verschijnselen dat hij niet goed geaard is en open staat. Er worden entiteiten gezien en hij loopt leeg. Het is bij Scheveningen en na het zuiveren ben ik nog op het strand wezen lopen. In deze studentenhuis blijkt de trappenhuis de broodnodige energieen nog vast te houden. Het is een opeenstapeling van energie daar en na de zuivering voelt het alweer goed aan. Zijn kamer en hijzelf zijn ook gezuiverd en het voelt veel beter aan en hij voelt zich beter geaard.

Rijswijk - juni 2010 - persoon
Een depressieve man roept mijn hulp omdat hij het vermoeden heeft dat er een entiteit in hem zit. Bij een bepaalde gebeurtenis ervaardde hij dat hij overgenomen werd. De eerste afspraak laat hij op het allerlaatste moment niet doorgaan en bij een tweede mogelijkheid om geholpen te worden komt hij niet opdagen. Waarneming op afstand laat zien dat zijn vermoeden juist is maar dat hij de controle over zichzelf verliest als hij wenst geholpen te worden. De invloed van de entiteit is op dat moment sterker dan zijn eigen wil. Het is afwachten of hij nog een keer een poging waagt.

Ede - juni 2010 - huis en personen
Een huis uit 1925 voelt niet fijn aan vooral op zolder. Deze villa was tijdens de Tweede Wereldoorlog een schuilplek voor Joodse onderduikers. Ze verstopten zich op verborgen ruimtes op de grote zolder. Ze werden echter ontdekt en tijdens een razzia door de Duitsers weggevoerd en ook de bewoners die hun hielpen. Op de plekken waar de Joden zich verstopten en ook rondom de trappen en in de centrale hal voel je de beladenheid en voel je de beweging van de aanwezige energieeen om je heen waaien.
Hier is iets heel emotioneels gebeurd en je voelt nog steeds de naweeen ervan. De bewoners krijgen bij de trap het gevoel dat ze niet over de leuning naar beneden moeten vallen. Op de zolder voel je op bepaalde plekken de kille koude energie. Ik neem voor het zuiveren van deze huis de nodige tijd omdat hier ook veel emoties hangt. Rondom de trappen voel je de entiteiten om je heen waaien en tijdens de zuivering werd het langzaam maar zeker minder. In de hal neem ik de tijd om de emotionele lading te zuiveren. Het kost even tijd voordat deze helemaal verdwenen is en de positieve energie die daar door mij achtergelaten is zal de komende tijd de ruimte blijven zuiveren.
De bewoners ervaarden vermoeidheid en ook hun kind had veel last van nachtmerries en sliep slecht. Ik ben heel benieuwd hoe zij het de komende tijd gaan ervaren. De zuivering was een mooie ervaring om zo'n groot huis met zo'n beladen geschiedenis te mogen zuiveren en de achtergebleven entiteiten verder te mogen helpen. Ondanks de zuivering had ik toch een bepaald gevoel over deze villa. Waarneming op afstand en ervaring van de bewoners leert dat het huis nog wat achterblijvers heeft. Deze worden bij een tweede zuivering nogmaals meegenomen. Het is nodig omdat hier toch iets emotioneels gebeurt is wat niet in één zuivering te doen is.

Rotterdam - juni 2010 - huis en personen
Een combinatie van problemen en voorvallen geven in huis aan dat er het een ander mis is. Het probleem is dat sommige gezinsleden het probleem niet echt onder ogen willen zien, maar gelukkig is ruimte om een huiszuivering toe te laten zodat men dan pas kan ervaren wat het allemaal doet. De kinderen ervaren het gevoel dat ze bekeken worden en ook vanuit de ooghoeken worden schimmen gezien. Waarneming op afstand laat 4 a 5 entiteiten zien. Bij bezoek van het huis voel je in de kinderkamers beweging van energie. Het huis is gezuiverd en het voelt weer rustig en ontspannen aan. Het is nu afwachten hoe de kinderen het zullen ervaren. Er is in huis een foto genomen van de huiskamer en tijdens het bekijken van de foto blijkt er een entiteit op te staan. (hieronder). Enkele dagen na de zuivering was er nog sprake van angst bij de kinderen maar dat is normaal. Men moet nog even wennen aan de nieuwe situatie.

Huissen - juni 2010 - huis en personen
Een gezin ervaart de aanwezigheid van een entiteit die de nodige krassen achterlaat op meubels e.d. Paranormale waarneming laat zien dat er meerdere entiteiten zijn en dat ook sprake is van disharmonie in het gezin. Het blijft echter vaag om te verklaren wat het precies is. De entiteiten geven met hun aanwezigheid dit aan. Toen ik daar was had ik de indruk dat we te maken hebben met een vrouwelijke entiteit. Tijdens de zuivering bleef ik staan bij een ladenkast in de huiskamer. Ik kreeg het gevoel dat de entiteit met deze kast verbonden was. Het bleek dat de kast uit een boedel kwam van een overleden vrouw en ze hebben het kort na haar overlijden gekocht. Na de koop bleek in hun vorige huis het bekrassen van hun spullen begonnen te zijn en nu in dit huis is het gewoon doorgegaan. We hebben te maken met de overleden eigenaresse van de ladenkast die geen afscheid kon nemen van haar spullen en haar ongenoegen kenbaar maakte door middel van het bekrassen van hun andere meubels. Deze overleden vrouw is naar het licht gebracht en als het goed is moet het bekrassen nu over zijn.

Barendrecht - juni 2010 - huis en persoon
Een gevoelige vrouw ervaart de aanwezigheid van entiteiten doordat ze gevoelig is en open staat. Ze was altijd gevoelig maar het leverde nooit echte problemen op. Nu zijn er entiteiten op haar pad gekomen en het gebeurde toen zij een psychiatrische instelling bezocht. Er blijkt daar nog veel rond te dolen en zij neemt het een en ander mee naar huis toe (auralifters) die ook thuis voor de nodige problemen zorgt. Zij roept mijn hulp in. Het ziekenhuis waar haar dochter zit wordt ook op afstand bekeken en het is zorgelijk wat daar allemaal ronddoolt.
In haar huis blijkt op zolder de nodige entiteiten rond te hangen en de sterkste kwam ik in de kamer tegen die voorheen de slaapkamer was van haar zoon. Deze biedt nog tegenstand maar de andere entiteiten laten zich makkelijk meenemen. De personen in huis zijn ook gezuiverd. De vrouw had in haar huis altijd last van de entiteiten die haar vaak lastig vielen. Ze heeft van mij de nodige informatie gekregen om met haar gevoeligheid om te gaan en eventuele entiteiten onder controle te houden. Ze heeft adviezen gekregen om goed te aarden zodat ook haar contact met entiteiten veel minder wordt.

Zevenaar - juni 2010 - gebouw
Een groot gebouw in Zevenaar wordt door verschillende instanties gebruikt als kantoor, opleidingsruimte e.d. Werknemers van een instantie ervaren de negatieve beinvloeding door entiteiten en geven aan dat er iets met het gebouw is. Men zoekt een oplossing en laat mij komen. Omdat ik aangeef dat het gehele gebouw gezuiverd dient te worden wil men mij toch eerst laten komen om ter plekke te kijken en te ervaren. Ze hebben twee mensen hiervoor benaderd waaronder ik. Tijdens mijn bezoek zijn we door een deel van het gebouw gelopen. In de gang voel je dat er iemand met je meeloopt. Onder het gebouw zitten de kelders die onder het gehele gebouw doorlopen. Daar wordt niet echt iets gevoeld. Bij de trappen voel je beweging. De zolder waar het zwaartepunt zou zitten viel mee. Op de begaande grond is het heel wisselend. Er zijn werkplekken die belastend aanvoelt maar dat heeft meer te maken de energie die daar hangt, zoals emoties. In een ruimte waar diverse bureau's staan is veel beweging van entiteiten te voelen. Deze heb ik gezuiverd incl. een lesruimte en een kantoortje. Een aantal medewerkers zijn ook gezuiverd en deze ervaarden dit als positief. De tijd zal leren met wie ze in zee willen gaan. Het is een klus waar je de nodige tijd in gaat zitten gezien de grootte van het gebouw en wat je daar aantreft. Het is een gebouw met van alles en nog wat en met verschillende gezichten. Wordt vervolgd.

Etten-Leur - juni 2010 - huis
Een huis in Etten-Leur zit op een kruispunt van aardstralen en wateraders. Er is veel aanwezigheid in huis die door de energie wordt aangetrokken. Er worden voetstappen gehoord en spullen worden verplaatst. Er is onrust wat invloed heeft op de nachtrust. Tijdens het bezoek voelde ik al aanwezigheid beneden en ook om de heer zelf. Het gezin heeft in een spookhuis in Dongen gewoond en is bekend met paranormale verschijnselen. De ervaringen zijn zeer heftig te noemen en dat huis is pas verkocht toen het gezuiverd was. Bij het zuiveren van hun huidige huis is er nog niet veel te merken. Een kamer die normaal niet echt fijn aanvoelde, voelde juist heel normaal aan. De entiteit die daar normaal zat, was met de noorderzon vertrokken. Echter beneden in de bijkeuken was een entiteit aanwezig die met zijn koude kilte tegenstand bood en de wand waar het zat is nu gezuiverd is. In de garage die als speelkamer dient was koude energie te voelen aan de muur en het was afkomstig van een kast die ooit bij hun bed stond. Deze kast is van het vorige spookhuis meegenomen en deze droeg nog de kille energie van dat huis. Het was sterke energie want het was goed te voelen. Na een zuivering voelde deze kast weer normaal aan.
Het bleek dat ook boven nog een meubel stond van het vorige huis. Deze stond in de kamer boven die als belastend bekend stond bij de bewoners. In die kamer bleek de entiteit weer stiekem terug gekomen te zijn en dat liet ie merken doordat deze kamer wel heel warm aanvoelde. Na een zuivering is ook deze entiteit meegenomen. Het huis voelt weer goed aan en de bewoners kunnen weer met een gerust hart gaan slapen. Na de eerste dag mailde mevrouw me al dat hun kinderen de hele nacht hebben doorgeslapen.
De kast die in de speelkamer stond en beladen aanvoelde is op advies van een van mijn mediums aan de bewoners doorgegeven dat deze het huis uit moet. Het blijkt een soort poort te zijn naar negatieve dimensies. Op een of ander manier is deze kast daarvoor gebruikt en ondanks de zuivering was dit niet afdoende.

Tilburg - juni 2010 - huis
Een gezin ervaart spanningen en negativiteit in huis. Er worden blokkades gevoelt om stappen te ondernemen in het leven. Men voelt aanwezigheid op de trap. Spullen gaan kapot of raken kwijt. Glas gaat spontaan kapot en er vallen dingen om. Er is een negatieve spiraal ontstaan waar men niet uit komt. Mijn hulp wordt gevraagd en ik ga daar heen.
In de huiskamer voel ik al een aanwezige spanning en als we naar boven lopen is op de bovenloop al aanwezigheid voelbaar. Ik begin met het zuiveren van het huis en de kamers waar de dochter zit voel je toch een vreemde belastende energie. De entiteit is vertrokken en pas beneden komen we hem weer tegen waar het nog even tegenstand biedt. De bewoonster voelt de emoties van de entiteit tijdens de zuivering. Er is nu weer rust in huis.
Tijdens het gesprek blijkt ook dat de dochter het nodige negatieve aantrekt en meemaakt het lijkt me al heel duidelijk dat hier sprake is van auralifters en bezetenheid. Helaas is ze niet thuis om geholpen te worden en wordt er een afspraak gemaakt met een bevriend medium die meer de buurt woont. Deze bevestigd dat het huis weer zuiver aanvoelt en dat er inderdaad nog entiteiten aanwezig zijn bij de dochter. Er komt gelukkig een einde aan hun problemen. Enkele dagen heb ik nog contact gehad met de moeder. Haar dochter is geholpen en er is weer rust in hun leven.

Wissenkerke - juni 2010 - huis en personen
Een vrouw wordt al jarenlang geplaagd door een entiteit die vermoedelijk haar overleden ex-man is. Deze persoon was in leven al een hel voor haar. Haar huidige relatie staat nu onder druk en ze vraagt om hulp. Ze is gevoelig en staat open voor het paranormale. Er zijn al vaker paragnosten over de vloer geweest maar konden niet helpen. Haar probleem is dat ze veel heeft meegemaakt heeft in het leven en dit heeft weerslag op de gebeurtenissen van vandaag. Mevrouw staat als een medium open voor het parnormale maar meer in negatieve zin en kan daar niet mee omgaan. Hoewel hun huis zelf ook niet goed aanvoelde waardoor je hoofdpijn kreeg is het niet de oorzaak van het probleem. Het huis is gezuiverd en voelt nu goed aan. Het heeft een beladen geschiedenis.
Deze vrouw is door mij doorverwezen naar een bevriend helderziende/paragnoste die voor mij regelmatig de huizen op afstand bekijkt. Zij kan haar verder helpen met haar problemen waardoor ook voor haar een einde komt aan een lange periode van problemen. De problemen liggen in het verleden waarbij vooral haat en vervloeking een rol spelen.

Ede - juni 2010 - huis
Ik kom voor de tweede keer bij deze villa met een oorlogsverleden. Bij mijn eerste bezoek was er een sterke emotionele beladenheid aanwezig door de razzia die in de oorlog heeft plaatsgevonden toen de Joodse onderduikers opgepakt werden. Ik had er een apart gevoel bij na de eerste zuivering en een waarneming op afstand liet nog 3 entiteiten zien die daar nog ronddolen. Er werd verteld dat er eentje zich goed verstopt hield bij de trap. Het zuiveren van de woning verliep zonder problemen. De eerste entiteit liet meteen merken dat ie er was.
Het was zoeken naar de entiteit die goed verstopt was. Bij de trap was energie te voelen en tenslotte kwamen we uit bij de kast onder de trap. Daar zat ie verstopt en niet zonder reden. Dit was de geest van een Joodse onderduiker die omgekomen was bij de razzia en die zich nog verstopt hield voor de Duitse soldaten. Na de zuivering voelde je de energie wegtrekken en is het huis helemaal gezuiverd. Het is de eerste keer dat ik voor een huis terug moest komen maar het was ook goed om het zo te doen. De eerste zuivering heeft al heel veel veranderd in het huis en ook de bewoners voelen de veranderingen.