Sneek - mei 2011 - huis
Ik heb deze klant al eerder bezocht en in dit huis trof ik een vervloekte kast aan dat in de kinderkamer stond. Deze kast was het enige meubelstuk die van haar vorige huis mee kwam en waar het ook veel spookte. In haar nieuwe huis begon de ellende langzaam maar zeker maar weer en de kast werkte als een magneet die het negatieve aantrok. Nadat de kast uit huis is weggehaald moest het huis nogmaals gezuiverd worden. In haar huis voel je nog de koude van entiteiten en ik heb haar huis van top tot teen gezuiverd. Het huis voelt weer rustig aan. Mevrouw is zelf deels helderziend en zag tijdens de zuivering en visualisaties de zuiverende energieeen door haar huis gaan.

Enschede - mei 2011 - huis en personen
Een medium vraagt mijn hulp voor vrijstaand huis dat naast een klooster en begraafplaats staat. Het huis is al eerder door een ander medium gezuiverd maar het is niet weg. Op afstand wordt gezien dat het best heftig kan zijn. Deze entiteit is goed in verstoppen en bij de zuivering moesten mijn gidsen en engelen het huis goed doorzoeken om hem te vinden maar tenslotte wordt hij wel gevonden. Haar zoon draagt een auralifter bij zich en moest gezuiverd worden. Dit verklaarde zijn vermoeidheid elke keer. De rest van het gezin is ook gezuiverd en geheald.

Den Haag - mei 2011 - huizen en personen
Een vrouw en haar vriend vragen mijn hulp voor het zuiveren van hun woningen. Het zijn gekraakte panden en men ervaart een gespannen sfeer en een aanwezigheid die hun in bed drukt. Het is vooral 's avonds en 's nachts actief. Ze durven hierdoor niet meer in hun huizen te slapen. Ik heb beide panden grondig gezuiverd. De oorzaak lag bij verkeerde vrienden die daar kwamen slapen. Gebruik van drugs is vooral geestverruimend en trekt entiteiten aan of men neemt ze mee als auralifter. Beiden zijn ook nog gezuiverd en geheald.

Amsterdam - mei 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw heeft al jaren last van dat alles in haar leven tegen zit. Er wonen mensen bij haar in de buurt die ook negatief bezig zijn. Tijdens de zuivering blijkt ze negatieve energie om zich heen te hebben die negativiteit aantrekt en deze is bij haar verwijderd. In haar appartement is een entiteit aanwezig die vooral bij de klerenkast zich manifesteerde. Deze is ook meegenomen door mijn gidsen. Het huis voelt weer goed aan en ook de vrouw heeft een gidsen/engelen healing mogen ervaren. Ze ervaart dat er belastende energie bij haar is verdwenen en het voelt weer goed aan.

Hengelo - mei 2011 - huis en persoon
Ook deze mevrouw vraagt mijn hulp. Er is veel leed gebeurt in haar leven en veel tegenslagen en nu nog steeds loopt het niet zoals het moet. Het lijkt alsof er iets gaande is waar ze haar vinger niet op kan leggen en daarom vraagt ze mijn hulp. Ik heb haar huis van positieve energie voorzien want het voelde in de visualisatie onrustig aan. Ik wilde haar ook zuiveren en healen en ik werd aardig misselijk toen ik wilde beginnen. De reden was ook duidelijk, er bleek een pittige negatieve auralifter bij haar aanwezig te zijn. Na de zuivering en healing ging er een last van haar af en voelt ze zich weer heel rustig en ontspannen. Ze zal de komende tijd weer voelen zoals ze altijd was en zullen de dingen weer op hun plaats vallen.

Almere - mei 2011 - huis en personen
Dit huis is al door iemand anders gezuiverd en degene gaf al aan dat hij niet alles wegkreeg. Het bleef even rustig in het huis maar het werd weer erger. Hun kind krijst 's nachts van angst en slaapt hierdoor slecht. Er worden voetstappen gehoord en alsof iemand boven zit te stofzuigen. Voorwerpen verdwijnen in huis. Er gaan veel lampen kapot. De moeder van het gezin heeft mijn website gelezen en voelde dat ik degene was die hun kon helpen. Ze hebben al veel meegemaakt en ook de familie heeft veel pech en verdriet gehad. Niets is hun bespaard gebleven. Reden om haar ouders en zuster te zuiveren van negatieve energie. Voor het huis voelde je al de koude en kilte en ik kreeg een onbehagelijk gevoel. Hier zit een behoorlijke negatieve entiteit in huis. Na het hele verhaal aangehoord te hebben ga ik aan het werk. Door middel van visualisaties en het aansturen van energie wordt het huis gezuiverd en de entiteit door de gidsen en engelen meegenomen. Het huis voelt weer normaal en rustig aan als we door het huis lopen. Ik heb iedereen mogen zuiveren en vooral bij de moeder komt verdriet los door de healing en kan ze eindelijk weer huilen. Ik krijg de volgende dag te horen dat hun kind de hele nacht heeft doorgeslapen.

Arnhem - mei 2011 - huizen
Een vaste klant beheert huizen in Arnhem en ze koopt geregeld wat bij die ze eerst laat zuiveren voordat ze daar aan het werk gaan en verder verhuurt. Ze is zelf gevoelig en voelt heel goed aan of er wat met een huis gaande is. Door deze intuitie en door mijn adviezen heeft een beladen huis niet gekocht omdat het daar niet helemaal klopte. Door de zuiveringen trekt ze positieve huurders aan en de energie werkt in alle opzichten positief op alles door. In de eerste huis die we bezochten was in een kamer vooral het verdriet voelbaar van de man die daar woonde. Zijn vrouw was overleden aan kanker en het verdriet zat daar nog vast in een kamer. Door de zuivering voelt deze kamer weer rustig aan. Verder hebben we nog aan kamer gezuiverd die koud en kil aanvoelde, deze voelt nu veel minder koud en normaal aan.

Den Ham - mei 2011 - huis en persoon
Het jongste kind is aardig druk en heeft geregeld last van entiteiten. Andere therapeuten hebben al de nodige entiteiten bij hem weggehaald en behandeld maar het komt steeds terug. In het huis voel ik een spanning hangen en er waart koude energie door de huiskamer. De moeder verteld dat voor haar de kelder niet fijn aanvoelt en daar zit toch de meeste negativiteit welke bij de zuivering duidelijk voelbaar is. Als ik de zuivering start komt er veel koude vanuit de grond naar boven, er is weerstand maar langzaam maar zeker verdwijnt de kille kou en voelt het huis weer normaal. In de visualisatie stuur ik de energie waar het moet zijn en wordt er veel gezuiverd. De entiteiten zitten daar al heel lang en mogelijk voordat het huis gebouwd werd. Hun kind heb ik in een korte healing weer goed geaard omdat hij te open stond.

Roosendaal - mei 2011 - huis en personen
Ik ben bij deze stel op bezoek omdat ik hun nieuwe huis in Putte zou gaan zuiveren, echter in hun huidige appartement is ook koude aanwezigheid te voelen en met hun toestemming heb ik deze woning ook gezuiverd en voor de zekerheid ook beide zelf. Bij de zuivering bleken beide lichte beladen energie vast te houden en voelde de vrouw nog een energetische binding met een oude kennis van toen.

Putte - mei 2011 - huis
In hun nieuwe huis die ze aan het opknappen zijn, voel je al meteen als je binnen komt, de koude kille energie wat daar aanwezig is. Wat daar is voelt niet goed en ik besluit meteen aan het werk te gaan. In de visualisatie ervaar ik een demonische aanwezigheid die de strijd aan wil gaan en niet weg wil. De gidsen en engelen hebben hem al snel gevonden en nemen hem mee. De kille koude is verdwenen en er hangt nog een koele energie. Door de deuren te openen en de wind door het huis te waaien verdwijnt deze energie tenslotte ook. Het huis voelt weer goed aan. Ze zijn al meer als een half jaar bezig met opknappen maar er is constant tegenwerking, tegenslagen, er komen verkeerde mensen helpen die er niets van bakken, ze voelen elke keer dat ze tegen iets onzichtbaars werken, bezoek blijft niet lang en komt niet eens terug, etc. Er zijn veel zaken die er op duiden dat ze er niet mochten wonen. De vorige bewoner voelde ook al heel negatief. Het was de reden om het huis te laten zuiveren en eigenlijk weten ze dat hun gevoel bij het bezichtigen van het huis hun al waarschuwde voor datgene wat aanwezig was.

Lommel (Belgie) - mei 2011 - huis en persoon
De dochter des huizes staat open en is gevoelig en ervaart aanwezigheid in huis. Helderziendheid zit in de familie en zij is ook daarmee begaafd. Ik voel in het huis ook al meteen aanwezigheid en bij de zuivering merk ik weinig weerstand. Het zijn meer dolende entiteiten en in de kamer van de dochter hing nog emotionele energie die zij ook oppikte. Zij is door mijn gidsen en de engelen behandeld en goed geaard want ze was wat zweverig.

Hoorn - mei 2011 - huis en personen
In hun nieuwe huis ervaart een stel last van entiteiten. Het wordt erger totdat men zelfs besluit om beneden te gaan slapen. In het huis voel ik een lichte spanning en beladenheid als ik daar zit. In het gesprek komt naar voren dat mevrouw zelf heel gevoelig is en meer waarneemt. In het huis worden ook geluiden gehoord. Ik heb de indruk dat er ook negatieve energie bij hun aanwezig kan zijn en dat het een combinatie is van entiteiten en eigen energie en dat samen versterkt. Ik heb eerst het huis gezuiverd door middel van visualisaties samen met de gidsen en engelen. Er was slechts lichte weerstand en het ging zonder problemen. Daarna heb ik zowel de vrouw als haar man gezuiverd en geheald. Bij de vrouw werd een negatieve energie bij haar hart verwijderd wat even een heftige reactie opriep en ook haar man werd gezuiverd en beiden voelden na afloop dat ze weer goed licht en ontspannen aanvoelen, het leek net alsof er een deken van beladenheid verwijderd was. Daarna zijn we nog het huis doorlopen en werd er op zolder een entiteit gevonden die achter de verwarmingsketel zich verstopte en in de badkamer bleek een emotionele entiteit zich nog op te houden. Beiden zijn meegenomen door de gidsen en engelen en het huis voelt weer goed zuiver aan. Ik heb daarna nog de omgeving in een aparte zuivering gedaan en daar werd nog de nodige entiteiten opgespoord en meegenomen. Mevrouw heeft een eigen praktijk en kan nu weer verder want haar praktijk stond stil door de problemen met entiteiten.

Amsterdam - mei 2011 - huis en persoon
Een kunstenares vraagt om hulp. Ze heeft sterk het gevoel dat ze niet verder komt in het leven en vraagt zich af wat er mis is. Moet ze haar woning zuiveren ? Helderziende waarneming laat zien dat er negatieve energie om haar heen hangt, mogelijk dat deze energie ooit over haar uitgesproken is of zelfs vanuit een vorige leven meegekomen is. Ik heb haar gezuiverd en ze voelde dat er veranderingen optrad. Ook in haar appartement is aanwezigheid van entiteiten waarneembaar en deze is ook gezuiverd. Ze kan weer verder en haar huis voelt weer goed aan.

Amsterdam - mei 2011 - persoon
Een klant waar ik eerder ben geweest ervaart angstige momenten van aanwezigheid en ze is heel gevoelig. Er blijkt een auralifter aan haar vast te kleven die ik na een zuivering bij haar weg haal. Ze voelt zich weer rustig en kalm en begrijpt nu dat veel klachten door deze aanwezigheid is veroorzaakt.

Rotterdam - mei 2011 - huis en personen
In dit grote huis woont een gezin waarbij de nodige negativiteit een rol heeft gespeelt en de vrouw des huizes is zelf steeds meer bewust van haar eigen spirituele bewustwording. In het huis wordt aanwezigheid gevoeld en ook voetstappen en gesleep over de vloer. Haar ex-man neemt ook de nodige negatieve energie mee. Het huis is eerst grotendeels gezuiverd met een visualisatie, maar er is nog wat aanwezig die zich heel stil houd. Als we door het huis lopen merken we dat de nog aanwezige entiteiten zich verstoppen en deze laatste worden door de gidsen en engelen meegenomen. Na de zuivering voelt alles weer goed aan.
Mevrouw meldt enkele dagen later dat het rustig is in huis.

Lopik - mei 2011 - huis en personen
Dit gezin heeft een periode achter de rug met veel ontwikkelingen en in huis  gebeuren veel paranormale verschijnselen. Het is reden om hulp in te roepen. Als hun verhaal aanhoor concludeer ik dat er negatieve energie aanwezig moet zijn wat de nodige problemen en negativiteit aantrekt en mijn indruk is dat de vrouw zwarte magie over zich heen heeft gekregen, vermoedelijk door haar moeder vanuit Brazilie. Ze laten me een voicemail opname horen waarbij er een afschuwelijke mannengelach is te horen, is dit een EVP of werd die vrouw op dat moment overgenomen ? Ik heb het huis gezuiverd van de nodige negatieve energie en ook de vrouw gezuiverd. Het huis en de slaapkamers heb ik afgeschermd met energie. De rust zou dan moeten terugkeren in het gezin.

Zwolle - mei 2011 - huis
Dit gezin ervaart klachten en als ik vraag blijkt dat men toch de nodige tegenslagen hebben gehad. Een medium heeft geconstateerd dat er negatieve energie op het huis zit en het zit er al als de huidige bewoners daar komen wonen. Het huis is gezuiverd en tijdens de zuivering merken de bewoners en hun kinderen de positieve energie van de engelen en gidsen en dat hun woning weer heel fijn begint aan te voelen. Ze zitten weer in een positieve spiraal naar boven.

Boekelo - mei 2011 - huis en persoon
Dit nieuwe huis is gebouwd op een voormalig fabrieksterrein. Het gezin ervaart aanwezigheid en negativiteit en in een vorig huis hebben ze dat ook al ervaren. Het heeft hier te maken met het terrein waarop het huis staat. Het huis is gezuiverd en tijdens de zuivering merkte in bepaalde ruimtes entiteiten of negatieve energie. Ik heb de man van het gezin ook gezuiverd omdat ik daar negatieve energie om zich heen opmerkte. Een medium heeft dit op afstand ook geconstateerd.

Koewacht - mei 2011 - huis en persoon
Een therapeute vraagt mij om hulp en wil graag leren hoe ze haar klanten kan helpen met zuiveren. We bezoeken samen twee van haar klanten. Ik ontmoette hier een hele lieve open vrouw met een zuivere insteek en had sterk het gevoel dat ik een zielemaatje heb mogen ontmoeten. Het eerste huis staat in Koewacht en is gebouwd op een voormalig fabrieksterrein. Het huis voelt beladen en ik krijg waarschuwende signalen. Deze entiteiten zijn niet positief gestemd en een zuivering is nodig. Tijdens de zuivering voel je weerstand en hier verstoppen de entiteiten zich ook. Ik heb grondig gezuiverd en ook ruimtes goed afgesloten. Daarnaast is ook het hele terrein met een zuivering meegenomen en werden er veel entiteiten meegenomen door de gidsen en engelen. Ik heb ook de dochter behandeld want die was niet goed geaard en stond naar mijn gevoel open voor energieeen.

Terneuzen - mei 2011 - huis
Dit huis voelt beladen, maar het heeft niet alleen met dit huis te maken. De therapeute heeft zelf al beelden gezien van golvende water en ik krijg ook in het huis een beeld te zien van een soort draaikolk. Deze wijk is gebouwd op een laag stuk grond en het heeft daarvoor onder water gestaan. Hun zoontje ziet entiteiten en telkens weer andere. Hier zijn veel mensen omgekomen en verdronken en die emotionele energie van hun doodsstrijd en angst hangt als een deken over dit gebied. Hier heb ik een andere soort zuivering moeten toepassen om deze laag van energie eerst te doorbreken  zodat daarna de gidsen en engelen de entiteiten konden meenemen. Tijdens de zuivering is veel emoties voelbaar van de entiteiten die overgaan. Er zaten hier veel entiteiten vast en na de zuivering voelde de woning weer als verlicht.

Vlodrop - mei 2011 - huis
Dit huis is al eerder door iemand anders gezuiverd maar na 2 weken is het weer mis. Na de geboorte van hun 2-jarige kind gaat het in dit gezin van alles mis. Depressiviteit, werk, financieen, sfeer, slapeloosheid, spanningen, ruzies, etc. Hun kind huilt alleen maar en  men slaapt niet in het huis. Ze vragen mij om hulp.
In het huis blijkt een negatieve entiteit te zitten die best veel invloed heeft. In het huis hebben al eerder drie vorige stellen met een scheiding het pand hebben verlaten. Tijdens de zuivering  blijkt de entiteit tegenstand te bieden en aardig slim te zijn maar tenslotte gaat ie toch mee. De man des huizes blijkt zelf helderziend te zijn en hij ziet de zuivering plaatsvinden en ziet hoe ik het huis afschermd. Hij helpt mij tenslotte ook om de laatste negatieve energieeen op te sporen. Na de zuivering voelt het huis niet meer bedrukt aan en begint alles weer warm en kleur te krijgen.

Boxmeer  - mei 2011 - huis
In dit huis voelen de dochters dat er in een bepaald deel van het huis het niet goed aanvoelt en ze vragen mij om hulp. Het zit daar al een hele tijd maar tot nu toe is er niemand geweest om dit op te lossen. Bij het gesprek komt naar voren dat het gezin veel tegenslagen en pech heeft. Er is veel gebeurd in het huis en ook met de oudste dochter zijn problemen die ik mogelijk kan verklaren. In het huis hangt een beladen sfeer en als ik daar een tijdje zit krijg ik last van stijve schouders en een gespannen gevoel. De eerste deel van de zuivering haalt al een deel van de beladenheid weg en terwijl we alle ruimtes doorlopen komen we nog een pittige entiteit tegen die ons stekende hoofdpijn bezorgd. Ik heb het huis en ruimtes afgesloten en beschermd met energie. Het huis voelt weer goed aan en de tijd zal leren wat de positieve energie zal brengen.

Kapellen  (Belgie) - mei 2011 - huis
De vrouw van dit gezin ervaart als ze huis binnenkomt een beklemmend gevoel. Het huis is niet haar huis en de problemen zijn sinds 2 jaar aan de gang. Helderziende waarneming in het huis duidt op negatieve energie dat vanuit het huis van de buren binnenkomt. In dat huis zie ik een oude vrouw die daar ooit gewoond heeft die een groep kinderen vasthoud die daar ooit omgekomen zijn. Op het huis is ooit een bom gevallen tijdens de oorlog toen het stadje gebombardeerd werd. Verder wijs ik de mensen op het feit dat hun bed tegen de muurkant van de buren staat waardoor ze tijdens het slapen energie oppikken vanuit het huis van de buren. Ik heb door middel van een visualisatie de achtergebleven entiteiten laten meenemen door mijn gidsen en de engelen en de huizen laten zuiveren. Daarna zijn we de ruimtes doorgelopen en heb ik sommige ruimtes extra afgesloten zodat er geen negatieve energie meer binnenkomt en gevuld met positieve energie. Dat konden de bewoners goed voelen. Hun huis voelt nu goed aan en er komt ook geen negatieve energie meer vanuit de buren binnen. Dat is goed merkbaar. Ik heb ze nog laten zien dat je een knuffel van een kind kan vullen met positieve energie.

Etten-Leur - mei 2011 - huis en persoon
Deze gevoelige vrouw is een vriendin van een ander klant in deze stad en komt daardoor met mij in contact. In haar huis ervaart ze aanwezigheid en ook tijdens het slapen heeft ze last. Helderziende waarneming duidt op invloed van beneden waar haar negatieve buurvrouw woont en ik zie aanwezigheid in haar slaapkamer in een hoek en de bewoonster bevestigd mijn gevoel. Ik heb het huis gezuiverd en ben samen met haar het huis doorgelopen en heb ter plekke nog met energie afgesloten en gevuld wat goed aanvoelde. Ze voelt dat haar huis weer goed en zuiver aanvoelt. Ik heb haar kat nog behandeld en het beestje reageert nu weer heel anders. De vrouw is ook behandeld en er bleek nog de nodige negatieve energie bij haar te zitten wat kenmerkend is voor iemand die vervloekt is of last heeft van zwarte magie. Na een healing voelt ze zich weer helemaal in orde.

Tilburg - mei 2011 - huis en personen
Hun huidig huis hebben ze de afgelopen jaren onderverhuurd aan studenten en nu ze er weer in willen wonen, willen ze het eerst laten zuiveren. In huis is duidelijk een gespannen sfeer voelbaar en als ik de bewoonster daar attent op maakt voelt zij het op haar manier ook wel. Haar man voelt ze moe na het slapen en het jongste kind wil niet in zijn kamer slapen. Ik zie aanwezigheid in huis en met mijn gidsen, engelen en andere lichtwezens gebruik ik een visualisatie om het huis te zuiveren. Het voelt hierna stukken rustiger en lichter. Ik heb met de bewoonster nog alle ruimtes aangevoeld en afgeschermd. Haar oudste zuster heb ik ook behandeld omdat ze diverse lichamelijke klachten heeft. Ze blijft onder invloed van zwarte magie te zitten en tijdens haar zuivering werd de kamer ijskoud. Zoveel negativiteit kwam er van haar los die door de diverse lichtwezens werden losgemaakt. Ik heb haar afgeschermd zodat ze hier geen last meer van krijgt.

Rotterdam - mei 2011 - huis
In dit huis gebeuren paranormale verschijnselen. Het zijn vooral de lampen die vreemd doen en waarbij de ene lamp het wel doet en de ander niet terwijl het op dezelfde groep zit. Paranormale waarneming op afstand laat entiteiten zien en nog meer. Ter plekke constateer ik toch dat er ook veel negatieve energie aanwezig is en dat vooral de basis afgunst is van veel mensen. Dit kan de bewoonster wel bevestigen.
Ik zuiver het huis eerst van alle negatieve energie d.m.v. een visualisatie samen met mijn gidsen en andere lichtwezens. Beneden in het huis ervaar ik een spanningsveld en als we naar boven lopen voel je duidelijk verschil. Het is boven veel lichter en ontspannender. Het lijkt me niet vreemd dat er beneden entiteiten aanwezig zijn en vooral in de kruipruimte onder het huis. Ik heb de ruimtes gezuiverd en afgeschermd en tenslotte komen we beneden de entiteiten tegen die in de huiskamer ronddolen. Het huis voelt nu weer goed aan.

Almere - mei 2011 - huis en personen
Dit gezin heeft al een tijd last van onrust in hun relatie. In het gesprek komt naar voren dat ze geen rust vinden in huis en dat men geleeft wordt. Het krijgen van kinderen verloopt moeizaam, veel electrische apparatuur gaat kapot in huis, brand bij de buren, hun dochter valt wel eens flauw, etc. Er gebeurt veel maar wat is er aan de hand ? De dochter valt flauw omdat ze naar mijn gevoel 's ochtends in ieder geval een ontbijt moet hebben en niet met een lege maag op pad moet gaan. Helderziende waarneming ter plekke laat hun huis zien met negatieve energie. Entiteiten worden niet meteen gezien omdat deze negatieve energie als een sluier over het huis hangt en ook zie ik deze energie bij beiden. Hier is dus zwarte magie uitgesproken wat op het huis ligt en bij beiden aanwezig zijn. Deze trekt pech en ongeluk aan. Ik heb eerst het huis gezuiverd van deze energie en daarna de aanwezige entiteiten die daar ronddolen. De vrouw van het gezin was het sterkst getroffen door de negatieve energie en het duurde even voordat ze weer helemaal zuiver was. Na een zuivering en healing voelen beiden heel veel rust en ontspanning en zo moet het ook na een complete zuivering ook voelen. Hun huis en ook beiden zijn gezuiverd, geheald en afgesloten van de negatieve energie.

Apeldoorn - mei 2011 - huis
Dit huis is van een familielid van een eerdere klant van mij die mij aanbevolen heeft aangezien die hele positieve ervaringen met mij heeft gehad. Dit huis en het huis daarnaast (van zijn ouders) wordt door een van mijn mediums gezien als een plek waar heftige entiteiten aanwezig zijn. In het huis voel ik aanwezigheid vlak bij de grond en het lijkt erop dat deze entiteiten in de kruipruimtes onder het huis aanwezig zijn i.p.v. de zolder waar ik ze vaak tegenkom. Als ik zuiver voel je de koude kilte vanuit onder het huis naar boven komen. Ik zuiver het gehele huis en vooral de kruipruimte en de grond en het voelt weer beter. De bewoners hadden last van opgejaagdheid en voelden constant onrust. Het huis is met energie afgeschermd zodat er geen negatieve energie meer kan binnenkomen.

Apeldoorn - mei 2011 - huis
Het huis daarnaast is van de ouders van de man. In dit huis is het zelfde probleem aanwezig. Ook hier veel koude energie vanuit de kruipruimte. Je krijgt gewoon koude voeten en benen. De moeder heeft altijd koude voeten in huis. Ook hier is veel aandacht voor de kruipruimte en de grond. De rest van de woning is gezuiverd en afgesloten en voelt goed. De koude in de grond is weggetrokken en spoedig zal het niet meer zo koud aanvoelen bij de grond.

Zeist - mei 2011 - huis en persoon
Dit jonge stel heeft last van bezoek tijdens het slapen. Het wordt al zo lastig dat men mij om hulp roepen. De vrouw ervaart dat ze overgenomen wordt en niet eens beseft waar ze is en wat ze doet. Na de zuivering van het huis heb ik gezuiverd en bleek ze een auralifter bij zich te hebben. Ze voelde na de zuivering het grote verschil. In het huis voel ik niet zo snel entiteiten maar er blijkt toch onder het huis en op de begaande grond zwarte magie energie te zitten. Bij de zuivering van het huis wordt de keuken en gang letterlijk ijskoud. Ook de man blijkt de nodige zwarte magie energie te hebben en is na de zuivering er van af. Hoe deze energie is binnengekomen dat is niet bekend. Het is ook zijn ouderlijke huis en mogelijk is het al eerder op hun afgeroepen. Het huis voelt weer rustig aan en het stel kan weer verder.

De Meern - mei 2011 - huis
Dit huis is ooit al eerder door mij bezocht. Toen voor entiteiten. Het is lange tijd rustig geweest maar plotseling was er iets. Als de vrouw eerder thuis komt dan voelt ze zware aanwezigheid vooral op de overloop en lijkt het alsof ze tegen een muur aanloopt. Het zoontje is al een aantal keren door iets van de trap geduwd. In de buurt gebeuren ook steeds meer vreemde zaken zoals ongelukjes e.d. Er klopt iets niet. Het wordt door mijn mediums als demonisch gezien. Het is niet huisgebonden en loopt daar door de buurt heen. Ik heb een zuivering toegepast die voor de gehele buurt gebeurde. Er is daar het nodige meegenomen en verder heb ik het huis nog geinspecteerd en goed afgesloten zodat daar geen onverwachts bezoek meer kan komen.

Enschede - mei 2011 - huis en persoon
Een hulp oproep voor een jongeman die al een tijdje de weg kwijt is. Hij staat constant onder toezicht van familieleden omdat hij stemmen in zijn hoofd hoort die hem dwingen om zelfmoord te plegen. Hij is al een keer uit het raam gesprongen. Hij heeft een tijdje in het spirituele gezocht en veel spirituele dingen gedaan omdat hij zelf heel gevoelig en spiritueel is. Hij is al onder behandeling van de psychiatrie geweest maar zelfs de zwaarste medicijnen hebben geen invloed op hem. Hij praat in vreemde talen en de familie heeft sterk de indruk dat hij bezeten is. Via hun geloof is daar hulp gezocht maar die kan weinig voor hem uitrichten en  tenslotte zoeken ze hulp en komen bij mij terecht. Het is bekend dat hij als hij onder invloed is bijzonder sterk is. Bij een eerder geval bleken 7 mannen nodig te zijn om hem in bedwang te houden. Aangezien ik al eerder op pad was voor andere klanten, wordt deze klus nachtwerk voor mij.
Tijdens de zuivering van deze jongeman staan de opgetrommelde mannen klaar om in te grijpen mocht hij agressief worden. In de ruimte waar we verblijven voel ik zowieso al de aanwezigheid van negatieve entiteiten en die zuiver ik eerst. Tijdens de zuivering zie je de lamp bewegen door de energieeen in de ruimte. Nadat ik de ruimte heb afgesloten kon ik beginnen met de zuivering. Het valt gelukkig mee maar mijn gidsen en de engelen hadden veel tijd nodig om hem te zuiveren. Ik stond daar meer als 2 uur te zuiveren en de koude energie verdwijnt tenslotte. Een tweede sessie bevestigde mijn gevoel. Hij heeft nog veel onwillekeurige bewegingen maar dat zie ik meer als een uiting van spanningen die hij nog niet verwerkt heeft.

Alkmaar - mei 2011 - huis
In dit huis voelt de bewoonster de aanwezigheid van entiteiten. Ze heeft al iemand anders benaderd voor een zuivering maar geen goed gevoel hierover. Andere mediums geven aan dat er twee entiteiten aanwezig zijn. Er is echter meer aan de hand. Als ik daar in huis ben voel ik al meteen de aanwezigheid van koele wind en energie. Met een visualisatie pak een groot deel van de negatieve energieeen aan en de bewoonster voelt de energie die ik aanroep. Tijdens de zuivering pak ook de ruimte onder het huis aan en daar zit heel veel. De vloer straalt heel veel kille energie uit en ook haar vriendin die aanwezig is voelt dit. Na de zuivering voelt dit weer normaal. Door het huis worden de entiteiten door gidsen en engelen achterna gezeten totdat het weer rustig is. Bovenin de slaapkamer is er nog eentje te voelen die zich probeert te verstoppen maar tevergeefs. De rest van het huis voelt goed aan. De oorzaak lijkt bij de buren vandaan te komen. Je voelt de energie straling door de muur komen en ze verteld dat het alcoholisten zijn met veel problemen. Er heerst daar een hele krachtige negatieve energie die sterk genoeg is om door de muur heen te stralen. Door het huis goed af te sluiten lukt het mij om het grootste deel van deze energie te neutraliseren. Het huis staat al een tijd te koop maar tot nu toe zonder succes. Het is geen wonder met zoveel entiteiten en negatieve energie. Nu hopen dat de zuivering succes brengt met de verkoop.

Hoorn - mei 2011 - huis
Deze voormalige herberg is maar liefst meer als 400 jaar oud en de bewoonster heeft iemand anders het al op afstand laten zuiveren, maar het is niet afdoende. Mijn mediums geven aan dat het nog lang niet schoon is. Daar aangekomen voel je al de aanwezigheid van de entiteiten die daar nog ronddolen. Ik ben het huis doorlopen en ook boven zijn ze duidelijk te voelen. Het zijn vooral dolende geesten en het voelt op zich niet echt negatief en bedreigend aan. De zuivering gaat dan ook zonder problemen en ook hier zit veel koude energie onder het huis. Zuivering van de ruimtes onder het huis en de grond werkt positief. Het huis is gezuiverd en de ruimtes door mij afgesloten. De bewoonster ervaart nu een rust en opgeruimd gevoel in het huis. Ik heb daar nog meegegeten van de zelfgemaakte pizza's en ga met een voldaan gevoel naar huis.

West-malle (Belgie) - mei 2011 - huis en personen
In dit pasgebouwd huis ervaart het gezin sinds ze er wonen dat ze slecht slapen. Er worden geestverschijningen waargenomen, een koude hand op de schouder ervaren, beladen gevoel in huis, sommige ruimtes voelen niet fijn, etc. De kern van het probleem is tweeledig. Er is sprake van zwarte magie wat de familie met zich meedraagt als een vervloeking en men trekt naar plekken toe waar het ook negatief is. Als eerste heb ik het huis gezuiverd en ook de grond waarop het huis staat. De problemen hebben met de plek te maken waar het huis staat. Alle ruimtes zijn door mij doorlopen en in de slaapkamer is een vrij negatieve entiteit aanwezig. Met het afsluiten van de ruimtes kom ik tenslotte in de huiskamer terecht waar de overige entiteiten zich ingesloten voelen en die zijn bij de zuivering tenslotte ook overgegaan. Het zuiveren van de grond en ruimtes onder het huis ging gepaard met koude energie die omhoog kwam. Ik heb de gezinsleden gezuiverd en de vrouwelijke leden voelden de negatieve energie bij hun de grond inglijden waar het thuishoort. Het huis is gezuiverd en ook de familie is bevrijd van hun vervloeking. Er zijn nog meer familieleden die nog geholpen moeten worden maar dat hoor ik nog.

Nijmegen - mei 2011 - huis en persoon
Ik heb eerder bij hun ouders het huis gezuiverd maar nu zuiver ik ook de twee kamerwoningen van hun dochters die in Nijmegen wonen. In beide woningen is belastende energie aanwezig en het voelt weer beter. Bij de oudste dochter zijn ook auralifters aanwezig en die heb ik ook gezuiverd. Ze is gevoelig en heeft daar een hele tijd al last van.

Meeuwen - mei 2011 - huis en persoon
Deze alleenstaande moeder met twee kinderen wordt een aantal jaren geteisterd door een negatieve entiteit. Deze entiteit is in staat de electra in huis te ontwrichten, lampen die het de ene keer doen en dan weer wel, vanzelf aangaan, mobiele telefoons die het niet doen of waarbij vanzelf de prepaid wordt opgemaakt, de auto wordt letterlijk onklaar gemaakt, de vreemdste zaken gebeuren er in huis. Men kan niet de zolder op omdat men wordt tegengehouden. Op weg naar hun huis worden we in het dorp al in de auto belaagd met een koude kille energie die ik moest tegenhouden. Dit beloofd niet veel goeds. In het huis bevinden zich tot verbazing van de bewoonster een heleboel bromvliegen die overal rond vliegen. Dit was er niet toen ze vertrok. Voor mij reden om meteen met zuiveren beginnen. Ik zuiver eerst een ruimte die ik gebruik als een soort veilige zone waar vanuit ik de rest van de zuivering doe. Je voelt constant de onbehagelijkheid van de aanwezigheid van de entiteit en voor mij een waarschuwing dat deze negatief is. Als ik de rest van de zuivering doe beginnen de lampen in de huiskamer een beetje te slingeren. Langzaam maar zeker komt er rust in huis en ondertussen pak de rest van het huis aan. Nadat alles gezuiverd is voelt het huis weer normaal aan. Alle ruimtes zijn goed afgeschermd met energie en ook het huis heeft een goede bescherming gekregen. Het huis ligt vlakbij een kerkhof dus dat is wel nodig. De bewoonster is ook gezuiverd want ze heeft wat negatieve energie om zich heen.

Eindhoven - mei 2011 - huis en personen
Dit echtpaar vraagt mijn hulp omdat ze het niet meer aankunnen. Men krijgt barstende koppijn als men in huis bezig is en het gevoel is er dan men bij bepaalde ruimtes eruit gejaagd wordt. Ik krijg in het huis een negatieve entiteit te zien die van zijn macht geniet. Tijdens de zuivering wordt deze entiteit meegenomen door de gidsen en engelen. Ik zuiver alle ruimtes en sluit alles goed af. Ik heb ook de ruimte onder het huis gezuiverd want daar voelde ik ook kille energie en de bewoner verteld me na de zuivering dat hij opmerkte dat de vloer niet meer koud was, dat klopt, want ik had het gezuiverd. Het huis voelt weer goed aan. Zijn vrouw vertelde dat ze constant hoofdpijn heeft en dat het nog niet weg is. Ik probeer haar te healen maar ik vermoed dat er wat anders aan de hand is als ze verteld dat ze ook constant moe is. Met een aangepaste zuivering blijkt dat er sprake is van zwarte magie. Ze draagt letterlijk deze negatieve energie bij haar en na de zuivering voelt ze geen hoofdpijn meer en voelt ze zich bevrijd van een last. Ze vermoed dat deze energie afkomstig van een oude vriendin die vrij negatief was. Ook haar man is gezuiverd en die voelt ook dat er een last van zich afglijdt. Hun zoon is ook gezuiverd. Na de zuivering voelen ze zich weer kiplekker en opgelucht.

Rotterdam - mei 2011 - huis en personen
Bij deze klant ben ik eerder geweest om haar appartement te zuiveren en ook haar kinderen te helpen. Er is veel in positieve zin gebeurd maar mevrouw heeft last van angsten en vermoeidheid en vraag me om nog eens te kijken wat er aan de hand is. Een bevriend medium ziet dat mevrouw negatieve energie met zich meedraagt dat ook bekend staat als zwarte magie. Ik heb haar in een aangepaste zuivering behandeld en het duurde ruim een uur totdat alle negatieve energie bij haar verdwenen is. Deze energie zat diep in haar en bij het begin werd ze ook misselijk en draaierig, maar na de behandeling voelt ze alsof er een hele zware last bij haar verdwenen is. Haar nek voelt weer soepel aan en lichamelijke klachten zijn verdwenen. Alleen een vermoeidheid is voelbaar omdat haar lichaam constant die last met zich heeft meegedragen en dat zal de komende dagen vanzelf herstellen. Ook haar kinderen zijn voor de zekerheid behandeld maar die hadden niets bij zich. Het huis is voor de zekerheid nog op negatieve energie gecontroleerd.

Culemborg - mei 2011 - huis en persoon
Dit gezin is getroffen door zwarte magie waarbij de oudste zoon een aantal vreemde lichamelijke klachten heeft die men medisch niet kan verklaren. Het huis is als eerste gezuiverd en afgesloten om een veilige omgeving te creeeren. Bij de zoon zit negatieve energie en een entiteit die door deze negatieve energie aan zijn linkerbeen zit verbonden. De negatieve energie wordt tijdens de zuivering door gidsen en engelen doorbroken maar de entiteit kan nog niet verwijderd worden. Dit veroorzaakt hevige pijnen bij de zoon en op een bepaald moment stoppen de gidsen en engelen ook. Ik kom daar zeker nog terug om mijn werk af te maken.

Rotterdam - mei 2011 - huis en personen
Bij deze klant ben ik eerder geweest en nu is het er weer raak. In huis is een pittige entiteit aanwezig die vooral de zoontjes angst aanjaagt. Echter op het gezin wordt ook zwarte magie aangetroffen die het negatieve aantrekt. Tijdens de huiszuivering voel je dat de entiteit vrij negatief is en het lijkt zich naar de buren weg te trekken. Het huis is goed afgesloten met energie zodat het ook beschermd is. Bij het zuiveren van de bewoners blijken de moeder als een van de zoontjes negatieve energie bij zich te dragen en zijn ze van deze energie gezuiverd.

Etten-Leur - mei 2011 - huis en personen
Een oude klant van mij vraagt mijn hulp omdat een collega door familie-omstandigheden hun niet kon helpen. De schoonmoeder zit in de negatieve energie en geeft dit onbewust aan hun door waardoor ze ook weer negativiteit om hun pad krijgen. In een visualisatie zie ik dat hun huis aan de bovenkant letterlijk openstaat waardoor van alles kan binnenkomen. Het huis is gezuiverd en weer afgesloten. Bij de vrouw en ook bij haar man is zwarte magie energie aanwezig die door de zuivering is verwijderd. Een vriend van hun is ook aanwezig en die ook gezuiverd van vrij negatieve entiteiten. Tijdens de zuivering zie je zijn ogen heel open en strak staan waardoor hij heel boos begon te kijken maar dit verdween vrij spoedig. Hij blijkt heel gevoelig en goed helder te kunnen waarnemen.

Etten-Leur - mei 2011 - personen
Deze jongedame heeft veel last van hoofdpijnen veroorzaakt door de negatieve energieeen die ze bij zich draagt. Hier heb ik een langere zuivering toegepast waardoor al die negatieve energie bij haar verdween. Ik heb al eerder de rest van het gezin ook behandeld.

Leeuwarden - mei 2011 - huis en persoon
In dit huis is aanwezigheid voelbaar die vooral hun jongste kind uit de slaap houd. Zijn moeder is ook paranormaal gevoelig. Ik heb het huis gezuiverd en goed afgesloten waardoor het huis weer rustig aanvoelt. Het was niet heftig wat ik daar aantrof maar eerder vervelend.

Assen - mei 2011 - huis en persoon
De bewoners ervaren last van hun negatieve buurvrouw. Zou haar energie hun last bezorgen ? Ik besluit om polshoogte te nemen en te kijken wat daar aan de hand is. Het blijkt een samenspel te zijn van verschillende energieeen. Negatieve energie van de buurvrouw, entiteiten, aardstraling, etc zijn aanwezig. Het huis is gezuiverd en afgeschermd en voelt weer goed aan. Ook de grond heeft een goede zuivering gekregen.

Zuidwolde - mei 2011 - persoon
Deze gevoelige jongedame die ik ooit al eerder ontmoette bij een ander klant, vraagt mijn hulp omdat ze veel last heeft omdat ze niet goed geaard is. Ik heb bij haar thuis een zuivering en gidsen healing gegeven waardoor ze weer goed geaard en afgesloten voelt.

Maartensdijk - mei 2011 - huis en omgeving
Ik ben ongeveer iets meer aan maand geleden bij dit gezin geweest om te helpen en ik vond daar een gezin dat getroffen was door pech en tegenslagen. Er was veel negatieve energie in het huis aanwezig en entiteiten en het ligt ook aan de omgeving waar het huis staat. In de straat hangt een bepaalde druk en ik merk dat ik hoofdpijn krijg als ik me daar voor open stel. De bewoners merkten na de zuivering hoeveel verlichting het bracht. De vorige zuivering was pittig en kostte me een hele avond voordat alles daar weer zuiver was. Het huis is afgeschermd maar de bewoners merken wel dat de omgeving druk uitoefent om binnen te dringen. Ik ben nogmaals gekomen om de omgeving ook te zuiveren. Het heeft te maken met het historisch verleden van dit stuk grond. Lang voordat deze huizen er stonden is er veel gebeurd op deze plek en vermoedelijk is er hier flink gevochten en dan praat ik over de Middeleeuwen en de tijd van de hertog van Gelre. De zoon heeft ooit beenderen in de tuin gevonden. Voor de zuivering voor de omgeving kies een vorm van visualisatie die ik samen met de gidsen en andere lichtwezens doe. In het begin is er veel weerstand, de kleuren zijn donker en weigeren plaats te maken, maar langzaam maar zeker begint dit op te klaren en er komt steeds meer licht in mijn visualisatie. Er is veel opgeruimd en er kwam veel hulp van boven om te helpen. De vader uit het gezin zag heel veel gezichten van oudere bewoners die daar destijds hebben gewoond en niet meer leven en mogelijk kwamen zij een handje helpen. Tijdens de zuivering was het akelig stil in de omgeving, dat viel op. Na de zuivering voelt de omgeving opgeklaart en is de druk weg. Ik heb mijn plicht weer gedaan en de mensen die hier wonen zullen zich weer beter gaan voelen.

Rotterdam – mei 2011 – huis en persoon
Een klant in opleiding in het spirituele werk heeft me een tijd geleden uitgenodigd om eens van gedachten te wisselen hoe zij zich verder kan ontwikkelen. Het was heel gezellig en tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze ook negatieve energie heeft ervaren in haar huis. In dit huis voel ik zelf ook een vorm van belastende energie wat mij misselijk maakt. Ik heb hier door middel van visualisatie een zuivering toegepast. Zij voelde bij haar een last van afgaan. Ik heb haar ook nog een healing gegeven maar ze voelde aan als een krachtige persoon met de nodige potentie en een healing was niet echt nodig.


Enschede – juni 2011 – huis
In dit huis woonde een gezin die het twee maanden geleden ontvluchtte wegens paranormale verschijnselen. Een week eerder heb ik haar zoon gezuiverd omdat hij hevig last heeft van auralifters en ook in die ruimte bleek het nodige aanwezig te zijn. Het gezin wil echter terug dus vroegen ze mij om het eens goed te zuiveren. Buiten het huis voel je de kille energie uitstraling en ik ben al vanaf buiten begonnen met zuiveren. Binnen het huis voelt het al rustig en heb ik voor de zekerheid alles goed gezuiverd en afgesloten zodat ze nu weer met een gerust gevoel kunnen wonen. Het huis heeft vocht problemen en hierdoor kan het water ook niet goed stromen wat duidt dat aanwezigheid van negatieve energie.


Hoorn – juni 2011 – huis en persoon
De kinderen van dit jonge gezin zien entiteiten als ze slapen en slapen hierdoor slecht. Ze schijnen vanaf de buren te komen en daar zit toch wat negativiteit. Mijn gevoel zegt dat ook de grond een geschiedenis heeft en daar zitten ook energieeen wat nu nog invloed heeft op het heden. Er heeft daar ooit een klooster gestaan. Ik zuiver deze buurt met een visualisatie en ook bij de zuivering van de grond voel je de nodige energieeen los komen. Het huis voelde na inspectie verder weer goed aan en het is verder goed afgesloten. De vrouw heb ik nog een healing gegeven.
Een buurman verderop vraagt ook mijn hulp en daar ga ik ook naar toe.

Hoorn – juni 2011 – huis
Deze creatieve buurman is een verzamelaar van veel voorwerpen en was vroeger ook een bekend persoon in theater en in de literatuur. Doordat hij veel voorwerpen in huis binnenhaald komen ook diverse energieeen het huis mee. Hij slaapt niet goed en als ik de slaapkamer kom zie ik heel veel boeken. Boeken bevatten ook veel energie en dat heb ik hem uitgelegd om deze niet in de slaapkamer te doen. Het huis is gezuiverd en ook veel
voorwerpen zijn meegezuiverd maar hij krijgt ook uitleg hoe hij het zelf mag doen. Het is nu hopen dat hij nu beter slaapt.


Amstelveen – juni 2011 – huis en persoon
De dochter van dit gezin heel veel last van diverse vreemde entiteiten die haar in de avond en nacht last vallen. Zij lijkt dit aan te trekken en hierdoor wordt de nachtrust van het gezin verstoord en het wordt alleen maar erger. Een ander therapeut heeft haar chakra’s afgesloten maar dit werkt maar tijdelijk. Ook in huis zijn entiteiten aangetroffen die door anderen zijn gezuiverd.
Ik zuiver voor de zekerheid hun huis nog heel zorgvuldig en sluit alles goed af. De dochter blijkt niet goed geaard te zijn en heel zweverig te zijn waardoor ze contact maakt met dimensies waar zwarte entiteiten ronddolen. Met een gidsen/engelen healing wordt ze weer goed geaard waardoor ze niet meer open staat voor entiteiten. Ze voelt zich na de healing heel zwaar ten teken dat ze goed geaard is.


Utrecht – juni 2011 – huis en personen
Dit gezin heeft last van negatieve energie waardoor ze elke nacht wakker worden op hetzelfde tijdstip. Ook haar man die nog in het buitenland zit heeft de laatste tijd pech en ongeluk. Men heeft last van een opgefokt gevoel, voelt zich moe en hebben last van lichamelijke klachten. Ik heb alle gezinsleden gezuiverd en men voelt zich na de zuivering bevrijdt. Het huis is gezuiverd en goed afgesloten.

Wychen - juni 2011 - personen
Dit zijn klanten waar ik al eerder geweest ben en toen was er sprake van zwarte magie energie in huis en bij de bewoners. Ik heb hier nog een aanvullende healing/zuivering gedaan om de rest van de energieeen te zuiveren. De bewoners voelen de energie naar de grond verdwijnen.

Wolphaartsdijk - juni 2011 - huis en personen
In dit oude huis aan de dijk zijn er vooral problemen met water. Ook verbouwingen aan het huis zijn problematisch. Het gaat niet of men trekt verkeerde mensen aan. Er vinden in huis paranormale verschijnselen plaats maar er is vreemde plek in de hoek van de keuken en in de badkamer wat heel vreemd aanvoelt. Ik voel daar ook iets wat ik niet direct kan plaatsen. Het is niet koud of kil maar eerder dat je door een soort energie moet. De man is echter helderziend en ziet ook wat er allemaal gebeurt. Als ik de gidsen en engelen die plek laat zuiveren blijkt echter wat er aan de hand is. Op die plek onder de grond zit nog de overblijfselen van een oude waterput. In die put is een vrouw ooit verdronken en haar man heeft destijds uit verdriet zelfmoord gepleegd en is als entiteit bij die put blijven hangen omdat hij zijn vrouw op die plek is kwijtgeraakt. De gidsen en engelen waren meer als een uur bezig om hem met liefde uit die benarde positie te bevrijden en tenslotte mee te nemen. Die plek voelt nu weer goed aan.
Beide bewoners hebben nog een gidsen/engelen healing gekregen.

Wapenveld - juni 2011 - huis
Op deze plek hangt een vreemde sfeer. Het is een erf met twee huizen waar in de loop der tijd enig verval is opgetreden. De bewoner krijgt het niet verkocht en hij veel tegenslagen en ook de buurt ziet hem liever gaan dan staan. Er gebeuren ook paranormale verschijnselen en ik besluit hier een buurt-zuivering te houden en deze plek in het licht te zetten door een energie-vortex te openen. De plek na de zuivering weer licht en ontspannen aan. De zon begint na de zuivering te schijnen en alles in het licht te zetten. Het is nu afwachten hoe alles vanaf nu uitpakt.

Amersfoort - juni 2011 - huis en persoon
In dit huis zijn wat entiteiten te voelen en na de zuivering is het meegenomen. Het is niet heftig of zo. De vrouw des huizes heeft een gidsen/engelen healing gekregen en werd door mij geattendeerd dat ze met haar gidsen kan communiceren en het is nu een kwestie van doen.

Enschede - juni 2011 - huis
De bewoners klagen in dit huis over slecht slapen en men is bewust van de aanwezigheid van aardstraling. Onder het huis blijkt wateraders te lopen. Door zuivering van het huis en de grond is de straling minder geworden en door energie tussen het huis en de grond te plaatsen werkt dit als een filter waardoor de straling niet meer zo negatief naar boven komt. Omdat ze nu op vakantie zijn op de camping wordt het even afwachten wanneer ze resultaat voelen.

Nieuwegein - juni 2011 - huis en persoon
In dit flatgebouw en ook het huis van haar moeder elders in de wijk is krachtige aardstraling voelbaar. Zelfs ik voel de koppijn opkomen. Het is niet verwonderlijk dat de bewoners veel lichamelijke klachten hebben en moe zijn. Dit is echt niet gezond om hier te blijven wonen. Ik heb de woning gezuiverd en ook de grond onder het huis en je voelt de straling minder te worden. Door kosmische energie tussen het huis en de grond te plaatsen en deze te bekrachtigen wordt een soort filter geplaatst wat de energie uit de grond behoorlijk verminderd. Door de grondzuivering is de energie al behoorlijk verminderd en niet meer zo krachtig als toen.

Brummen - juni 2011 - huis en persoon
Bij deze klant ben ik al eerder geweest en de vrouw ervaart nog steeds terugkomende keelklachten wat afkomstig is uit een vorig leven. Ze is ooit opgehangen of zelfs onthoofd geweest en die uiten zich als keelklachten. Door een aangepaste healing heb ik dat verminderd. De klachten kwamen opzetten doordat ze in de nieuwe nieuwbouwwijk gingen wonen. In deze buurt hangt een vreemde sfeer en energie die al voelt als je de wijk binnenrijdt. Dat is voor mij reden om hier ook een buurtzuivering te houden omdat het te maken heeft met de grond en wat hier ooit gestaan heeft. De buurt voelt na de zuivering weer goed aan.

Austerlitz - juni 2011 - huis en personen
Ik wordt hier voor twee huizen geroepen van twee vriendinnen. In het eerste huis is alleen de gang wat belast maar meer met de energie van vorige bewoners en bezoekers. Het is niet heftig of zo. Ik heb daarna beide dames een gidsen/engelen healing gegeven en ook de dochter. In het andere huis was duidelijk een entiteit waar te nemen. In mijn helderziende waarneming ter plekke werd ik geconfrontreerd met een eenzame en zwaarmoedige man die destijds door zichzelf op te hangen zelfmoord heeft gepleegd. Ik voelde de strop om mijn nek. Het is familielid die elders dat gedaan heeft en hier is blijven hangen. De bewoners worden vaak om 23:23 uur wakker, het tijdstip dat hij overleed. In het huis is zijn aanwezigheid voelbaar en na de zuivering is het over. Mensen die zelfmoord plegen zijn vaak overdag ook sterk voelbaar en dat was hier ook het geval.

Hoofddorp - juni 2011 - huis
In dit huis neemt hun kleine dochter het nodige waar en wordt weleens hysterisch wakker. Als ik daar zit voel ik al de koude winden waaien. Het waait vlak boven de grond wat duidt op dieren entiteiten. Als ik het huis zuiver wordt ook gewaar van behoorlijke negatief aanvoelende entiteiten die het niet fijn vinden dat ik daar ben. Ze komen van de buren af want daar wordt ik ook naar toe getrokken. Op zolder voelt ook de bewoonster de onbehagelijk gevoel dat deze entiteiten zeer negatief zijn. Het huis is gezuiverd en goed afgesloten want ze komen vanaf de buren het huis binnen. Daar is vaak ruzie en geschreeuw te horen dus het klopt dat het daar niet in orde is. Voor nu zijn deze bewoners gevrijwaard van de negatieve entiteiten en het is te hopen dat de ook de buren geholpen mogen worden. Ik heb in ieder geval daar ook de engelen op af gestuurd en het is nu te hopen dat ze geholpen mogen worden.

Eerbeek - juni 2011 - huis en persoon
In dit huis van een oud-collega worden door zijn kleine kinderen de nodige verschijnselen waargenomen. Hij is zelf ook gevoelig en voelt zich vermoeid. Ik voel als ik daar zit inderdaad koude energie en is het goed om daar te komen zuiveren. Ik heb het huis, de grond en ook al ruimtes daaronder gezuiverd. Ik voel dat het te maken heeft met een boerderij die daar ooit gestaan heeft. De contouren zijn zichtbaar als ik een helderziende waarneming ter plekke doe. Mijn oud-collega heeft ook een healing gekregen waardoor hij nu beter geaard wordt.

Oss - juni 2011 - huis
Dit gezin voelt zich in de huis onrustig en vermoeid. Alles zit tegen en men wordt tegengehouden. Er zijn vreemde verschijnselen met de electra en ook hun hond blafte tegen iets onzichtbaars. Via een familielid waar ik ooit ben geweest voor een huiszuivering komen ze bij mij terecht. Het is opvallend dat na de afspraak alles  in huis rustig werd en men weer rust kreeg. Dat vonden ze nogal vreemd. Het is echter stilte voor de storm omdat entiteiten heel goed aanvoelen dat een zuivering  niet datgene is waar ze zitten op te wachten en zich dan stilhouden om te hopen dat het niet doorgaat. Bij de zuivering van de grond en de ruimtes onder het huis blijkt plotseling hoe heftig het daar is. Er komt overal een koude kilte vanaf de grond opzetten en het begint behoorlijk koud te worden in huis. Ook krijg ik een onbehagelijk gevoel op bepaalde plekken omdat sommige entiteiten behoorlijk negatief zijn. De gidsen en engelen hebben daar veel werk te verrichten. Na de zuivering onder het huis zijn ook alle ruimtes gezuiverd en goed afgesloten maar daar is het minder. Op zolder hangt een vreemde energie en ook de bewoners voelden zich daar niet prettig. Het is daar ook opgeklaart. Paranormale waarneming laat mij zien dat op deze plek ooit een  grote landerij heeft gestaan. Ik zie ook een ritmeester van adel die daar ooit de baas is geweest. Opvallend is dat hun hond overal keek en na de zuivering heel aandachtig om zich heen keek in de woning. De dochter zag tijdens de zuivering een soort van aureool boven mijn hoofd verschijnen. Het is nu weer rustig in de woning en de bewoners zullen nu merken dat ze rust krijgen in huis.

Tilburg - juni 2011 - huis en persoon
In dit rijtjeshuis is van alles aan de hand. Als het donker begint te worden begint het te spoken in huis. Deuren en de kastdeuren springen open en gaan bewegen. Er is veel paranormale activiteit in huis en als het licht begint te worden houd het op. Het gezin is bang en slaapt bij elkaar in een slaapkamer. Er is onrust in de huizen en vooral door de aanwezigheid van negativiteit, negatieve buren, wietplantages in het verleden is hier nogal te doen geweest. Ik vermoed ook poltergeist activiteit en heb de vrouw van het gezin ook een healing gegeven wat bij haar voelde alsof er een last van haar af ging. Ik heb het huis gezuiverd en goed afgesloten. Hun zoon zag altijd in de hoek van de slaapkamer een demonische aanwezigheid die via de schotten binnenkwam. Na de zuivering voelt het huis weer vredig aan. Ik ben een paar dagen later nog teruggekomen om de rest van het gezin te healen aangezien er nog poltergeist getik te horen was. Dat bleek van de man afkomstig te zijn. De negatieve buren bleken te gaan verhuizen. Het is bijzonder wat positieve energie tot stand kan brengen.

Eindhoven - juni 2011 - huis
De jongste kinderen van dit gezin ervaren de aanwezigheid van entiteiten en slapen hierdoor niet goed. Ik heb alle ruimtes gezuiverd en afgesloten zodat ze weer rustig kunnen slapen. Het was niet heftig wat ik daar voelde maar het is altijd goed om voor kinderen aan het werk te gaan.

Katwijk - juni 2011 - huis en persoon
Een jong stel is pas uit elkaar en voelen toch dat het goed is om hun huis waar ze samenwoonden te zuiveren. Paranormale waarneming in het huis laat zien dat er negatieve energie vanuit de kant van de buren onder de grond door het huis binnenkomt. Als ik de grond en ruimte onder het huis zuiver merkt men pas hoeveel koude kille energie naar boven komt. De rest van het huis voelt goed aan. Na de zuivering is het huis goed afgesloten zodat de energie van de buren niet meer binnenkomt. Het stel voelt nog liefde voor elkaar en mogelijk dat ze een tweede poging wagen

Leiden - juni 2011 - huis en persoon
Deze schrijfster van een spirituele boek heeft negatieve energie op zich afgekregen doordat iemand zich stoort aan haar boek. De reden is niet bekend maar sindsdien heeft ze allerlei lichamelijke klachten en het leven is een negatieve spiraal bezig. Haar nichtje is een klant van mij en wijst haar op mijn werk. Ik heb eerst haar huis gezuiverd en toen werd zij gezuiverd. Er valt letterlijk een last van haar en ze voelt zich weer goed en vrij.

Bilthoven - juni 2011 - huis en persoon
Een vrouw is bezig met haar spirituele ontdekking en ontwikkeling en het leek haar goed om haar ouderlijk huis waar ze woont en waar veel gebeurd is, eens energetisch te laten zuiveren. In het huis tref ik aanwezigheid aan die via de schoorsteen zich door het huis beweegt en ook in de kelder ervaren we een kille kou die na de zuivering verdween. Na de zuivering voelt het huis weer goed aan en ook de vrouw die gevoelig is voelt alles heel goed aan. Haar dochter werd wakker en dat verbaasde haar maar met zoveel energie door het huis wordt elke kind letterlijk opgeladen dus het was voor mij niet zo vreemd. Ze heeft nog een healing mogen ervaren met gidsen en engelen.

Oene - juni 2011 - huis
In deze woonboerderij werd door de buurmeisje die ook bezig is in het spirituele een donkere vlek gezien in de huiskamer. De hond van dit gezin keek ook altijd naar deze plek welke boven de open haard zit. In de huiskamer is een doffe energie aanwezig en bij de zuivering voel ik ook onbehagelijkheid. Helderziende waarneming laat zien dat er op dat plek ooit een grote boom stond voordat dit huis gebouwd is. Er is iets bij die boom gebeurd, volgens mij een blikseminslag, in ieder geval iets heftigs.

Oene - juni 2011 - huis en personen
Bij de buren die mij voor de zuivering hebben uitgenodigd ga ik ook het huis zuiveren. Ik zie twee plekken in het huis wat duidt op aanwezigheid. In de huiskamer kom ik hun overleden hond tegen die ooit is aangereden. Ik voel hem last me heen lopen en tenslotte tegen me aanspringen. Een foto die ik in mijn handen krijg bevestigd mijn gevoel. Tijdens de zuivering in de huiskamer voelen de bewoners een koude energie die zich razendsnel langs hun heen vloog. Verder is de woning gezuiverd en afgesloten en het voelt weer goed aan. Ik heb de bewoners nog een healing mogen geven.

Almere - juni 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw is na een scheiding in problemen geraakt. Vermoeidheid, negativiteit, tegenslagen, lichamelijke klachten. Ze weet niet waarom het gebeurt en het wordt alleen maar erger. Ze is er helemaal doorheen en hoe verder. Bij de scheiding zijn veel mensen tegen haar geweest en deze mensen hebben onbewust veel negatieve energie gestuurd en dat is op haar gekomen. In de volksmond heet dit zwarte magie. Na de zuivering gaat er letterlijk een last van haar af en de volgende dag straalt ze weer en voelt zich herboren. Men herkent haar niet meer terug, zoveel is ze veranderd in positieve zin.

Almere - juni 2011 - huis en persoon
Deze vriendin van bovenstaande klant vraagt ook mijn hulp. Ze zit in een impasse van problemen op het werk en prive. Een puberende dochter, een relatie die niet loopt, negatieve mensen op het werk, etc. In haar huis tref ik op zolder negativiteit aan die pas na een gerichtere zuivering weggaat. Ze heeft samen met haar vriend ook een healing gekregen wat meer rust brengt in haar leven. Door middel van gesprek is duidelijk gemaakt wat zij kan doen om alles weer in goed vaarwater te krijgen.

Booischot (Belgie) - juni 2011 - huis en persoon
De jonge bewoonster van haar ouderlijk huis woont er al een tijdje alleen. Ze ervaart depressiviteit en ook haar grootvader had daar depressieve buien. Ze is gevoelig en ervaart daar negatieve energie. Er zijn momenten dat het daar op bepaalde plekken ijskoud is. Als ik daar tenslotte aankom en met het huis bezig ben ervaar ik ook onbehagelijk gevoelens. In de slaapkamer van de grootouders ervaar ik een koude kille sfeer die na zuivering langzaam verdwijnt. Er worden in huis entiteiten gespot en tijdens de zuivering worden ze meegenomen. Echter vermoed ik ook dat aardstraling de boosdoener is van de depressiviteit. Er hangt een vreemde kille energie in de huiskamer en ook in de slaapkamer daarboven van de grootouders is deze energie weer net zo snel terug. Het huis is inmiddels gezuiverd van entiteiten en negatieve energie en ook tegen de aardstraling heb ik de nodige energie geplaatst om deze zoveel mogelijk te neutraliseren.

Slijk-Ewijk - juni 2011 - huis
In dit gezinsvervangend huis roept men mijn hulp in om negatieve energie te bestrijden. Er komen hier probleemkinderen terecht die hier tot rust komen en het is toch goed om eens goed te zuiveren. Het is een oud huis en in mijn helderziende waarneming zie ik twee entiteiten en het huis is gebouwd op grond wat vroeger een doorgangspad was waar veel mensen hebben op gelopen. Tijdens mijn visualisatie zuivering worden de ruimtes gezuiverd met diverse energieeen en als ik mijn aandacht tenslotte op de ruimtes onder het huis richt komt er plotseling overal koude kille energie naar boven. Daar zit genoeg negatieve energie verstopt die door de zuivering opgelost wordt. Ik heb de ruimtes doorlopen en gezuiverd en afgesloten. Er is genoeg oude energie aanwezig en na de zuivering gaat het daar weer mooi vredig en positief aanvoelen.

Apeldoorn - juni 2011 - huis en persoon
In dit apartement in de Apeldoornse binnenstad heeft de bewoonster last van slaapproblemen. Ze slaapt zeer slecht. Een bevriend medium ziet op afstand de aanwezigheid van 3 entiteiten die haar wakker houden. In het huis voel je in eerste instantie niet zoveel maar tijdens de zuivering voel je de energie en wind van de aanwezige entiteiten die door de gidsen en engelen worden achterna gezeten. In de huiskamer was het aanwezig maar in alle overige ruimtes was het rustig. Ik heb nog wat voorwerpen daar gezuiverd en ook beide zusters een gidsen/engelen healing mogen geven om hun weer in balans te brengen en goed te aarden.

Amsterdam - juni 2011 - huis en persoon
In deze grachtenpand op de Wallen ervaren de bewoners de aanwezigheid van entiteiten. In de beneden gedeelte ervaart de mede-bewoner een aanwezigheid van een mans persoon die in een kleine ruimte zich ophoud en hij ziet daar lichtverschijningen. Deze figuur komt ook dichterbij bed en dat is niet zo fijne gedachte. Ook worden er krachtvelden gevoeld. Aangezien het een oud pand is van zeker 400 jaar is het niet verwonderlijk dat je daar veel voelt en is een zuivering altijd goed. Ook onder de pand voel je koude energie naar boven komen als ik daar begin te zuiveren. Na de zuivering voelen de ruimtes weer goed aan en is de kilte verdwenen. De bewoner voelt zich al vanaf jongs aan dat hij wat meedraagt wat hem belemmert. Het blijkt een soort vervloeking te zijn die hij als een soort deken om zich heen draagt. Na een zuivering is deze energie bij hem verdwenen en hij voelt zich bevrijdt.

Amsterdam - juni 2011 - huis
In het volgende grachtenpand ervaren de kinderen de aanwezigheid van entiteiten en zijn er bang voor. Een kleine achterkamer bovenin voelt ook beladen aan. Na de zuivering voelt het weer goed in huis. Ik spot een entiteit in de toilet en het blijkt dat hun kind ook bang was om naar het toilet te gaan. Zo zie je maar dat kleine kinderen deze entiteiten goed kunnen waarnemen. De kinderen zouden nu weer goed kunnen slapen.

Dedemsvaart - juni 2011 - huis en personen
De vriendin van de bewoner ervaart paranormale verschijnselen in huis zoals lampen die knipperen of kapot gaan en de tv gaat vanzelf aan. Het blijkt om poltergeist verschijnselen te gaan want in huis voelt het verder goed en wordt door mij niets waargenomen. Het zijn toch spanningen en emoties die op een paranormale manier geuit worden. Een healing kan uitkomst bieden. Ik heb beide onder handen genomen waarbij de gidsen en engelen beiden een diepgaande healing en zuivering gaven. Met klachten zoals een whiplash en boulemia is zeker genoeg werk aan de winkel. Ze kunnen nu beide weer goed slapen en is de angst dat er entiteiten zijn stukken verminderd.

Doetinchem - juni 2011 - huis en personen
In dit huis slaapt de vrouw en dochter slecht. Er is wat aan de hand maar wat ? Het blijkt dat ze naast negatieve buren wonen waarbij er zaken plaatsvinden die het daglicht niet kan verdragen en er is in het verleden een wietplantage naast de woning opgeruimd. Tijdens de zuivering van het huis blijken er in de huiskamer de nodige entiteiten aanwezig te zijn die nu te voorschijn komen omdat de gidsen en engelen ze vinden. Ook onder het huis blijkt er veel negatieve kille energie te zitten die tijdens de zuivering omhoog komt. Het wordt steenkoud in de huiskamer. Ik heb in een visualisatie zuivering de buurt ook meegenomen en het nodige gezuiverd. De rest van het huis boven en de zolder voelt goed aan. Het huis is afgesloten met energie en ik heb alle gezinsleden mogen healen en zuiveren. De vrouw bleek ook nog de nodige negatieve aarde-energie op zich te hebben, wat in de volksmond bekend staat als zwarte magie. Mogelijk is dit bij haar gekomen door negatieve mensen. Zij is ook gezuiverd en de rest van het gezin is ook geheald.

Heerenveen - juni 2011 - huis
In deze studentenappartement ervaart een jong stel de aanwezigheid van een entiteit. De reden om hun appartement te laten zuiveren is het feit dat de man een klap op zijn neus kreeg en dit was de druppel die de emmer deed overlopen. Ze hebben last van flikkerende lampen, koude winden terwijl alles dicht zit en sterk het gevoel hebben dat er iemand kijkt terwijl je doucht. In het huis tref ik inderdaad een koude entiteit aan die in de gang staat. Je voelt letterlijk dat je van de ene temperatuur in een koudere omgeving stapt. Na de zuivering is de demonische entiteit meegenomen en voelt het weer rustig aan in huis.

Culemborg - juni 2011 - persoon
Ik ben een maand geleden eerder geweest bij dit gezin waarbij de oudste zoon getroffen is door zwarte magie. Ik heb ditmaal hulp van een medium/helderziende uit Rotterdam die ook met deze materie bekend is. Wat ik al wist is dat bij deze jongeman dierlijke entiteiten aanwezig zijn in zijn lichaam heeft en deze  door het eten binnen heeft gekregen. De helderziende ziet een energetische 7-koppige slang met een vrouwelijke op de achtergrond en zelfs 3 eieren. Dit wezen krijgt in eerste instantie de kans om het lichaam op vrijwillige basis te verlaten maar het wil maar geen concessies doen en tenslotte wordt het door onze de gidsen en engelen van zijn krachten ontnomen en langzaam maar zeker opgelost totdat het verdwenen is. De jongeman is verlost van zijn plaaggeesten en kan weer zijn leven hervatten.

Venray - juni 2011 - huis en persoon
In dit appartement woont de bewoner slechts enkele maanden maar het is daar niet helemaal pluis. Door mijn mediums worden demonische entiteiten waargenomen. Hij ruikt viezen geuren, hoort 's nachts geroezemoes, en slaapt heel slecht. Het appartement kent een verleden met een wietplantage op zolder dus heeft veel negatieve energie gezeten en ook in aanliggende appartementen zijn negatieve dingen gebeurt. In zijn huis worden electrische apparaten gesaboteerd en gebeuren nog meer vreemde zaken. Ik heb de huiskamer gezuiverd en een veilige zone gecreeerd om de rest te zuiveren. Onder het huis zit veel negatieve energie die bij de zuivering  duidelijk voelbaar is. Er komt veel kille koude naar boven. Alle ruimtes zijn gezuiverd en het huis voelt weer ontspannen en rustig aan. De bewoner heeft nog een zuivering/ healing gekregen maar voelt verder prima aan.

Venray - juni 2011 - huis en personen
In dit huis wordt de aanwezigheid van entiteiten waargenomen. Er loopt iemand op de trap terwijl er niemand is. De deuren slaan op en dicht en hun hond ziet dingen. Daarnaast slaapt ze slecht en wordt op dezelfde tijd wakker. Ik heb het huis gezuiverd van alle belastende energieeen en entiteiten. Haar man bleek niet goed geaard te zijn en is door de gidsen en engelen behandeld. De vrouw blijkt elke nacht wakker te worden door iemand die zwarte magie naar de woning stuurt. Het is niet voor hun bestemd maar voor de vorige bewoner van Indische afkomst en die is ondertussen verhuist. Degene die hiermee bezig is weet niet dat die persoon allang weg is en hierdoor krijgen de huidige bewoners hun portie negatieve energie die niet voor hun bestemd is. De vrouw is in een aangepaste zuivering van de negatieve energie gezuiverd. Het huis is goed afgeschermd om te zorgen dat ze niet meer last krijgen van de energieeen. Na afloop heb ik met hun heerlijk de Wok bezocht in Baarlo.

Helden - juni 2011 - huis en persoon
De dochters van deze vrouw hebben mij om hulp gevraagd. In hun ouderlijke huis ervaren ze de aanwezigheid van entiteiten en ook hun moeder is vrij negatief en kan een healing/zuivering wel gebruiken. In het huis zijn de entiteiten beneden in de huiskamer al voelbaar en hoe verder we de woning in gaan om te zuiveren hoe meer spanning ik ervaar. De entiteiten zijn richting de zolder gegaan omdat ze steeds ingesloten raken doordat ik elke ruimte zuiver en afsluit. Nadat de zolder ook gezuiverd is keert de rust in huis terug. Ik heb de moeder met een aangepaste zuivering gezuiverd van de negatieve energieeen. Het lijkt op een vervloeking die ze al heel lang meedraagt. De negatieve energie is terug naar de aarde gestuurd en zij voelt al meteen verschil.

Vlaardingen - juni 2011 - huis en persoon
Deze collega van een eerdere klant ervaart in huis van entiteiten en ziet deze als schimmen. Het is een oud grachtenpand met een verleden dus daar is altijd kans dat er wat aanwezig is. Het huis is gezuiverd en voelt goed aan. Ik heb mevrouw ook een healing gegeven om haar goed te aarden.

Amstelveen - juni 2011 - huis en persoon
Het zoontje van deze vrouw heeft problemen en heeft al diverse therapeuten bezocht om hem te helpen. Hij is duidelijk een nieuwetijdskind met de bekende diagnoses zoals ADHD, gevoelig, etc etc. Hij is bang om in zijn eigen kamer te slapen en slaapt hierdoor slecht. Ik heb hun flat gezuiverd van alle entiteiten en belastende energieeen. Het jochie voelde de positieve energieeen en dat het letterlijk opklaarde in de woning. De woning is goed afgesloten omdat het een flat woning betreft en veel andere energieeen aanwezig zijn van andere bewoners. Het zoontje heeft een gidsen/engelen healing mogen ervaren en hij stevig geaard want hij bleek letterlijk niet goed in zijn lichaam te zitten waardoor alle problemen ontstonden.

Lelystad - juni 2011 - huis en persoon
Bij deze klant ben ik al eerder geweest en kwam daar terug om de resterende werk nog af te ronden. Veel negativiteit komt van de buren af. Er zitten hele negatieve entiteiten en voor mijn gevoel ook veel negatieve energie. Ik heb deze woning gezuiverd en deze voelt weer goed aan. De vrouw is verder gezuiverd van alle resterende energieen die bij haar zitten zodat ze weer helemaal zuiver is en dat voelt ze.

Almere - juni 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw heeft me al eerder om hulp gevraagd maar toen ik was ik nog niet zover om haar te kunnen helpen. Ze is al eerder bij een bevriend medium geweest maar die zag niet wat haar mankeerde en haar behandeling maakte het alleen maar erger. Dus ze komt toch weer naar mij terug voor hulp en ze voelt dat ik degene ben om haar te helpen. Voor mijn gevoel heb ik hier te maken met zwarte magie. In een aangepaste zuivering blijkt dat ook te zijn. Deze mevrouw voelt de aanwezigheid van dierlijke entiteiten en ook een bevriend helderziende ziet op afstand dat er drie aanwezig zijn. Een slangachtige die om haar buik zit en twee katachtigen bij haar hoofd en benen. Mevrouw zag altijd in de spiegel een soort kattenhoofd verschijnen als ze keek. Tijdens de zuivering worden haar blote voeten herhaaldelijk heel grauw en donker, een teken dat heel veel negatieve energie uit haar lichaam vertrekt. Na meer als drie uur blijken de dierlijke entiteiten bij haar opgelost te zijn en voelt ze weer stukken ontspannender. Het is nu de komende dagen even kijken hoe het verder uitpakt. De gidsen en engelen hebben overuren gedraaid maar het was de moeite waarde. Mevrouw is al jaren bezig om hulp te krijgen maar loopt telkens tegen bedriegers aan die haar veel geld kosten maar haar niet van het probleem afhelpen.

Zevenaar - juni 2011 - huis en persoon
In dit huis ervaren de dochters de nodige entiteiten en ook mevrouw heeft er ooit een gezien bij haar slaapkamer. Tijdens de zuivering voel ik de huiskamer al aanwezigheid en in de slaapkamers van beide dochters zijn entiteiten voelbaar. Na de zuivering voelt het huis goed aan en heb ik mevrouw nog een gidsen/engelen healing gegeven omdat ze last heeft van opgejaagdheid en slecht slapen. In haar zonnevlecht chakra zit iets wat daar niet hoort en de gidsen en engelen hebben haar gezuiverd. Ze is al in de reguliere geneeskunde bezig geweest maar dat heeft tot nu toe geen oplossing geboden voor haar klachten.