Bovenkarspel - juli 2011 - huis en personen

In dit huis heeft de bewoonster last van de aanwezigheid van entiteiten. Door de mediums worden er 3 gespot. Mevrouw ervaart geluiden in huizen zoals het horen van voetstappen, hout kraken, en er worden voorwerpen verplaatst. Lampen staan aan terwijl ze uit stonden. Het lijkt een beetje op plagen. Tijdens de zuivering voel ik de aanwezigheid van entiteiten in de schoorsteen en in haar slaapkamer. Ze worden tijdens de zuivering meegenomen zodat het huis weer rustig voelt. Het huis is afgeschermd en met positieve energie gevuld. Er is een stuk rouwverwerking aanwezig waardoor ook negatieve stemmingen het nodige kan veroorzaken. In mijn beleving speelt er een stukje poltergeisten mee. Ik heb de bewoonster en ook haar dochter een gidsen/engelen healing laten ervaren waarbij vooral bij de dochter bijzondere verlichtingen optraden in haar blokkades in de nek en schouders.

Burgerbrug - juli 2011 - huis en persoon
In dit kleine gehucht is veel aanwezig. De gevoelige bewoonster heeft al jaren last van veel entiteiten en negatieve energieeen waarbij ze ook lichamelijk behoorlijk veel klachten heeft en ze houd het niet meer vol. Ook haar buurmeisje ziet de entiteiten om haar huis dolen. Als ik daar uit de auto stapt voel je al de koude aanwezigheid rondom de auto als welkomscomite. Waarneming op afstand laat al veel negativiteit zien wat daar aanwezig is. Dit plein met al zijn huizen was voorheen een dumpplaats waar alle probleemgevallen van deze streek kwamen te wonen. Dus veel probleemgezinnen met de nodige negatieve energieeen. Er is dus veel werk aan de winkel en besluit ook om meteen maar te beginnen. Als eerste heb ik de huiskamer als veilig plek gezuiverd en afgesloten. Door middel van visualisatie en het aansturen van zoveel mogelijk kosmische energieeen en het openen van een energievortex heb ik de gehele buurt in de zuivering meegenomen. Daar is heel veel gezuiverd en meegenomen door gidsen en vooral veel engelen. In het huis van deze bewoonster waren 47 entiteiten aanwezig. Daarnaast is de bewoonster in een gidsen/engelen healing meegenomen en werden haar rug en bekken rechtgezet. Er is op veel plekken in haar lichaam herstelwerkzaamheden door de gidsen en engelen verricht en zijn energetische bindingen verbroken. Ze is zelf heel paranormaal aangelegd en ziet ook veel gebeuren. Ze merkt ook dat ze met haar gidsen kan communiceren en moet nog vertrouwen opbouwen. Haar toekomst ziet er weer rooskleurig uit en ik heb weer een leuke (spirituele) contactvriendin erbij gekregen.

Maurik - juli 2011 - huis
In deze woonboerderij wordt het jongste dochter last van een entiteit/geest. De ouders hebben ook bij hun oudste dochter hetzelfde probleem gehad en toen iemand laten komen maar deze woont nu te ver weg om hun te helpen, dus vandaar dat ik wordt uitgenodigd om te helpen. In het huis voel je zeker de negatieve energie onder het huis naar boven komen tijdens de zuivering en het voelde ook dat het aanwezig was beneden toen ik nog niet bezig was. Er wordt ook aardstraling gezien maar die zitten net buiten de woning. Het voelt allemaal nu prima aan en de indruk bestaat ook dat er wat bij de buren zit.
Verder was het een prima avond en ik werd netjes naar huis gebracht omdat ik de laatste trein niet meer kon halen.

Breda - juli 2011 - huis en persoon
Een studente slaapt heel slecht in haar appartement. Ze ziet zwarte schimmen en voelt ijzige kou. In het verleden hebben hier buitenlandse mensen gewoont die vreemde rituelen uitvoerden. Bij de voordeur en in de hoek van de slaapkamer voelt het heel koud en kil en het duidt op zwarte magie van de vorige bewoners. Deze plekken zijn gezuiverd zodat het niets meer aantrekt. Ook de studente is voor de zekerheid nog gezuiverd.

Breda - juli 2011 - huis en personen
Een bewoonster ervaart al lang de aanwezigheid van entiteiten en voelt zich bekeken. Aangezien ik de stad aanwezig ben heb ik haar ook bezocht. Ook haar collega is aanwezig. In het huis voel je al de aanwezigheid van entiteiten en ik ben begonnen met het zuiveren van haar appartement. Zij en ook haar collega hebben een gidsen/engelen healing mogen ervaren. Vooral voor haar collega was het nodig, want ze was niet goed geaard.

Hengelo - juli 2011 - huis en persoon
In dit huis gebeuren voor het oog heftige verschijnselen. Deuren die open en dichtslaan, er worden stemmen gehoord, voetstappen terwijl er niemand anders thuis is, etc. Bij het zuiveren van het huis wordt koude energie gevoeld in de huiskamer die als een magneet andere negativiteit aantrekt. Via visualisatie is het huis gezuiverd en ook heb ik ter plekke even het huis doorlopen. De geest van hun overleden hond is boven ook aanwezig en doet weinig kwaad. Na het zuiveren van het huis heb ik ook nog een goede vriend van de bewoner gezuiverd van negatieve energie.

Leiderdorp - juli 2011 - huis en persoon
De moeder van dit gezin vermoed dat haar zoontje beinvloed wordt door entiteiten. Naast de huiszuivering moet ook wat aan doen aan het zoontje zodat hij geen last meer krijgt. Ik heb het huis gezuiverd en hun zoontje weer goed geaard.

Apeldoorn - juli 2011 - huis en personen
Een moeder met zoon ervaart de nodige negativiteit bij haarzelf en van haar buren. Op een of ander manier valt alles haar zwaar tegen. Er zit negatieve energie bij haar en op de woning. Ik heb het huis gezuiverd en er komt weer rust. De moeder en haar zoon zijn beiden van negatieve energie gezuiverd. De moeder voelt zich weer stukken beter.

Lieren - juli 2011 - huis en personen
In deze woning en ook in hun grote zaak zijn de nodige entiteiten voelbaar. Ik ben hier eerst begonnen met het zuiveren van het woonhuis en daarna zijn we naar beneden gegaan in hun winkel. Daar voel je ook een spanning hangen die na de zuivering verdween. In de kelder was nog kille energie voelbaar en verder voelt hun woning en zaak weer rustig en ontspannen aan. Beiden zijn ook gezuiverd en geheald waarbij vooral de man de nodige negatieve energie bij zich droeg.

Nijverdal - juli 2011 - huis
Deze leegstaande huis staat te koop maar het wil niet lukken. De eigenares wil haar eigen woning laten zuiveren en ik heb ook besloten hun leegstaande woning te zuiveren en weer in het licht te zetten zodat het mensen aantrekt. In het leegstaande huis voelt het goed. In het huis waar ze nu wonen is wel negatieve energie voelbaar. In de gang blijft de energie hangen van vorige bewoners en naar mijn gevoel zijn daar ruzies geweest en door de vorm van de gang en trap kan deze energie daar niet weg. De vorige bewoners zijn uit het huis vertrokken en zijn gaan scheiden, dus er zijn daar de nodige spanningen geweest.

Zutphen - juli 2011 - huis
In dit huis ervaart de bewoonster negatieve aanwezigheid die haar lastig valt tijdens het slapen en ook haar vriend ervaart de aanwezigheid. Men voelt koude energie en ook de huisdieren schrikken hiervan. Ik heb het huis gezuiverd d.m.v. visualisatie en het voelde niet echt heftig of zo.

Hallum - juli 2011 - huis
Op verzoek van deze klant kwam ik nogmaals terug om te kijken of er nog wat in huis aanwezig was. Het viel mee en voor haar geruststelling heb ik nog wat gezuiverd en afgesloten. Verder voelde het goed aan. Ze is ook niet meer bang of zo ondanks dat ze wat ziet en dat komt ook doordat ze nu goed geaard is na mijn behandeling toen.

Nuenen - juli 2011 - huis en personen
De jongste dochter van dit gezin is gevoelig en staat open. Ze ziet en voelt hierdoor veel. Ik heb haar geaard en toen bleek ook negatieve energie aanwezig te zijn. Haar moeder en zus zijn ook gezuiverd van negatieve energie die ze allen bij zich droegen. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan.

Oss - juli 2011 - huis en personen
Deze klant vraagt mij terug want het is ijskoud vanuit de grond. Er blijkt een astrale slang aanwezig te zijn die onder de grond onder de huizen in dat wijk ronddoolt. De koude was alweer verdwenen toen ik kwam maar door middel van een zuiveringsvisualisatie van de buurt werd dit wezen zichtbaar. Het is door de engelen gezuiverd. Het gezin blijkt ook de negatieve energie bij zich te dragen en zijn allemaal gezuiverd.

Amsterdam - juli 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw ervaart veel negativiteit en tegenslag in haar leven en voelt zich in haar huidige woning niet op haar gemak. Ze ervaart veel last van de buren en in de appartementen hebben ook de nodige negatieve zaken plaatsgevonden. Ik heb daar de buurt zitten zuiveren en daar is toch de nodige tegenwerking van energieeen. Na de zuivering heb ik ook een gidsen en engelen healing aan mevrouw gegeven, waarbij de nodige ballast werd verwijderd.

Arnhem - juli 2011 - huis
In haar ouderlijk huis van deze klant spelen zich ook verschijnselen af en zijn entiteiten waargenomen. Na mijn waarneming betreffen het vier man en dat gevoel had de bewoonster ook altijd gehad vertelde haar dochter. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan.

Duiven - juli 2011 - personen
Dit jong stel wordt beinvloed door auralifters en negatieve energie. In hun huis ervaar ik geen entiteiten en heb ik beiden een gidsen en engelen healing gegeven waardoor er weer rust kwam en ook de nodige negatieve energie bij de jongedame werd verwijderd.

Wijchen - juli 2011 - huis en persoon
Bij deze therapeute heb ik het huis gezuiverd en ze mocht een gidsen en engelen healing ervaren. Ze wilde graag weten hoe ik werk zodat ze ook kan toepassen in haar praktijk.

Rijssen - juli 2011 - huis en persoon
De dochter van dit gezin wordt negatief beinvloed en staat open. Ze is door mijn gidsen weer goed geaard. In het huis is nog een oud-bewoner aanwezig die na de zuivering meegenomen is.

Julianadorp - juli 2011 - huis en personen
In dit huis voelen de bewoners de onbehagelijke aanwezigheid van entiteiten. Er gebeuren in huis vreemde verschijnselen zoals lampen die knipperen, koude kilte, geluiden etc. Helderziende waarneming ter plekke laat zien dat het niet beperkt is tot hun huis maar dat het over meerdere huizen aanwezig is. Ik heb hier een buurtzuivering toegepast waardoor ook de andere huizen gezuiverd worden. Het huis voelt weer rustig aan en ook de lampen knipperen niet meer. De bewoners hebben nog een gidsen/engelenhealing mogen ervaren.

Zwaag - juli 2011 - huis
In dit gezin slaapt hun kleine kind niet door en de ouders vermoeden entiteiten. In huis is aanwezigheid voelbaar en ik heb het huis gezuiverd. Volgens de bewoners is de rust in huis teruggekeerd.

Hoorn - juli 2011 - huis en personen
In dit appartement ervaren de bewoners koude aanwezigheid. Op dit plek heeft ooit de oude ziekenhuis gestaan en zijn nieuwe appartement gebouwd. Helderziende waarneming ter plekke laat zien dat het over de gehele etage aanwezig is. Ik heb eerst een buurtzuivering gedaan en ter plekke alle ruimtes nog nagelopen. Na de zuivering kwam er nog een entiteit aandraven die nog mee wilde. De bewoners hebben nog een gidsen/engelen healing gekregen wat veel rust bracht.

Almere - juli 2011 - huis en personen
Deze bewoners willen een frisse start omdat ze de week erna gaan trouwen. Er is veel in leven gebeurt en vroegen mij om een zuivering van huis en hunzelf. Het is familie van een klant van mij. Ik heb het huis gezuiverd en toen beiden. Vooral de vrouw had negatieve energie bij zich die verwijderd is. Haar man bleek ook veel energie in zich te hebben om te healen.

Borssele - juli 2011 - huis en personen
Sinds de bewoners deze woonboerderij betrokken gaat het mis in hun leven. Alles zit tegen en ook gaan veel van hun dieren dood of krijgen vreemde ziektes. Hier is sprake van veel negatieve energie die op zowel het huis als de bewoners zit. Het trekt pech en ongeluk aan en kost hun veel energie en ze hebben lichamelijke klachten. Ik heb eerst de boerderij en omgeving goed gezuiverd en toen beiden gezuiverd en geheald. De negativiteit komt door jaloezie en afgunst van anderen.

Susteren - juli 2011 - huis en persoon
Dit gezin heeft ook alles tegen en de oorzaak zijn toch entiteiten die in het huis zitten. Het huis is gezuiverd en zijn de nodige entiteiten meegenomen. De vrouw van het gezin heeft nog een gidsen/engelenhealing gekregen.

Borne - juli 2011 - huis
In deze boerderij is een entiteit aanwezig die door de gevoelige dochter wordt opgemerkt. Na de zuivering is de rust weergekeerd. Het viel hier mee.

Nijverdal - juli 2011 - huis
In dit oude huis in Nijverdal zien mijn collega-mediums de aanwezigheid van entiteiten en wordt toch verzocht om te zuiveren voordat ze beginnen met verbouwen. Het huis is door mij gezuiverd.

Groningen - juli 2011 - huis en personen
Dit gezin heeft gevoelige kinderen en ik heb naast de huiszuivering ook het gehele gezin een gidsen/engelen healing gegeven wat op de kinderen veel indruk maakte. Een van hun kinderen is helderziend. Een bijzondere gezin.

Loosdrecht - juli 2011 - huis
In dit huis zijn wat ongehagelijke entiteiten aanwezig en de man van het gezin voelt de energieeen aan het werk gaan wat veel indruk op hem maakt. Hij is gevoelig hiervoor. Het was goed om hier te gaan zuiveren en dat zal zeker positieve gevolgen hebben op de kinderen.

Delft - juli 2011 - huis
Hier het huis gezuiverd van negatieve energieeen. Het viel mee.

Delft - juli 2011 - huis
In haar ouderdelijke huis zijn entiteiten aanwezig. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan. Ze heeft toen ze daar woonde wel het een en ander mogen voelen.

Delft - juli 2011 - huis
Deze appartement is gezien de leeftijd al vaak bewoond geweest door verschillende bewoners dus een zuivering kan geen kwaad. Het viel hier ook mee en helderziende waarnming hier laat zien dat een ander deel van het appartementcomplex veel negativiteit bevat en dat konden de bewoners bevestigen.

Workum - juli 2011 - huis en persoon
Deze jonge vrouw heeft een verleden als gebruiker van verdovende middelen en wil gezuiverd worden en ook haar huis aangezien ze een kind heeft. Het viel mee en ze heeft een gidsen/engelenhealing mogen ervaren. Vlakbij haar buurt is veel negaviteit wat ik waarneem via helderziende waarneming, wat zij ook bevestigd.

Enkhuizen - juli 2011 - huis en persoon
In deze buurt hangt een spanning en deze bewoonster vroeg mij om te komen zuiveren. Het is een negatieve buurt van Enkhuizen. Verder heeft ze ook een gdisen/engelen healing gekregen.
Almelo - juli 2011 - huis
In dit huis heeft men last van aardstraling. Er zijn meerdere mensen geweest. Naast aardstraling tref ik daar toch entiteiten aan en heb ik het huis goed gezuiverd.

Apeldoorn - juli 2011 - huis
In dit huis is men aan het verbouwen en heeft men last van aardstraling. De moeder van de vrouw is ook gevoelig en is ook aanwezig en ziet de nodige energieeen in hun huis aan het werk gaan om alles te zuiveren.

Almere - juli 2011 - huis en persoon
In haar leven zit veel tegen en is het zwaar. In haar huis zijn entiteiten aanwezig en heb ik alles gezuiverd. Ze heeft ook een gidsen/engelenhealing ervaren en voelt de spanning bij haar weggaan.

Brunssum - juli 2011 - huis en personen
In dit huis wordt door hun kind de nodige entiteiten waargenomen en is er ook 's avonds angst om alleen in zijn kamer te zijn. Er gaat veel apparatuur kapot en men voelt dat er wat is. Helderziende waarneming ter plekke laat het huis zien, verdeeld in een duister en een zuiver gedeelte. Dat klopt volgens de bewoners. In het duistere gedeelte gebeurt veel. Tijdens de huiszuivering worden de nodige entiteiten meegenomen en komt er weer rust in huis. De bewoners hebben een gidsen/engelenhealing gekregen.

Sittard - juli 2011 - huis en personen
In dit appartement wordt tijdens geluidsopname een hijgend persoon waargenomen. In deze oude woningen hebben al de nodige mensen gewoond en is het goed om het eens te zuiveren. Naast de zuivering hebben broer en zus ook een gidsen/engelenhealing gekregen.

Doetinchem - augustus 2011 - huis
Dit gezin ervaart veel tegenslagen in hun leven en alles zit tegen. Al buiten ervaar je de nodige koude entiteiten als ik naar het huis toe loop. Het heeft met het verleden te maken en met de grond. Mogelijk dat er hier iets gebeurt is of dat er mensen begraven liggen. Hier heb ik een buurtzuivering gedaan en ook het huis doorlopen en afgesloten. Na de zuivering voelt het weer rustig en is ook buiten niets meer te voelen.

IJsselstein - augustus 2011 - huis
In dit huis tref ik entiteiten aan en deze zorgen voor onrust bij de kinderen. Het huis is gezuiverd en het voelt weer rustig aan.

Zeewolde - augustus 2011 - huis
Dit gezin ervaart de nodige tegenslagen in het leven. Volgens een collega-medium is hier bizar veel zwarte magie aanwezig. Het klopt ook, want niet ver van deze huizen hebben in het verleden heksen de nodige rituelen uitgevoerd. Het was een verzamelplek van heksen lang voordat er hier gebouwd werd. Ik heb hier een buurtzuivering toegepast en alles zo goed mogelijk afgesloten. Het is nu afwachten hoe dit uitpakt, de tijd zal het leren.

Barendrecht - augustus 2011 - huis en persoon
Deze buurt is negatief volgens de bewoonster. Er gebeurt hier veel negatieve dingen. Het heeft met het verleden te maken wat hier is gebeurd. Ik heb hier ook een buurtzuivering gedaan en het huis gezuiverd. De bewoonster heeft een gidsen/engelenhealing gekregen om ook haar te zuiveren.

Rijswijk - augustus 2011 - huis en persoon
Deze appartement heeft veel negatieve energie en heeft betrekking op de vorige bewoners. Het is door mij gezuiverd en de bewoonster heeft een healing gekregen omdat ze steeds moe is.

Alphen aan de Rijn - augustus 2011 - huis
De kinderen van het gezin zien en voelen veel in dit appartement, maar volgens mijn collega-medium gebruiken ze het ook om hun ouders voor het karretje te spannen. Ik heb hun woning gezuiverd. De kinderen zijn van nature helderziend.

Amsterdam - augustus 2011 - huis en persoon
Deze kunstgallerij trekt minder klanten aan nadat deze kunstenares ruzie heeft gekregen met anderen. Hun negatieve energie zit op haar en haar gallerij. Ik heb eerst haar gallerij gezuiverd en daar valt de spanning weg en het voelt weer rustig en ontspannend aan. Ik heb ook de buurt gezuiverd aangezien het rondom de grachten is. Er zit hier gewoon veel energie uit het verleden. Daarnaast heeft ze ook een gidsen/engelen healing gekregen en voelt ze dat er een last vanhaar af is.

Peize - augustus 2011 - huis en personen
Dit gezin ervaart de aanwezigheid van negatieve energie in huis. Het is afkomstig uit het verleden. De toenmalige bewoners waren niet geliefd in de buurt en had met iedereen ruzie. Er zit dus negatieve energie op het huis. Het huis is gezuiverd en ook de bewoners zijn gezuiverd door een gidsen/engelen healing.

Groningen - augustus 2011 - huis en personen
Een healer vraagt mijn hulp bij een klant van haar om te zuiveren. Ze komt in contact met mij via een collega-medium. Haar klant had al via mij ook al contact gezocht maar op een of ander reden is het nooit verder gegaan. In dit huis worden entiteiten gevoeld maar de oorzaak ligt toch bij de buren. De entiteiten steken over door de muur. Naast de huiszuivering en het afsluiten heb ik ook de buren gezuiverd en de rust is weer terug. De bewoners hebben een gidsen/engelen healing gekregen.

Ees - augustus 2011 - huis en personen
Dit gezin ervaart de negatieve energie van anderen die op afstand naar hun toe komt. Er is in verleden toch de nodige dingen gebeurt en die hebben nog steeds grote invloed op hun leven. Men is moe en alles wil maar niet lukken. Naast het afsluiten van het huis moeten ook de bewoners flink aan het werk om zich af te sluiten en te aarden. Vlakbij het bos bij hun huis heb ik nog gezuiverd in verband met de aanwezigheid van dodenheuvels. Er hangt daar een spanning in het bos.

Dalfsen - augustus 2011 - huis
In dit huis is ooit een vrouw overleden en pas later gevonden. Er hangt een spanning in het huis en de bewoners ervaren allemaal depressieve gevoelens en het voelt zwaar. Hier zijn geen entiteiten aanwezig maar puur de emotionele energieeen van vorige bewoners. Het huis is gezuiverd en voelt weer licht aan.

Apeldoorn - augustus 2011 - huis
Dit gezin is vermoeid en vraagt mij om te kijken wat er aan de hand is. Ik voel in dit huis een beladenheid en er is negatieve energie aanwezig. Het huis is grondig gezuiverd. Ik heb ook de bewoners een gidsen/engelenhealing gegeven voor meer rust.

Helmond - augustus 2011 - huis en persoon
Deze alleenstaande moeder is moe en ervaart depressieve gevoelens. Het komt door negatieve energie wat op haar zit en haar sterk vermoeid. Ze is door mij gezuiverd.

Wageningen - augustus 2011 - huis
Dit gezin slaapt slecht en er gebeuren toch vreemde dingen in huis die ze niet kunnen verklaren. Helderziende waarneming laat een donkere linie zien die hier ooit aanwezig is. Een collega-medium heeft al gezien dat het met de oorlog te maken heeft en het gezin leest op internet dat hier ooit de Duitse stellingen hebben gestaan in de meidagen van 1941. Er is hier dus hevig gevochten en dat verklaart de duistere entiteiten die hier aanwezig zijn. Het huis is gezuiverd maar ook de andere huizen hebben er last van. Ik heb daarom ook een buurtzuivering toegepast.

Amsterdam - augustus 2011 - persoon
Deze bewoonster staat open en is niet goed geaard. Ze heeft een gidsen/engelen healing gekregen en voelt dat ze nu met beide benen stevig op de grond staat.

Steenwijk - augustus 2011 - huis en personen
Deze vrouw heeft last van veel negatieve energie om haar heen dat haar vermoeid en geen zin meer geeft om verder te gaan. Het heeft deels te maken met haar verleden en van anderen van wie ze het krijgt. In het huis zijn de nodige kille entiteiten aanwezig. Ik heb het huis gezuiverd en de nodige koude entiteiten verwijderd. Het voelde soms onbehagelijk. Ook bij de buren voelt het niet goed en ik heb het huis goed afgesloten. De vrouw en haar zoontje zijn ook gezuiverd en geheald door een gidsen/engelen healing.

Etten-Leur - augustus 2011 - personen
Dit gezin heeft contact met iemand die onbewust negatieve energie doorgeeft. Beiden zijn door mij gezuiverd en moeten voortaan oppassen om niet nogmaals besmet te raken.

Tilburg - augustus 2011 - huis en personen
In dit huis en praktijk zijn entiteiten aanwezig en de energie voelt niet goed. Gevoelsmatig voel ik dat het ook met de steeg ernaast te maken heeft. Daar is ooit iemand omgekomen heb ik begrepen. Omdat in de praktijk ook klanten binnenkomen is ook goed om dat zelf energetisch te onderhouden.

Hoofddorp - augustus 2011 - huis en persoon
Het dochtertje heeft last van lichamelijke klachten is gevoelig. Ik heb haar een gidsen/engelen healing gegeven om weer in balans te komen. Het huis is gezuiverd van alle belastende energieeen. Een medium zag daar nog energie van een vorige bewoner die ziek was.

Deventer - augustus 2011 - huis
Het dochterje van dit gezin slaapt heel slecht. Een medium ziet dat het kind veel ziet en ook entiteiten in huis. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer goed aan.

Deventer - augustus 2011 - huis
Deze alleenstaande moeder merkt dat er van alles tegenzit. Ze heeft het best moeilijk met haar kinderen en tijdens de zuivering in huis merk je dat de kinderen heel druk worden maar je merkt ook de koude energie die om hun heen zit. Het huis is gezuiverd maar ook de kinderen moeten geholpen worden. Ik kom daar nog terug.

Oosterbeek - augustus 2011 - huis en persoon
Deze monumentale huis zit op een plek waar veel activiteit is, mede door het oorlogsverleden wat hier in dit gebied aanwezig is. Het huis is gezuiverd en de bewoner heeft een gidsen/engelen healing gekregen.

Deventer - augustus 2011 - huis
De ouders zijn er tegen en zijn dus ook niet aanwezig, maar de dochter staat erop dat het huis gezuiverd moet worden want ze voelt dat haar ouders negatief beinvloed worden. In huis voel je inderdaad de negatieve entiteit wat kriebels op je rug veroorzaakt. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan.

Boijl - augustus 2011 - huis
Ook in dit huis is een negatieve entiteit bezig die ook goed voelbaar is door de bewoonster. Bepaalde plekken voelt niet goed aan en het huis is door mij gezuiverd. Het dochtertje is in huis doodsbang en een paniek aanval in de nacht was reden om hulp te zoeken.

Leeuwarden - augustus 2011 - huis en personen
Dit stel wordt belaagd door negatieve energie. Ze zijn hierop begonnen met het bewust leren afsluiten en aarden en merken dat het helpt en de gevolgen mindert. Ik heb het huis gezuiverd en gesloten en beiden van de overige energieeen gezuiverd waardoor ze zich weer goed voelen.

Rotterdam - augustus 2011 - huis en personen
De bewoner heeft last van een entiteit in huis en van negatieve energie wat op hem zit. Ik heb het huis gezuiverd en hem een gidsen/engelen healing gegeven. Zijn tante die op bezoek kwam heb ik ook een healing gegeven want die had ook nog blokkades. Ik kom daar nog terug.

Arnhem - augustus 2011 - huis en personen
Deze bewoners krijgen ook negatieve energie naar zich toe en ervaren dit als last. Ze zijn gezuiverd en ook het huis heb ik onderhanden genomen. Ze moeten zelf bewust zichzelf afsluiten en aarden om zich te beschermen tegen de negatieve energie die nog steeds naar hun toe komt.

Lelystad - augustus 2011 - huis en persoon
Deze moeder heeft last van tegenwerking om te eten. Ze vraagt mijn hulp en ik heb haar een gidsen/engelen healing gegeven om weer in balans te komen. Het huis is ook gezuiverd want daar hing ook een belastende energie.

Putten - augustus 2011 - huis en persoon
Dit huis met paardenstal heeft last van veel entiteiten. Een paragnost die daar al komt om te helpen vraagt mijn hulp om hem daarin te assisteren. Er zijn al meerdere mensen geweest om daar te zuiveren maar zonder goed resultaat. Een bevriend medium voelt dat het demonisch is en het zaak om niet in contact te treden. Het huis is eerst van de energie gezuiverd en ook de grond is aangepakt omdat onder de grond de nodige gangen liepen. Door huis lopend waren nog wat negatieve entiteiten aanwezig en die zijn ter plekke meegenomen. De bewoonster heeft een gidsen/engelen healing gekregen en dat voelde goed.

Veenendaal - september 2011 - huis
Dit stuk van Veenendaal voelt niet goed. In huis is demonische aanwezigheid voelbaar en gezien haar negatieve ervaringen de afgelopen jaren en ook het feit dat in de nabije buurt veel negativiteit gebeurt, lijkt het erop dat het te maken heeft met de grond waarop de huizen zijn gebouwd. Dit stuk van Veenendaal is nog niet eens zo oud dus het heeft te maken met het verleden. Het huis is gezuiverd maar je voelde de rillingen over je rug lopen. Het is daar niet pluis. De bewoonster gaat daar ook weg en elders wonen. Gezien de situatie lijkt alles voort te komen uit de negativiteit die daar heerst.

Papendrecht - september 2011 - huis
De bewoners schrikken van het feit dat er iets met veel lawaai de trap afdondert zonder dat men iets ziet. Een medium zit demonische aanwezigheid. De kinderen zijn erg onrustig en de baby huilt veel. Ik heb het huis gezuiverd en gekeken waar het aan lag. Het zit niet alleen in het huis maar heeft te maken met de grond waarop het huis staat.

Amsterdam - september 2011 - huis
In Amsterdam heb ik deze dag een aantal huizen gezuiverd. Een interieur verzorgster die huizen oppept zodat ze goed verkocht kunnen worden wil ook dat de energie in huis wordt aangepakt zodat het een betere uitstraling krijgt voor de kopers. Ik heb die dag dus een woning van een klant aangepakt en die voelde het verschil toen hij thuiskwam. Verder haar huis en van een vriend gedaan. Het was een leuke en gezellige dagje Amsterdam.

Enkhuizen - september 2011 - huis en persoon
Dit gezin heeft last van veel ruzies, er hangt negatieve energie in huis en de dochter hoort stemmen in het hoofd en heeft last van woede-aanvallen. Het huis is door mij gezuiverd. Je voelde al binnen de koude energie langs je heen gaan. De dochter heeft een gidsen/engelen healing gekregen om haar goed te aarden en in balans te brengen. Het huis voelt weer goed en rustig aan.

Hoorn - september 2011 - huis en persoon
Dit gezin voelt negativiteit maar er gaat ook van alles mis in hun leven. Tegenslagen en pech. De vrouw is heel gevoelig en staat open. Hun kind slaapt slecht en wil bij de ouders slapen. Er zijn al meerdere geweest om te zuiveren en ook zuiveren met salie werkt niet. Ik heb het huis gezuiverd en je voelt dat het druk is in huis. De vrouw wordt helemaal onwel tijdens de zuivering en dat komt doordat ze een auralifter heeft. Zij is ook gezuiverd en voelt dat er last van haar af gaat. Ik heb haar man ook gezuiverd en ze zitten nu weer in de positieve energie.

Haaksbergen - september 2011 - huis en personen
Familie van een bevriend medium vragen mijn hulp. Ik heb daar het huis gezuiverd en ook de bewoners. De man heeft nog iets los te laten wat hem vasthoud in dit leven waardoor hij niet verder wil gaan. Dat is iets wat hij zelf moet doen.

Borne - september 2011 - huis en persoon
De moeder van dit gezin is heel gevoelig en merkt veel in huis. Ik heb hun huis gezuiverd en haar een gidsen/engelen healing gegeven.

Oostzaan - september 2011 - huis en persoon
Dit gezin krijgt in bepaalde mate negatieve energie naar zich toe wat op het huis zit en ook op de moeder. Het huis is gezuiverd en ook de moeder. Ik was bij haar vriendin geweest en heb haar geholpen en zij zat met dezelfde problemen.

Enschede - september 2011 - huis
Dit nieuwe huis is pas afgeleverd en er zijn al entiteiten aanwezig die je goed voelt als je daar bent. Het heeft te maken met de buurt want deze buurt staat bekend om de vuurwerkramp dus er zijn dolende entiteiten aanwezig in dit gebied. Het huis is gezuiverd en voelt weer goed aan. De moeder van dit gezin voelt dat het huis niet haar huis is en vlucht het liefst weg. Ik heb het huis afgesloten zodat er mogelijke entiteiten in de buurt moeilijker binnen kunnen komen.

Gouda - september 2011 - huis
De bewoonster van dit huis voelt negativiteit in huis. Het huis heeft een verleden als wietplantage en een vorige bewoner is omgekomen door een motorongeluk. Het huis voelt koud aan en er zijn ook lichamelijke klachten die alleen in huis ontstaan. Ik heb het huis gezuiverd. Er was koude energie aanwezig onder het huis en ook de engelen en gidsen hebben de nodige uit huis gehaald. De bewoonster voelt zich weer beter na de zuivering.

Den Bosch - september 2011 - huis
Een tweetal zusters hebben klachten. Bij een zuster zit negatieve energie die op zit en die heb ik gezuiverd en de ander is hooggevoelig en kan moeilijk mee overweg. Het huis is gezuiverd maar voelt niet echt heftig aan.

Amsterdam - september 2011 - huis en persoon
In dit pand waar veel bewoners wonen met problemen is volgens een collega-medium een behoorlijk demonische entiteit actief. Een van de bewoners vraagt mijn hulp omdat hij constant belaagd wordt tijdens het slapen. Hij houd het daar niet uit en heeft elders geen last. Er wordt ook gezien dat hij van buitenaf negatieve energie naar zich toe krijgt. Ik heb daar zoveel mogelijk gezuiverd maar hij moet ook met zichzelf aan de slag om te leren afsluiten en te aarden.

Nieuw-Vennip - september 2011 - huis en personen
Dit gezin heeft negatieve entiteiten in huis en tijdens hun vakantie is de aanwezigheid sterker geworden. Dat merkten ze toen ze thuis kwamen. Toen ik daar kwam werden we in de huiskamer opgewacht door een stel koude kille entiteiten. De rillingen liepen over de armen en rug. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer goed aan. De bewoners zijn ook door de gidsen en engelen

Almelo - september 2011 - huis en personen
In dit huis ziet het zoontje de entiteiten en heeft last van hoofdpijnen. Ik krijg ook hoofdpijn als ik daar ben en ik ben begonnen met zuiveren. Er blijkt daar heel veel entiteiten aanwezig te zijn want je voelt de energieeen door het huis gaan. Na de zuivering voelt het weer rustig aan en ik heb het gezin een gidsen/engelen healing gegeven.

Borne - september 2011 - huis en personen
Een bevriend medium stuurt me naar haar oud-collega want ze ziet dat het gezin lijdt onder de gevolgen van negatieve energie. Tijdens het eten merk je daar de spanning in huis langzaam maar zeker sterker begint te worden. Als ik met de zuivering wil beginnen voel je dat er demonisch krachten aanwezig zijn die me willen tegenwerken. Tijdens de visualisatie voel je de koude energieeen die me belagen van alle kanten, maar langzaam maar zeker verdwijnen ze. Ik heb het huis doorlopen en alle ruimtes gecontroleerd op aanwezigheid en alles afgesloten. De moeder had veel negativiteit bij haar en ze werd door mijn gidsen en de engelen gezuiverd want soms pijnlijk was maar noodzakelijk. Ze voelt letterlijk dat er een last van haar af is. Ze had al veel lichamelijke klachten, deels ook onverklaarbaar.

Ridderkerk - september 2011 - huis en personen
Dit gezin heeft al veel pech sinds ze in dit huis gingen wonen. De verbouwing verliep met pech en tegenslagen. De gezinsleden die gevoelig zijn, voelen en zien veel in huis. In dit huis voel je de koude entiteiten en ik heb het gezuiverd en het voelt weer goed. De gezinsleden zijn ook gezuiverd en geheald want ik voelde ook koude energie om hun heen hangen.

Deventer - september 2011 - huis
Volgens een bevriend medium zit in dit huis demonisch entiteiten dus ik ben daar heen gegaan om te helpen. Volgens mijn gevoel zit het niet alleen in dit huis maar treft het ook de andere woningen. Ik heb het huis gezuiverd en afgesloten en het voelt weer goed aan.

Wijchen - september 2011 - huis
Het zoontje in dit gezin is gevoelig en heeft angsten omdat hij entiteiten in huis ziet en voelt. Hij wordt wakker tijdens het slapen is dan bang. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer goed aan.

Wijchen - september 2011 - huis
In dit gezin slaapt het zoontje slecht. Men vermoed aardstraling maar het is nog niet over. Ik kom daar om te zuiveren en het zoontje te behandelen.

Duiven - september 2011 - huis en persoon
De jongste zoon van deze klant heeft stemmingswisselingen en het huis voelt niet goed. De hond van de ouders reageert ook negatief in het huis. Ik heb het huis gezuiverd. Probleem is dat deze zoon ook gebruikt en ik heb moeder verteld dat dit ook de oorzaak kan zijn. Gebruikers kunnen open staan en het negatieve aantrekken.

Almere - september 2011 - huis
In dit huis worden de nodige energiebollen waargenomen en men is angstig. Ik heb het huis gezuiverd.

Almere - september 2011 - huis en persoon
In het huis van de klant als van haar ouders voel je koude over de vloer trekken. Beide huizen zijn gezuiverd. De dochter heeft behoorlijke negatieve energie bij zich en is gezuiverd door gidsen en engelen. De zuivering was heftig en pijnlijk maar noodzakelijk. Er is een last van haar schouders af.

Heemstede - september 2011 - huis
In dit woonhuis in een winkelstraat is koude aanwezigheid te voelen. In mijn waarneming betreft het ook de energie die op het pand zit die het aantrekt. Ook de buurman voelt de koude windvlagen in huis die in het andere stuk woont. Ik heb het huis gezuiverd van de negatieve energie en ook de entiteiten apart gezuiverd.

Almere - september 2011 - huizen
Ik heb op deze dag vier huizen bezocht in Almere en de nodige zuiveringen gedaan. Het viel allemaal mee en de laatste huis had de meeste entiteiten. Een gevoelige moeder is door bij behandeld en ook twee kinderen die heel gevoelig waren en open stonden.

Deventer - september 2011 - huis en persoon
Op dit huis zit ook negatieve energie en heeft betrekking op de vorige bewoners die daar gewoond hebben. Dat gezin kende de nodige pech en ongeluk. Ik heb het huis gezuiverd met een visualisatie en de moeder van het gezin een gidsen/engelen healing gegeven.

Hengelo - september 2011 - huis
Deze flatwoning van een dochter van een klant heb ik bezocht en gezuiverd. Het zoontje is heel gevoelig en heeft daar last van.

Den Haag - september 2011 - huis
Dit huis heeft last van negatieve energie dat uit de grond komt. Het heeft met het verleden te maken. De bewoners ervaren tegenslagen en ik heb de huizen gezuiverd en de bewoners hebben een gidsen/engelen healing gekregen.

Rotterdam - september 2011 - huizen
Deze huizen in Rotterdam Zuid hebben last van een energie die daar hangt. Er hangt daar een vreemde beladenheid en het heeft te maken met de oorlog. Een bevriend medium ziet de gevolgen van een bombardement. Ik heb het huis gezuiverd en d.m.v. visualisatie de nodige proberen los te krijgen. De overige energieen moeten in de loop van de tijd loskomen.

Veenendaal - september 2011 - huis en persoon
Ik heb dit huis gezuiverd van negatieve energieeen en entiteiten. Het zoontje is autistisch en gevoelig en ik heb ook de moeder gezuiverd.

Nijmegen - september 2011 - huis en persoon
De moeder van dit gezin voelt drukte in huis. Het is een oud huis met een winkelpand daaronder. Men voelt zich moe en slaapt veel. Ik voel daar tijdens de zuivering veel aanwezigheid en energieen. De gidsen en engelen hebben het druk gehad. De moeder is ook gezuiverd en geheald omdat ze met veel klachten zat.

Drachten - september 2011 - huis en persoon
In dit huis wordt demonische aanwezigheid gezien. De bewoonster is zelf actief in het spirituele werk maar mist de ervaring om zich af te sluiten. Ik heb haar huis gezuiverd en haar een gidsen en engelenhealing gegeven.

Zwijndrecht - september 2011 - huis en personen
De dochter van dit gezin is gevoelig en ziet en voelt veel. Slapen gaat slecht omdat ze wordt aangeraakt. Ook het zoontje ziet entiteiten en is bang. De ouders voelen zich buitenshuis beter op hun gemak en ontspannen dan als ze thuis zijn. Reden om hulp te zoeken. Tijdens mijn bezoek merk je al de aanwezigheid en tijdens de zuivering merk je dat er heel veel in huis aanwezig is. Ik heb met een visualisatie al de nodige energieeen uit huis gekregen. Het hele gezin is gezuiverd en heeft een gidsen / engelenhealing gekregen. De dochter stond te veel open en werd weer goed geaard.

Wolvega - september 2011 - huis en personen
De man van dit gezin heeft negatieve energie op zich waardoor er van alles misgaat in zijn leven. Ik heb hem gezuiverd en ook het huis.

Putten - september 2011 - huis en persoon
De vrouw van dit gezin is bang in huis. Er is paranormale activiteit en ook de nuchtere echtgenoot die er niet in gelooft hoort geluiden en wordt aangeraakt. Ik heb het huis gezuiverd en voelde daar de nodige negatieve entiteiten.

Diepenveen - september 2011 - huis
De pasgeboren baby slaapt in het ziekenhuis zonder problemen maar in huis beginnen de huilbuien. De bewoonster is gevoelig en merkt tijdens de zuivering dat er heel veel energie door het huis gaat. Er is daar genoeg te zuiveren. Nu afwachten hoe de baby slaapt.

Haarlem - september 2011 - huis en persoon
Volgens een collega-medium heeft zit huis negatieve energie op zich en trekt het entiteiten aan. Gevoelsmatig voel ik hier in huis dat ook deel van het blok datgene bij zich draagt. Het huis is gezuiverd en er komt oude energie onder het huis naar boven. Ik heb de moeder een gidsen/engelen healing gegeven.

Alkmaar - september 2011 - huis en persoon
Deze moeder is gevoelig en voelt de effect van negatieve energie. Ze is zelf al bezig geweest om te zuiveren, maar het is nog niet weg. Tijdens de zuivering van het huis voel je de koude energieeen en ik heb haar ook gezuiverd en ze voelde het gebeuren. Ze krijgt via haar werk het nodige negativiteit naar zich toe.

Langedijk - september 2011 - huis
Deze mevrouw vraagt hulp om zichzelf te zuiveren maar het betreft niet haarzelf maar het zit in haar huis. Daar tref ik een negatieve entiteit aan die haar het leven zuur maakt. Haar huis is gezuiverd en voelt weer goed aan.

Amsterdam - september 2011 - huis en persoon
Deze man wordt al jaren geteisterd door negatieve energie. De herkomst is niet bekend. Ik heb hem een gidsen/engelen healing gegeven en ondertussen ook zijn huis gezuiverd want er hing daar een bepaalde beladenheid.

Vroomshoop - september 2011 - huis en persoon
In dit huis is een negatieve entiteit aanwezig. Het voelt aardig negatief en je voelt de rillingen over je lijf gaan. Het heeft zelfs de moeder van het gezin tijdelijk overgenomen en zich tegen de schoonmoeder gemanifesteerd. In huis gebeuren vreemde dingen en de moeder en kinderen voelen de aanwezigheid en zijn bang in huis. Het huis is gezuiverd en na de visualisatie klaart het letterlijk op. De moeder is ook door de gidsen en engelen gezuiverd en geheald.

Vroomshoop - september 2011 - huis
Ook het huis van de schoonouders is gezuiverd. Daar voelde de klant ook de nodige aanwezigheid. Het was geen probleem want het was een paar huizen verder.

Reeuwijk - september 2011 - huis
Dit huis wordt door de familie nog niet bewoond in verband met werk elders. Sporadisch slaapt een van de kinderen daar wel eens en men hoort daar geluiden en stemmen. In het huis zelf ervaar ik geen entiteiten en ook een collega-medium ziet daar niets. Het betreft puur de energie wat daar hangt uit het verleden en de energie van vorige bewoners wat hun stempel drukt op het gebeuren. Het huis is grondig gezuiverd en het voelt weer goed en warm.

Nijkerk - september 2011 - huis
De oudere bewoonster van dit huisje wordt tijdens het slapen wakker gemaakt door een entiteit die harde klappen op het bed geeft. Ze is er zelf niet bang voor maar vind het wel vervelend en het gevoel dat er iemand is terwijl ze niets ziet. Ik heb het huis bezocht en je voelt de koude energie in de huiskamer bewegen. Er zijn duidelijk entiteiten aanwezig. Tijdens de zuivering komt er ook heel veel koude energie onder het huis vandaan en worden de entiteiten meegenomen. Een entiteit voelde duidelijk niet goed want ik kreeg een rilling door me heen. Het huis voelt weer rustig aan en de bewoonster kan weer rustig gaan slapen.

Apeldoorn - september 2011 - huis en personen
Bij dit gezin hebben ze last van diverse lichamelijke klachten en er is genoeg paranormale activiteit aanwezig en vooral in negatieve zin. Het gezin woont in De Maten in Apeldoorn, een wijk met veel paranormale aanwezigheid en negatieve energie. Dit komt uit het verleden van dit gebied en daarvoor moet je wel enkele honderden jaren teruggaan. Het is voormalig moerasgebied en dit gebied is ook het nodige geweld gebeurd in het verleden. Ik heb al veel huizen in deze wijk moeten zuiveren van de nodige negatieve entiteiten en ook als je foto's maakt in deze omgeving zullen je genoeg orbs en krachtvelden (energie mist) op beeld kunnen vastleggen. Door het verleden als moerasgebied zit er ook veel water onder de grond die voor de nodige aardstraling en wateraders zorgt en deze energie kan ook entiteiten aantrekken en vasthouden.
Je voelt in dit huis een gespannen gevoel in je hoofd en als ik de zuivering begin voel je een spanning ontstaan. Er zijn entiteiten aanwezig en voor de zuivering voel je de gidsen en engelen aanwezig zijn. Ook de bewoners merken dit dat de spanning verdwijnt. Onder het huis zit veel koude kille energie dat naar boven komt tijdens de zuivering en ik zuiver ook meteen de grond mee, want daar zit het mee verbonden. Door het huis voel ik verder weinig meer. Ik heb alle ruimtes zorgvuldig gezuiverd van overige energieeen zodat het huis weer zuiver begint aan te voelen en mooi afgesloten ter bescherming. Tijdens de visualisatie van de buurt is veel gezuiverd en meegenomen. De bewoners voelen dat het huis beter aanvoelt en ook hun hond reageert heel anders dan ze gewend zijn. Ik heb de bewoners ook gezuiverd en geleerd om te gaan met hun paranormale gevoeligheid want dat is ook bij hun aanwezig.

Gemert - oktober 2011 - huis
De gevoelige vriendin ervaart in het huis van haar vriend de aanwezigheid van entiteiten en negatieve energieen. Ze willen samenwonen maar iets houd haar tegen en ze vraagt mijn hulp. In het huis voel ik de aanwezigheid van energie en tijdens het zuiveren van het huis voel je duidelijk beweging. Ik voel ook dat de tafel bij de bankstel energie uitstraalt. Het is tweedehands en volgens mijn gevoel is het niet helemaal pluis wat deze tafel uitstraalt. Mijn advies is dan ook dat deze uit huis moet en ze zouden bij mijn collega-medium vragen of zij kan zien wat er met de tafel aan de hand is. Gezien mijn ervaringen is deze tafel de bron van alle negativiteit in huis.

Eersel - oktober 2011 - huis en persoon
Deze alleenstaande vrouw heeft last van entiteiten en negatieve energie in huis. In huis krijg je daar al snel hoofdpijn. Ik heb het huis gezuiverd en mevrouw een healing gegeven omdat ze nogal veel last heeft van diverse lichamelijke klachten. Ze heeft al diverse andere mensen over de vloer gehad om hulp maar dat hielp niet echt en het was ook nog duur. Bij haar voelde ik nog een koude kille energie om haar heen die ik met de zuivering/healing met gidsen en engelen heb laten weghalen.

Tilburg - oktober 2011 - huis
Dit gezin heeft last van negatieve energie en dat komt naar mijn gevoel door een vrij negatieve buurvrouw die daar naast heeft gewoond. Gezien hun ervaringen met deze vrouw en naar mijn beleving hebben ze te maken gehad met iemand die toch bezeten is door een negatieve entiteit. Ik heb het huis al eerder bezocht en toen negatieve entiteiten weggehaald en ook de bewoners goed moeten laten zuiveren.

Haarlem - oktober 2011 - huis en persoon
Dit gezin heeft sinds het overlijden van een kennis last van paranormale verschijnselen en dat merken ze aan hun hond. Het gebeurde al eerder na het overlijden van de vader van de vrouw en toen is het huis gezuiverd door iemand anders. Ik heb het huis gezuiverd van belastende energieeen en voel dat hun slaapkamer ook zwaar aanvoelde in vergelijking met de slaapkamer van dochter. Beneden in de huiskamer staat een oude kist die dienst doet als salontafel. Deze straalt koude energie uit en dat merkt ook de dochter en tenslotte merkt iedereen dat er wat is met deze kist. Paranormale waarneming ter plekke laat zien dat de kist is gebruikt door zwarte heksen en het voelt als zwarte magie wat hier aanwezig is. Mijn dringende advies is om deze kist uit huis te halen en zo spoedig mogelijk naar de stort gaat en bij voorkeur kapotgemaakt zodat niemand anders het meer kan gebruiken. Als we de kist uit huis hebben gehaald en verderop in de tuin hebben begint ook het huis weer goed aan te voelen. Het is zwarte magie wat hier aanwezig is en dat werkt heel stiekem op dit huis en gezin. Die nacht als de kist in de tuin staat begint het echter in de tuin te spoken. De bewoners horen letterlijk veel geluiden uit de kist komen terwijl die buiten staat. Het is heel bizar. Het sterkt hun streven om zo snel mogelijk die kist naar de sloop te brengen want dit voelt niet pluis. De kist hebben ze ooit tweedehands ergens gekocht. Het is dus een waarschuwing voor andere mensen, pas op met het kopen van tweedehandse meubels als je niet weet waar het echt vandaan komt. Jammer voor deze klant was ook dat hun gehele wijnvoorraad die in de kist werd bewaard weggegooid moest worden. De wijn voelde heel koud en kil aan en je werd ziek als je daar van dronk. Er zat zoveel negatieve energie in de wijn dat het je letterlijk ziek maakt.

Raamsdonkveer - oktober 2011 - huis en persoon
In dit huis zijn entiteiten aanwezig en vooral de zoon van dit gezien ziet, hoort en voelt ze en is er bang voor. De moeder slaapt in dit huis slecht en elders weer niet. Ik heb dit huis gezuiverd en de dolende entiteiten laten meenemen. Het voelde niet echt heftig of zo. Ik heb de zoon en moeder een gidsen/engelen healing gegeven om hun beter te aarden. Het sterke vermoeden is dat de problemen afkomstig zijn uit het huis daarnaast want daar gebeuren veel dingen en het loopt daar niet goed.

Westervoort - oktober 2011 - huis en persoon
In dit huis heeft de gevoelige zoon last van woede uitbarstingen en gaat het niet goed met de moeder. In dit huis worden de entiteiten gezien van soldaten en gezien de plek lijkt het niet vreemd. In huis voel je al spoedig de aanwezigheid van entiteiten en tijdens de zuivering voel je de spanning opkomen en op sommige plekken krijg ik een onbehagelijk gevoel. Na de zuivering voelt het huis weer goed aan. Ik heb het zoontje en de moeder gezuiverd en een healing gegeven want ze konden het goed gebruiken.

Vlaardingen - oktober 2011 - huis en persoon
In dit oude gedeelte van Vlaardingen ben ik al eerder geweest en gezien mijn ervaring destijds is dat er veel aanwezig is wat paranormale activiteit en entiteiten betreft. In dit huis voel je al snel de koude aanwezigheid en de bewoonster is al meerdere keren belaagd en heeft ook ervaringen uit een vorige huis en ze is er klaar mee. Ik heb het huis gezuiverd en haar ook een gidsen/engelen healing gegeven zodat ze minder open staat voor deze paranormale wereld. Wat ik daar voelde is oud zeer uit het verleden. Er is veel koude energie in de grond aanwezig en ik heb in mijn zuivering ook een deel van de buurt meegenomen. Het huis voelt weer rustig aan.

Zeeland - oktober 2011 - huis en persoon
In dit dorpje vlakbij Oss kom ik voor een gezin waarbij vooral de dochter last ervaart van entiteiten. Ze is gevoelig en had ook in hun vorige huis last maar niet zo erg als nu. Ze slaapt slecht en ook haar ouders worden hierdoor belast. In het huis waar ze wonen voel je al snel een onbehagelijkheid en koude entiteiten. Ik heb het huis gezuiverd en op de plekken waar de dochter de entiteiten voelde zijn ze er inderdaad ook. Wel aan het verstoppen want tijdens de zuivering komen ze pas tevoorschijn. Nadat ik elke ruimte heb gedaan en ook buiten het huis bezig was, want daar voelde ik ze ook is het huis weer rustig. De bewoners wonen daar nog niet zo lang, dus het hangt daar al langer en het heeft toch met de grond te maken. Ook de vorige bewoners hadden daar zeker last van gezien het verhaal en ook hoe lang het huis heeft leeggestaan. De dochter heb ik ook gezuiverd en geheald en het bleek dat ze een negatieve entiteit bij zich droeg die al haar onrust veroorzaakte waardoor ze bijna in de medische molen terecht kwam voor hulp en diverse etiketjes kreeg opgeplakt. Ze voelt na de zuivering dat er een hele last van haar af is en voelt ze erg rustig dan daarvoor.

Zwijndrecht - oktober 2011 - huis
In deze appartement woont mijn jongere broer en mijn jongere zuster had daar al het heen en ander gevoeld. Het is niet verwonderlijk met zo'n veel mensen bij elkaar. Er zitten diverse culturen dus ook de aanwezigheid en gebruik van negatieve energie is hier voelbaar. Nadat hij diverse nachtmerries heeft gehad vroeg hij mij om hulp. Ik heb het huis gezuiverd en afgesloten en ook de buurt meegenomen in de zuivering. Het klaart letterlijk op. Voordat ik begon voelde je duidelijk in de buurt een merkbare spanning wat daar hangt aan negativiteit. Gezien de activiteiten die diverse buren doen is het ook niet verwonderlijk dat er negativiteit aanwezig is.


Venlo - oktober 2011 - huis en personen
In dit voormalige douanepost zit nu een woonhuis en het heeft ook verleden gehad als vrachtwagenchauffeur overnachtingsplek. Dus veel mensen die in gaan en weggaan dus er hangt veel energieeen. Waarneming op afstand laat zien dat hier veel negativiteit zit, veel entiteiten.
Als ik daar kom voel je al buiten de koude entiteiten om je heen bewegen. Het is heftiger dan de bewoonster zelf voelt en het is ook logisch want ze beseffen waar ik voor kom. De bewoonster verteld dat ze zelf ook het gevoel had dat er buiten meer is dan het lijkt. Buiten start ik al de zuivering op en laat de entiteiten meenemen. Binnen in huis heb ik een zuiveringsvisualisatie opgestart waarbij ik het huis en omgeving meeneem in een zuivering en de nodige aanwezige entiteiten mee laat nemen. Na afloop heb ik het huis doorlopen waaronder een hele grote kelder onder het huis
maar er is niets meer aanwezig, de zuivering heeft zijn werk goed gedaan. De dagen erna blijkt de zuivering positieve effecten te hebben op de bewoners.

Haarlem - oktober 2011 - huis en personen
Deze bewoners zijn doorverwezen via een andere klant die ook healingen en waarnemingen op afstand doen. In dit huis gebeuren de nodige paranormale zaken. Veel lichamelijke klachten, koud in huis, vermoeidheid, gevoelige kinderen die dingen zien en voelen, negatieve energie
en negatieve invloed van de buren. Ik heb daar het huis gezuiverd en het nodige mogen voelen. De bewoners hebben een gidsen/engelen healing mogen ervaren en ik heb ook de kinderen behandeld.

Deventer - oktober 2011 - huis
In dit huis zit nog negatieve energie afkomstig van vervloekte schilderij die een week boven op zolder had gezeten bij de opslag van bezittingen van de broer die wilde gaan verhuizen. Er is wat negatieve energie achtergebleven die actief werd omdat de zolder werd opgeruimd. Het zat verstopt onder de meubels die daar lag.
De bewoners zijn gevoelig en voelen de onrust in huis. Ik heb het huis gezuiverd door middel van begeleidende visualisatie en de energie teruggebracht naar de aarde. Ik zag het letterlijk naar beneden druppelen en zag dat het verstopt zat onder de nok van het dak. Het huis voelt weer rustig aan.

Dieren - oktober 2011 - huis en persoon
Ik ben hier bij een broer van een klant die ik in het verleden heb geholpen. Ook een gevoelige jongeman die het nodige voelt en oppikt. Het is een huis waar voornamelijk senioren verblijven dus het is een plek waar mensen en komen en gaan. Ik zie daar nog een voormalige bewoner ronddolen door de huizen en wat negatieve energie maar niet heftig of zo. Het is gezuiverd en de jongeman heeft een gidsen/engelen healing mogen ervaren.

Borne - oktober 2011 - huis en persoon
In dit huis gebeuren wat paranormale dingen, lamp die vanzelf aangaat en er worden de nodige entiteiten waargenomen. Tijdens de zuivering merk ik dat het niet om dit huis gaat maar ik zie letterlijk dat er in de naaste omgeving de nodige entiteiten worden meegenomen. Het heeft te maken met het verleden van de plek waar de huizen staan. De entiteiten dolen hier al heel lang rond. Ik heb de bewoonster ook een gidsen/healing gegeven omdat er negatieve energie op haar zit wat weer teruggeleid kon worden naar haar afgunstige schoonzuster die toen haar beste vriendin was maar haar geen kinderen toewenste omdat ze zelf het niet kon krijgen op dat moment.

Prinsenbeek - oktober 2011 - huis
In dit huis gebeuren veel vreemde dingen en het kind van deze moeder heeft er ook veel last van. Boven voelt men zich niet op zijn gemak. Door alles slaapt ze niet meer in haar eigen huis maar bij haar vriendin. Ik heb het huis meteen gezuiverd en want het voelde niet echt goed aan. Het is een huurhuis dus het heeft te maken met de vorige bewoners die haar gewoond hebben.

Heerlen - oktober 2011 - huis en persoon
Dit gezin wordt getroffen door negatieve energie die door anderen worden gestuurd. Ik heb het huis daar gezuiverd en ook afgesloten. Verder het jongste dochter en moeder een gidsen/engelen healing gegeven omdat ze beiden ook energie bij zich dragen die niet goed is.

Maastricht - oktober 2011 - huis en persoon
De bewoonster van dit huis heeft de nodige klappen in het leven gehad en kent een leven met veel tegenslagen en wordt door veel mensen tegengewerkt of niet gewenst. Op een of andere reden trekt zij dit aan of komt het op haar pad. In het huis voel je ook de koude aanwezige energieeen. Ik heb haar huis gezuiverd en haar ook de nodige gidsen/engelen healing gegeven om haar goed te zuiveren. Het is nu afwachten hoe het verder gaat met haar leven en of er nu meer positiviteit komt.

Vlodrop - oktober 2011 - huis en persoon
Deze gevoelige vrouw voelt en ziet veel en heeft diverse klachten. Het blijkt dat ze niet goed geaard is en het nodige oppikt omdat ze heel open staat. Ze heeft een gidsen/engelen healing mogen ervaren zodat ze weer goed in balans zit. Ik heb het huis ook gezuiverd zodat deze weer goed aanvoelt. Ze heeft de gave om hele bijzondere paranormale foto's te maken wat duidt op aanwezigheid in huis en in de omgeving.

Boxmeer - oktober 2011 - huis
In dit huis ervaren de bewoners en de kinderen de aanwezigheid van entiteiten. Je voelt de koude aanwezigheid in de huiskamer en na de zuivering voelt het weer goed. Het was niet heftig of zo maar wel nodig.

Nijmegen - oktober 2011 - huis
In dit huis uit de jaren dertig nemen de kinderen de nodige entiteiten waar. Deze entiteiten spelen met hun speelgoed en sommige willen de kinderen wegjagen. Ze zijn zelf deels gevoelig en nemen veel waar. Het huis kent volgens mijn collega-medium toch een dramatisch verleden en er worden entiteiten gezien. Tijd dus voor een huiszuivering en het helpen van de kinderen. Ik heb het huis gezuiverd en doorlopen en ook alle kinderen geholpen met een gidsen/engelen healing. Sommige blijken duidelijk niet goed geaard te zijn.

Siddeburen - oktober 2011 - huis
In dit huis dat al stamt van zijn grootouders ervaart de kleinzoon de nodige paranormale aanwezigheid. Hij slaapt daarom ook niet daar. Het huis kent een verleden en er blijkt negatieve energie aanwezig te zijn die op het huis zit en de nodige entiteiten aantrekt. Ook andere loge's hebben de aanwezigheden mogen ervaren.
De negatieve energie komt uit het verleden omdat de gronden opnieuw werden verdeeld met andere boeren en dat leidde wel eens tot heftige ruzies. Een aanvaring uit het verleden blijkt de oorzaak te zijn waardoor onbewust veel negatieve energie werd verzonden met het gevolg nu dat het er nog steeds zit terwijl de ruzies allang verleden tijd zijn. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer goed en rustig aan. Bij de zuiveringen liep een collega-healer mee die dit werk ook onder de knie wil hebben.

Veendam - oktober 2011 - huis en persoon
In dit huis zijn de nodige heftige entiteiten aanwezig die ook gevoeld worden door de bewoonster en haar kinderen. Mijn collega-medium ziet daar heel veel en het leidt terug naar het verleden naar een veldslag die daar ooit plaatsgevonden heeft. Tijdens de zuivering die ik vanaf buiten als eerste deed was al een entiteit waarneembaar die zich heftig verweerde om mee te worden genomen maar tenslotte wel weg meegevoerd door de engelen. Er gebeurde in kort tijdbestek veel en na de zuivering bleek er veel rust te zijn in het huis. De bewoonster heeft nog een gidsen/engelen healing gekregen omdat ze er veel last van heeft gehad.

Groningen - oktober 2011 - huis en persoon
Een bewoonster heeft mijn collega-healer om hulp gevraagd en omdat ze samen toch in de buurt bezig waren met huizen zuiveren zijn we ook nog bij haar geweest. Deze mevrouw heeft last van entiteiten en negatieve energie. Het is lijkt pittig waar ze last van heeft en ik heb haar huis van negatieve energie gezuiverd terwijl mijn collega nog bezig ging om de entiteiten daar weg te krijgen. Ze heeft zelf ook een gidsen/engelen healing mogen krijgen.

Enschede - oktober 2011 - huis en persoon
Een bevriend medium is al een paar keer bezig geweest om een gevoelige jongeman te helpen die om haar hulp vroeg. Hij blijkt een vrij negatieve entiteit bij zich te dragen en zij ziet tijdens de behandelingen een paar duivelse ogen haar aankijken en ze krijgt het niet weg en vraagt om mijn hulp. De jongeman kan de entiteit grotendeels onder controle houden maar de enkele keren datdie eruit komt blijkt het aardig agressief te zijn en verschijnt er een duivelse blik in zijn gezicht. Paranormale waarneming door een andere collega-medium laat zien dat we hier te maken hebben met een duivelse entiteit, het is zelfs erger dan demonisch zegt mijn collega. Ik heb hier een gidsen/engelen healing toegepast omdat ik weet dat deze bijzonder krachtig zijn en alle hulp hierbij aanwezig zijn. Bij het begin van de behandeling verschijnt een duivelse gezicht die heel grinnikend en duivels lacht. De jongeman is twee keer even buiten bewustzijn geweest en zijn ogen werden even helemaal wit en na een poosje voelt hij zich bevrijd en is een last bij hem verdwenen. Ik heb het huis ook nog gezuiverd want daar bleken de nodige negatieve entiteiten aanwezig te zijn. De jongeman is heel gevoelig en kan paranormaal veel waarnemen en heeft gelukkig begeleiding van het medium die mij om hulp vroeg.

Zwolle - oktober 2011 - huis en persoon
Deze gevoelige bewoonster heeft een nieuw pad in haar leven ingeslaan maar weet nog niet hoe verder te gaan want ze merkt ook tegenwerking. Mijn collega-medium ziet dat ze heel open staat en last heeft van auralifters. Ik heb haar en haar huis gezuiverd en ze kan nu weer een positieve start maken.

Dordrecht - oktober 2011 - huis en personen
In dit appartement ervaart de bewoonster en haar kinderen de aanwezigheid van entiteiten. Het lijkt heftig aan te voelen maar hier ook sterk sprake van poltergeisten. Het onbewust ontladen van spanningen en emoties door paranormale activiteit. Ik heb het huis gezuiverd en mij ook gericht op haar gehele appartement, want het komt en gaat. Ik heb de bewoonster ook behandeld en haar dochter zodat ook bij hun een stukje rust komt en dit heeft ook invloed op de verschijnselen in huis.

Dordrecht - oktober 2011 - huis en personen
In dit huis ervaren de bewoners de gevolgen van entiteiten. Waarneming op afstand laat zien dat hier veel negatieve en zwarte entiteiten aanwezig zijn en het heeft te maken met de grond. Er zit een zwaar verleden op die plek, er is wat gebeurd wat nu nog voelbaar is. Ik heb het huis gezuiverd en ook de directe omgeving meegenomen. Het huis voelt weer goed aan en ik heb de bewoners ook behandeld en gezuiverd.

Haarlem - oktober 2011 - huis en personen
In dit huis zit nog rest energie van de vervloekte kist die daar enige tijd heeft gestaan in de huiskamer. De kist is inmiddels het huis uit en nu rest mij nog het zuiveren van de achtergebleven energie die daar nog in de huiskamer zit en onder het huis. De bewoners zijn gevoelig en voelen die energie goed. Het is ook zaak van hun om de energie tijdelijk te negeren omdat deze energie zich ook voedt met hun emoties.

Zuid-Scharnwoude - oktober 2011 - huis
In dit wooncomplex wonen verstandelijk gehandicapten onder begeleiding. Op bepaalde kamers voelt het personeel zich onbehagelijk en vragen mij om hulp. Ik heb het complex gezuiverd en de kamers die niet goed aanvoelen nog extra gedaan. De bewoners staan ook open hiervoor en voelen dit ook. Het is niet verwonderlijk dat zij dit ook aantrekken en van elders meenemen.

Hengelo - oktober 2011 - huis en persoon
Een bevriend medium stuurt deze klant naar me door voor een persoonlijke zuivering. Hij is gevoelig en pakt het nodige op. Op het huis zit ook negatieve energie en voel de aanwezigheid van entiteiten. Ik heb eerst het huis gezuiverd van de negatieve energie en toen de entiteiten omdat deze energie hun voedt en het huis afschermt waardoor zuivering niet mogelijk is. Daarna zijn de bewoners aan de beurt geweest en vooral de klant zelf had de meeste negatieve energie bij zich. De gidsen en engelen waren heel druk met hem bezig. Daarna nog een overgebleven entiteit boven op zolder nog meegenomen en de rest van het huis voelt weer goed aan.

Den Haag - oktober 2011 - huis en personen
De bewoonster voelt veel negativiteit om zich heen en in haar leven. Ik heb op haar verzoek het huis gezuiverd en ook de bewoners zelf. Het viel mee wat ik daar voelde maar gezien de woonsituatie was een zuivering wel nodig en het afsluiten van het huis ook.

Rotterdam - oktober 2011 - huis en personen
In dit huis voel je duidelijk koude aanwezigheid van entiteiten en ook de kinderen ervaren last. Veel lichamelijke klachten, spanningen en onrust in het gezin. Gevoeligheid voor het paranormale en aanwezigheid werkt vaak extra sterk. Ik heb het huis gezuiverd en veel mee mogen nemen. Na de zuivering ook de bewoners behandeld en meer innerlijk rust gegeven. Het heeft te maken met de buurt wat daar aanwezig was.

Zwijndrecht - oktober 2011 - huis en persoon
In dit huis ben ik al eerder geweest en toch komt het weer terug. De gevoelige dochter ervaart negatieve entiteiten in haar ouderlijk huis. Ze staat heel open en is gevoelig en tijdens het gesprek in huis blijkt dat ze ook bij vrienden het nodige ziet en ervaart. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat ze het van daar meeneemt. Ik heb het huis nogmaals gezuiverd en haar geleerd hoe ze zich moet aarden en afsluiten zodat ze telkens niet auralifters meeneemt.

Deventer - oktober 2011 - huis en personen
Bij schoonfamilie van mijn jongere broer worden entiteiten boven gevoeld. Ik heb daar het huis gezuiverd en de schoonfamilie gecontroleerd op auralifters.

Zutphen - november 2011 - huis en personen
Dit gezin kent tegenslagen en voelt heel sterk de aanwezigheid van entiteiten. Het heeft te maken met de grond waar deze wijk op gebouwd is. Ik zie daar veel Middeleeuwse soldaten nog ronddolen en het dus het gevolg van geweld uit die tijd. Ik heb het huis gezuiverd en ook een deel van de buurt waar nog het nodige aanwezig was. Het huis voelt weer goed aan en ook de bewoners zijn door mij behandeld en voelen weer rust.

Boskoop - november 2011 - huis en persoon
Deze jongeman heeft last van geesten om zich heen. Het blijkt dat hij last heeft van auralifters en daar open voor staat. Ik ben bij hem op bezoek geweest en heb zowel hem als zijn ouderlijk huis gezuiverd. Het voelt weer goed aan.

Putten - november 2011 - huis en personen
Na een periode van rust blijken er weer entiteiten aanwezig te zijn en is het weer heftig. Op een nacht wordt de computer aangezet en ingelogd en wordt hun bedrijfsfilmpje afgespeeld. Stankgeuren zijn aanwezig en de rust wordt verstoord. Er blijkt toch sprake te zijn van zwarte magie wat hier wordt toegepast. Mogelijk heeft het te maken met het negatieve verleden van de vorige bewoner die veel vijanden had. Ik was hier met een bevriende paragnost uit Apeldoorn. Het huis en directe omgeving is grondig gezuiverd door middel van visualisaties en het voelt weer rustig. Bij inspectie van het huis komen we nog een verdwaalde entiteit nog tegen maar verder alleen rust en stilte.
De bewoners hebben we nog gezuiverd en ik voelde auralifters bij de bewoner en bij een kennis die daar regelmatig over de vloer kwam.

Beverwijk - november 2011 - huis en persoon
De gevoelige bewoonster ervaart de lasten van negatieve energie om haar heen. Ze heeft al eerder een zuivering laten doen maar dat pakte niet goed uit, het werd erger en volgens haar bevindingen werden er negatieve energieeen aangeroepen i.v.m. positieve. Ik heb het huis gezuiverd en haarzelf.

Amsterdam - november 2011 - huis en persoon
Bij deze bewoonster is veel angst aanwezig voor het paranormale. Ze blijkt niet goed geaard te zijn. Entiteiten zijn daar in de omgeving aanwezig maar dat heeft te maken met het verleden van dat deel van Amsterdam. Ik heb het huis en haar gezuiverd en ze is weer in balans gebracht waardoor de angsten ook zullen verdwijnen.

Amsterdam - november 2011 - huis en persoon
Haar vriendin vroeg mij ook om langs te komen. Ik voel daar niet zoveel maar wel een gespannenheid hangen. Ik heb het huis gezuiverd en haar ook healing gegeven waardoor ze weer rust in haar zelf kreeg.

Volendam - november 2011 - huis
De jonge kinderen van dit gezin ervaren de aanwezigheid van negatieve entiteiten in hun huis. Ze durven niet meer alleen naar boven toe. Volendam kent net als meer plaatsen rondom het IJsselmeer een verleden met overstromingen en verdronken bewoners. Er doolt daar nog veel rond. Navraag leert dat ook andere vertrokken buren last hadden van entiteiten in hun huis. Dus het klopt wel wat ik daar aanvoel. Ik heb hun huis gezuiverd maar ook de omliggende buurt meegenomen in een buurtzuivering. Het voelt weer rustig aan in huis en de kinderen kunnen weer rustig slapen.

Wijchen - november 2011 - huis en personen
In dit huis hebben de bewoners weer last van entiteiten en het is alweer meer als een jaar geleden dat ik daar geweest ben en tot nu toe ging alles weer goed. Ik heb het huis gezuiverd en tijdens de behandeling van de bewoners blijken beide dochters heel open te staan en niet goed geaard te zijn waardoor ze heel makkelijk entiteiten met zich mee kunnen nemen door auralifting en ook het nodige aantrekken waardoor het probleem verklaard was. De dochters hebben oefeningen gekregen om zich te aarden en af te sluiten.

Woerden - november 2011 - huis en persoon
Een dochter van een gezin ervaart veel last van een auralifter. Ze hoort dwingende stemmen in haar hoofd en ontaart in woede aanvallen. De moeder zit met de handen in de haar en op school gaat het niet goed. Ik ben daar geweest en heb haar een gidsen/engelen healing gegeven en ze is gezuiverd. Ze zag de engelen en gidsen met haar bezig gaan.
Ik heb haar oefeningen gegeven die ze moet doen om zich te aarden en te leren af te sluiten zodat ze niet meer open staat en zich beter kan wapenen tegen andere energieeen.

Utrecht - november 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw zit in een arbeidsconflict met negatieve collega's. Ze krijgt hierdoor veel negatieve energie naar haar toe en alles zit tegen. In huis voel ik de nodige koude energieeen en ik heb eerst haar huis gezuiverd en daarna haarzelf. Ze moet zich leren af te sluiten en goed te aarden en het conflict proberen in goede harmonie op te lossen want het heeft de nodige impact op haar welzijn en haar gezin.

Apeldoorn - november 2011 - huis
In dit gezin heeft de dochter last van entiteiten en ze staat open en trekt dit onbewust aan. Ik heb haar oefeningen gemaild om hier mee aan het werk te gaan. Dit huis is namelijk al eerder door mij gezuiverd en dat ging daarna prima maar het kwam op een bepaald moment weer terug. Het heeft ook te maken met de buurt want daar zit heel veel. Het huis is ook door mij weer gezuiverd.

Erp - november 2011 - huis en personen
De dochter van dit gezin ziet een zwarte vlek die haar constant volgt en ze is er bang voor. Ze blijkt een auralifter bij zich te hebben. Ook in hun huis tref ik de nodige negatieve entiteiten aan. De moeder heeft last van negatieve energie op haar zelf. Nek, schouders en rug zitten vast en het lijkt op een lichte vorm van zwarte magie. Vader beschrijft dat hun bedrijf veel pech en tegenslagen kent. Ik heb het huis grondig gezuiverd en ook alle bewoners behandeld waarbij de moeder voelt dat ze bevrijd is van een beladen energie. Medisch onderzoek bij de dokter kon niet haar vermoeidheid en klachten verklaren. De kinderen stonden open en waren niet goed geaard. Ik heb beiden ook weer goed geaarde en oefeningen gegeven om daarmee aan de slag te gaan.

Montfoort - november 2011 - huis en personen
Na het overlijden van haar moeder lijkt het een beetje te spoken in huis. De bewoonster is zelf gevoelig en staat open. Lampen knipperen, spullen verdwijnen in huis, gevoel dat men haar in de gaten houd. Hun kind slaapt onrustig en steeds slechter en is regelmatig ziek. Als ik daar kom heeft ze al via mijn instructies deels rust in huis kunnen brengen. Ik heb het huis verder gezuiverd en afgesloten. De moeder heeft een gidsen/engelen behandeling gekregen.

Laar (Duitsland) - november 2011 - huizen en personen
Dit plaatsje draagt energie mee uit het verleden en er is ook onder de mensen negatieve energie aanwezig, vaak afgunst wat de nodige negativiteit aantrekt. Ik heb hier de buurt gezuiverd en enkele huizen alsmede de bewoners een gidsen/engelen healing gegeven. De dochter is zelf ook gevoelig en die stond ook open en is ook door mij behandeld.

Maaskantje - november 2011 - huis en persoon
In deze woonboerderij ervaren de kinderen last van paranormale verschijnselen en de ouders ervaren vermoeidheid en lichamelijke klachten. De zoon ervaart de meeste last. Ik heb het huis gezuiverd en gidsen/engelen healingen gegeven. Het zoontje ervaart nu geen paranormale verschijnselen meer (hij stond nogal open) maar moet nog wel leren om te gaan met zijn gevoeligheid.

Amsterdam - november 2011 - huis en personen
In deze ruime herenhuis ervaren de kinderen veel last van negatieve entiteiten in het huis. Het is vooral mis in de slaapkamers in de souterrain maar het lijkt ook mee te gaan met vakantie. Het huis heeft een verleden als kindertehuis en ook de omliggende huizen hebben een verleden. Op zich is het verleden niet heftig of zo maar een huiszuivering is wel nodig. Tijdens de visualisatie zuivering en helderziende waarneming blijken de entiteiten afkomstig van een plek enkele huizen verder. Daar zitten nogal veel entiteiten op een hoop en tijdens de zuivering gingen daar ook de engelen aan het werk om ze over te laten gaan. Het blijkt dat daar ooit een opvang heeft gezeten voor zwervers en daklozen.
Beneden in de souterrain zijn de meeste vertrekken gezuiverd maar blijkt nog een hele koude negatieve entiteit in de slaapkamer van de ouders aanwezig te zijn die ik ter plekke nog laat meenemen. Het huis voelt na mijn bezoek weer rustig aan en de kinderen kunnen weer rustig slapen en durven weer alleen beneden te zijn.

Arnhem - november 2011 - huis en hond
De hond van deze bewoners is nogal onrustig en gevoelig. Er zijn momenten dat hij het huis uit wil en buiten blijft blaffen. Hij blijkt blijkbaar meer te kunnen waarnemen waar hij bang voor is. Ik heb het huis in een visualisatie gezuiverd en ook de hond behandeld.

Nijmegen - november 2011 - huis en persoon
Deze bewoonster is zelf gevoelig en vermoed dat ze een auralifter heeft. In huis gebeuren soms vreemde dingen en worden vreemde geluiden waargenomen. Ik had niet het idee dat er auralifters waren maar toch nog stress of gevoelens die een uitlaap klep zoeken. Het huis is door mij gezuiverd.

Dordrecht - november 2011 - persoon
Deze jongedame is van slag sinds zij uittrad bij een meditatie. Zij vermoed auralifters e.d. maar deze zijn niet door mij waargenomen. Ik heb haar verzocht om het niet in het spirituele te zoeken maar weer met beide benen op de grond te proberen te staan. Ze is de weg een beetje kwijtgeraakt en probeert een oplossing/verklaring te zoeken in het spirituele/paranormale maar ze is gewoon overwerkt/overbelast en dat is tijdens een meditatie naar boven gekomen toen ze ontspanning raakte. Ze moet de rust in haar zelf proberen te hervinden.

Zevenaar - november 2011 - huis en personen
Dit gezin woont aan de rand van Zevenaar en men ervaart vermoeidheid, voelt beladenheid, zoon hoort mensen schreeuwen, etc. Goed om daar eens te komen zuiveren. Het voelt dat daar meer aan de hand is en het heeft ook te maken met het verleden want de gespannenheid hangt in de buurt. Daar gebeurt ook best de nodige zaken die daar het gevolg van zijn. Ik heb een buurtzuivering gedaan met de grond erbij. Het huis is gezuiverd en ook het gezin is met een gidsen/engelen healing behandeld. Dat hebben ze mogen ervaren. Heb verzocht om geen wiet in huis te gebruiken omdat het ook entiteiten kan aantrekken en je staat daardoor ook heel open door.

Voorthuizen - november 2011 - huis en persoon
In deze ruime woonboerderij ervaren de twee zoontjes de aanwezigheid van entiteiten. Ze zijn beiden gevoelig en zien het nodige. Ik heb het huis gezuiverd en kwam op bepaalde plekken de entiteiten tegen. Op foto's zag men veel orbs wat duidt op aanwezigheid. Voor mijn gevoel voelt het huis weer rustig. Ik heb nog een zoontje behandeld voor zijn aarding en gevoeligheid.

Velp - november 2011 - huis en personen
Hun dochter staat open en is niet goed geaard en verliest haar energie waardoor ze letterlijk instort. Ze ziet ook entiteiten. Het huis voelt rustig en de meeste aandacht ging uit naar de dochter. Die is behandeld en ze voelt dat ze verbonden is met de aarde. Ook de moeder is behandeld. Ik heb ze oefeningen gegeven om zich goed af te sluiten, te aarden en te zuiveren en na enkele dagen blijkt het effect goed te zijn. De dochter is al lang niet meer zo moe als toen en de moeder voelt zich beter.

Apeldoorn - november 2011 - paarden
Ik heb enkele paarden van mijn collega Simone gezuiverd en geheald.

Enschede - november 2011 - huis en personen
De kinderen van dit gezin ervaren de nodige entiteiten in huis en zijn beiden gevoelig. Het heeft ook deels te maken met de buurt. Tijdens de zuivering blijken er bijzonder veel entiteiten en koude energie in huis aanwezig te zijn. Het is allemaal gezuiverd en daarna zijn ook de bewoners gezuiverd en geheald want dat was best nodig hier.

Eemster - november 2011 - huis en persoon
In dit huis ervaart de gevoelige bewoonster de aanwezigheid van iets negatiefs die om de zoveel tijd best lastig is. Door mijn collega-medium wordt een demonische entiteit waargenomen met zwarte magie. De bewoonster ervaart zelf ook dat de energie daar in huis niet goed stroomt en dat haar manier van zuiveren niets uitmaakt. Ik heb hier eerst het huis van de negatieve energie gezuiverd en daarna de entiteit te lijf gegaan. Deze kwamen we tegen in de grote hal waar zijn aanwezigheid veel koude veroorzaakte. De bewoonster is daarna ook geheald en gezuiverd.

Meppel - november 2011 - persoon
Het zoontje van dit echtpaar is heel open en gevoelig en neemt veel waar op diverse manieren. Dit kind is bijzonder paranormaal begaafd en zijn beide ouders hebben ook gevoeligheden. Ik heb het kind behandeld en maar vond dat hun kind er op een positieve manier ermee omgaat.

Bodegraven - november 2011 - huis en persoon
In dit huis ervaart de bewoonster dat er negativiteit via bezoekers binnenkomt. Ze voelt dat zo. Ik heb het huis gezuiverd en voor mij gevoel viel het mee. De bewoonster heeft nog een gidsenhealing mogen krijgen en instructies ontvangen om ook zelf te leren aarden en af te sluiten. Heb haar uitgelegd dat negatieve energie ook komt door alle ontwikkelingen om haar heen.

Arnhem - november 2011 - persoon
Deze klant waar ik een hele tijd geleden haar huis heb gezuiverd is helaas weer zwevende en staat open. Ze vraagt mijn hulp voor een healing. Ik heb haar en ook haar vriend een gidsen/engelen healing gegeven zodat ze weer beter voelen en de nodige instructies om ook zelf aan het werk te gaan.

Apeldoorn - november 2011 - huis en personen
Na het overlijden van haar man zit dit gezin met twee kinderen in een negatieve spiraal. Het is de zus van een collega en het is niet voor niets dat het daar mis gaat. Er is sprake van negatieve energie en ook de nodige negatieve entiteiten die daar de boel op stelten zetten en de bewoners tegen elkaar uitspelen. Tijdens de zuivering komen de nodige entiteiten naar boven en heel veel koude energie komt los. Hier zit heel veel. Na de huiszuivering voelt het veel rustiger in huis en ik heb iedereen nog geheald en gezuiverd samen met mijn gidsen en engelen.

Apeldoorn - november 2011 - huis en persoon
De dochter is helderziend en staat open. In huis ziet ze het nodige negatieve en in eerste instantie ben ik daar om haar te helpen, maar een huiszuivering blijkt ook nodig te zijn. Ik heb de dochter weer goed geaard en afgesloten en zij merkt duidelijk het verschil. In en om het huis zaten toch de nodige entiteiten en koude energie door mij opgeruimd zijn.

Elten (Duitsland) - december 2011 - huizen en personen
Hier zien de kinderen het nodige en ervaren het ook, de dochter heeft last van dwingende stemmen in haar hoofd. Ze wonen in een woonboerderij en deze heb ik gezuiverd en ook de kinderen een behandeling gegeven. Ik heb daarna een andere woonboerderij bezocht die ook behoorlijk gespannen aanvoelde. Deze is ook gezuiverd.

Antwerpen - december 2011 - huis
In deze grote herenhuis zit men in een negatieve spiraal. Er zit veel negativiteit in de buurt uit het verleden en er is onderlinge ruzie met de buren wat ook veel negativiteit oplevert. Men heeft appartementen te koop staan maar er komt niemand op af. Ik heb hier eerst een buurtzuivering gedaan om de energie uit het verleden op te lossen en daarna het huis doorgenomen d.m.v. visualisaties en zuiveringen ter plekke. De bewoners ervaren na de zuiveringen een hele ontspannen sfeer en de beladenheid is verdwenen.

Finsterwolde - december 2011 - huis en persoon
Deze gevoelige vrouw heeft last van negativiteit van anderen (afgunst) en dit voelt zij. Ik heb haar gezuiverd en behandeld en instructies gegeven hoe hier mee om te gaan. Zij heeft de nodige lichamelijke klachten. Ik heb een buurtzuivering gedaan omdat ook in de omliggende huizen het nodige negativiteit aanwezig is. De hele buurt heeft er last van.

Nieuwegein - december 2011 - huis en personen
De bewoners zien de ruzie met de buren als bron van negativiteit maar in dit huis zijn veel negatieve entiteiten en energie aanwezig die het gezin bezig is naar de afgrond te leiden. Het huis is helemaal gezuiverd en er komt veel koude kille energie vrij. Na de zuivering voelt het weer rustig aan in huis.

Velp - december 2011 - huis
In dit tijdelijke huurhuis voelt het gezin zich niet op zijn gemak. Er blijkt ooit iemand daar zelfmoord gepleegd te hebben en die daar nog aanwezig is (volgens mijn collega-medium) en men ervaart spanningen en onrust. Er is negatieve energie aanwezig. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer goed.

Wijchen - december 2011 - huis en personen
De bewoners ervaren in hun nieuwe huis alsof ze in een negatieve spiraal zitten. Tijdens mijn bezoek blijkt al gauw entiteiten aanwezig te zijn. Ik heb het huis gezuiverd en ook de bewoners behandeld.

Arnhem - december 2011 - huis en persoon
Het zoontje van dit gezin is heel bang en slaapt bij ouders. Hij staat open en heeft last van entiteiten. Hij blijkt enkele maanden terug geesten te hebben opgeroepen via glaasje draaien. Ik heb hem gezuiverd en behandeld.

Nieuwendijk - december 2011 - huis
De bewoonster ervaart in haar nieuwe huis de nodige negativiteit. Het voelt gespannen en bedrukt aan. Het blijkt te maken met de vorige bewoners die in het dorp niet goed lagen bij de buren en met de meesten overhoop zaten. Er is dus veel negatieve energie naar dit huis gekomen. De bewoonster ervaart lichamelijke klachten in dit huis. Ik heb het gebied rondom het huis gezuiverd en het voelt nu weer goed aan.

Steenderen - december 2011 - huis en personen
Het gebied waar dit huis staat heeft in het verleden vaak gediend als frontlinie. De aanwezigheid van water(linies) zorgde ervoor dat dit gebied vaak diende als grensgebied waar het nodige werd uitgevochten. De bewoner ervaart ook de aanwezigheid van zijn overleden ouders maar deze proberen hem juist te waarschuwen. Voordat het huis in bezit kwam van de familie was er al negatieve energie aanwezig en met de nodige entiteiten in de buurt is het vragen om problemen. Ik heb hier een buurtzuivering gedaan en het huis gezuiverd en afgeschermd. Ook de bewoners zijn behandeld.

Kapellen (Belgie) - december 2011 - huis en personen
In deze Belgische grensplaatsje ervaart het gezin last van paranormale verschijnselen. Er zijn al een aantal mensen geweest om te komen zuiveren maar het hielp niets. Probleem is dat dit huis ook gevestigd is aan een hoofdstraat die ook in het verleden al aanwezig was. Hier zijn de nodige legers overheen gemarcheerd want mijn gevoel zegt dat het van buiten komt. Ik heb het huis gezuiverd en de kinderen goed geaard en afgesloten.

Deventer - december 2011 - huis en personen
In dit huis ben ik al een paar keren geweest. De gevoelige bewoners hebben toch keer op keer last van entiteiten en ook deze entiteit is verdomd lastig en moeilijk te verwijderen. Het verstopt zich grondig en blijkt elke keer op een andere plaats op te duiken. Hier is meer aan de hand en ik laat mijn collega kijken wat er precies speelt. Zoals ik al vermoedde blijkt er iemand op de achtergrond met negatieve energie bezig te zijn. Wordt vervolgd.

Maartensdijk - december 2011 - huis en persoon
In dit dorpje ben ik enkele keren geweest. In bepaalde delen van dit dorp hangt een gespannen sfeer en gevoelige mensen voelen dit. Het heeft te maken met het verleden wat daar ooit gebeurd is. Het vermoeden is dat er daar ooit in de Middeleeuwen stevig gevochten is tussen soldaten want ook de grond heeft de nodige negatieve energie wat ik al eerder aanvoelde.

Putten - december 2011 - huis
In dit huis ben ik al een aantal keren geweest samen met een Apeldoornse collega waar de bewoners zijn klanten zijn. Hij vraagt mij om hulp. In dit huis komen constant entiteiten aangetrokken door negatieve energie die iemand op het huis zet. Hier wordt bewust elke keer negativiteit gestuurd. Het huis is gezuiverd en ook de negatieve energie is opgelost. Hier was een entiteit aanwezig die erg veel warmte af gaf en ook elders waren nog enkele. Het huis is afgeschermd.

Deventer - december 2011 - huis
In dit huis ben ik weer terug omdat hier constant weer entiteiten aankwamen kloppen. Het sterke vermoeden is dat een collega van de man negatieve energie stuurt vermoedelijk uit afgunst. Het huis is gezuiverd en afgeschermd en de bewoners gezuiverd.