Duiven - januari 2011 - huizen en personen

In het huis van de jonge vrouw gebeuren vreemde zaken en ze woont nu tijdelijk bij haar moeder. In het huis worden de nodige koude energieeen gezuiverd maar op zolder wordt de aandacht getrokken naar een ladenkastje. Het kastje voelt niet goed aan en zelfs na de zuivering blijft het maar negatieve energie uitstralen. Dit kastje moet het huis uit en onbewust voelde de bewoonster ook al aan dat er iets was met dat kastje. Ze is zelf nog geheald/gezuiverd waardoor ze beter geaard is. In het huis van haar ouders is op zolder ook een koude aanwezigheid voelbaar die na de zuivering meegenomen is. In het huis van kennissen van haar die op bezoek zijn wordt ook het huis gezuiverd en personen geaard. Een druk avondje dus.

Leiden - januari 2011 - huis
In dit huis ben ik al eerder geweest en nu worden nog de resterende energieeen gezuiverd. Het voelt duidelijk veel beter aan als de eerste keer toen ik daar was. Er is sprake van bezoek van iemand die nogal open staat, maar ook de grond en omgeving heeft een verleden.

Voorschoten - januari 2011 - huis
In dit huis is ooit een kind vermoord en volgens de bewoonster is ze nog niet weg. Ik ben hier al eerder geweest en zijn nog de nodige entiteiten meegenomen die daar aanwezig waren. In een klein kamertje boven is vooral veel emotionele energie nog voelbaar en na de zuivering trekt het al weg. De rest van het huis voelt goed aan.

Nieuw Balinge - januari 2011 - huis en persoon
Een gevoelige vrouw ervaart de aanwezigheid van entiteiten in haar huis. Het huis is gezuiverd en er is nog een positieve entiteit die haar nog regelmatig bezoekt waar aan ze nog moet wennen. In hun huis zijn de nodige donkere entiteiten gezien en ervaren en na de zuivering zijn deze niet meer gezien. Gezien het buitengebied waarin het huis staat is ook de buitenkant om het huis goed gezuiverd.

Arnhem - januari 2011 - huizen en personen
In deze massagesalon ervaren de eigenaars de nodige belastende energieeen. Gezien het vele bezoek die ze ontvangen is dat niet zo vreemd. Via visualisatie blijkt echter dat ook de aanliggende woningen behoorlijk negatief beladen zijn en dat veel negatieve entiteiten aanwezig zijn. Bij de zuivering zijn dus ook aanliggende woningen stuk voor stuk gezuiverd en dat was wel nodig ook. De eigenaars zijn bewust gemaakt van de energieeen die mensen kunnen achterlaten en er is veel gezuiverd en geleerd zodat ze het ook zelf kunnen doen.

Maassluis - januari 2011 - huis
Het betreft hier een kantoor aan huis waar bij bepaalde ruimtes een onbehagelijk gevoel heerst. Duidelijk is een aanwezigheid te voelen. Na de zuivering voelt alles weer goed aan. Er zijn ook wat oude meubels gezuiverd. De bewoonster is een vriendin van een klant van me.

Maassluis - januari 2011 - huis
De buurvrouw verderop wil ook hulp. In de huiskamer zit ze nauwelijks omdat ze het gevoel heeft dat ze bekeken wordt vanuit de tuin. Er is gezuiverd door mij en ook boven in een rommelkamer blijft de nodige winden te waaien. Ook deze is gezuiverd.

Maasland - januari 2011 - huis
Bij dit huis met bedrijf aan huis ben ik al eerder geweest en men vraagt toch nog even langs te komen. Er is toen veel gezuiverd. Er komt veel mensen over de vloer dus er kan best veel meegenomen worden. In de huiskamer en op de overloop boven is wind te voelen en daar is ook gezuiverd. In de kantine in het bedrijfsgebouw is het ook behoorlijk druk en daar is ook het nodige gezuiverd.

Rotterdam - januari 2011 - huis
In het bedrijfspand waar ik kom blijkt eerder een ander bedrijf te hebben gezeten en die failliet gegaan. Men wil deze toch gezuiverd hebben omdat men bang is dat negatieve energie de oorzaak zou kunnen zijn. Ik heb de grote ruimte gezuiverd en wat belastende energie weggehaald.

Bergen - januari 2011 - huis
In dit huis wordt men periodiek geteisterd door een behoorlijke actieve entiteit. Deze slaat met de deuren, maakt lawaai en maakt hierdoor mensen aan het schrikken. Er worden geluiden en voetstappen gehoord door het huis en zelfs in het aanliggende huisje. Ik ervaar pas op zolder de aanwezigheid van een entiteit waarbij vooral druk op de borst voelbaar was. Het huis is gezuiverd en hopelijk brengt het nu rust.

Den Helder - januari 2011 - huis
In dit huis in een oude centrum van Den Helder is het koud. Je voelt de koude energie en vooral beneden is het erg. Ik zuiver alle ruimtes en ook de omgeving en de grond. Het is vooral iets uit het verleden wat naar binnen straalt. Er is na de zuivering verandering voelbaar in het huis en koude zal verdwijnen.

Oss - januari 2011 - huis en persoon
In dit huis denkt de bewoonster last te hebben van aardstraling. Ze slaapt al lang niet meer goed en heeft lichamelijke klachten. Echter wordt in haar slaapkamer een koude kille energie gevoeld van een entiteit. Het woning is gezuiverd en voelt weer rustig aan. Ze heeft een healing mogen ontvangen. De grond is voor de zekerheid gezuiverd en de energie geneutraliseerd maar het voelde niet dat er wat uit de grond kwam.

Leerdam - januari 2011 - huis
In dit huis wordt ook aardstraling vermoed door de bewoners maar ook hier blijkt dat er vooral entiteiten aanwezig zijn die door de slaapkamers en overloop dolen. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan. Voor de zekerheid is de grond geneutraliseerd maar is volgens mij niet door oorzaak van hun problemen.

Hilversum - januari 2011 - huis en persoon
In dit huis voelt de bewoonster een aanwezigheid als ze trap beloopt en vooral in haar nek voelt ze de energie. In het huis wordt door mij energie gevoelt wat vooral boven aanwezig is en ook bij de buren. Het huis is gezuiverd en ook de ruimtes zijn apart doorgenomen. De grond is gezuiverd en er kwam ook uit de grond de nodige energie naar boven toe. Het huis voelt weer rustig aan. De bewoonster heeft een gidsenhealing mogen ervaren om haar weer goed te aarden.

Bussum Zuid - januari 2011 - huis
In deze nieuwbouw appartement is niet veel aanwezig alleen wat energieen van andere mensen. Het is gezuiverd en de bewoner had nog behoefte aan een healing.

Amsterdam - januari 2011 - huis
Een gezin heeft problemen met hun jongste zoon die slecht slaapt. Al vanaf het begin van zijn geboorte huilde hij 's nachts uren achtereen. Hij is heel gevoelig is al eerder behandeld waardoor de problemen minder werd maar hij ziet ook entiteiten en is hierdoor bang. Ze vragen mij om te komen zuiveren. In de huiskamer voel ik al de aanwezigheid en ik zuiver alle ruimtes. Na een maand is de angst voorbij en slaapt het jongste zoon uiteindelijk weer als elk ander kind.

Dordrecht - januari 2011 - huis
Dit grachtenpand bestaat uit maar liefst 5 verdiepingen en het is ooit een pakhuis geweest. De bewoners voelen dat het huis niet hun huis is en er meer aanwezig is. Men voelt zich niet thuis.
Ik bezoek dit ruime huis die mooi verbouwd is. In dit huis voel je de entiteiten boven in bepaalde kamers en in de huiskamer waar men niet graag zat. Het huis is helemaal gezuiverd en voelt weer goed aan. Gezien de leeftijd van het pand is het niet verwonderlijk dat er wat aanwezig was.

Dieren - januari 2011 - huis
In dit huis waar een moeder met kind door omstandigheden terechtgekomen is zijn de nodige entiteiten en energieen aanwezig. De vrouw heeft een gestalte aan haar bed gezien waarvan ze dacht dat het haar vriend was en ook haar kind is heel onrustig. Andere bezoekers ervaren het huis als onaangenaam. De vrouw slaapt niet goed en ze heeft veel tegenslagen gehad.
Het huis is door mij gezuiverd en in bepaalde ruimtes voel je de koude aanwezigheid die al snel verdwijnt. De bewoonster ervaart de energie in huis en merkt dat ze heel gedetailleerd en scherp ziet. Er is een sluier van negativiteit verdwenen.

Santpoort-Zuid - januari 2011 - huis
In dit huis zijn de nodige aanwezigheid gevoeld. In een kamer slapen de kinderen heel slecht en ook mevrouw slaapt niet goed. Het huis is al een keer gezuiverd maar het probleem is niet over en lijkt erger te zijn. Mevrouw wordt elke nacht wakker rond dezelfde tijd en ervaart een enorme druk/spanning en ervaart verschijnselen die we herkennen als slaapverlamming. Het lijkt erop dat iets haar in bed drukt waardoor ze moeilijk eruit kan komen. Ik heb het huis gezuiverd en voelde in de kamer waar men slecht sliep koude aanwezigheid. Het is gezuiverd maar ook de bedden waarin men slaapt heeft een geschiedenis. De vrouw voelt dit ook als ze deze aanvoelt. Ook de bedden zijn gezuiverd van hun belastende energieeen.

Tilburg - januari 2011 - huis en persoon
Een bewoonster van een flat vraagt mijn hulp voor het zuiveren van haar woning. Mediums zien in deze flat de nodige entiteiten die door de woningen verplaatsen. Ik heb daar haar woning maar ook het gehele gebouw in de zuivering meegenomen. Alles is mooi afgeschermd en het voelt weer rustig aan. Ze heeft ook een gidsenhealing mogen ervaren om gezuiverd te worden. Ze voelt na de zuivering weer rust maar ook veel rust bij haar zelf. Er is bij haar behoefte om ook met engelen contact te krijgen omdat ze mij met engelen heeft zien werken.

Den Haag - januari 2011 - huis en personen
In het oude centrum van Den Haag zijn diverse hofjes met voormalige arbeiderswoningen. Een bewoner blijkt een broer van een voormalig klant van mij te zijn en is door haar naar mij doorverwezen voor hulp. Hij ervaart burnout verschijnselen en is oververmoeid. In het huis voel je de beladenheid maar het blijkt over het hele deel van Den Haag te hangen als een beladen energiedeken. Het huis is gezuiverd en ook bepaalde meubels waardoor het binnen weer rustig aanvoelt. Tijdens de visualisatie van de omgeving waarbij ook de bewoners meedoen zien ze ook dat het ook buiten de woning heel beladen is. Ik zuiver ook de directe omgeving mee en plaats hier een mooie afscherming zodat dit deel zuiver blijft. Tijdens de visualisatie zie een beladen energiedeken die rondom aanwezig is. Het huis is nu zuiver en ook buiten voelt het weer lekker ontspannen aan en de bewoner heeft weer rust en vind zijn energie weer terug.

Lelystad - januari 2011 - huis
In dit huis is het nodige gebeurd. Men ervaart dat de foto's op een bepaald moment scheef hangt. Er is dus activiteit in deze woning. Ik heb alle ruimtes gezuiverd en het huis voelt weer rustig en licht aan en ook de omgeving is meegenomen in de zuivering.

Diepenveen - januari 2011 - huis en persoon
Een vriendin van een voormalige klant vraagt mij om hulp. Ze blijkt diverse lichamelijke klachten te hebben en er is aanwezigheid in hun huis. Ook anderen hebben dat aangevoeld. Tijdens mijn aanwezigheid voel je in de huiskamer dat er iets is en tijdens de zuivering blijken er diverse entiteiten aanwezig te zijn waaronder eentje die in het toilet blijkt te wonen. Er is weinig tegenstand maar ze voelen koud en kil aan. Het huis voelt weer rustig en ontspannen aan en de vrouw heeft een gidsen/engelenhealing mogen ontvangen om weer in balans te komen.

Purmerend - januari 2011 - huis en personen
Dit huis wordt door negatieve energie bestookt vermoedelijk door afgunst en jaloezie, maar ook door een liefdesrivaal. Het huis voelt beladen aan en er is het nodige daar opgeruimd aan negatieve energie. In een kleine kamer voel je de negatieve energie hangen en er lijkt vanaf de vloer op te stijgen. De bewoonster ervaart ook muffe geuren die zij elke bestrijdt met lekkere geurtjes. Het huis voelt weer schoon en licht aan maar het is altijd afwachten hoe het verder gaat. Na de zuivering blijkt er weer iets anders aanwezig te zijn dus dit huis wordt nog door mij verder afgehandeld.

Amsterdam - januari 2011 - huis en persoon
Een gescheiden vrouw woont met haar zoontjes in een flatwoning. Er zijn door ruzies en scheiding de nodige spanningen en energieeen in de woning blijven hangen en haar schoonmoeder die ik al eerder heb geholpen laat mij komen om te zuiveren. In de slaapkamer en huiskamer hangt de nodige energieeen en de woning is gezuiverd. Ook de vrouw is door een gidsenhealing van haar spanningen af geholpen.

Rhenen - januari 2011 - huis en personen
Dit huis is gebouwd op een beladen plek. De buurt waar dit huis deel uitmaakt heeft zo zijn negativiteit wat ook op de bewoners slaat. Er is depressiviteit, scheidingen, etc. Door de historie van de grond en het feit dat een straat de Galgenberg heet wil natuurlijk wel wat zeggen. Samen met de bewoners heb ik ook de huis van de buren aangevoeld en dan blijkt dat daar ook de nodige belastende energie aanwezig is. Ik zuiver niet alleen hun woning maar ook dat deel van de wijk waar het nodige aanwezig is. In het huis is ook de nodige koude energie aanwezig. Na de zuivering voelt alles weer rustig aan. De bewoners hebben een gidsenhealing mogen ervaren.

Borne - januari 2011 - huis en persoon
Een gevoelige vrouw pikt de nodige energieen op en ervaart negativiteit in haar woning. Er klappen lampen kapot en dit geeft al aan dat er meer aan de hand is. De vrouw is lichamelijk bijna op en heeft veel klachten. Tijdens mijn bezoek zie de lampen achterin de huiskamer trillen wat een vreemde uitstraling geeft. Het blijkt dat ik hier te maken hebt met het zogenaamde poltergeist verschijnsel of te wel telekinese. De vrouw heeft veel hoofdpijn en kan de spanningen niet kwijt. Een stijve nek en schouders duiden op een blokkade en na een gidsenhealing kan haar eigen energie weer goed stromen en verdwijnen de klachten. Haar eigen energie laat de lampen knappen en geven de beladenheid in de woning. Het huis is gezuiverd en voelt weer ontspannen aan.

Eindhoven - januari 2011 - huis
Op deze dag had ik andere afspraken staan maar beiden worden door de klanten afgemeld. Echter er komt een aanvraag binnen die kennelijk met spoed gedaan moet worden. De vrouw des huizes is zelf heel gevoelig en doet aan magnetiseren. Dit geval blijkt heftig te zijn. De vrouw is in huis aangevallen door een entiteit die haar wilde wurgen. In de woning tref ik de nodige koude entiteiten aan die niet makkelijk weg willen gaan en is er weerstand. Vooral op zolder blijken de nodige aanwezig te zijn en in elke kamer ook. Tijdens de zuivering wordt de vrouw weer aangevallen en gewurgd maar door mijn ingrijpen er van verlost. In het kantoor boven tref ik een poort aan waarbij de papieren aan de muren letterlijk zitten mee te waaien. De poort is na veel geduld en werk van diverse lichtwezens gesloten en de woning voelt weer goed aan.

Zoetermeer - januari 2011 - huis en persoon
In dit huis voel ik in de huiskamer al de koude aanwezigheid van meerder entiteiten. Het is daar niet echt warm te krijgen. Na de huiszuivering is de rust weer terug en voelt de woning weer warm aan. De vrouw blijkt aan fotolezen te doen en heeft mij een reading gegeven.

Nunspeet - januari 2011 - huis en personen
Een vrouw ervaart negativiteit in de woning van haar vriend waar ze is komen wonen. Het wordt erger en ze ervaart ook dat ze negatief is geworden, depressief en vermoeid. Ze hebben last van ruzies en ze doet dingen waar ze niet achter staat. Ik heb het huis gezuiverd en koude energieen gevoeld. Het voelt weer rustig aan. De vrouw blijkt een auralifter bij zich te dragen en daar is ze van verlost. De klachten die ze had zullen ook verdwijnen en ze blijkt niet goed geaard te zijn.

Deventer - januari 2011 - huis en personen
Twee studentes wonen anti-kraak en zijn bang geworden in hun flat. Bewegende voorwerpen duiden op de aanwezigheid van iets en er gebeuren vreemde dingen. In hun flat voel ik de koude energie en er zijn duidelijk entiteiten aanwezig. Ik zuiver hun flat en er worden de nodige entiteiten aangetroffen en voor de zekerheid neem ik ook de gehele flat mee in de zuivering. Het is daar een komen en gaan van mensen dus veel energieverplaatsing. Het voelt weer rustig aan.

Leek - januari 2011 - huis
De bewoner van dit huis hoort pas na 4 jaar dat in zijn huis ooit een moord plaatsgevonden heeft. Hij voelt dat de woning niet helemaal zuiver is en vraagt mijn hulp. In het huis tref ik vooral boven een aantal koude entiteiten aan die bij de zuivering zijn meegenomen. De moord heeft beneden plaatsgevonden in de achterkeuken en daar voel je de koude beladenheid. Het is gezuiverd.

Leeuwarden - januari 2011 - huis en persoon
Een moeder vraagt mij om hulp omdat er entiteiten in huis zijn en het feit dat haar dochter gevoelig en last heeft. Ze heeft al heel lang constant hoofdpijn. In hun huis tref ik bepaalde plekken entiteiten aan die bij de zuivering zijn meegenomen. Haar dochter blijkt niet goed geaard te zijn en met een gidsenhealing is ze geholpen en ze is van de hoofdpijn af geholpen.

Burgum - januari 2011 - huis
Een bewoonster ervaart haar huis als beladen. Ze slaapt slecht, voelt zich daar niet thuis, ervaart het huis als donker en voelt zich onrustig. Somberheid en zorgen maken haar beleving erg uitzichtloos. Als ik daar aankom voel ik sterke koude aanwezigheid in de huiskamer die langzaam verdwijnt. Ik zuiver het huis en ook tijdens het doorlopen van de woning voel je de koude aanwezigheid die tegenstand bied. De meeste tegenstand tref ik op trap aan die maar niet wil wijken maar tenslotte verdwijnt deze koude energie ook. Het huis voelt weer goed aan.

Eemster - januari 2011 - huis en personen
In deze woning met ruimtes om groepen mensen overnachting aan te bieden tref ik de nodige entiteiten aan. De vrouw ervaart al heel veel tegenslagen in haar leven en veel dingen komen maar niet van de grond. Ik zuiver de vele ruimtes in het gebouw en op bepaalde plekken zijn de nodige entiteiten aanwezig waarvan sommigen tegenstand bieden. Haar woning voelt beladen aan en na de zuivering voelt het weer licht en ontspannen aan en kan ze weer goed slapen. Ook haar kinderen slapen na de zuivering weer goed en zijn rustig.

Amsterdam - januari 2011 - huis en persoon
In dit appartement zijn de nodige paranormale verschijnselen gebeurd. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer rustig en ontspannen aan. De bewoner heeft een gidsenhealing gekregen om weer in balans te komen.

Emmerich am Rhein (Duitsland) - februari 2011 - huis
In dit huis is de nodige activiteit en aanwezigheid te voelen. Al in de huiskamer voel je ze aanwezigheid. De vrouw ziet schimmen in de ooghoeken en er lampen vanzelf aan. Als ze gaat slapen voelt ze een donkere aanwezigheid die over heen komt. In de woning hebben drie stellen gewoond die gescheiden weggingen en iemand wilde daar zelfmoord plegen. De woning is helemaal gezuiverd en voelt weer goed aan.

Den Bosch - februari 2011 - huis en personen
Een vrouw roept mijn hulp in omdat er van alles in hun huis speelt. Haar dochter merkt aanwezigheid op. In het huis voel ik entiteiten die vooral boven aanwezig zijn. Ik heb de woning gezuiverd en het voelt weer goed aan. Ik heb alle bewoners mogen healen met mijn gidsen en engelen en bepaalde klachten die door de beladenheid in huis zijn ontstaan zijn verholpen. De kinderen zijn weer goed geaard.

Zwolle - februari 2011 - huis en personen
In een flat wordt vooral in de slaapkamer het nodige aanwezigheid gevoeld. Men slaapt heel slecht en verslaapt zich goed. Ook haar vriend heeft slaapproblemen. Haar katten zien dingen en kijken naar iets onzichtbaars. Ik heb de woning gezuiverd en ook het gehele gebouw meegenomen in de zuivering. De bewoners ervaren de energie en ik beiden ook een gidsen/engelenhealing gegeven en er ervaren dat er veel gebeurde in positieve zin. Beiden voelen zich weer positief.

Heiloo - februari 2011 - huis en personen
Een man roept mijn hulp in omdat ze negativiteit in hun woning ervaren en willen het laten zuiveren. In het huis is aanwezigheid te voelen en het huis is gezuiverd. Het voelt weer goed aan.
Beiden hebben een gidsen/engelen healing mogen ontvangen om de nodige blokkades op te ruimen.

IJmuiden - februari 2011 - huis
In een verbouwde huis dat in het verleden ook andere bestemmingen heeft gehad ervaren de bewoners de nodige paranormale activiteit in huis. De vrouw is zelf gevoelig en heeft daar last van. Er gaan apparaten in huis vanzelf aan. Er is beladenheid in huis en je voelt de aanwezigheid van entiteiten. Het huis is gezuiverd en de beladenheid in huis is letterlijk verdwenen. Ik heb alle ruimtes nog aangevoeld en gezuiverd.

Emmen-Compascuum - februari 2011 - huis
In de kamer van de jongste kind slaapt ze slecht en ook hun eerste kind had daar hetzelfde probleem. De kamer voelt koud aan er hangt een koude energie op die plek. Het lijkt op energie die aan de grond verbonden is. De kamer is gezuiverd en ook de grond. Men weet dat er ondergronds een waterader loopt wat energie uitstraalt.

Coevorden - februari 2011 - huis
Een gezin ervaart de nodige koude in huis en het voelt niet prettig. Vanaf men daar ging wonen zijn er slaapproblemen en lichamelijke klachten. Ik ervaar in de huiskamer een koude luchtstroom van energie. Tijdens het zuiveren van de woning tref ik bepaalde ruimtes de koude entiteiten aan en een voor een worden ze meegenomen. In de trapdeel is een beladen energie voelbaar die maar niet wijken wil. Er is daar veel gezuiverd om deze energie te bedwingen.

Deventer - februari 2011 - huis en persoon
Deze vrouw ervaart lichamelijke klachten en krijgt men naam door van haar vriendin waar ik al eerder ben geweest. Ik heb hun woning gezuiverd en ook bepaalde voorwerpen zodat men weer
goed kan slapen. De vrouw heeft een gidsen/engelen healing gekregen om weer in balans te komen.

Den Haag - februari 2011 - huis en persoon
Een jonge vrouw ervaart de nodige negativiteit in haar huis en bij haarzelf. Ik heb haar flat gezuiverd en vooral een kleine kamer bevatte veel koude energie en ik was daar een tijdje bezig. Bij haar zit een vreemde negatieve energie die na een lange gidsen/engelenhealing verdwijnt. Het duurde meer als 2 uur voordat deze energie grotendeels verdwijnt. Ik kom daar nog terug voor de resterende energieen.

Arnhem - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw ervaart negativiteit in huis maar het blijkt ook betrekking te hebben met de omgeving. Tijdens de zuivering is haar huis gezuiverd en ook de omgeving meegenomen. Er hangt daar veel negatieve energie. In het huis hebben de nodige emoties plaatsgevonden en het kan onder invloed zijn geweest van de energie wat daar aanwezig was. Ze heeft ook een gidsen/engelenhealing mogen ervaren.

Schiedam - februari 2011 - huis en persoon
Een gevoelige vrouw vraagt mijn hulp. In haar flat gebeuren vreemde dingen en er wordt aanwezigheid gevoeld. Ik zuiver haar woning maar ook de flat en omgeving. Het is niet alleen beperkt tot haar woning maar er is meer aanwezig. De plek is al heel oud en het gebouw dateert al van rond 1935. Ze is zelf ook heel gevoelig en heeft een gidsen/engelen healing gekregen waarbij ze weer goed geaard werd.

Rotterdam - februari 2011 - huis en persoon
Een dochter van een eerdere klant heeft ook last van entiteiten in huis. In de huiskamer voel je het al koud worden. Haar zoontje wil daarom ook niet in zijn slaapkamer slapen en daar voel je ook de nodige emoties. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan.

Deventer - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw ervaart problemen met haar kinderen met aanwezigheid in huis. Anderen wijzigen haar erop dat er iets is. Het huis is gezuiverd en er blijken diverse entiteiten te zijn. Het is niet alleen haar huis maar ook de directe omgeving heeft last van entiteiten. Ik heb de omgeving meegenomen en ook haar buren blijken ze te hebben. De vrouw blijkt een auralifter bij zich te dragen die haar erg moe maakt en deze is bij de gidsen/engelenhealing meegenomen. Ze wordt door mij op geattendeerd dat ze met haar gidsen kan communiceren en haar gidsen wijzen nog twee plekken in huis aan waar entiteiten zijn. Deze zijn ook meegenomen. Ook voor het huis stond geregeld een entiteit naar binnen te kijken die ook door haar man werd gezien.

Haren Erika (Duitsland) - februari 2011 - huis
Een gezin vlak over de grens ervaart alleen maar negativiteit en tegenslagen en men trekt zich steeds meer terug in een ruimte. Als we al het oprit opruimen voel je de koude energie in de auto. Er hangt een deken van negatieve energie over hun land. Tijdens de visualisatie zuivering is veel opgeruimd en blijken de meeste energieen en entiteiten verdwenen te zijn. Ik heb alle ruimtes nog doorlopen en apart gezuiverd en het voelt weer goed aan. Deze mensen zullen weer uit hun negatieve spiraal komen.

Oss - februari 2011 - huis en persoon
De bewoner woont in een tijdelijk onderkomen wegens een scheiding en ervaart tijdens het slapen prikkelingen in de benen. Hij weet niet wat er aan de hand is en slaap hierdoor heel slecht. Het vermoeden is toch aardstraling en ik heb zowel zijn woonruimte als de grond gezuiverd. Ook zijn bed is door meerdere personen beslapen geweest en die zuiver ik ook. Daarnaast heeft hij ook een gidsen/engelen healing gekregen waardoor hij beter geaard werd want hij bleek toch niet goed geaard te zijn. De volgende dag krijg ik een sms-je dat hij weer goed geslapen heeft.

Nijmegen - februari 2011 - huis en personen
In dit huis uit 1922 gaat van alles mis. De meeste paranormale verschijnselen uit mijn lijst op mijn website gebeuren hier. Er is veel negativiteit en de bewoners zijn in een negatieve spiraal terechtgekomen en uiteindelijk roepen ze hulp in. Meteen als ik in huis ben voel je de opgejaagdheid en mijn hartslag gaat tekeer alsof ik vele kopjes koffie heb gedronken. Je wordt helemaal onrustig in het huis. Ik heb eerst een zuivering gedaan van de gehele omgeving want ik vermoed dat het niet alleen met dit huis te maken heeft. Er wordt al een stuk rustiger in huis maar het is nog niet helemaal weg. Onder het huis is een kelder aanwezig en bij de zuivering vanaf de huiskamer voel je veel koude energie door de vloer komen. Hier is veel aanwezig en ik neem de tijd om de kelder goed te zuiveren. Daarna gaan we de kelder in om de rest te zuiveren, het valt reuze mee. De koude is verdwenen en de rust in huis is weergekeerd. Daarna zijn alle ruimtes apart doorlopen en gezuiverd maar daar werd niets aangetroffen. Het is vredig stil in huis en de bewoners hebben nog een gidsen/engelen healing gekregen om weer in balans te komen. Hun hondje was heel actief door de vele energieeen en slaapt na de zuivering als een blok.

Amsterdam - februari 2011 - huis en persoon
Een etagewoning bewoonster ervaart dat er in haar huis glazen letterlijk kapot barsten en lampen stuk gaan. Er worden schimmen gezien en ze vraagt mijn hulp. Het is in de grachtengebied van Amsterdam en het huis staat daar ook al enkele eeuwen dus daar is veel energie aanwezig. Ik heb het gehele huis en een deel van de buurt gezuiverd en tijdens de visualisatie zag een logge energie die langzaam maar zeker loskwam. Het huis voelt weer goed en licht aan. De bewoonster heeft een gidsen-healing gekregen en het bleek dat ze zelf niet goed geaard was.

Haarlem - februari 2011 - huis
Een jong gezin ervaart dat hun jongste kind slecht slaapt sinds de geboorte. Het gezin lijdt eronder en de moeder heeft het gevoel dat er iets in de slaapkamer aanwezig is. Hun kind wordt in de nacht wel eens wakker van de schrik. Omdat ik niet meteen er naar toe kan gaan duurt het twee weken voordat ik daar ben. Na de afspraak ervaart het gezin een rustige periode waardoor lijkt alsof er niets aan de hand is. De moeder staat op het punt om me af te bellen maar ik kan haar overhalen om me toch te laten komen. De ervaring leert dat entiteiten na een afspraak zich rustig houden of verstoppen zodat ze hopen dat het niet doorgaat. Ik zit daar niet zolang in de huiskamer totdat er een koude aanwezigheid zich kenbaar maakt. Ook de ouders voelen het en beseffen dan dat het niet verdwenen is, het is er nog. Het appartement is gezuiverd en voelt weer goed aan.

Nieuw Balinge - februari 2011 - huis
Ik ben in deze bungelow al eerder geweest en de helderziende moeder ervaart gelukkig niet meer zoveel negativiteit als toen. Ik heb de woning destijds goed afgesloten en zij voelt ook dat de meeste negativiteit zich buiten houd. Ze wilde me nog laten komen om de laatste energieeen nog mee te laten nemen. Ik heb de woning met afstandszuiveringen nog geholpen en zuiver nu de laatste restjes die nog aanwezig zijn. De vrouw verteld dat er iemand in deze woning ooit is vermoord. Er is helaas niet veel over bekend.

Zaandam - februari 2011 - huis en persoon
In deze woning is veel negativiteit aanwezig en vermoedelijk hebben ze ook invloed op hun kind. In de huiskamer voelde ik een bepaalde lichte koude energie die langzaam beweegt maar verder lijkt het heel rustig. Na het gezamelijk eten ga ik het huis door.  Als ik de zuivering doe blijkt dat er veel aanwezig is in de woning. Ze komen uit hun schuilplaatsen vandaan en vooral op de kamer van hun kind is veel aanwezig. De woning voelt na de zuivering stukken lichter. Ik heb hun kind nog een healing/aarding gegeven. In de directe omgeving blijkt een blok woningen naast hun (er zit een steeg tussen) veel negativiteit te bevatten en daar is het meest onrustig. Ik heb die blok huizen ook gezuiverd en het zal daar ook weer rustig worden.

Nootdorp - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw heeft last van een bepaald piepgeluid in haar hoofd en ook wilde ze haar woning laten zuiveren. Mogelijk dat het daar mee te maken heeft ? Ze heeft al diverse onderzoeken gehad en ook in de woning is van alles al uitgetest. Mevrouw blijkt echter helderhorend te zijn maar er is angst om hiermee om te gaan waardoor ze een piepgeluid hoort. In de woning is echter de nodige entiteiten te vinden, vooral in de kamer van oudste dochter. De rest van het huis voelt rustig.

Delfgauw - februari 2011 - huis
Deze oude woning is destijds bewoond door de eigenaar van de kassen die achter het huis stonden. Depressiviteit van haar man doet een vrouw besluiten om mijn hulp in te roepen nadat ze via de buren over mijn werk hoort. Ik heb het huis gezuiverd en het voelt weer rustig aan. Er waren geen entiteiten aanwezig maar meer de energie van vorige bewoners en het vele volk wat daar rondgelopen heeft.

Den Haag - februari 2011 - persoon
Een man met chronische rugpijn en met de nodige operaties achter de rug vraagt mijn hulp als healer. Zijn appartement voelt echter heel beladen en gezien zijn situatie is het ook wel begrijpen. In de woning hangt de energie van emoties en van de bewoners. Het appartement is gezuiverd. De man heeft een goede healing gekregen waardoor hij als een blok geslapen heeft.

Roermond - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw roept mijn hulp in voor haar vader die in een seniorenwoning woont. Hij hoort negatieve stemmen in zijn hoofd en vluchtte daardoor al enkele malen uit zijn huis. De sfeer in de woning is beladen en het voelt niet fijn. Ik heb het huisje gezuiverd en ook de buurt meegenomen. Tegenover zit een opvang van alcoholisten en drugsverslaafden en er is dus veel negativiteit in de directe omgeving aanwezig. Haar vader heeft een gidsenhealing gekregen waaruit bleek dat hij open stond en niet goed geaard was.

Heerlen - februari 2011 - huis en persoon
Een docente zit thuis met een burn-out en is gevoelig. Ze ervaart aanwezigheid in haar appartement, ze voelt dat ze bekeken wordt en ze wordt angstig omdat de aanwezigheid dicht bij haar komt. Haar hond reageert ook tegen de aanwezigheid. In haar woning voel ik een lichte belading en bij de bank een vorm van energie. Ik heb de gehele flat gezuiverd omdat ook elders door haar beladenheid wordt gevoeld. Ze heeft een gidsen healing gekregen en het blijkt dat ze te open staat en ook niet goed geaard was. Haar problemen zijn voorbij, de flat voelt weer goed aan en ze heeft haar energie weer terug.

Eindhoven - februari 2011 - persoon
Een vrouw ervaart dat ze aangevallen wordt en ze wurgende handen om haar nek. De aanvallen zijn al eerder begonnen en toen heb ik haar woning gezuiverd omdat daar veel koude entiteiten aanwezig waren en zelfs ook een poort werd waargenomen. Ze heeft last van haar hart en voelt zich erg opgejaagd. Medisch onderzoek in het ziekenhuis heeft niets opgeleverd.
Als ik daar ben voelt ze weer dat ze aangevallen wordt maar ik ervaar geen aanwezigheid in haar huiskamer en het lijkt dat het bij haar zit. Bij de healing/zuivering die ik met mijn gidsen en de engelen verricht blijkt dat ze een agressieve auralifter bij zich draagt die de problemen veroorzaakt. Zij voelt zich weer helemaal rustig en ook de woning blijkt schoon te zijn.

Apeldoorn - februari 2011 - huis
De ouders van een 4-jarig meisje constateren dat hun kind 's nachts hele gesprekken voert met een onzichtbaar aanwezigheid. Ze slaapt hierdoor slecht en is vermoeid. Ze zegt zelf dat ze steeds wakker wordt gemaakt. In de woning voel ik haar slaapkamer een onbehagelijk aanwezigheid en ik heb die kamer ook gezuiverd. In de rest van de woning is niets waargenomen. De tijd zal leren hoe het kindje het zal ervaren.

Prinsenbeek - februari 2011 - huis en personen
In deze woning wordt veel aanwezigheid gevoeld en een medium spreekt zelfs over meer als 100 entiteiten. Reden om daar spoedig heen te gaan om te helpen. Als ik contact probeer op te nemen blijken de entiteiten ook het telefoongesprek te saboteren en moet de vrouw elders het gesprek voeren. Haar dochter is heel gevoelig en staat open en schijnt ze aan te trekken.
Ik heb de woning gezuiverd en er waren genoeg entiteiten aanwezig die zich verstopten en niet mee wilden gaan maar tijdens de zuivering tevoorschijn kwamen. De woning voelt weer goed aan.

Maarssen - februari 2011 - huis en persoon
Een moeder vraagt hulp voor haar gevoelige zoon. Hij trekt het nodige aan en er gebeuren vreemde dingen in zijn appartement. Er zijn handafdrukken gezien op de ramen. Een medium adviseert om daar te zuiveren. Zijn appartement is gezuiverd en de zoon heeft een healing gekregen waaruit blijkt dat hij niet goed geaard is. De buurt is ook meegenomen in de zuivering omdat daar de nodige negativiteit heerst.

Steenwijk - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw vraagt om hulp maar is helaas verhinderd maar haar vriendin wel wil dat ik bij haar kom. In haar appartement gebeuren veel vreemde dingen en ze is zelfs geschrokken van aanwezigheid. Ik voel koude energie in haar huis en de woning voelt ook koud aan. Ze voelt zich altijd moe en heeft alleen maar tegenslagen. Ik zuiver de woning en ook de aanliggende appartementen. Ik voel om haar een stevige wind die tijdens de zuivering heel sterk werd. Tijdens de healing/zuivering blijkt de energie zich te verzetten en blijkt er sprake te zijn van zwarte magie. Ze is van Indiaanse afkomst en mogelijk dat er via een andere Indianenstam een vloek is uitgesproken waardoor ook de nazaten daar last van krijgen. Ze zoekt contact met haar
moeder en ik heb haar doorverwezen naar een andere collega die hiermee ervaring heeft.

Groningen - februari 2011 - huis en personen
Het jongste kind is gevoelig en hoort voetstappen door het huis en er wordt koude energie gevoeld. De lampen knipperen. In de woning voel ik een beladenheid en je krijgt last van druk op de schouders. Ik heb de woning gezuiverd en ook de kamers doorgelopen. De bewoners ervaren de energieeen die door de ruimtes gaan en het huis voelt weer goed aan. Ik heb enkele bewoners ook een healing zuivering gegeven waarbij de jongste dochter weer goed geaard werd.

Bussum/Hilversum - februari 2011 - personen
Ik heb tijdens dit bezoek een hele familie zitten healen/zuiveren. Dit naar aanleiding van een eerdere huiszuivering. Ik heb aan dit bezoek nog meer aanvragen overgehouden om huizen te komen zuiveren.

Helmond - februari 2011 - huis en persoon
Een vrouw ervaart dat ze constant ongeluk en pech heeft. Ze is moe, depressief en overspannen. In het huis voelt ze wind waaien. Bij mijn bezoek ervaar ik de aanwezigheid om haar heen en is al door een medium verteld dat het te maken heeft met zwarte magie. Ik heb bij een zuivering/healing bij haar de negatieve energie verwijdert. Ook haar huis is helemaal gezuiverd en voelt weer goed aan.

Heemstede - februari 2011 - huis en persoon
De bewoonster van dit huis ervaart een belastende energie die ze niet kan plaatsen. In de huiskamer voel je een gespannenheid en naar mijn gevoel heeft het niet alleen met huis te maken maar met de omgeving. Het is ook buiten aanwezig en het heeft te maken met de plek waar de huizen staan. Waarschijnlijk is hier veel gebeurt in het verleden. De zuivering wordt dan ook gedaan over de gehele buurt en je merkt dat ook in de woning de sfeer ontspannender wordt. De bewoonster heeft nog een healing/zuivering gekregen die ik samen met mijn gidsen en de engelen verzorg.

IJmuiden - februari 2011 - huis
Ik heb een kapsalon gezuiverd. In deze zaak is het natuurlijk een komen en gaan van mensen dus er hangt gewoon veel energie daar. Een zuivering is altijd goed en ook de plekken waar de klanten zitten zijn gezuiverd. De zaak voelt weer goed en ontspannen aan. Nu hopen dat ook de klanten op de positieve energie af komen.

Santpoort-Zuid - februari 2011 - persoon
De bewoonster ervaart nog aanwezigheid in de woning nadat het enkele weken geleden gezuiverd is. Het blijkt echter haar gids te zijn en de bewoonster moet leren vertrouwen dat er ook positieve entiteiten zijn. Er zijn angsten en daarom heeft ze nog een healing/zuivering gekregen waardoor ze ook veel beter geaard wordt.

Amsterdam - februari 2011 - huis en persoon
De bewoonster van dit huis ervaart 's avonds voetstappen in huis en koude energie. Tijdens mijn bezoek voel je inderdaad de koude energie langs je heen gaan. Ik heb het huis gezuiverd en de directe omgeving want er is daar meer aan de hand dan alleen dit huis. Mevrouw heeft diverse klachten en heeft een healing ontvangen.

Arnhem - maart 2011 - huis
Deze huisbezitster heeft diverse panden onder haar beheer en heeft goede ervaringen met mijn huiszuiveringen. Zij merkt dat de huizen positieve huurders aantrekt en dat de energie een positief invloed heeft op haar zelf. Zij is zelf gevoelig en voelt heel goed aan hoe de energie in haar huizen zijn. In haar nieuwe pand ervaart ze ook aanwezigheid en laat mij weer komen. Er is inderdaad aanwezigheid te voelen waaronder op zolder in de verwarmingshok en beneden in de huiskamer. Het huis is gezuiverd en voelt weer positief aan.

Deventer - maart 2011 - persoon
Een klant waar ik eerder ben geweest heb ik nog een healing en aarding gegeven en ik werk aan haar angsten.

Westervoort - maart 2011 - huis
In dit huis ervaren de jonge kinderen angsten voor aanwezigheid. Hun moeder roept mijn hulp in. In de huiskamer voel je al de aanwezigheid en tijdens het zuiveren van de woning kwam ik toch het nodige tegen. Het huis is gezuiverd en de kinderen zullen weer rustig kunnen slapen.

Geldrop - maart 2011 - huis
Bij dit bezoek was ik meer bezig als psycholoog en relatietherapeut en heb ik ook de woning gezuiverd omdat daar toch het nodige negatieve energie aanwezig is. Tijdens de zuivering voelde de bewoonster ook de druk op haar chakra's.

Haaksbergen - maart 2011 - huis
In dit huis hebben de kinderen ook last van de entiteiten en ook de moeder is gevoelig hiervoor en voelt de koude in de huiskamer. Tijdens mijn bezoek voelde ik de kou ook komen. Het huis is gezuiverd en er waren toch de nodige entiteiten aanwezig die nog wat weerstand boden. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan.

Drachtercompagnie - maart 2011 - huis
Op een woonboerderij ervaart het gezin allerlei vreemde gebeurtenissen. Er wordt aan de deur gebeld zonder dat er iemand is, de hond blaft tegen iets onzichtbaars, batterijen lopen heel snel leeg, etc etc. Genoeg paranormale verschijnselen die duiden op aanwezigheid van entiteiten. Ik heb daar de woning en de omliggende grond gezuiverd en de bewoners ervaren een rust en ontspannen gevoel in huis. Ze wonen daar kort en het is al aanwezig toen ze daar kwamen wonen.

Maarssen - maart 2011 - huis
In deze woning wordt demonische aanwezigheid gezien door een van mijn mediums. De bewoner ervaart beinvloeding en is helemaal vermoeid. Het huis is gezuiverd en op twee plekken in het huis ervaarde ik een schim en energie. Na de zuivering voelt hij zich weer rustig en ook zijn vriendin voelt dat de hoofdpijn verdwenen is.

Tienhoven - maart 2011 - huis en persoon
De dochter in huis is de meest gevoelige persoon en ervaart de nodige aanwezigheid en ziet het ook. Ik heb het huis gezuiverd en voelde op de zolder een drukke aanwezigheid. Op andere plekken waren ook de nodige koude entiteiten aanwezig en ook in de woning van de dochter was een sterke aanwezigheid voelbaar. Na de zuivering is het weer rustig in beide huizen. De dochter had ook iets bij zich die bij de zuivering verdwenen is.

Maarssen - maart 2011 - huis en personen
Het gezin in dit huis ervaart diverse lichamelijke klachten, vermoeidheid en veel tegenslagen. Omdat het daar behoorlijk warm was door de kachel was het lastig de energieen te voelen. Als ik de zuivering start is er echter veel activiteit in de huiskamer gaande. Ik voel de aanwezigheid van entiteiten die in beweging zijn en de bewoners zien de sleutels bij de serredeur heen en weer bewegen. Er gebeurt dus heel veel in dit vertrek. Ook in hun slaapkamer en in mindere mate voel je de aanwezigheid van entiteiten en is dit huis helemaal gezuiverd. Ook de aanliggende panden en de buurt is in de zuivering meegenomen. De woning voelt weer rustig en ontspannen aan. De bewoners hebben allemaal een gidsen/engelen healing ontvangen om weer tot rust te komen en hun lichamelijke klachten te ondersteunen. In dit huis was een entiteit aanwezig die behoorlijk veel energie van de bewoners opeistte. Een oud schilderij in de huiskamer is ook door mij gezuiverd omdat ik hier ook koude energie voelde.

Maarssen - maart 2011 - huis en persoon
De dochter van hier bovenstaande genoemde klant heeft ook last van entiteiten in haar huis. Ze is in bepaalde mate helderziend. De kamer die zij goed aanvoelde en de zolder herbergen duidelijk een entiteiten. In de kamer voelde je deze in de hoek van de kamer en ook op zolder voelde je de rillingen over je rug lopen. Het hele huis is gezuiverd en voelt weer goed aan. De entiteiten gaven het gevoel dat je aangekeken werd en de wc-bril werd telkens omhoog gedaan door een (mannelijke ?) entiteit. De bewoonster heeft een gidsen/engelen healing gekregen.

Rijswijk - maart 2011 - huis
Een klant wil verhuizen en heeft een ander huis gekocht. Het huis staat al een hele tijd leeg en ook woningen erom heen. Dit is al een teken dat er iets niet klopt. In het huis voel je de koude energie stromen en aanwezigheid. Soms met vlagen waarbij de koude rillingen over je rug lopen. Er heeft in die woning een overledende opgebaard gelegen. Tijdens de zuivering wordt het veel gezuiverd en komt er veel rust in de woning. Echter blijft een koude energie aanwezig te blijven en ook steeds sterker te worden. Gezien mijn ervaringen lijkt er dat hier sprake is van zwarte magie. Deze energie is moeilijk weg te krijgen en het biedt tegenstand en wordt juist sterker bij huiszuiveringen. Contact met een van de mediums die mij helpen bevestigd mijn vermoeden dat er sprake is van zwarte magie energie en het feit dat er iemand in die woning vermoord is. Dit probleem wordt verder verholpen door een ervaren medium en moet verholpen worden voordat ze daar gaat wonen. Het medium zag dat over de huizen een scherm van zwarte magie was geplaatst en deze is verwijderd waardoor de entiteit nu wel wegkon.

Laren - maart 2011 - huis en persoon
De gevoelige dochter van het huis trekt entiteiten aan en ik bezoek nogmaals dit huis om het te zuiveren. In haar slaapkamer die nu door de ouders wordt gebruikt is inderdaad een entiteit waarneembaar en het is gezuiverd. De dochter is nogmaals geaard en moet zelf aan het werk om zich te leren afsluiten en te aarden.

Berghem - maart 2011 - huis en persoon
De kinderen in deze woonboerderij ervaren de aanwezigheid van iets negatiefs en zijn bang in hun kamers. Door het medium wordt een krachtige entiteit waargenomen en mogelijk is er sprake van zwarte magie. Het huis is door mij gezuiverd. Er was koude kille energie waarneembaar bij de trap beneden en in de slaapkamer van een van de zoons. Het vermoeden bestaat dat het met de buurt te maken heeft en de zuivering en afsluiting van de buurt is door mij in gang gezet.

Sprang Capelle - maart 2011 - persoon
Ik heb hier een therapeute een healing/zuivering gegeven om haar meer inzichten te verschaffen in haar probleem.

Haarlem - maart 2011 - huis en personen
In dit huis voelde je de koude energie langs je heen gaan en kreeg ik onbehagelijke gevoelens. De vrouw die daar woont is de moeder van een eerdere klant van mij en die ervaart sinds ze daar woont de negatieve invloed die haar aanwezig is. Er gebeuren in huis de nodige paranormale activiteiten. Mijn aandacht wordt al snel getrokken naar de salontafel die daar staat. Deze straalt negatieve energie uit en blijkt niet gezuiverd te kunnen worden. Hier is sprake van zwarte magie en de tafel moet het huis uit. Ook aanwezige bezoekers ervaren nu dat de tafel koude kilte uitstraalt. Tijdens de zuivering door het huis voel je vooral in de huiskamer de winden waaien en de lamp zwaait langzaam heen en weer. Er is duidelijk activiteit aanwezig. In de kamers boven waren in bepaalde ruimtes entiteiten voelbaar. Het huis is gezuiverd. Het was zeker een heftig huis die ik bezocht heb.

Dodewaard - maart 2011 - huis en personen
In deze woonboerderij is een belastende energie aanwezig en de bewoners ervaren lichamelijke klachten. In het grote huis zijn in bepaalde ruimtes een belastende energie te voelen. Het huis en terrein zijn gezuiverd en het voelt weer licht aan. De bewoners hebben een healing/zuivering mogen ontvangen.

Delft - maart 2011 - huis en persoon
In dit kleine huis in het centrum dolen entiteiten rond afkomstig uit het verleden. Delft is een oude stad met een rijk verleden en dit huis zit in het centrum vlak bij het station. Het is geen wonder dat het daar aanwezig is. Vooral de kamer van de zoon zou erg zijn. Ik heb het huis gezuiverd en voelt weer lichter aan. De zoon is zelf heel gevoelig en is daar mij geheald en geaard.

Krimpen aan de Lek - maart 2011 - huis
Zijn vriendin is bang in het huis om alleen te zijn en ook boven voelt ze zich niet op haar gemak. In het huis is aanwezigheid voelbaar. Ik heb de woning gezuiverd en het voelt weer goed en ontspannen aan. Er lijkt een deken van belastende energie verdwenen te zijn.

Amersfoort - maart 2011 - huis en personen
In dit appartement beleeft het gezin veel paranormale verschijnselen die zich lijken op te houden in de kamers van de kinderen. In de kamer van de dochter lijkt een koude energie zich bij de muur aanwezig te zijn. Het is gezuiverd en in de zuivering is ook de rest van de flat meegenomen. De kinderen hebben een gidsenhealing mogen krijgen omdat ze gevoelig en open staan voor deze energieeen. Verder voelt de flat weer rustig aan

Lelystad - maart 2011 - huis en personen
In dit huis is een koude energie waarneembaar. Je krijgt er nog net geen onbehagelijk gevoel bij, maar het voelt niet goed. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan, de koude is verdwenen en het wordt weer warm. Hun kind lijdt aan het Kiss-syndroom en krijgt een mooie healing en het gevoelige kind ziet de gidsen en engelen om hem heen staan. Hij maakt na de healing grote vorderingen en zijn ouders zien de positieve resultaten die na de healing tot stand is gebracht. Ook de ouders hebben een gidsen/engelen healing gekregen.

Vught - maart 2011 - huis
Het eerste wat je opvalt als je dit huis betreedt zijn de koude energieeen die je ervaart. Er is veel koude energie en entiteiten aanwezig en ze komen vooral vanuit de grond opzetten. In de slaapkamer wordt ook negatieve energie aan de muur aangetroffen die door iemand bewust daar neergezet is.  Deze trekt negativiteit in alle vormen aan. Het huis is door mij gezuiverd en door een collega wordt nazorg verleend.

Oisterwijk - maart 2011 - huis
In dit huis is de entiteit van een vorige bewoner actief en is vooral op de overloop aanwezig. De vrouw des huizes merkt dit instinctief op en heeft daar geen fijn gevoel over. Het huis is gezuiverd en het voelt weer rustig aan.

Rotterdam - maart 2011 - huis
Het jongste kind van het gezin slaapt niet in zijn kamer en wordt onrustig en wil niet naar bed. Er is in het huis duidelijk entiteit aanwezig en koude wind is voelbaar. Tijdens de zuivering kom ik op enkele plaatsen in huis de koude energieen tegen. Na de zuivering is het weer rustig in huis en hoor je het kind als het naar bed wordt gebracht een hele tijd niet meer huilen. De zuivering heeft resultaat gebracht maar het kind moet nog wel wennen aan de nieuwe regelmaat.

Tilburg - maart 2011 - huis en persoon
Bij deze Turkse vrouw voel je de koude energie in huis. Tijdens de zuivering wordt ze emotioneel en krijgt ze last van braakneigingen. Het geeft aan dat ze ook negatieve energieeen bij haar draagt die tijdens de zuivering op de positieve energie reageert. In haar huiskamer en in haar slaapkamer is het koud en wordt het na de zuivering weer positief en warm. De vrouw is ook gezuiverd en draagt de gevolgen mee van negatieve energie die door andere personen is meegenomen. Ook gekregen spullen van deze mensen voelen niet goed en stralen negatieve energie uit. Deze zijn het huis uit gedaan.

Vlaardingen - maart 2011 - huis
In dit oude huis in het centrum gebeuren veel paranormale verschijnselen en is aanwezigheid voelbaar. Hun kind wordt regelmatig wakker en ziet verschijningen en ook de vrouw des huizes ervaart aanrakingen. Tijdens mijn bezoek zag ik in de hoek van de huiskamer beweging.  Tijdens de zuivering worden de aanwezige entiteiten meegenomen maar op zolder blijkt een zware beklemmendheid voelbaar te zijn. Hier is iets gebeurd en volgens mediums heeft iemand daar op die plek iets vastgezet.

Ugchelen - maart 2011 - huis en persoon
Het zoontje van een gezin heeft last van bezetenheidsverschijnselen. Hij staat open en is niet goed geaard en zijn moeder vraagt om mijn hulp omdat het niet goed gaat op school. Ik heb het zoontje geaard en een healing gegeven om weer in balans te komen. Het huis is ook gezuiverd want er was negatieve energie voelbaar in het huis.

Sint Maartensdijk - maart 2011 - huis
In dit huis ziet het zoontje een aanwezigheid die hem bang maakt en soms met hem praat. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan en het kind slaapt weer rustig.

Vleuten - maart 2011 - huis en personen
De vrouw des huizes ervaart angsten en negatieve energieeen na een aarde-inwijding. Ik heb het huis gezuiverd en ook de bewoners een healing gegeven. De kinderen stonden ook open en waren niet goed geaard. Na de healing ervaart de vrouw nog steeds problemen en de mediums geven hun verklaringen maar de mogelijkheid bestaat dat er hier sprake is van negatieve energie vanuit de aarde die door de inwijding is aangetrokken.

Sneek - maart 2011 - huis
De bewoners in dit huis ervaren dat het weer minder gaat in hun leven. Een negatieve spiraal die hun in het vorige huis trof lijkt ook dit nieuwe huis langzaam maar zeker te voltrekken. Het probleem wordt al aangetroffen in de kinderkamer waar het volgens hun altijd koud is. Vanuit het vorige huis hebben ze het enige meubelstuk meegenomen en in die kinderkamer gezet. Het is een vreemde kast die bewerkt is met negatieve energie. De kast komt van de kringloop en is niet zuiver en trekt negativiteit in alle vormen aan, het is vervloekt. Ik wordt door die kast aangetrokken en ook de bewoonster mag het zelf ervaren via een evenwicht test. De kast gaat het huis uit en daarna volgt nog een zuivering.

Velp - maart 2011 - huis
In Velp trof ik een klant aan die mijn hulp vroeg om het huis van haar tante en haar ouders te zuiveren. In het huis van de tante huist een negatieve entiteit die na de zuivering meegenomen is. Het huis voelt boven niet meer beladen aan en ook de bewoonster is minder bang geworden. In huis boven is vooral de zolder drukkend en voelt het na de zuivering weer rustig aan. De aanwezige energieeen van de bewoners zelf zijn na de zuivering ook gezuiverd zodat het huis weer positief aanvoelt.

Papendrecht - maart 2011 - huis en personen
In dit huis ervaren de bewoners paranormale verschijnselen zoals geluiden en bewegende dingen. Tijdens de zuivering voel je de koude in het huis en de bedrukkend gevoel op zolder. Na de zuivering voelt het weer rustig aan. De bewoners hebben een healing/zuivering gekregen.

De Meern - maart 2011 - huis en personen
Bij dit gezin slapen de twee jongste kinderen niet of slecht. De babykamer zorgt voor problemen. In huis zijn de nodige koude entiteiten aanwezig en bij de zuivering meegenomen. In de huiskamer houd een entiteit op die na de zuivering nog wordt meegenomen. Volgens de bewoners is er in dit gebied veel gebeurd in het verleden. Het huis voelt na de zuivering weer goed en rustig aan. Tijdens de zuivering zag de bewoonster een grote engel achter me staan in de weerspiegeling van de ramen. Deze vrouw is helderziend. De ouders en twee kinderen zijn geheald en gezuiverd en vooral de kinderen waren niet goed geaard en stonden open waardoor ze ook last hadden van negatieve beinvloeding.

Driebergen - maart 2011 - huis en personen
Dit gezin krijgt het advies om het huis te zuiveren voor negatieve energie en dat is ook daar aanwezig. Echter de buren zijn ook een bron van activiteiten die het nodige aantrekt. Het huis is gezuiverd en men wordt adviseerd om wat bergkristallen te plaatsen om de invloed van de buren te beperken. De bewoners hebben ook een healing mogen ontvangen om weer wat positieve energie te krijgen. Men ervaart ook gezondheidsproblemen.

Sittard - april 2011 - huis en personen
De ouders maken zich zorgen om hun zoontje die gevoelig en moe is en niet meer naar school durft. Hun kind staat open en blijkt niet goed geaard te zijn. In het huis zelf zijn ook negatieve energieeen voelbaar en zijn entiteiten aanwezig. Ik heb het huis gezuiverd en ook de oude kasten die in de huiskamer door de ruimte energie uitstralen. Het gezin heeft een gidsen/engelen healing ontvangen waarbij de nodige energieeen gezuiverd zijn. Hun kind is nu veel beter geaard.

Den Bosch - april 2011 - huis
Dit huis staat in de frontlinie van de oude muren. Er is hier veel gebeurd op dit plek. In eerste instantie is de afspraak afgezegd maar deze is niet bij mij aangekomen omdat ik eigenlijk voor de man komt die open en gevoelig is. Maar het huis is ook niet helemaal pluis en daar zijn de nodige belastende energieeen meegenomen.

Purmerend - april 2011 - huis en persoon
In dit huis is niet veel negatieve energie aanwezig maar eerder belastende energieeen een zuivering kan geen kwaad. Ook de dochter is gezuiverd en geheald.

Purmerend - april 2011 - huis en personen
Dit huis wordt belaagd door negatieve energie en de bewoners ervaren vooral 's nachts de invloeden maar de bescherming die ik destijds geplaatst heb houd het negatieve buiten. Ik heb de huis van meer positieve energie voorzien en ook de bewoners nog onder handen genomen.

Middenmeer - april 2011 - personen
De bewoner wil een goede zuivering en healing ontvangen. Ik heb de ouders en hun oudste kind een goede healing en zuivering gegeven waarbij vooral zijn vrouw een goede aarding ervaarde.

Zoetermeer - april 2011 - huis en personen
In dit huis wordt door het kind aanwezigheid ervaart wat steeds grimmiger wordt en ook de gevoelige moeder ervaart dat ze negatief wordt beinvloed. Ook haar echtgenoot ervaart dit en ze vragen mijn hulp. In het huis is negatieve energie voelbaar en aanwezigheid. Het huis is gezuiverd en voelt weer rustig aan. De bewoners hebben ook een healing/zuivering mogen ervaren.

Den Bosch - april 2011 - huis en personen
In dit huis wordt het dochterje weer wakker en slaapt onrustig. Haar moeder blijkt auralifters mee te nemen. Het huis is gezuiverd en ook de moeder is geaard en gezuiverd.

Haarlem - april 2011 - huis
Deze bewoonster woont in een woonwagenkamp. In haar woonwagen hangt een gespannen en bedrukte sfeer en ook in de slaapkamers is aanwezigheid voelbaar. Deze woonwagen is gezuiverd en voelt weer rustiger aan. Door de vele toeloop van bezoekers is het nu afwachten hoe lang dit goed blijft en zij zal ook zelf aan het werk moeten.

Apeldoorn - april 2011 - huis
De bewoners ervaren lichamelijke klachten en denken dat het te maken heeft met straling van electriciteit of aardstraling. Als ik daar binnen ben ervaar ik een stevige hoofdpijn en de bewoonster schijnt dit altijd te hebben als ze binnen zit. In de slaapkamer van haar dochtertje blijkt een pittige koude entiteit te zitten die bij de zuivering wordt meegenomen. De hoofdpijn verdwijnt na de zuivering en er is toch sprake van de invloed van een negatieve entiteit in plaats van straling.

Apeldoorn - april 2011 - huis
Bij de buren slaapt het kind slecht en voelen ook de ouders wat. Hier is een entiteit aanwezig die zich vooral op de overloop manifesteert. Het huis is gezuiverd en het voelt weer rustig aan.

Den Haag - april 2011 - huis en persoon
In dit huis zijn de nodige koude energieeen voelbaar en wat entiteiten. Het huis is gezuiverd maar tijdens de healing blijkt de moeder energie bij zich te dragen die negativiteit aantrekt. Het is van generaties terug en wordt elke keer doorgegeven aan het nageslacht. Zij wordt doorverwezen naar een collega om zich te laten zuiveren.

Delfgauw - april 2011 - huis
Dit huis is inmiddels al twee keer door mij bezocht en met behulp van twee collega's ben ik daar ter plaatse. Mijn ervaren collega voelt al dat het heftig is. Buiten voel je de negatieve trillingen die de entiteit uitstraalt. Toen ze daar arriveerde werd ze al in de rug aangevallen. In trance neemt ze de zuivering over en er blijkt  sprake te zijn van een demon die ook door de ander collega is gezien als een zwarte schim met groene ogen. Ze wordt teruggebracht naar het jaar 1620 en daar blijkt de man thuisgekomen te zijn waarbij zijn boerderij is afgebrand en zijn gehele gezin werd uitgemoord. Sindsdien spookt hij daar met veel haat en verdriet rond. Mijn collega heeft hem geconfronteerd met zijn uitgemoorde familie en toen pas was hij bereid om met de engelen mee te gaan. Het huis voelt weer rustig aan en aanwezige negatieve energieeen zullen vanzelf oplossen.

Arnhem - april 2011 - huis
Ik ben al twee keer eerder in Arnhem geweest bij deze klant die huizen verhuurt aan anderen. Zij voelt deze huizen goed aan en laat ze zuiveren voordat ze het aan anderen verhuurt. Dat is een goede insteek en het trekt positiviteit aan. In het eerste huis zit vooral de negativiteit in het houtwerk wat daar gesloopt is. Het hout houd energie vast. Het is gezuiverd. In het tweede huis is de aankoop om een of ander reden nog niet gelukt en het is niet verwonderlijk want dat huis voelt niet goed aan. Buiten het huis wordt aardstraling gevoelt en ter plekke ervaar ik een donkere energie in de slaapkamers.

Diepenveen - april 2011 - huis en persoon
Bij deze klant ben ik al eerder geweest en hij merkt dat er in huis weer onrust is. Hij vermoed dat zijn dochter hier een rol in speelt. Er zijn ook probleem met zijn dochter en er is veel pubergedrag aanwezig maar het probleem lijkt groter en hij vermoed de aanwezigheid van entiteiten. Toen ik daar op bezoek was blijkt al gauw dat zijn dochter niet goed geaard is en hierdoor een deel van de problemen verklaard kunnen worden. Na een gidsen/engelen healing voelt ze inderdaad het grote verschil als voorheen. Het huis is ook gezuiverd en voelt weer goed.

Oisterwijk - april 2011 - huis en personen
Slecht slapen van de kinderen is de reden om mijn hulp in te roepen. In huis is wel aan energieeen te voelen maar het valt mee. Het huis is gezuiverd en de ouders hebben een gidsen/engelenhealing mogen ervaren.

Arnhem - april 2011 - huis en persoon
Via een ander klant komt deze nichtje mij ook om hulp vragen. Ze ervaart aanwezigheid op de galerij en voelt ook in haar flat het en ander. Ik heb de flat in een visualisatie gezuiverd en ook haar eigen flat nog apart genomen. Het voelt weer goed aan. Haar moeder is ook aanwezig en ik zuiver ook haar flatwoning. Een kamer voelt nogal koud en kil aan en die is ook goed onder handen genomen totdat het weer warm aanvoelt.

Eibergen - april 2011 - huis en personen
Een gevoelige man die open staat en niet goed geaard is vraagt mijn hulp. Er zijn entiteiten in huis aanwezig en de combinatie van beiden zorgen voor problemen in huis. Er is vooral negatieve beinvloeding aanwezig. Het huis heeft een grondige zuivering gekregen en ook de buurt is meegenomen in de zuivering want er was genoeg aanwezig. Ook de man is heeft een gidsen/engelen healing gekregen om zich goed te aarden en af te sluiten zodat de problemen voorbij zijn.

Wijchen - april 2011 - huis en personen
Een jong stel ervaart entiteiten in huis en vraagt om hulp. Bij het doorlopen van het huis is wel wat aanwezigheid maar ook negatieve energie die voelbaar is in de trapkast. Het is een vorm van zwarte magie wat daar zit. Problemen met de schoonfamilie lijkt de bron van de problemen te zijn. Ook het jonge stel draagt negatieve energie bij zich die door een ander vorm van zuivering bij hun verwijderd is waardoor ze zich weer rustig en ontspannen voelen.

Beesel - april 2011 - huis
In dit huis wordt een verschijning van een jong meisje in de gang gezien. Zowel de vrouw als de man zien haar lopen en vragen mij om hulp. Tijdens de zuivering blijkt vooral de souterain beneden het huis de nodige entiteiten te bevatten. De kinderen die wel eens beneden spelen vinden het geen fijne plek om daar te zijn. Ook het kantoor beneden voelt aardig kil aan en daar tref ik een koude entiteit aan die niet meteen weg wilde. Na de zuivering voelt het weer normaal aan en de rest van het huis was aardig rustig.

Apeldoorn - april 2011 - huis
Via goede referenties bij een ander klant, vraagt een moeder mij om hulp omdat ook haar kind niet goed slaapt en bang is. Ik heb het huis gezuiverd en er is vooral op zolder een entiteit te voelen die tijdens de zuivering wordt meegenomen. De rest van het huis voelt redelijk aan.

Den Haag - april 2011 - huis
Hun dochter slaapt onrustig en zegt dat ze wat ziet en vooral bij de kast is het aanwezig. Tijdens controle van het huis is wel het een ander te voelen aan energieeen want het huis is ook van voor de oorlog. Tijdens de zuivering voelt de woning niet meer zo belastend aan en wordt in de slaapkamer van de dochtertje een koude entiteit aangetroffen die tijdens de zuivering te voorschijn komt. Ook de moeder voelde de koude kilte maar langzaam maar zeker verdwijnt de entiteit en is het weer rustig in de slaapkamer.

Ypenburg - april 2011 - huis en persoon
In dit huis hangt een beladenheid en de bewoner is zelf ook paranormaal begaafd. Hij ziet tijdens de zuivering de dondere schimmen door de kamer vliegen en er wordt veel gezuiverd. Na de zuivering voelt het huis weer ontspannen en vredig aan. Er zitten veel entiteiten in de omgeving en ook buren hebben zo de nodige problemen. Het heeft te maken met de grond waar het huis opgebouwd is. De bewoner heeft een gidsen/healing mogen ervaren.

Kropswolde - april 2011 - huis en personen
In dit huis hangt een beladen sfeer en een zuivering is nodig. De bewoners ervaren de koude aanwezigheid in huis en het vooral in de avond opzetten. Het heeft hier ook met de grond te maken en niet met het huis zelf. Ik heb het huis gezuiverd en diverse entiteiten zijn meegenomen. Tijdens de zuivering van de omgeving is veel meegenomen. Later op de avond komt er nog een entiteit vanuit de grond opzetten die ook met veel tegenzin door gidsen werd meegenomen. De bewoners hebben ook een gidsen/engelen healing gekregen.

Den Haag - april 2011 - huis en persoon
Deze mevrouw ervaart aanwezigheid in haar flat die haar lastig valt. Je krijgt in haar flat ook een onbehagelijk gevoel en ook in de flat zelf is ook het een en ander mis. Ik zuiver haar huis en pak tijdens de grote zuivering ook de aanliggende woningen aan en wat haar opvalt is dat de normaal rumoerige omgeving plotseling heel rustig is na de zuivering. De vrouw komt zelf helaas teveel in aanraking met negatieve energie van andere mensen en heeft hierdoor ook het nodige bij zich. Ze is door mijn gidsen/engelen gezuiverd van de negatieve energie.

Voorschoten - april 2011 - huis en persoon
Bij de gevoelige klant ben ik een half jaar eerder geweest en heb hem toen goed geholpen. Hij heeft mijn adviezen toen van harte genomen en is bezig geweest om zichzelf te aarden en goed af te sluiten. Hij ervaart echter nog steeds dat hij regelmatig op dezelfde tijd wakker wordt vroeg in de ochtend en vraagt mij om weer langs te komen. Het blijkt dat hij regelmatig door iemand bestookt wordt met negatieve energie. In het huis is een lichte belading te voelen en ik zuiver het hele huis en schermt het af met energie om de beinvloedig om afstand te stoppen. In zijn slaapkamer is echter nog iets te voelen waar ik naar toe getrokken wordt en ook hij voelt via mijn manier ook dat er inderdaad negatieve energie aanwezig is. Mogelijk is er een voorwerp belast achter in de rommelkast met negatieve energie. Een zuivering op dat gedeelte van de opbergruimte voelt aan als een worsteling van positieve en negatieve krachten maar de negatieve energie wordt duidelijk minder. De klant heeft een zuivering via lichtwezens mogen ervaren omdat naar mijn gevoel negatieve energie om hem heen zat en heeft daarna een gidsen/engelen healing gekregen om weer goed geaard te zijn.

Nieuw-Amsterdam - april 2011 - huis en persoon
Ik bezoek de familie van een klant van mij om ook hun huizen te onderzoeken en te zuiveren indien nodig. In dit huis is zeker ook het nodige te voelen en mijn voorgevoel wijst de kelder aan als mogelijke plek. We beginnen dan ook als eerste in de kelder en het is net als andere kelder koud, maar dit is wel heel koud, het is net alsof je een ijskast binnenloopt. De klant beseft pas na de zuivering dat een kelder koel mag aanvoelen maar niet zo ijskoud. De kelder is gezuiverd en het voelt weer normaal aan. Er hing daar een hele koude energie, het voelt dat het daar al heel lang zit en heeft te maken met de grond waarop het huis gebouwd is. Verder in huis is er ook koude aanwezig op de bovenverdieping maar deze komt vanuit de grond vandaan en het is afkomstig van de garage waar het ook altijd heel koud is. Zuivering van de garage heeft merkbaar invloed op de kamers daarboven. Zuivering van de grond en het afschermen van het huis zorgt ervoor dat deze woning weer zuiver wordt. Er is voor de zuivering geluiden gehoord alsof mensen op de trap lopen en de dochter werd letterlijk leeggezogen van haar energie als ze daar sliep.

Assen - april 2011 - huis en personen
Bij bezoek bij andere familieleden heb ik twee huizen mogen zuiveren en een aantal familieleden mogen healen/zuiveren. Bij een huis was duidelijk koude energie aanwezig in de huiskamer en is deze na de zuivering verdwenen. Het ander huis voelde rustig aan. Bij de familieleden die in energetisch mocht behandelen betrof het lichamelijke klachten, zuivering van negatieve energie en het weer goed aarden van degenen die open stonden. Het was een hele gastvrije familie waar ik ook mee mocht eten.

Brummen - april 2011 - huis en personen
Het jonge stel ervaart lichamelijke klachten in het pasgebouwde huis waar ze nu wonen. Ze hebben ook elders geslapen omdat ze het niet meer aankonden. Ze vermoeden aardstraling. Ik voel echter in het huis geen straling uit de grond komen maar er hangt wel een beklemmend gevoel in het huis en vermoedelijk zelfs bij de vrouw want ik ben op dat punt steeds gevoeliger geworden. Boven op zolder wordt door mij gespannenheid gevoelt en ik start daar met de huiszuivering. Er is op zolder beweging van energie te voelen en het voelt langzaam maar zeker steeds beter. De rest van het huis voelt verder rustig aan. Bij de vrouw heb ik eerst een zuivering toegepast omdat ik voelde dat ze toch negatieve energie bij zich draagt die ze al jaren heeft en ook de nodige tegenslagen en pech aantrok. Na de zuivering heb ik een healing gegeven aan beiden. Het voelt dat er nog het een en ander losgelaten mag worden de komende tijd en het is nu afwachten wat de zuivering en healing de komende dagen doet.

Breukelen - april 2011 - huis en persoon
In dit huis is door mijn mediums entiteiten en negatieve energie gevoeld. Er is veel koude energie die vanuit de grond komt en zowel de grond als kruipruimte moesten goed gezuiverd worden. Het huis is gezuiverd want ook de dochter voelt daar op bepaalde plekken onbehagelijkheid. Daarnaast zijn enkele meubels ook gezuiverd en heeft de woning de nodige bewoners energieeen die daar nog aanwezig zijn. De vrouw des huizes heeft diverse klachten. Na de zuivering voelt de woning weer rustig en ontspannen aan.

Den Dolder - april 2011 - huis en personen
Dit gezin gaat al enkele jaren gebukt onder de belastende energieeen die in het huis aanwezig zijn. De grond, de buurt en de aanwezigheid van een kleine begraafplaats bepalen de beladenheid in de omgeving. Het huis is gezuiverd en daarbij werde aanwezigheid gevoeld van veel entiteiten. De man uit het gezin heeft een auralifter bij zich en die tijdens een zuivering met mijn gidsen en engelen meegenomen waardoor weer veel rust en ontspanning bij de man wederkeerd. De rest van het gezin heeft ook een gidsen/engelen healing mogen ervaren waarbij ze weer goed geaard worden. Het huis voelt weer rustig aan en ook de buurt is door mij aangepakt.

Nijmegen - april 2011 - huis en personen
In deze flat ervaart de bewoonster de aanwezigheid van bezoek als ze slaapt en ze schreeuwt het uit van angst als ze wakker schrikt en een aanwezigheid over haar heen gebogen ziet. Tijdens het slapen wordt er beinvloeding in de negatieve dromen ervaren. Ook haar gevoelige vriend heeft ook zijn ervaringen. Ik ervaar dit stel als gevoelig en open en gezien de situatie beoordeel ik dat er sprake is van negatieve energie in het huis dat negativiteit in alle vormen aantrekt en dat ze dat ook bij zich dragen. In het huis voel ik ook aanwezigheid van entiteiten. Tijdens de zuivering van het huis worden plekken aangetroffen waar zich koude energie ophoud en dat zijn vooral de verborgen plekken waar geen zonlicht komt. Een slimme entiteit speelt verstoppertje met me en probeert zich door zich te verplaatsen mij van de wijs te brengen. Het kost me enige moeite en geduld maar het huis voelt weer goed. Beide zijn door mij ook gezuiverd van hun negatieve energieeen en ze voelden beiden tot hun verbazing dat deze energie naar beneden trok en via hun voeten de grond in verdween. Na de zuivering hebben ze een gidsen/engelen healing gekregen waardoor ze weer beter in balans komen en zich beter voelen.

Maartensdijk - april 2011 - huis en personen
Het gezin wordt al een hele tijd gevolgd door pech en tegenslagen. Ze hebben diverse gezondheidsklachten en ze voelen dat ze in een negatieve spiraal zitten waar ze maar niet uitkomen en tenslotte zoeken ze de oplossing op het gebied van energieeen. In en rondom het huis worden schimmen gezien en er gebeuren paranormale verschijnselen. Er is al iemand gevonden om op afstand te zuiveren maar het werkt slechts tijdelijk en de problemen komen steeds terug. De oudste zoon is gevoelig en voelt veel aan. Een medium ziet dat er sprake is van zwarte magie en het gezin trekt hierdoor negativiteit in al zijn vormen aan. Ook de straat waar het huis staat heeft veel problemen en er gebeurd daar veel in negatieve zin. In de tuin zijn botten gevonden, mogelijk dat er mensen onder de grond begraven ligt. Het is dus een beladen plek waar ik heen ga. Tijdens de zuivering van het huis voel je overal de negatieve energie opduiken. Het zit verstopt in alle verborgen hoeken, achter kasten, onder het bed en op elke verdieping is het aanwezig. De kelder is behoorlijk negatief wat daar zit, behalve zwarte magie energie voel je daar veel entiteiten. Het kost even wat tijd om het hele huis goed te zuiveren maar het voelt daarna weer goed en rustig aan. Ik heb met de zoon de bovenste verdiepingen gedaan en de ouders beneden voelen de rust. Na het huis is ook de schuur en omgeving gezuiverd. Er was veel aanwezig ook buiten het huis. Het huis is door mij afgesloten en ook de ruimtes hebben een beschermingsveld gekregen. Alle familieleden zijn gezuiverd van de negatieve energie die ze droegen, vooral de oudste zoon had er behoorlijk veel van. Ze ervaren de zuivering als bijzonder. Na de zuivering hebben ze een healing gekregen van de gidsen en engelen om weer in balans te komen.
Het was een pittige klus maar met een mooi resultaat.

Deventer - april 2011 - huis en persoon
Een jongedame woont in een appartement in de binnenstad van Deventer en voelt aanwezigheid in huis. In haar appartement is een spanning voelbaar en enkele entiteiten die haar regelmatig tijdens het slaap storen. Ik heb haar woning gezuiverd van de nodige entiteiten en het voelt weer goed aan. Zij is zelf ook gezuiverd en geheald door mijn gidsen en engelen om haar ook goed te aarden.

Deventer - april 2011 - huis
Hun enige kind wordt s' nachts huilend wakker en de ouders vermoeden de aanwezigheid van entiteiten. Deze blijken als aura-lifters mee te zijn gekomen met de moeder die op een school werkt. Het huis is gezuiverd en het kind slaapt weer goed.

Etten-Leur - april 2011 - huis en personen
Dit gezin is getroffen door negativiteit in de vorm van zwarte magie. Er zijn negatieve energieeen aanwezig in huis, spanningen, de kinderen hebben diverse gezondheidsklachten en zijn constant ziek en de sfeer voelt niet goed aan. De oudste zoon is zelf paranormaal aangelegd en ziet en voelt veel in het huis. Het huis is al door middel van afstandszuiveringen gezuiverd maar het komt steeds terug en het niet over. Het heeft te maken met de negatieve energie die constant weer entiteiten blijft aantrekken en alle negativiteit in al zijn vormen. Via een visualisatie zijn diverse zuiveringsenergieeen in het huis aan het werk gegaan en het huis voelt weer goed en rustig aan. De bewoners ervaren dat de druk weg is. Ik heb iedereen van het gezin gezuiverd van de negatieve energie die allemaal bij zich droegen en daarna een goede gidsen en engelenhealing gegeven. Het is goed dat het gezin geholpen is maar triest dat kleine kinderen de dupe zijn deze negatieve energieeen.

Grubbenhorst - april 2011 - huis en persoon
In dit zelfgebouwd huis voelt de vrouw des huizes zich niet op haar gemak. Het heeft te maken met de grond waarop het huis is gebouwd. Het is wel weiland geweest maar er dolen veel entiteiten rond. Op zich niet negatief of zo, maar je kan je bekeken voelen. Het huis is gezuiverd en ook de omgeving is in de zuivering meegenomen zodat ook die entiteiten die daar doelloos ronddolen weer terug kunnen gaan naar de sferen waar ze thuishoren. Ik heb de vrouw nog een healing mogen geven.

Tiel - april 2011 - huis en personen
Hun enige kind van dit gezin is bang in huis en zegt dat er mensen zijn. Het huis is gebouwd in een nieuwbouw wijk die van de grond komt en ook hier heeft het te maken met de grond waarop het huis staat. Ook deze entiteiten zijn niet negatief maar eerder ronddolend die de weg kwijt zijn. Ik heb hier ook het huis en de wijk meegenomen in de zuivering. Daarnaast is de moeder met het kind meegenomen in een healing.

Twello - april 2011 - huis en persoon
De jongeman die in dit huis woont, wordt regelmatig 's nachts op bepaalde tijden wakker zonder reden. Gevoelsmatig heeft het niet met hem te maken maar met het pand onder waar hij woont. Hij heeft last van de negatieve energie die daar wordt geactiveerd. Ik heb het hele pand in een zuivering meegenomen en zijn woonruimte zorgvuldig afgesloten met beschermende energie zodat hij minder gestoord wordt.
Hij heeft zelf omdat hij gevoelig en open stond een healing gekregen om weer goed te aarden.

Huizen - april 2011 - huis en personen
In dit huis is veel tweede-hands spullen aanwezig en met de nodige energieeen. De vrouw verzamelt ze en knapt het op. Tijdens het aanvoelen van de woning wordt ik toch naar bepaalde voorwerpen en meubels aangetrokken waar nog het nodige negativiteit aan vast zit. De woning is gezuiverd en tegelijkertijd ook zoveel mogelijk spullen. Het huis voelt weer rustig aan. Daarnaast hebben beide bewoners een gidsen/engelen healing mogen ervaren.

Lelystad - april 2011 - huis en personen
Ik kwam naar dit huis om iemand te helpen die de weg een beetje kwijt was en wat coaching kon gebruiken. Echter deze vrouw had zoveel pech in haar leven en in de liefde dat je eigenlijk niet meer over toeval kan spreken. In het huis waren de nodige negatieve energieeen aanwezig maar ook bij haar en haar partner. De vrouw werd door de engelen gezuiverd en daar gebeurde het nodige en ik zag de engelen hevig werken met hun energie. De vrouw had dan ook zwarte magie over zich heen gekregen via haar verleden. In het huis was op zolder ook een behoorlijke negatieve entiteit aanwezig die we later op de avond nog hebben verwijderd. Ze heeft ook de pech dat ze naast buren woont waar het negatieve ook in alle hevigheid aanwezig is. Ik heb haar woning zo goed mogelijk afgesloten zodat het niet haar woning kan komen. Ook de buren hebben een zuivering nodig maar dat is gezien de niet goede relatie niet mogelijk. De bewoonster is zelf ook heel gevoelig en voelt nu zelf ook alles goed aan. Ik heb ze beiden nog een gidsen/engelen healing gegeven waarbij bij de man ook de rug weer even goed werd gezet door de engelen.

Ermelo - april 2011 - huis en persoon
Deze jongedame wordt tijdens het slapen lastig gevallen door dolende entiteiten. Er ligt een begraafplaats voor haar huis dus het is niet verwonderlijk. Ze staat zelf heel open hiervoor. Ik heb haar huis gezuiverd en haar met een gidsen/engelen healing weer in balans gebracht en goed geaard.

Groningen - april 2011 - huis
In deze appartement ervaart de bewoonster een aanwezigheid en ze voelen zich daar moe. Mediums geven aan dat hier een oud-bewoner nog ronddoolt. Het wordt niet als zeer belastend ervaren maar het is er. Bij mijn bezoek is de aanwezigheid al snel te voelen. De zuivering van het appartement gaat zonder problemen en na mijn visualisatie voelt het appartement weer ontspannen en leeg aan.

Leiden - april 2011 - huis
De huurder van een Middeleeuwse huis in het centrum van Leiden ervaart onverklaarbare zaken als hij daar slaapt i.v.m. zijn werk in de Randstad. Midden in de nacht schrikt hij wakker als iets de muziek keihard aanzet. De brandalarm gaat om onverklaarbare redenen af maar stopt vanzelf terwijl er niets aan de hand is. Bij een collega die daar ook ging slapen ging de tv aan en weer uit. Men slaapt daar slecht en er worden ’s nachts worden geluiden gehoord en merkt men activiteit in het huis. Reden dus om iemand te laten kijken wat daar mis en het te laten zuiveren.
Daar binnen voelde je een soort spanning en opgejaagdheid toen ik daar met de klant sprak. Ik heb de eerste zuivering door middel van visualisatie gedaan en het klaarde letterlijk daar op. In de slaapvertrekken achter was nog aanwezigheid te voelen die na zuivering ter plekke pas verdween. Daarnaast zijn de andere ruimtes nog apart aangevoeld en met energie afgesloten.

Texel - april 2011 - huis
Een herberg heeft last van entiteiten. Mediums zien daar de aanwezigheid van oud-bezoekers uit het verleden die daar nog steeds komen drinken. De medewerkers ervaren daar vreemde dingen en er wordt aanwezigheid gevoeld dat niet prettig aanvoelt. Deuren en ramen die zomaar open staan en ook degenen die daar slapen voelen ze niet altijd fijn. Tijdens het gesprek voelde je al de kou uit de grond komen. Dat geeft aan dat het negatief is. Tijdens de zuivering gebeurde er veel. De energie in het gebouw klaarde op maar de aanwezigheid uit de grond bleef. Een bevriend medium ziet op afstand een krachtig wezen die daar al aanwezig is voordat de herberg daar al stond en is vermoedelijk door rituelen aangeroepen. Het vreemde van dit wezen is dat het zich splitst in meerdere en dat maakte de zuivering heel lastig. Onder het gebouw zijn ruimtes aanwezig en gangen om te vluchten. Deze zijn niet meer toegankelijk maar daar zit een kille negatieve energie die daar huist. Ik heb daar nog diverse zuiveringen gedaan waar best veel geruimd is en ook het gebouw is door mij afgeschermd en het is nu afwachten of het ook rustig daar blijft, anders wordt het weer een bezoekje aan dit eiland brengen.

Alkmaar - april 2011 - huis en persoon
Een vrouw heeft last van auralifters en vraagt mijn hulp. Zij vermoedde eerst aardstralen, maar het ligt dus bij haar zelf. Andere therapeuten zijn er geweest maar tot nu toe geen resultaat. Bij de behandeling voel je al snel dat er entiteiten worden afgevoerd via de rug. Zij is ook goed geaard en afgesloten, want het bleek dat ze aardig zweefde en hierdoor open stond. Verder voelt ze zich weer rustig en ontspannen en is de opgejaagdheid verdwenen. Een dag na de healing voelde zich nog ellendig maar dat komt omdat de zuivering ook veel losmaakt waardoor ze weer in balans kan komen.

Amsterdam - april 2011 - huis
Een bewoonster in een appartementencomplex voelt aanwezigheid in haar slaapkamer en wordt gewekt. In heb haar appartement gezuiverd en ook de slaapkamer waar de entiteiten waren. Het was niet echt belastend of zo, maar meer storende dolende entiteiten die niet echt kwaadwillend waren.

Deventer - april 2011 - huis
De vrouw des huizes loopt de zolder op en krijgt kippevel en het voelt daar niet goed. Ze kennen mij en bellen op voor hulp. In de slaapkamers ervaar ik aanwezigheid in de vorm van een soort wind die langs me heen waait. Hier doolt iemand rond. Na de zuivering is weer rustig in huis.